.

Dandoka

New member
בייס שלי ^^

נכון היא נראית כמו מזכירה חננה כזאת? XD הממ כדאי את זאת עם המשקפיים או בלי?

shronet

New member
XD לגמרי

עם המשקפיים- אם כבר מזכירה חננה, אז עד הסוף. ההצללות מדהימות...

Stinki Winki

New member
../images/Emo99.gif

החצאית!
והנעליים מהממות עם המשקפיים היא מזכירה לי את רחל מהאלופה למי שרואה

shanchan

New member
בהחלט

או כמו אחת בתחרויות ריקודים האלה בשנות ה50 ככה... היא מגניבה :) עם משקפיים, הרבה יותר שווה.

ענבר XD

New member
תגובות..?

לא גמור עדיין.. אממ...מישהו יכול לעזור לי עם ההדפס?? (אני אשלח לו את התמונה..) תגובות בונות D:

sillyputty

New member
../images/Emo121.gif../images/Emo29.gif

יפה. הכפלים ממש גדולים, עדיף שתקטיני אותם ו..תורידי קווי מיתאר...

רחלי03

New member
ממש יפה...

לא אכפת לי לעזור לך עם ההדפס. קוי מתאר לא חובה להוריד, אני בדרך כלל פשוט מצלילה גם אותם. למשל, בלמטה של הסרפן,לא צריך שיהיה קו מתאר, כי זה נראה מנופח, ולא ישר...הבנת? אני לא בטוחה שאני הבנתי. בכולופן,כל הכבוד על הדולי.מצפה לשיער...

ענבר XD

New member
../images/Emo189.gif אני כבר אשלח לך ת'קובץ בפרטי

ובקשר לסרפן- הבנתי D: תודה=]

רחלי03

New member
אני לא בדיוק עושה לך...

אני אצייר לך את ההדפס עצמו, ואשלח לך הסבר איך עושים הדפס. טוף? דרך אגב, מה ששלחת לי לא מראה את התמונה, עדיף שפשוט תוסיפי את הקובץ עצמו...

ענבר XD

New member
../images/Emo189.gif לזה התכוונתי..

שתסבירי לי/תדגימי לי.. התמונה מצורפת לפה כי אני לא יודעת איך מצרפים קבצים למסרים אישיים

cecilia L

New member
השיער מעולה! ../images/Emo6.gif

וגם ההצללה של המגפיים. :) אבל הייתי מוסיפה לה איזו שרשרת או משהו, היא מאוד ריקה באיזור שמסוף הראש עד תחילת השמלה. אבל היא מותק!
בנוגע לשמלה- מפריע לי שהקווים הבהירים ישרים, הם אמורים התעגל. ומתחת לחזה הייתי מוסיפה עוד קצת צל אולי.. אגב, אני חושבת שזה יראה יותר טוב אם תצלילי בחמישה גוונים במקום ארבעה, למרות שההצללה שלך מעולה (חוץ מהגוון הבהיר ביותר, כמו שכתבתי למעלה ^).

למעלה