שאלון!

I R i T 94

New member
שאלון ../images/Emo217.gif

שעת התחלה: 2:18 שיר שמתנגן ברקע: אין.. אני במחשב של ההורים. ספר קצת על עצמך: לכו להודעה של ה25 דברים עלייXD מחשבה שעוברת בראש: רוצה פגישה. בלעדיה. מה עשית היום? שטפתי כלים, ראיתי טלוויזיה, מחשב, רבתי עם אחשלי, אכלתי. מה תעשה מחר? אותו הדבר. חשק ל...: שקט. מה המידה שלך בנעליים? נעה בין 36-42. XD באיזה פורום אפשר למצוא אותך? כאן. וסמויה במכ"ר. איפה נראה אותך בעוד 15 שנה? מול המחשב? P: מה אתה הכי אוהב לאכול? שוקולדD: מה אתה הכי שונא לאכול? ירקות
מה המעשה הכי מטורף שעשיתם בחיים? לא יודעת. מה המעשה הכי מטופש שעשיתם בחיים? יש יותר מידי..XD מה הצבע האהוב עלייך? צהוב
מה הצבע השנוא עלייך?אממ.. צבעים רדיו-אקטיביםXD מה המקצוע האהוב עלייך?מתמטיקה, ספורט ואומנות. מה המקצוע השנוא עלייך?תנ"ל, מב"ת, ספרות וערבית. איך אתה יכול לסכם את השנה שעברה שלך?מהירה ומבגרת. עיר/ים אהובות: טאריכה, ת"א, חיפה. מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת? אני אוהבת את כל המתנות. איפה חגגת יומולדת אחרון? בבית. איך אתה הכי אוהב לבלות? עם אנשים נחמדים. מתי אתה הולך לישון בדרך כלל? 12-2 +- מתי מתחיל השיעור הראשון בבית הספר שלך? 7:30. יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר?כן. מה היה המבחן האחרון?לא זוכרת. זה היה לפני ארבעה חודשים O-O כמה קיבלת בו?.. יש לך חברים מחוץ לכיתה?כולם מחוץ לכיתה. ומחוץ לשכבה? אהא. ומבית ספר אחר? כןכן^^ ומהעיר אחרת? אכן. אתה נוהג לדבר עם חפצים? >.< היית פעם אצל פסיכולוג?לא. ואצל פסיכיאטר?לא. חשבת פעם על התאבדות?לא ממש. אם כן - סיפרת למישהו?.. מתי פעם אחרונה שבכית?אתמול. מדוע?כי הרגשתי שלא ניצלתי טוב את זה שראיתי אותה. וחשבתי שהיא שונאת אותי. עזבו, רגעי טימטוםO-O לקחת סמים מתישהו?לא. אתה מעשן?לא!@ מתי פעם אחרונה שהשתכרת?אני משתכרת ממים XD איזה שיר אחרון הורדת מהאינטרנט?- למה אתה מוריד מהאינטרנט שירים ולא קונה דיסקים? מי הבן אדם האחרון שרצית להרביץ לו?*** ולחבק?זקנוני. ולנשק?הוא?XD ולספר לו משהו מהלב?הרבה. יש לך חברה?יש לי חברותXD ראית בחנוכה את הפסטיגל? אממ. ><' את מי היית לוקח לאי בודד? זקנוני. סבתא. את מי אתה הכי רוצה לחבק עכשיו? משפחה וזקנוני. אתה מדבר עכשיו עם מישהו אונליין? עם מי?כן. שם מיוחד לבן?- שם מיוחד לבת?- מאכל אהוב:שוקולדD: מאכל שנוא: ירקות. דבר אחרון שאכלת: פסטה. בן אדם שניתקת איתו קשר ורוצה לחדש? דיי הרבה אנשים מנשר. . איזה בגד בארון שלך אתה לובש הכי הרבה? ג'ינס. ואת ה2 חולצות הנורמאליות שלי. אתה לומד ביום שישי? לא. מה הספר האחרון שקראת? לא זוכרת. אהבת?כן. מה הסרט האחרון שראית? שרק3 ^^ אהבת?מאודD: מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו? אח שלי. על מה דיברת איתו?שחבר שלו צריך להיות בחוץ בעוד 10 דקות כדי שיבואו לקחת אותו ^^ מי הבנאדם שיודע עליך הכי הרבה? זקנוני. על מי אתה יודע הכי הרבה? עליה. מה הדבר האחרון שקנית? פאנל שחור לפלאפון. כמה הוא עלה? 40 שקל.
