תודה כולן הצעות כלשהן..? בעיות בהצללות? משהו לשפר...?
S shanchan New member 26/6/06 #139 ../images/Emo9.gif תודה כולן ../images/Emo24.gif הצעות כלשהן..? בעיות בהצללות? משהו לשפר...?
T tamaguchi girl New member 26/6/06 #149 ../images/Emo89.gifבלונדינית../images/Emo99.gif כולל בגדים ^_^
L LudaGirl New member 27/6/06 #172 אל תקשיבי לאף אחד זה מצוין המכנס הורוד יותר יפה לדעתי והשיער הסגול הכי אהוב עלי. ותפסיקי להשתפר! את מצוינת, אני מרגישה כמו אמא גאה
אל תקשיבי לאף אחד זה מצוין המכנס הורוד יותר יפה לדעתי והשיער הסגול הכי אהוב עלי. ותפסיקי להשתפר! את מצוינת, אני מרגישה כמו אמא גאה
ז זברה נוחרת New member 25/6/06 #72 ../images/Emo97.gifמהשדחם הקודם- גמורה תגובה בונה אם אפשר? היא יפה אבל לא מושלמת... בייס אנג'י
C cute but psycho New member 25/6/06 #85 ^^ כל כך אהבתי../images/Emo72.gif../images/Emo24.gif ייאא כל הכבוד!!!!!
G gtfjfvbghcdfhfdyh New member 25/6/06 #109 השתפרת מאוד!!../images/Emo99.gif../images/Emo2.gif השימלה מושלמת!! הייתי רק מציעה לך לשנות את הצבע של הכנפיים שקרם או משהו.. מדהים
השתפרת מאוד!!../images/Emo99.gif../images/Emo2.gif השימלה מושלמת!! הייתי רק מציעה לך לשנות את הצבע של הכנפיים שקרם או משהו.. מדהים
א אלבוסוס New member 25/6/06 #121 מדהימה.. ../images/Emo108.gif השמלה.. הסרט.. השיער.. . הכנפיים לא קשורות כ"כ. לשנות צבע, אני חושבת..
Y Yume Chan New member 26/6/06 #144 מדהימה../images/Emo99.gif הכנפיים די גורעות מהמראה שלה. אולי תשני את הצבע שלהן. אבל חוץ מזה- מדהימה.
B Black Pearl666 New member 28/6/06 #217 ../images/Emo109.gif../images/Emo29.gifלמה לא מושלמת../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif היא כן מושלמת יעע הכפלים כ"כ יפים אממ לפי דעתי כדאי להוסיף לה שוונצים בשיער ו..ההצללה של השיער והסרט הלבן קצת גושית.. והכנפיים מהממות
../images/Emo109.gif../images/Emo29.gifלמה לא מושלמת../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif היא כן מושלמת יעע הכפלים כ"כ יפים אממ לפי דעתי כדאי להוסיף לה שוונצים בשיער ו..ההצללה של השיער והסרט הלבן קצת גושית.. והכנפיים מהממות
M Mrs Johnny depp New member 25/6/06 #92 ו-ו-א-ו אהבתי כל כך פשוט מדהים הבגדים, המקוריות, הצללה, הבייס!! אין לי הצעות לשיפור.
P PurePurple New member 25/6/06 #94 ../images/Emo108.gifאהבתי../images/Emo99.gif כמה דברים לדעתיXP: הגוון האחרון במכנס- בהיר מדי אבל זה יפה גם ככהXP ואני הייתי מאריכה את השיערות שיוצאות מהקוקו אבל שוב- זה מדהים גם ככה
../images/Emo108.gifאהבתי../images/Emo99.gif כמה דברים לדעתיXP: הגוון האחרון במכנס- בהיר מדי אבל זה יפה גם ככהXP ואני הייתי מאריכה את השיערות שיוצאות מהקוקו אבל שוב- זה מדהים גם ככה
G gtfjfvbghcdfhfdyh New member 25/6/06 #98 הנעליים מדהימות!!! כולה מדהימה:] הבייס כ"כ יפה!!! והשיער...היא מהממת!!