בייס חדש והוא לשימוש:]
י ינקיפנק New member 10/7/06 #79 מה קרה לך, היא ממש מדהימה! תשני את הפלטה השחור, היא בלתי נראית! השיער ממש מהמם
S sillyputty New member 10/7/06 #108 השיער מדהים ../images/Emo99.gif ../images/Emo121.gif../images/Emo216.gif
M mini cat New member 10/7/06 #56 ../images/Emo54.gif אווווווווווווווווווווווווווו בייס מדול HOUSE מרוצה מהרעיון הכלל. שונאת הצללות...
י ינקיפנק New member 10/7/06 #78 ואוא, למרות שאת שונאת הצללות הן יצאו לך מדהים השיער ממש יפה, במיוחד הצורהג:
J just טלוש New member 10/7/06 #63 OMG מישו זוכר אותי בכלל? אז נראלי שאני ירדתי ולא השתפרתיXD בכלאופן בתדודה שלי בקטנה רצתה שאני אראה לה היום סתם איך אני מציירת דוליז אז חזרתי לזה אחרי הרבה שנים.. וממ התוצאה? לא משו בכלל:-{ אני יודעת שאני אצטרך מליון תיקונים אז פשוט תגידו לי
OMG מישו זוכר אותי בכלל? אז נראלי שאני ירדתי ולא השתפרתיXD בכלאופן בתדודה שלי בקטנה רצתה שאני אראה לה היום סתם איך אני מציירת דוליז אז חזרתי לזה אחרי הרבה שנים.. וממ התוצאה? לא משו בכלל:-{ אני יודעת שאני אצטרך מליון תיקונים אז פשוט תגידו לי
J just טלוש New member 10/7/06 #64 איכסה יצא מטושטש../images/Emo10.gif../images/Emo10.gif נו ככה לא תראו הצללות פאקפאקפאק יש דרך לסדר?
J just טלוש New member 10/7/06 #66 על ההצללות נדפקוווווווווווווווווווו עזבו אנלא בנויה לזה זה המזל שלי אני בחיים לא אצליח בדוליז
L LudaGirl New member 11/7/06 #146 :/ קרה לי כמה פעמים. באסה. אבל מה שמוזר שגפג שומר את זה עוד באיכות סבירה. לא פאקד אפ לגמרי.
י ינקיפנק New member 10/7/06 #74 בייס מאורנג' קראצ' שזה ויוה לה דאקי לשעברP: נכון שהיא מגניבהההההה? גנבת חולצות, אבל מגניבה!
M mirymoo New member 10/7/06 #81 איזה יפה../images/Emo99.gif לדעתי כדאי לך להשתמש בפלטה שחורה עם יותר הבדלעם..או שזה המסך שלי.. תעשי לה נעליים כמו האולסטאר שלך עם הבטמן ואפשר קישור לאתר?
איזה יפה../images/Emo99.gif לדעתי כדאי לך להשתמש בפלטה שחורה עם יותר הבדלעם..או שזה המסך שלי.. תעשי לה נעליים כמו האולסטאר שלך עם הבטמן ואפשר קישור לאתר?