ממי הsms האחרון שקיבלת? אממ. אלה. מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms? אלה? מה המילה הראשונה של הsms הכי ישן שיש לך בפלאפון? מחקתי הכל. מה ממש בא לך לאכול עכשיו? שוקולדד יש לך עדשות/ משקפיים?משקפיים. עשית ישור שיניים?אכן. אני בסוף הטיפול. רק פלטה ללילהD: מתי בפעם האחרונה היית אצל רופא שיניים? לפני חודש וחצי?

I R i T 94

New member
המשך ../images/Emo217.gif

מתי בפעם האחרונה היית בירושלים? לפני שנה O-O מה העיר האחרונה (חוץ מאיפה שאתה גר) שביקרת בה?קריית ביאליק. למה הלכת לשם?קיריון^^ איך קוראים לאמא שלך?ברנדה. יש לך שם שני? מהו?לא. אתה קרוי על שם מישהו? מי?לא. אתה אוהב ילדים קטנים?כן^^ אבל הם שונאים אותי
כמה בני דודים יש לך מצד אמא?2. כמה בני דודים יש לך מצד אמא?אמרתי, שניים. איזה בנדוד/בת דודה אתה הכי אוהב?ארנסטו. הבן. בן כמה היית רוצה להיות עכשיו?שנתיים. מה היית רוצה לשנות בעצמך בחיצוניות?שיער נורמאלי. ובפנימיות?פחות ביישנות. איזו תכונה הכי מעצבנת אותך אצל החבר הכי טוב שלך?אין. איזה סוג סרטים אתה אוהב לראות? (אימה/ קיטש/ מתח/ פעולה/ דרמה/ קומדיה/ מד"ב וכו')קומדיהD: עם מי היית רוצה להתחלף במשך שבוע?אף אחד. למה?כי לא חושבת שהייתי מצליחה לשרוד. כמה ילדים יהיו לך כשתהיה גדול?מה שיהיה יהיה. מה המילה הראשונה שעולה לך עכשיו בראש? שוקולד. מה השם הראשון שעולה לך עכשיו בראש? יסמין. כמה קומות יש לך בבית? 5. ועם המרפסת זה 6 P: הלכת פעם להפגנה? בערך. הפגנה נגד (או בעד) מה?נגד חולצות ביצפרXDD מתי זה היה? כיתה ו'? מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול: לא דעת. אולי פסיכולוגית O-O מה הרגע המאושר ביותר בחייך? היו הרבה כאלו. באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי? דמט. יאי. אז... מה עושה לך טוב?אנשים טובים. מה מעצבן אותך? שעושים לי דווקא. מה תמיד צריך להיות בכיס?לפעמים פלאפון. איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך? כשרון. מה הפריט הכי יקר שיש לך? אין אחד. מה נמצא אצלך תמיד במקרר? אוכלP: מה היית לוקח לאי בודד? שוקולד, מים, אנשים קרובים, משהו שיחזיר אותנו, מוזיקה. המלצה לסרט: שרק 3 D: תוכנית טלוויזיה? מצעד הרוקP: מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך ? יש לך עיניים יפות. איך את/ה מתגבר על באסה? חושבת על דברים אחרים. איפה היית רוצה לבקר בעולם? ספוקן
מה התכונה הכי ישראלית בעיניך?חוצפה. איזה עונה בשנה אהובה עליך?חורף~ איזה חג אהוב עליך?חנוכה~ האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים: מאוד. חיית מחמד:סול
כמה אחים יש לך?1. מאמינ/ה באהבה וירטואלית?כן. הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט?אכן. נפגשת איתו/ איתה?אהא^^ מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון?בערך. מהי אהבה בשבילך? ששני הצדדים אוהבים אחד את השני, ומוכנים לעשות הכל בשביל שהשני ירגיש טוב. את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית? בערך. מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת? לפגוש אנשים שאני אוהבת. מה את/ה אוהב/ת לעשות?להתחרפן^___________^ מקומות בילוי מועדפים: מקומות עם אנשים שאני אוהבת. את/ה אוהב/ת להיות בבית? כן. כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה? אני מקווה. את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית? עקשנית. אבל יודעת לוותר. אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? רק אם זה מאוד מפריע לי, ואם זה בצורה קיצונית מידי. את/ה בחור/ה קנאי/ת? מאוד. מילים או משפטים שאת/ה מרבה להגיד:אהא.. אממ.. אז.. טובנו.. "זקנוני" האם את/ה מאמינ/ה בה´? בערך. החיים טובים לדעתך? לפעמיםP: לבוש: הכי פשוט שאפשר. איפור: שונאת. שתייה אהובה: מנגו. להקה אהובה: אין אחת. סרט אהוב: שרקים. אני מניחהP: גלידה: של פרדו
עיר בעולם: טאריכה. ארץ:בוליביה. מה תעשה כשתסיים את השאלון? אביא שוקולדD: שיר ברקע:Shine On You Crazy Diamond - PINK FLOYD שעת סיום: 15:11.

