^^.

lady blak

New member
../images/Emo99.gif../images/Emo199.gif../images/Emo220.gif

זה ממש מקסים
וזתם בשביל לדעת את משתמשת באפקטים

cute but psycho

New member
אפקטים? הכוונה בפוטושופ?

אני לא כל כך מבינה את המונחים כאן >< כי אני די חדשה בזה.. אבל אם את מתכוונת לפוטושופ- אז כן
השתמשתי טיפה.. ותודה

../images/Emo97.gifכנסי רגע

הדולי שלך מקסימה אבל זו לא ממש חוכמה להשתמש באפקטים. נסי לתרגם אותתה לצייר? חושבת שתצליחי?

cute but psycho

New member
>< לא הבנתי למה הכוונה?

עשיתי את הנעליים והשמלה בצייר, וגם חלקים משאר הדברים אבל כדי לתת לזה בהירות וכל זה השתמשתי בפוטושופ. אשמח אם תסבירי לי למה את מתכוונת כיוון שאין לי ניסיון בזה
תודה מראש

UnReAcHaBle 12

New member
../images/Emo15.gifזו דווקא גם חוכמה להשתמש באפק+

טים. תכנסי לאתר של כמה מהיוצרות המוכשרות ביותר- והן משתמשות באפקטים. הייתי רוצה לראות דולי שלך עם אפקטים. האפקט לא בהכרח עושה את הדולי יפה. הילדה עושה את הדולי יפה, האפקט מסייע לזה. כמו שהפיקסל מסייע לזה.

mirymoo

New member
אהוי שדח''ם!../images/Emo80.gif../images/Emo209.gif

דולי חדשה נעזרתי בטיוט שאופיר הביאה לי בג'ינס..עיווטתי אותו..מצתערת.. החולצה זה בשיטה הרגילה שילי כי התחלתי את הדולי לפני שראיתי את הטיוטים.... זה השראה מהשיר BAD DAY.... בייס נועה פאט לואי( שכן דומה למיה בסרט)

mirymoo

New member
חחח כן אני ושגיאות הכתיב

אני תמיד עושה את זה במקלדת משום מה.......

../images/Emo221.gif ממש אהבתי את הרעיון של

החולצה.. למה עשית לה רקע כזה? אהמ בעיקרון רק מפריע לי לעין שיש לה שער מאד דליל אבל זה דווקא ממש אפשרי במציאות..

behind the masc

New member
../images/Emo210.gifDDD:../images/Emo99.gif

השתמשת בטיוטים שלי^^? |גאה|
בהחלט יש שיפור מהדולי הקודמת, השיער יפה, תץוסיפי עוד גוון בהיר[ואממ הראתי לך בקובץ איך זה יכל להראות עוד יותר טוב..כאילו משו שם לא הסתדר לי><] החולצה מאוד טובה, אבל יש משו מוזר בחזה בכלל בצורה שלו, את צריכה לעשות קפלי מתיחה[ראי קובץ]. אממ הנעליים מעולות, אני בחיים לא אצליח לעשות אולסטאר>< תוסיפי לבן[החלק ה"לבן" קצת יותר מדי אפור] דולי ממש יפה, אהבתי מאוד
^^

behind the masc

New member
../images/Emo210.gifשלי^^'

מרי דול האוס. אממ את השמאלי ביותר הכחול המשכתי אבל זה אצל אבא שלי..עשיתי נעלי עקב שחורות ושרשרת עם אבנים שחורות. אממ תודה לכל מי שהגיבה בשדח"ם הקודם, לא ציפיתי להרבה תגובות..
תגובה למגיבה|שוחד|

למעלה