היא פשוט מדהימה! למרות שאני מוצאת את הפס השחור קצת מפריע בחלק התחתון של החצאית.
S shanchan New member 20/7/06 #85 ../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif היא פשוט מדהימה! למרות שאני מוצאת את הפס השחור קצת מפריע בחלק התחתון של החצאית.
../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif היא פשוט מדהימה! למרות שאני מוצאת את הפס השחור קצת מפריע בחלק התחתון של החצאית.
B Black Pearl666 New member 21/7/06 #110 ../images/Emo109.gif../images/Emo29.gif מושלם../images/Emo70.gif מדהים../images/Emo70.gif נסגד
S shanchan New member 20/7/06 #81 סתמית כזאת, רק כדי להעביר את הזמן ב מקום הארור הזה, עד שאני אגיע הביתה כבר :'( בייס מפה http://www.muranosaru.tk/ אני דווקא די מחבבת אותה, והפלטה הירוקה בכוונה צווחנית. ירוק זוהר זה צבא מגניב. ^^
סתמית כזאת, רק כדי להעביר את הזמן ב מקום הארור הזה, עד שאני אגיע הביתה כבר :'( בייס מפה http://www.muranosaru.tk/ אני דווקא די מחבבת אותה, והפלטה הירוקה בכוונה צווחנית. ירוק זוהר זה צבא מגניב. ^^
B Black Pearl666 New member 20/7/06 #88 ../images/Emo109.gif../images/Emo29.gif לתחרות דולי כהת עור D= בייס רום4סקוורס אין לי מה לפרסם עוד תיקנתי את מה שאמרו לי שכדאי לתקן עשיתי לה עוד גירסא עם שיער חום איזה עדיף אני אשמח לקבל תגובה בונה וכמובן >> תגובה למגיבה
../images/Emo109.gif../images/Emo29.gif לתחרות דולי כהת עור D= בייס רום4סקוורס אין לי מה לפרסם עוד תיקנתי את מה שאמרו לי שכדאי לתקן עשיתי לה עוד גירסא עם שיער חום איזה עדיף אני אשמח לקבל תגובה בונה וכמובן >> תגובה למגיבה
M morusha New member 20/7/06 #99 בייס אפיצו אני לא מצליחה לעשות קוי מיתאר לשיער. מישהי יכולה לעשות לי? בבקשה..!!
L lady blak New member 20/7/06 #100 לאיזה סוג שיער../images/Emo35.gif,אולי אנסה לעשות.. +לך,אני לא טובה..
S shanchan New member 20/7/06 #101 אני גם יכולה לנסות, רק תגידי לאיזה סוג שיער... פזור/אסוף חלק/גלי/מתולתל...?
R roni727 New member 21/7/06 #140 עשיתי לך לפני שראיתי שכתבת שאת רוצה בייביליס/גלי עשיתי שתי אפשרויות אם בא לך גם חלק אז תוכלי לבחור...
עשיתי לך לפני שראיתי שכתבת שאת רוצה בייביליס/גלי עשיתי שתי אפשרויות אם בא לך גם חלק אז תוכלי לבחור...
M morusha New member 21/7/06 #149 תודהה!!! רציתי שיער קצת יותר ארוך אבל בכל זאת התחלתי להצליל את הגירסה השמאלית אבל לצערי נתקע העכבר ואחריו כל המחשב וזה נמחק לי....
תודהה!!! רציתי שיער קצת יותר ארוך אבל בכל זאת התחלתי להצליל את הגירסה השמאלית אבל לצערי נתקע העכבר ואחריו כל המחשב וזה נמחק לי....
Y Yume Chan New member 20/7/06 #103 קווי מתאר, שעוד לא גמורים גם הם. >< צ'ריוויל. כן, הגוש הכחול והמעוות הזה אמור להיות כנף. הקווי מתאר לא גמורים. וכן, התייאשתי מהקודמת. סליחה.
קווי מתאר, שעוד לא גמורים גם הם. >< צ'ריוויל. כן, הגוש הכחול והמעוות הזה אמור להיות כנף. הקווי מתאר לא גמורים. וכן, התייאשתי מהקודמת. סליחה.
ז זברה נוחרת New member 21/7/06 #112 ../images/Emo97.gifוחסר לך שאת לא מעלה את הדולי לכאן אח"כ כי הקווי צתאר פשוטפשוט |סמייליעםלבבותבמקוםעיינים|
../images/Emo97.gifוחסר לך שאת לא מעלה את הדולי לכאן אח"כ כי הקווי צתאר פשוטפשוט |סמייליעםלבבותבמקוםעיינים|