טל 1992

New member
עונה =)

שעת התחלה: 17:10 שיר שמתנגן ברקע: the reason ספר קצת על עצמך: אממ טל בת 15 ת"א מחשבה שעוברת בראש: משעמם לי מה עשית היום? הייתי בקניון עם חברה מה תעשה מחר? אממ התארגנויות אחרונות למחנ"צ ו חשק ל...: שוקולד לבן מה המידה שלך בנעליים? 37-38 באיזה פורום אפשר למצוא אותך? שום פורום איפה נראה אותך בעוד 15 שנה? אממ עובדת ונהנית מזה. אולי נשואה מה אתה הכי אוהב לאכול? פסטה ודברים שקשורים בשקולוד לבן=) מה אתה הכי שונא לאכול? הרבה מה המעשה הכי מטורף שעשיתם בחיים? אממ לא עשיתי כ"כ מה המעשה הכי מטופש שעשיתם בחיים? יותר מדי מה הצבע האהוב עלייך? שחור-לבן- אפור מה הצבע השנוא עלייך? צהוב, ורוד פוקסיה,סגול מה המקצוע האהוב עלייך? אממ אין.. אבל נראהלי מדע"ח יהיה נחמד שנה הבאה =) מה המקצוע השנוא עלייך? מתמטיקה וכל שאר הריאלי איך אתה יכול לסכם את השנה שעברה שלך? אממ טובה עיר/ים אהובות: ת"א, לונדון, נ"י ואילת מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת? מצלמה איפה חגגת יומולדת אחרון? אממ לא כזה חגגתי איך אתה הכי אוהב לבלות? סרט מתי אתה הולך לישון בדרך כלל? לאדעת מתי מתחיל השיעור הראשון בבית הספר שלך? 8:15 יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר? כן מה היה המבחן האחרון? אזרחות כמה קיבלת בו? 95 יש לך חברים מחוץ לכיתה? כן ומחוץ לשכבה? לא ממש.. ומבית ספר אחר? " ומהעיר אחרת? " אתה נוהג לדבר עם חפצים? לא היית פעם אצל פסיכולוג? לא ואצל פסיכיאטר? לא חשבת פעם על התאבדות? כן, אבל בצחוק כזה עם חברות אם כן - סיפרת למישהו? חברות אבל הכל היה בצחוק מתי פעם אחרונה שבכית? אממ אתמול מדוע? לאבאלילפרט^^ לקחת סמים מתישהו? לא אתה מעשן? לא מתי פעם אחרונה שהשתכרת? לא השתכרתי בחיים איזה שיר אחרון הורדת מהאינטרנט? אממ לא זוכרת^^ למה אתה מוריד מהאינטרנט שירים ולא קונה דיסקים? כי דיסקים זה סתם יקר מי הבן אדם האחרון שרצית להרביץ לו? לא זוכרת ולחבק? חברה שלי, רותם ^^ ולנשק? ....... ולספר לו משהו מהלב? רותם יש לך חברה? אם הכוונה לחבר, אז לא =[ ראית בחנוכה את הפסטיגל? לא את מי היית לוקח לאי בודד? חברה טובה ואמא את מי אתה הכי רוצה לחבק עכשיו?לאדעת אתה מדבר עכשיו עם מישהו אונליין? עם מי? לא.. שם מיוחד לבן? אממ אין לי מיוחד שם מיוחד לבת? קסם (מכוער לא מיוחד) מאכל אהוב: פסטה מאכל שנוא: לפת דבר אחרון שאכלת: פתיבר :) בן אדם שניתקת איתו קשר ורוצה לחדש? היא יודעת... . איזה בגד בארון שלך אתה לובש הכי הרבה? בלי ספק, חולצת מיקי-מאוס אתה לומד ביום שישי? אולי שנה הבאה לא =))) מה הספר האחרון שקראת? לא זוכרת =\ אהבת?----- מה הסרט האחרון שראית? לא זוכרת אהבת?----- מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו? חברה, קרן על מה דיברת איתו? שאלה אותי אם אני באה לשבט מי הבנאדם שיודע עליך הכי הרבה?