LittleDiddle

New member
הו תודה רבה!

בקשר לצבע זה היה רק אימון בשבילי, לא תכננתי להשקיע במקוריות חח תודה על ההערות, מה זה הצללה עגולה בחזה? איך אני יכולה לשפר את האסטטיות בעבודה? האמת היא שאני לא עובדת עם פלטות מוכנות, אני לוקחת צבעים ופשוט עושה משהו חח.. אגב עבדתי על החולצה כמו בטוטוריאל רק בלי פלטה שאומרים לי שם "קחו צבע שלישי בפלטה" וכאלה דברים, פשוט ציירתי כמו שזה נראה בתמונה.. ומה זאת אומרת שכל חלק בהצללות עומד בפני עצמו ולא מחובר? הכל מחובר שם, לא הבנתי
תודה שוב!

TheWingedPig

New member
אנסה להיות יותר ברורה

הצללה עגולה בחזה - כמו שזה נשמע, הצללה בצורה יותר כדורית, כדי להבדיל את ההצללה של החזה משאר המקומות. כמו שיש הבדל בין הצללת שיער לבגד, ככה יש הבדל בין הצללת חזה לאזור אחר בגוף (בגלל שהחזה הוא אחד האיברים היחידים שבולטים גוף, למעט התחת, מה שיוצר הצללה שונה וקפלים מעט אחרים במיקום וצורה). לשפר את האסטטיות בעבודה אפשר ביותר מתן תשומת לב. כשאת מציירת מתאר, שימי לב שאין פיקסלים כפולים, ואין פיקסלים קופצים או בולטים. שימי לב שהמתאר הגיוני, ולא נוצרים קצוות מרובעים וכו', שיהיה מעבר חלק. עם הזמן העין שלך כבר תקלוט יותר מהר איפה כדאי לעגל יותר וכדומה, זה משהו שמתפתח עם הזמן. מבחינת אסטטיות ההצללה, תשתדלי שלא יהיו קטעי הצללה מפוזרים. אני לא אומרת שאת צריכה לאחד הכול לקטע אחד, אבל כשיש כמה נקודות פה וכמה נקודות שם, זה נראה מעט מלוכלך ומנוקד. בעבודה עם פלטות, לפחות בשלב הזה, כדאי לעבוד עם פלטות מוכנות, עד שהעין שלך תתפוס את הבדלי הגוונים. אז תוכלי לחבר פלטות בעצמך. שוב,הכול עניין של תפיסת ראיה נרכשת. לא יודעת לפי איזה טיוט עבדת, אבל הקפלים לא ממוקמים בצורה הכי נכונה והגיונית. אני ממליצה לחפש תמונות של חולצות (צילומים) על דוגמניות, לפחות כדי להבין את המיקום וההגיון שמאחורי זה. אני חושבת שברגע שתביני את המיקום של הקפלים, כבר ילך לך יותר טוב בהצללה. יותר חשוב להבין מאשר לנסות לחקות את זה. אבל טוב שאת מנסה, את משתפרת:)

LittleDiddle

New member
תודה :]

אני כן נותנת תשומת לב כשאני מציירת את המתאר, בכוונה עשיתי שזה לא יהיה סימטרי במיוחד כי ככה זה באמת, לא? אין שם בכלל פיקסלים כפולים אממ ואני באמת ינסה עם תמונה ופלטה נכונה לעשות חולצה :]

TheWingedPig

New member
אמ..

זה טוב שהתכוונת לא ליצור סימטריה, אבל המתאר במכנסיים היה מעט שפיצי כזה..>< בגלל זה זה נראה קצת עם פיקסלים כפולים (והתכוונתי בעניין הזה רק למכנסיים). שמעי, לפעמים ההצללה טובה, אבל פלטה לא מוצלחת יכולה ממש לדפוק את כל העבודה, אז חבל:) ולצייר לפי תמונה זו אחלה דרך ללמוד

dinora12

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo175.gifמאוד חביבה../images/Emo9.gif

אהבתי את ההצללה בחולצה אח המיקום שלה לא נכון,או לפחות לא מסתדר בעין. המצח שלה בולט לכן צריך להוריד את השיער מטה (כמו שחנה אמרה) הפוני קצת מוזר,גם אם הוא אנימהזה עדיין לא הגיוני כי הם לא באותה הזווית וגם יש "תלתל" אחד מתחת לשני שזה הופך את זה ללא הגיוני. כדאי להשתמש בטיוטים להצצללות בשיער,אני אוכל לשלוח לך במסר אם תרצי ^-^ המשיכי ככה

morusha

New member
מנצלת את הלילה האחרון שבו אני לא חייבת לישון

מוקדם.. למה צריכים בכלל לחזור לבי"ס ? =/ בכל אופן שיעמם לי.. אז זאת התוצאה. בייס מדיספירד אלמנט. הצבעים לא משתלבים אני יודעת.. אבל זה בכוונה. ואם מישהי תיתן לי רעיון לשיער זה יהיה נהדר..

dinora12

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo175.gifאיזה רעיון מגניב../images/Emo70.gif../images/Emo98.gif

הרגליים נראות קצת קטנות יותר ממה שהן צריכות להיות אבל זה בטח כבר קשור בבייס.. אם כבר בייס-למה אחד כזה שלא מוצלל? אני חושבת שאם היית מצלילה בעצמך את הבייס זה היה נחמד, אבל זה כבר עניין של טעם אם את אוהבת את הבייס הזה עם הצללות או בלי. אהבתי D:

morusha

New member
תודה!!

הרגליים אכן קטנות גם בבייס עצמו. ואני גם לא הצללתי אותו עדיין כי את זה אני אעשה רק אחרי שהכל יהיה גמור.

למעלה