לנקסון

spongbob

New member
../images/Emo110.gif ../images/Emo30.gif לנקסון

Dear nexon, my name is Itzik im from isreal and the end of april 2007 im back from block (ban, my first) I know this forbidden and my name [wizard4ice] no appear in classification because of this advance in game and I cant to sell In basil market or in other sites Deuteronomy because peoples thinking Im scammer im Very sorry and im see the damage to make for me im to be asked my spade and to take out me in this status please ,Itzik אני רוצה לשלוח את המכתב הזה לנקסום כי נמאס לי שמאז הבאן אני לא יכול לעשות כלום אני לא מופיע בראנקינג... ואני רוצה שהם ישנו לי את זה חח אז תנו תגובות הצעות לשיפורים לפני שאני שולח... קרדיט ענקקק לאיציק (השני) שיותר טוב מימני באנגלית וכתב לי את המכתב הזה

ווינגז

New member
לא הייתי ממליצה לשלוח את זה ככה, האמת.

הניסוח לוקה בחסר, בנוסף לבעיות דקדוק, פיסוק ושפה כללית. אני מאמינה שאם רוצים לקבל תגובה רצינית, צריך לכתוב בצורה רצינית ומכובדת עד כמה שניתן. רושם הוא הכל, בימינו. המלצה? לשבת עם מישהו שטוב באנגלית, אפילו עם מילון פתוח. הגהה, ואפילו עוד אחת ועוד אחת, אם צריך (ככה אני עובדת, כשצריך לשלוח מסמך חשוב, במיוחד אם מדובר במכתב בשפה שהיא לא שפת האם שלי).

spongbob

New member
../images/Emo110.gif שאלה ../images/Emo35.gif

את טוב באנגלית ותעשי את זה? בשבילי? |פרצוף חמוד ומתחנן עם דמעה קטנה|

miss_t

New member
תגובה

אני באמת מבינה את הביאוס ואת הקושי בלעשות טריידים כשאתה לא מופיע בראנקינג. אבל, עם כל הכבוד- אתה צריך לשאת באחריות של העובדה שהשתמשת בהאקים. אם זה באמת מפריע לך ואתה באמת רוצה לחפר על זה- תפתח משתמש חדש, לפי דעתי זה קצת אבוד והסיכויים שנקסון יתייחסו קלושים ביותר. אם תעיין קצת באתר שלהם תראה בעצמך את היחס שלהם להאקרים- לדוגמא בFAQ שלהם יש שאלה בסגנון של "אם אשלח לכם הרבה אימיילים, האם תורידו לי את הבאן" והם פשוט עונים שזה לא יעזור. אמנם כאן מדובר בנושא אחר- החזרה לראנקינג- אבל נקסון החליטה לעשות צעד ולהוריד את כל ההאקרים מהראנקינג ואני בספק אם הם יחזור מהצעד הזה- ואני מניחה שעוד הרבה אנשים נמצאים במצב שלך. מצטערת אם תפגע מזה- אבל הייתי חייבת להגיד את זה.

miss_t

New member
ובכל מקרה,

אם אתה עדיין בקטע של המכתב- כמו שיעל אמרה פה- בהחלט יעזור קצת דקדוק והגהה. למה שלא תעזר בהורים או חברים?

spongbob

New member
../images/Emo110.gif כן את צודקת...

לא נראה לי שאני יפתח חדש... נקווה שהם יחזירו אותי לראנקינג אני ישלח בכל מקרה מכתב...

Mrs ShiR

New member
כי משעמם לי:

Dear nexon, My name is Itzik and I'm from Israel. At the end of April 2007, I will be back from my block (my first ban). I know it's forbidden, but my user names, wizard4ice, haven't been appeared in the classification. Because of this advance in the game, I can't sell in Basil Market or in other sites Deuteronomy, since peoples think I'm a scammer. I'm very sorry and defiantly see the damage of my acts but I want to ask if you can change my statue please. Asking sincerely, Itzik אני מניחה שצריך עוד לשפר, ולא הכי הבנתי מה רצית לכתוב כאן כי היו הרבה מילים לא קשורות. מקווה שעזרתי =]

ומאחר ואפריל 2007 כבר עבר:

At the end of April 2007, My account was released from banning. בכלמקרה אני מסכימה עם ליאת, השתמשת בהאקים - תישא בתוצאות. הסיכויי שנקסון ימצמצו לכיוון שלך קלוש... מצטערת אם זה כתוב בשפה צינית... אני שונאת האקרים.

G4aRa

New member
אל תתאמץ ..

הם כמעט אף פעם לא עונים לא משנה עד כמה זה רציני.

לא נכון חח

ענו לי אחרי חודש הביאו לי תסיסמה של המשתמש שכבר שכחתי תפין חח

ווינגז

New member
אני בספק.

נקסון חסמו את הדירוג להאקרים מסיבה מסויימת, וה"שלטון" הנוקשה משהו שלהם בא להעניש את ההאקרים. מבחינתם - היית האקר, וזהו העונש שלך. אני מאוד בספק אם מכתב (אפילו כזה שמנוסח בצורה הכי נחמדה שיש) ישנה את ההחלטה שלהם. כמו שכבר המליצו לך - פתח שחקן חדש.

sapir aloud555

New member
דירוג.

אם אתה מתכוון במשחק כשאתה נכנס לדמות, זה מראה לך בחץ אדום (אאל"ט) כמה מקומות עלית, בחץ כחול כמה ירדת, ובפס סגול אם לא ירדת ולא עלית באותו יום. המספר עצמו הוא מספר המיקום שלך. מיקום עולמי ומיקום עבודתי. אם בקשר למספרים באתר (שקצת יותר מובן לדעתי) שוב, המיקום שלך מבין כל אנשי העבודה / השרת (עולם). לא יודעת אם יצאתי מובנת משהו.

תודה על ההסבר ../images/Emo13.gif

למרות שזה די מוזר, כי אתמול למשל היה לי רנק 7, וממש לא הגיוני שאני בדירוג 7 בג'וב. אני כולה קלריק רמה 53

miss_t

New member
7 כנראה היה העלייה או הירידה בראנק

כתוב לך בטח מספר עם 6 ספרות. בכל מקרה הראנקינג שדובר פה הוא באתר - למשל טיגר הוא מקום ראשון ברמות, יש מישהו אחר שהוא מקום ראשון בפיים, ואנשים אחרים שהם מקום ראשון לפי עבודה. או שרת....

למעלה