נראהלי שאמא ורותם על מי אתה יודע הכי הרבה? רותם? נראהלי מה הדבר האחרון שקנית? טייצ כמה הוא עלה? יקר מדיי.. אבל לא היה לי סבלנות להתחיל לחפש בקניון זולים יותר ממי הsms האחרון שקיבלת? קרן מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms? קרן מה המילה הראשונה של הsms הכי ישן שיש לך בפלאפון? היום מה ממש בא לך לאכול עכשיו? עוגיות שוקולד צ'יפס יש לך עדשות/ משקפיים? לא עשית ישור שיניים? בתהליכים מתי בפעם האחרונה היית אצל רופא שיניים? שבוע וחצי ככה מתי בפעם האחרונה היית בירושלים? ביומולדת 12 מה העיר האחרונה (חוץ מאיפה שאתה גר) שביקרת בה? זיכרון למה הלכת לשם? יש לחברה שלי דירה שם והיה לה יומולדת אתמול אז הלכנו החברות לחגוג לה שם P: איך קוראים לאמא שלך? אפי יש לך שם שני? מהו? לא.. אתה קרוי על שם מישהו? מי? לא.. אתה אוהב ילדים קטנים? כןן =] כמה בני דודים יש לך מצד אמא? 5 כמה בני דודים יש לך מצד אבא? 3 איזה בנדוד/בת דודה אתה הכי אוהב? אממ מאיה מהצד של אמא בן כמה היית רוצה להיות עכשיו? 17 מה היית רוצה לשנות בעצמך בחיצוניות? רגליים ובפנימיות? שתהיה לי יותר סבלנות איזו תכונה הכי מעצבנת אותך אצל החבר הכי טוב שלך? לאדעת איזה סוג סרטים אתה אוהב לראות? (אימה/ קיטש/ מתח/ פעולה/ דרמה/ קומדיה/ מד"ב וכו') קומדיה רומנטית עם מי היית רוצה להתחלף במשך שבוע? אמא למה? לראות איך החיים שלה מתנהלים כמה ילדים יהיו לך כשתהיה גדול? 2-3 מה המילה הראשונה שעולה לך עכשיו בראש? סבייב מה השם הראשון שעולה לך עכשיו בראש? מאיה כמה קומות יש לך בבית? 1 הלכת פעם להפגנה? לא הפגנה נגד (או בעד) מה? ---- מתי זה היה? ---- מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול: עו"ד \ פסיכולוגית מה הרגע המאושר ביותר בחייך? לאדעת באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי?סבבה מה עושה לך טוב? חברות משפחה חופשות בחו"ל מה מעצבן אותך? צביעות, קרציתיות מה תמיד צריך להיות בכיס? מפתח, פלאפון וכסף איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך? שירה מה הפריט הכי יקר שיש לך? לאדעת מה נמצא אצלך תמיד במקרר? לחם מה היית לוקח לאי בודד? אייפוד, ספר טוב המלצה לסרט: טיטאניק. חובה למי שלא ראה תוכנית טלוויזיה? השמיניהה =) (למרות שנגמר ממזמן) וחברים מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך ? לא זוכרת איך את/ה מתגבר על באסה? מוזיקה, שינה, טלוויזיה איפה היית רוצה לבקר בעולם? דרום אמריקה =)) מה התכונה הכי ישראלית בעיניך? ערסיות, חוסר סבלנות איזה עונה בשנה אהובה עליך? סתיו איזה חג אהוב עליך? פסחח האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים: אממ לא יודעת.. חיית מחמד: דולפין =) כמה אחים יש לך? 1 מאמינ/ה באהבה וירטואלית? לא.. הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט? כן נפגשת איתו/ איתה? כן מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון? כן מהי אהבה בשבילך? הדבר הכי טוב שיכול לקרות לבןאדם את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית? לא, לצערי לא מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת? עניתי על זה כבר למעלה מה את/ה אוהב/ת לעשות?צופים, לצאת עם חברים, חופשות בחו"ל מקומות בילוי מועדפים: סרט, בית של מישו. את/ה אוהב/ת להיות בבית? כן כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה? תמיד את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית? תלוי באיזה נושא אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? לא. את/ה בחור/ה קנאי/ת?