שדח"ם?

sumsoom

New member
פיכסה?

מילה יפה......ונחזור לעיניינו
הלואי שידעתי לעשות דוליז ככה!!!!(אני בשלבי השתפרות
)

../images/Emo214.gifלא אני רצינית.

אני לא יודעת אפילו למה העלתי אותה. היא מכוערת כ"כ. הצבעים השער הכפכפים.. בלעכססס הכל

think shon

New member
../images/Emo7.gif זה מדהים.

מ-ו-ש-ל-ם!!!;;; אני רצינית. את סתם מדברת שטויות,זה ממש יפה.

אני חולה על הבייס הזה^^../images/Emo96.gif

תגובה:]: השער טוב והצללה נכונה אבל הוא ניראה דליל בקטע של השער הגלי.. את החולצה הצללת נכון אבל מכיוון שאת מצלילה טוב אולי כדיי להמשיך הלאה? למה כוונה- שתעשי את זה יותר ריאליסטי, השאור בא מכיוון אחד, אבל זה רק אם את רוצה^^''( עשיתי בקובץ) במכנס השתמש בהרבה הצללת רשת וזה טיפה מפריע בקצה שמסומן בירוק כל השאר ממש נחמדD:

mirymoo

New member
עוד שיטה../images/Emo191.gif

היא לא ממש חדשה אלא ישנה עם תוספות....מה אתן חושבות? כדאי להשאר איתה?

mirymoo

New member
עוד שיטה../images/Emo151.gifאפיצ'ו

לא ממש חדשה לא ישנה עם שיפורים ...כדאי להשאר איתה?

באמבוק

New member
את צודקת! לא! זה לא טעות! כנסו..

זה כתב לי שיש לי הודעה חדשה בזה האישי.. אז אני נכנסת וזה מה שאני רואה: באמבוק שולח: "מי אני ומה שמי?
" עם אותו סמיילי. ונשבעת שלא שלחתי הודעה לעצמי! ואז הגבתי וזה שלח לי את ההודעה. אמאל'ה.

sillyputty

New member
זה לא ממש הגיוני.. ../images/Emo121.gif../images/Emo29.gif

אולי סתם מישו פרץ לך לניק?. או שניסת לשלוח הודעה למישו אחר וזה חזר איכשהו?

mirymoo

New member
תודה....כ ן אני אצייר

רק רציתי לבדוק אם יש בעיות בשיטה הזאת.. כי היא חדשה

היי אני חדשה + דולי חדשה ..

היי אני חדשההה פההה.. הכנתיי דולי.. בייס מטיפווו.. ת'גידו לי איך היאאאאאאא... http://img291.imageshack.us/img291/1590/181494180db7.png

באמבוק

New member
שלום ../images/Emo13.gif

ברוכה הבאה. אני רוצה להסביר לך משהו. אפשר?
יש אתרים, כגון אפיצ'ו, פינקלנד, באניסיק, פיקסטוקי, אנג'י ועוד שהמנלות שלהם מכינות את הבייסים. מה שטיפו, טופי וכל האתרים עשו, פשוט העתיקו ושמו. לכן, אנחנו מקפידות לכתוב את שם האתר המקורי ממנו לקוח הבייס. אם את רוצה כתובות של אתרים, את יכולה לבקש בשעווה [: מקווה שהבנת.

תגובה!:]../images/Emo96.gif

קודם כל, הבייס הוא מהאתר ויוה לא דאקי ולא מטיפו, טיפו מעתיקים בייסים
. ועכשיו לגבי הדולי! בשער מיקומי האור נכונים אבל הצללת את השער כמו כתמי צבע ולא כמו שער, כלומר, שהצללה צריכה להיות עם יותר קבוצות.. אממ, בחולצה ובחצאית יש את אותה בעיה, מבחינת הצל עשיתץ אותו טוב, אבל האור- יש הרבה חלקי אור קטנים, אפשר לאחד אותם, כמו שעשיתי בחלק שמוקף בירוק.

למעלה