GPQ

spongbob

New member
../images/Emo110.gif../images/Emo124.gifGPQ../images/Emo70.gif../images/Emo88.gif

אין עליי ממש רוח יצירתית אז הודעה קצת יבשה לגביי זה:
תאריך: שבת 27 לפברואר 2010, י"ג אדר תש"ע. משמע, היום!
שעה: 20:30 PM, שמונה וחצי בערב. ההזמנה היא לכל תושבי ברה ובפרט לחברי הגילד ThMuppetShow, מי שבברה ורוצה להצטרף לגילדה מוזמן ליצור קשר עם סיון, טל, גלית או איריס. כיף מובטח.

ToryMaster

New member
אישית לא יכולה לשחק

אבל אם יש צורך בלוחמת אין לי בעיה לתת למישהו לשחק מהדמות שלי, רק תגידו.

Don Nirtin

New member
מה לעזאזאל הלך שם בסוף?../images/Emo6.gif../images/Emo87.gif

העיקר השגתי CL 30
. זה ממש היה מוזר!

spongbob

New member
../images/Emo110.gifאתה לא סומך על סיו וטל שהכל תוקתק?

שאני איתם אני בראש שקט.

deisy

New member
אגב...

איפה שלא יכולת להגיע והיית צריך הייסט - פעם הבאה נסה עם ההוג שלך, כאילו הזאב, אמור להיות לו ג'מפ לא?

Hasselblad

New member
הוא לא היה צריך הייטס ולא הוג

הוא צריך להפסיק להיות נוב זה הכל

yonVata

New member
האמת...

שיש איזה JQ שחלק מהאנשים לא יכולים להגיע אליו... נדמה לי שזה השני... פשוט הקפיצה שלי לא מספיקה בשביל לעלות F3

הייסט לא עוזר שם אאל"ט

אני זוכרת שבפעם האחרונה שעשיתי GPQ שיגעתי את טל שיעשה הייסט [סליחה טל
] עד שקלטתי שזה לא פועל בכלל בJQ

yonVata

New member
אני לא מדבר עלזה...

אני מדבר על אחר... דווקא הטלפורט עבד לי שם... אבל זה בעייתי לעשות טלפורט בזמן שכל הקרקע זזה...

Guid

New member
זה לא עיניין של הייסט,

זה עניין של קפיצה מדוייקת בצורה מטורפת... אני הצלחתי בסופו של דבר להגיע לאיפה שלא הצלחנו בהתחלה, והייסט לא משפיע שם, אז זה אומר שזה אפשרי לכולם...

deisy

New member
זה כן

יון, זוכר איפה אמרתי לך להכנס ועשית טלפורט? אז קפיצה רגילה בלי הייסט לא אפשרית בכלל אלה אם יש לך ציוד עם ג'מפ ואז אולי, למרות שיש לי גמפ באוברול לא הצלחתי לקפוץ לשם רגיל...... אני הגעתי לשם רק ע"י טלפורט, טל הגיע עם ההיסט מן הסתם.. אבל עם הוג יש סיכוי להגיע כי יש לו גמפ.. גם ברביעי אי אפשר בלי הייסט, ואי אפשר טלפורט כי זה לא ישר F3 , רק עם היסט אפשר להגיע לשם... החלק הרביעי דורש מלא היסט!

למעלה