כן מילים או משפטים שאת/ה מרבה להגיד: אמרתי כבר! האם את/ה מאמינ/ה בה´? כן. מאוד. החיים טובים לדעתך? נחמדים לבוש: ג'ינס, גופיית סבא ומעל חולצה של no name איפור: אין מאכל אהוב: אמרתי כבר! שתייה אהובה: ד.קולה להקה אהובה: הרבה סרט אהוב: אבא מתארס, טיטאניק גלידה: וניללל =) עיר בעולם: נ"י, לונדון ארץ: ארה"ב מה תעשה כשתסיים את השאלון? אחפש משו בטלוויזיה שיר ברקע: iris שעת סיום:

mafakit

New member
קולולולולולוווו!!!לא עניתי על הכל אין כח../images/Emo218.gif

שעת התחלה: 18:36 שיר שמתנגן ברקע: כלום ספר קצת על עצמך: אני דרור..בת 14.. מאיזה מושב תקוע כזה דרומית לחיפה.. מחשבה שעוברת בראש: EVIL MONKEY
מה עשית היום?הייתי בתל אביב!!
DDD: מה תעשה מחר?אשן. חשק ל...: במבה מה המידה שלך בנעליים? 39-40 באיזה פורום אפשר למצוא אותך?כאן בימפל פלאן אבריל גאנז.. איפה נראה אותך בעוד 15 שנה? לא ידוע.. מה אתה הכי אוהב לאכול? אוכל של אמא..ובמבה מה אתה הכי שונא לאכול? כבד מה המעשה הכי מטורף שעשיתם בחיים? אה.. נולדתי..(..?) מה המעשה הכי מטופש שעשיתם בחיים?כנ"ל. מה הצבע האהוב עלייך?כחול..שחור.. מה הצבע השנוא עלייך?ורוד מה המקצוע האהוב עלייך?אנגלית מה המקצוע השנוא עלייך?לשון והסטוריה איך אתה יכול לסכם את השנה שעברה שלך? לא משו..
עיר/ים אהובות:ת"א..?אילת..XDD מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת? כסף..(..?) סתם.. דיסק של אבריל.. איפה חגגת יומולדת אחרון? בבית..עם חברים.. איך אתה הכי אוהב לבלות?חברים..פיצה.. מתי אתה הולך לישון בדרך כלל? סביבות 1.. מתי מתחיל השיעור הראשון בבית הספר שלך? 8ורבע יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר? לא..רק לשיעורי ספורט מה היה המבחן האחרון? לא זוכרת..לפני העיצומים.. כמה קיבלת בו? מאיפה אני זוכרת..האמת נראה לי זה היה בלשון.. וזה היה או 50 או 55.. יש לך חברים מחוץ לכיתה?ברור ומחוץ לשכבה?גם ומבית ספר אחר?גם ומהעיר אחרת?גם אתה נוהג לדבר עם חפצים?עם המחשב..כשהוא לא עושה מה אני מבקשת ממנו היית פעם אצל פסיכולוג?נופ ואצל פסיכיאטר?נופ חשבת פעם על התאבדות?לא אם כן - סיפרת למישהו?לא מתי פעם אחרונה שבכית?מזמן מדוע?לא זוכרת לקחת סמים מתישהו?לא אתה מעשן?ניסיתי.. לא אהבתי.. מתי פעם אחרונה שהשתכרת?אה.. לא השתכרתי..אבל שתיתי קצת הרבה יין וזה עשה לי ממש מצברוח.. איזה שיר אחרון הורדת מהאינטרנט?הדיסק של סימפל למה אתה מוריד מהאינטרנט שירים ולא קונה דיסקים?אני גם קונה דיסקים..ברור!! אבל אני רוצה שירים באמפי3.. מי הבן אדם האחרון שרצית להרביץ לו?המוכר בחנות ולחבק?ממ.. ולנשק?ממ.. ולספר לו משהו מהלב?ממ.. יש לך חברה?לא ראית בחנוכה את הפסטיגל?לא את מי היית לוקח לאי בודד?מישו שיוצי אותי משם את מי אתה הכי רוצה לחבק עכשיו?לא רוצה לחבק!! חם לי!!! אתה מדבר עכשיו עם מישהו אונליין? עם מי?עמית.. שם מיוחד לבן?עמית..רועי.. שם מיוחד לבת?