.

Yume Chan

New member
הסתבכתי בחלק התחתון של השמלה.

קצת הצללה. אני מתלבטת באיזו צורה לעשות את הכנף- נוצתי או כו כמו עלים? בכל אופן, קצת הצללה. צ'ריוויל.

../images/Emo97.gifהפלטה שהשתמשת בה לא כ"כ טובה

הבדלי הצבעים בה מזעריים וכמעט לא רואים את ההצללה. אם את רוצה פלטות מתחלפות טובות אני אתן לך בשמחה

Yume Chan

New member
הו, אשמח, תודה רבה. ^^

ואנסה לחפש בינתיים פלטה אחרת. זה די קשה למצוא בגוון הזה. ><" או שאני פשוט עצלנית מכדי לחרוש את כל האתרים במסמך שחברה שלי שלחה לי.

sumsoom

New member
עזרה

לא גמורה אני צריכה עזרה וביקורות...אני לא מצליחה להוסיף ברק למגפיים כי זה לא נראה טוב החלק מהשיער הברק לא נראה טוב...איך להצליל את התלבושת?!היא לא נראת טוב אני מכירה רק את שיטת ההצללה של מהכהה לבהיר אם אני מנסה לעשות כפלים זה לא יוצא טוב... תעזרו לי בבקשה!!! בייס מפיקסטוקי(אני חושבת שקוראים לזה ככה
)

sumsoom

New member
../images/Emo10.gif

לפחות מישהי אחת בבקשה אני לא יודעת מה לעשות...אני לא כל כך מעולה בזה ואף אחת אפילו לא מתכוונת לעזור לי ואל תגידו לי שיכול להיות שלא הייתן כאן ואולי בגלל זה לא הגבתן כי הגבתן לילדה שמיתחתי ואתן צודקות אם אתן חושבות שמותר לכן לא להגיב לי אבל מה אתן הייתן מרגישות אם הייתן עושות דוליז מלא זמן והתקדמתן רמה אבל אתן לא מצליחות לעלות עוד רמה ויש אפשרות שיעזרו לך אבל אף אחת לא עוזרת...
איך הייתן מרגישות?בבקשה תעזרו לי עם הדולי הזאת היא מאוד חשובה לי אני ממש רוצה שהיא תהייה "מקצועית" תודה בכל מקרה....שקד

think shon

New member
נממ.

אם היה לי קצת מושג איך מכינים דוליז הייתי נותנת לך תגובה בונה, אבל אני לא טובה בדוליז>> אממ,נראלי שאני אוכל לעזור,אבל ביינתים אני לא מצליחה לעלות קבצים,אז יש לך מסנג'ר שאני אוכל לעזור לך?^^

think shon

New member
ההודעה שלי סותרת את עצמהOO

מה שהתכוונתי להגיד זה שאני יכולה לעזור קצת;; אבל רוני נתנה לך תגובה מדהימה,את לא צכה אותי^^

sumsoom

New member
תודה!!

החזה בכוונה לא בחבילה אחת חחח...ומה זה להצליל על?

רחלי03

New member
להצליל על זה

להצליל על העור של הדולי, כמו שבגד על בגד יצליל, ככה גם בגד/שיער חפץ יצליל על העור. לוקחים את הצבע בעור שלה כמעט הכי כהה. ומצלילים מתחת לדברים וכו'.

../images/Emo97.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifצומיייי../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

זהו=]] נכנסת=]] בייס- באניסטיק. לתחרות אמבטיה. שונאת אותה
אולי אני פשוט לא אשלח אותה לתחרות וזהו?
היא ריקה. רעיונות לתוספות? השיער של נראה רטוב? נכון שאת לא וצה שאני אפסיק לחרטט לך בשכל?

roni727

New member
היא יפה

אבל בשיער בהרבה שיערות עשית הבהרה אחרונה וזה נראה כמו צבע שגרתי ולא כמו ברק... נסי לעשות הבהרה בצבע אחרון רק בעיגול כזה בקטע העליון של הראש ------> ובחלקים אחרים שתוכלי לבחור למטה .. המגבת ממש יפה! כדאי לך לעשות כאילו השיער מטפטף מים על הגוף שלה וסתם כל מיני טיפטופים כאלה מכל שוונץ ^^

roni727

New member
או או זה טוב!

עכשיו רק קחי צבע בהיר יותר מהצבע האחרון בשיער של הדולי ושזרי אותו לכל אורך העיגול הבהיר למעלה באמצע של כל קו עם הצבע האחרון. אם לא הבנת תגידי ואני אתן לך דוגמה ^^"

למעלה