F3 סיון לא כזו שקופה לא עד כמה שאני מכירה אותה בכל אופן אני דווקא מהמרת על רועי כוכבי או על איציק
D deisy New member 7/7/09 #24 F3 סיון לא כזו שקופה לא עד כמה שאני מכירה אותה בכל אופן אני דווקא מהמרת על רועי כוכבי או על איציק
D deisy New member 7/7/09 #45 ....... היא האשימה אותי אז אני אותה! מה כ'פת לי לא חברים אין פה שום שאלה
ל לבדנר א New member 7/7/09 #46 ../images/Emo6.gif מי אמר אני ולא קיבל???? ציין לפחות שלושה חברי פורום אשר מחזיר בחפץ מייפל שילד (כל סוגי המייפל שילד) 2 נקודות
../images/Emo6.gif מי אמר אני ולא קיבל???? ציין לפחות שלושה חברי פורום אשר מחזיר בחפץ מייפל שילד (כל סוגי המייפל שילד) 2 נקודות
D Don Nirtin New member 7/7/09 #47 ../images/Emo87.gif ממה שאני זוכר ויודע אני- דון נירטין גלית- DIESY איריס- ICY WOMNEN
D Don Nirtin New member 8/7/09 #76 ננסה בצורה אחרת../images/Emo87.gif כי אמרת שיש שאלה שענו עליה לא ממש מדוייק. לסיו (HASSEBLADE) יש אחד. לגנבים לי יש אחד (דון נירטין ) לקוסמים עידן (GUID) לקשת/פיראט נראה לי יותר לקשת.... נוווווווווו עכשו זה נכון?!
ננסה בצורה אחרת../images/Emo87.gif כי אמרת שיש שאלה שענו עליה לא ממש מדוייק. לסיו (HASSEBLADE) יש אחד. לגנבים לי יש אחד (דון נירטין ) לקוסמים עידן (GUID) לקשת/פיראט נראה לי יותר לקשת.... נוווווווווו עכשו זה נכון?!
D Don Nirtin New member 8/7/09 #81 זכרתי שעידן חיפש שילד!../images/Emo2.gif../images/Emo87.gif והוא גם דיווח לנו שהוא מצא!
D deisy New member 8/7/09 #83 ../images/Emo6.gif לא חשבת על העובדה שהוא אולי רוצה למכור כי הוא שווה מלא כסף?
D Don Nirtin New member 8/7/09 #89 סעמק../images/Emo87.gif צריך לחשוב על עוד אחש שיש לו את זה והוא מסוג אחר של קלאס. קללה עסיסית מצונזרת.
סעמק../images/Emo87.gif צריך לחשוב על עוד אחש שיש לו את זה והוא מסוג אחר של קלאס. קללה עסיסית מצונזרת.
G Guid New member 8/7/09 #96 /tapuzforum/images/emo6.gif לא נורא ניר, העיקר שאתה וגלית גרמתם לי לצחוק בקול... XDD
D Don Nirtin New member 9/7/09 #102 בהתחשב בזה שסיוון אמרה אתמול../images/Emo87.gif שיש שאלה שעדיין לא ענו עליה נכונה... וכל השאר כבר ענו... אז חשבתי שאולי השאלה הזו מכשילה.... כי היא אמרה סוגי שילד... הבנת?
בהתחשב בזה שסיוון אמרה אתמול../images/Emo87.gif שיש שאלה שעדיין לא ענו עליה נכונה... וכל השאר כבר ענו... אז חשבתי שאולי השאלה הזו מכשילה.... כי היא אמרה סוגי שילד... הבנת?
P P o o f i New member 9/7/09 #104 היא אמרה כל סוגי השילד, כלומר זה לא משנה אם זה יהיה שילד רגיל או שילד לקוסם או וואטאבר.
D Don Nirtin New member 8/7/09 #92 לא טעיתי בכלום../images/Emo87.gif ניסיתי 2 דרכים שונות לתשובה. עדיין עניתי לפנייך.
M Macbook New member 8/7/09 #93 מצטער ניסית דרך אחרת לענות שהיא לא נכונה אי אפשר להגיש 2 תשובות במבחן ולתת למורה לבחור