רון.. מאכל אהוב:כבר שאלתם.. נו אני שונאת את השאלון הזה.. עניתי עליו כבר!!! מאכל שנוא: דבר אחרון שאכלת: בן אדם שניתקת איתו קשר ורוצה לחדש? . איזה בגד בארון שלך אתה לובש הכי הרבה? אתה לומד ביום שישי? מה הספר האחרון שקראת? אהבת? מה הסרט האחרון שראית? אהבת? מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו? על מה דיברת איתו? מי הבנאדם שיודע עליך הכי הרבה? על מי אתה יודע הכי הרבה? מה הדבר האחרון שקנית? כמה הוא עלה? ממי הsms האחרון שקיבלת? מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms? מה המילה הראשונה של הsms הכי ישן שיש לך בפלאפון? מה ממש בא לך לאכול עכשיו? יש לך עדשות/ משקפיים? עשית ישור שיניים? מתי בפעם האחרונה היית אצל רופא שיניים? מתי בפעם האחרונה היית בירושלים? מה העיר האחרונה (חוץ מאיפה שאתה גר) שביקרת בה? למה הלכת לשם? איך קוראים לאמא שלך? יש לך שם שני? מהו? אתה קרוי על שם מישהו? מי? אתה אוהב ילדים קטנים? כמה בני דודים יש לך מצד אמא? כמה בני דודים יש לך מצד אמא? איזה בנדוד/בת דודה אתה הכי אוהב? בן כמה היית רוצה להיות עכשיו? מה היית רוצה לשנות בעצמך בחיצוניות? ובפנימיות? איזו תכונה הכי מעצבנת אותך אצל החבר הכי טוב שלך? איזה סוג סרטים אתה אוהב לראות? (אימה/ קיטש/ מתח/ פעולה/ דרמה/ קומדיה/ מד"ב וכו') עם מי היית רוצה להתחלף במשך שבוע? למה? כמה ילדים יהיו לך כשתהיה גדול? מה המילה הראשונה שעולה לך עכשיו בראש? מה השם הראשון שעולה לך עכשיו בראש? כמה קומות יש לך בבית? הלכת פעם להפגנה? הפגנה נגד (או בעד) מה? מתי זה היה? מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול: מה הרגע המאושר ביותר בחייך? באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי? מה עושה לך טוב? מה מעצבן אותך? מה תמיד צריך להיות בכיס? איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך? מה הפריט הכי יקר שיש לך? מה נמצא אצלך תמיד במקרר? מה היית לוקח לאי בודד? המלצה לסרט: תוכנית טלוויזיה? מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך ? איך את/ה מתגבר על באסה? איפה היית רוצה לבקר בעולם? מה התכונה הכי ישראלית בעיניך? איזה עונה בשנה אהובה עליך? איזה חג אהוב עליך? האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים: חיית מחמד: כמה אחים יש לך? מאמינ/ה באהבה וירטואלית? הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט? נפגשת איתו/ איתה? מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון? מהי אהבה בשבילך? את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית? מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת? מה את/ה אוהב/ת לעשות? מקומות בילוי מועדפים: את/ה אוהב/ת להיות בבית? כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה? את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית? אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? את/ה בחור/ה קנאי/ת? מילים או משפטים שאת/ה מרבה להגיד: האם את/ה מאמינ/ה בה´? החיים טובים לדעתך? לבוש: איפור: מאכל אהוב: שתייה אהובה: להקה אהובה: סרט אהוב: גלידה: עיר בעולם: ארץ: מה תעשה כשתסיים את השאלון? שיר ברקע: שעת סיום:

אימפוטנציה מנטלית.

