^O^

../images/Emo221.gif באמת דומה לטונקס ../images/Emo13.gif

הכיפולים בסוף המכנס הם ישרים מאד, אולי כדאי שתעגלי אותם קצת. וקעקוע תעשי על הרגל לפי ההצללה של הבייס.

sillyputty

New member
אני יודעת..>< ../images/Emo121.gif../images/Emo216.gif

אבל אין לי פלטות ורודות טובות.. והירוק מתאים לה אז.. ><

sillyputty

New member
ממ.. הוספתי קעקוע ../images/Emo121.gif../images/Emo216.gif

אני יודעת שהוא מכוער ולא מקורי..><...

behind the masc

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo99.gif^_^;

אממ..תוסיפי לה פוני לצד ורוד זוהר
!!1111111
הצללות טובות^^ לא ממש אהבתי את הפלטה של הגינס..אממ אולי שחור יתאים=]

sillyputty

New member
תודה^^ ../images/Emo121.gif../images/Emo216.gif

אבל את הפלטות ואת הפוני אני אוסיף אחר כך... עוד יומיים חופש ואז יהייה לי זמן להשקיע..><

behind the masc

New member
../images/Emo210.gifרק חולצה בנתיים..../images/Emo13.gif

*האמ* רקיע...מסוקסת שכמותך;;, אני ממש מצטערת שאני משתמשת בביסים שאת משתמשת
פשוט זה ממה עושה לי חשק
מרידולהאוס אממ זו מן טוניקה, עוד יהיו מכנסיים..רעיונות? תגובה למגיבה=]

sillyputty

New member
וואי..איזהמדהים../images/Emo7.gif../images/Emo99.gif../images/Emo121.gif../images/Emo216.gif

../images/Emo6.gif../images/Emo99.gif

הבייס לא שמור לי או משהו
להפך, כיף לראות דולי שלך עליו, הוא קצת מאתגר.. החולצה - ההצללה מקסימה. יש בלאגן בחלק של הבטן, אבל אני אוהבת את זה, זה נותר הרגשה של בד דק. אני לא כ"כ אוהבת את הצבע, הוא די חיוור. בחרת בייס ילדותי - לוליטה, ואני חושבת שיתאימו צבעים ילדותיים וחזקים יותר. הגזרה - מה דעתך להדגיש יותר את המותניים? אני זוכרת שהן די צרות, ותתאים לדולי חולצה צמודה יותר. היא נראית טוב, לא?
אם זה לא מסתדר עם הגזרה הכללית של החלצה, את יכולה להוסיף חגורה צמודה במותניים. אבל כמובן שזו בחירה שלך^^ עוד משהו - הקו מעל החזה ישר מידי. את יכולה להוסיף שם תחרה או כתפיות מיוחדות, או פשוט לעגל
זה יתקן. מה עוד? אני חושבת שכדאי להדגים ולעבות את ההצללה מתחת לחולצה. רעיונות למכנסיים? מכנסיים קצרים בצבע בז', לא קצרצרים, די רחבים, דגמ"ח, עם קיפול בסוף? דגמ"ח שלושה רבעים נמוך מאוד, גדול מידי ודי זרוק? הלכתי יותר מידי לכיוון הזרוק
זהו.. אמנם הערתי הרבה הערות, אבל החולצה באמת יפה ומוצללת נפלא. ח"ח^^

shi66

New member
../images/Emo199.gif../images/Emo20.gifהכפלים האלו כ"כ מצואתיים

Dandoka

New member
מדהים!

וואההה זה נראה כ"כ אמיתי! באמת! ההצללה מצויינת והכפלים מצויינים.. למרות זאת אני מרגישה שאולי יש קצת יותר מדיי כפלים בבטן וצריך להפחית..

Stinki Winki

New member
וואו../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

ההצללה כ"כ מעולה!! ממש ממש אהבתי. נראית משיית כזאת[: אני חושבת ש"קו המתאר" ממש למעלה בתחילת החזה ישר מדי ואם הוא יתעגל למטה קצת זה גם יהיה יותר הגיוני- כי החזה שלה עגול
. מחכה בבקוצר רוח להמשך^^

behind the masc

New member
../images/Emo210.gifתודה לכולן../images/Emo23.gif../images/Emo9.gif../images/Emo25.gif

אממ..תודה לכל מי שהגיבה אני אוריד כפלים ואעגל את קו החזה=] אממ רקיע, רעיונות מקסימים אני בהחלט אנסה אותם, ואני אעשה עוד גרסאות של עוד צבעים^^

../images/Emo221.gif עוד 4 ימים ללמוד ../images/Emo7.gif

אבל לא נורא מחר יש לנו ברכה D: בייס מ sosude.nettness.net לא גמורה...

Damn it

New member
עוד יום אחד ללמוד ../images/Emo3.gif

|PARTYCRASHER|
נו עוד יום אחד ועוד יום לתעודות. הג'ינס ממש יפה, אבל נראה לי שבחלק התחתון הקפלים צריכים להיות יותר "נופלים". השיער יפייפה.

../images/Emo221.gif אני אתקן

כיף לך שאת תלמדי רק יום אחד.. לי בסוף שבוע הזה יש בגרות >.>

למעלה