~לפני אני זה אני רוצה להבהיר שאני התחלתי עם האימפוטנציה המנטלית. לפני שנים%^# והטלויזיה גנבה לי אתזה$#^ חלאות~ אמ כן אז שאלון. שעת התחלה: 21:56 שיר שמתנגן ברקע: i'm overdriven ספר קצת על עצמך: הם. הריאות שלי כואבות נאחוי. מחשבה שעוברת בראש: ממ. באסה לי..>> מה עשית היום?כלום. בעיקר התלוננתי על ההאנג אובר ואכלתי. מה תעשה מחר? פיקניק של השמו"צ חשק ל...: חבר>: מה המידה שלך בנעליים?48-49 באיזה פורום אפשר למצוא אותך? פה. פעם בשנ בג"צ. איפה נראה אותך בעוד 15 שנה? מביאה ביד בסמטא חשוכה. מה אתה הכי אוהב לאכול? כלום. בא לי להקיא מה אתה הכי שונא לאכול? הכול.>> מה המעשה הכי מטורף שעשיתם בחיים? המ. לא עשיתי דברים מטורפים..\= בעצם. ניראה לי שברחתי מהמשטרה פעם אחת. זה היה מטורף..>> מה המעשה הכי מטופש שעשיתם בחיים? ננתי למצב שלי להדרדר כ"כ. מה הצבע האהוב עלייך? ירוק מה הצבע השנוא עלייך? צהוב..>> מה המקצוע האהוב עלייך? אין כזה מה המקצוע השנוא עלייך? היסטוריה איך אתה יכול לסכם את השנה שעברה שלך? המ. מנוצלת עיר/ים אהובות: מה? מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת? כסף. איפה חגגת יומולדת אחרון? באיזה פארק עם פינלנדיה. איך אתה הכי אוהב לבלות? להשתכר עד אובדן חושים. מתי אתה הולך לישון בדרך כלל? כשיוצא. מתי מתחיל השיעור הראשון בבית הספר שלך? 8 וחצי יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר? לא מה היה המבחן האחרון? המ. הבגרות הארורה ניראה לי. כמה קיבלת בו? 100 D: יש לך חברים מחוץ לכיתה? כן..>> ומחוץ לשכבה? ברור..>> ומבית ספר אחר? כמובן..>< ומהעיר אחרת? כן. נו יש לי חברים..>< אתה נוהג לדבר עם חפצים? ברגע זה אני מדברת עם כוס. כאילו, כוס זכוכית. כזאת ששמים בה מים. היית פעם אצל פסיכולוג? כן ואצל פסיכיאטר? לא חשבת פעם על התאבדות? כן. למעשה אני חותכת את ורידי ברגע זה ממש אם כן - סיפרת למישהו? לכם. כרגע. מתי פעם אחרונה שבכית? אתמול. ואוו זה היה משחרר מדוע? אמא. אבל זה הסתדר D: לקחת סמים מתישהו?לעולם לא אתה מעשן? הו כן\= מתי פעם אחרונה שהשתכרת? אתמולD: איזה שיר אחרון הורדת מהאינטרנט? המ משהו של פסיי סקס למה אתה מוריד מהאינטרנט שירים ולא קונה דיסקים?כי אינלי כסף. מי הבן אדם האחרון שרצית להרביץ לו? יואב. @: ולחבק? יואב>: ולנשק? יואב..>> ולספר לו משהו מהלב? המ. סער. יש לך חברה? הלוואי. ראית בחנוכה את הפסטיגל?לא>< את מי היית לוקח לאי בודד? תומר את מי אתה הכי רוצה לחבק עכשיו? יואב..\= אני כ"כ מתגעגעת..>: אתה מדבר עכשיו עם מישהו אונליין? עם מי? נת שם מיוחד לבן? מורפיוס שם מיוחד לבת? זמפירה מאכל אהוב: לא הייתה כבר שאלה כזאת? מאכל שנוא: שרימפס. דבר אחרון שאכלת: לוזכורת אכלתי כ"כ הרבה.\= בן אדם שניתקת איתו קשר ורוצה לחדש? יואב. אבל אני לא ממש רוצה לחדש.>> . איזה בגד בארון שלך אתה לובש הכי הרבה? החצאית של לנין. יש לי אותה שבועיים ולבשתי אותה כ"כ הרבה. אתה לומד ביום שישי? כבר לא. מה הספר האחרון שקראת? רודף העפיפונים. לא יוצא לי לקרוא בזמן האחרון. וזה מתסכל. אני צריכה יותר זמן לעצמי. אהבת? מאוד. ממולץ. מה הסרט האחרון שראית? המ. ניראה לי מת לצעוק 4 בפעם ה3 עם אורןD: אהבת? חח סרט משעשע ביותר מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו? אמ נת. על מה דיברת איתו? היא שאלה אותי עם הייתה לי פעם מישהי. אמרתי שכן. ואז היא אמרה שאני מהמגניבות..XD מי הבנאדם שיודע עליך הכי הרבה? כולם יודעים עליי כול מיני דברים. יש דברים שחלק יודעים וחלק לא. כולם בערך אותו הדבר..>> על מי אתה יודע הכי הרבה? על כול החברים שלי. כמובן שיש דברים שהם משאירים לעצמם. אני חושבת אבל שדשה. מה הדבר האחרון שקנית?סיגריות כמה הוא עלה?9 וחצי ממי הsms האחרון שקיבלת? "היי שושו ממצב?" מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms? המ. אינלי SMSים. מה המילה הראשונה של הsms הכי ישן שיש לך בפלאפון?אינלי כוח להביא את הפלא מה ממש בא לך לאכול עכשיו? כלום. בעצם. בא לי נסטי יש לך עדשות/ משקפיים? משקפיים עשית ישור שיניים? לא מתי בפעם האחרונה היית אצל רופא שיניים? לא זוכרת. מתי בפעם האחרונה היית בירושלים?ואווו אמ. בקיץ. מה העיר האחרונה (חוץ מאיפה שאתה גר) שביקרת בה? נופית...>> למה הלכת לשם? דודים איך קוראים לאמא שלך? חני יש לך שם שני? מהו? אינלי מושג..>> אתה קרוי על שם מישהו? מי? לא. אתה אוהב ילדים קטנים? לא. כמה בני דודים יש לך מצד אמא? ואוווו אמ. 10 ניראה לי..>> כמה בני דודים יש לך מצד אמא? המ. זה לא אותה שאלה? איזה בנדוד/בת דודה אתה הכי אוהב? המ. מירון. הקטנציק. כאילו הוא כבר לא ממש קטנציק. אבל מילא. בן כמה היית רוצה להיות עכשיו? 8. מה היית רוצה לשנות בעצמך בחיצוניות?כולם לא? >> ובפנימיות? כן. איזו תכונה הכי מעצבנת אותך אצל החבר הכי טוב שלך? נאיביות. החלטיות. איזה סוג סרטים אתה אוהב לראות? (אימה/ קיטש/ מתח/ פעולה/ דרמה/ קומדיה/ מד"ב וכו') דרמה פעולה קומדיה וקומדיה רומנטית. עם מי היית רוצה להתחלף במשך שבוע? פאריס הילטון. למה? לודעת. כמה ילדים יהיו לך כשתהיה גדול? 1 בקושי. מה המילה הראשונה שעולה לך עכשיו בראש? קקי. מה השם הראשון שעולה לך עכשיו בראש? ענת כמה קומות יש לך בבית? ואוו ממחזרים שאלות. זה מעצבן. הלכת פעם להפגנה? כן הפגנה נגד (או בעד) מה?השחיטות במדינה. סתם זה לא היה עד או נגד משהו. זה הפגנה לחטופים. מתי זה היה? שישי. מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול: ביד#% מה הרגע המאושר ביותר בחייך?המ. הרגע בו חתכו לאחיי את הזין. לא סתם. א הרגשה בו סיימתי חטיבה. ~המשך למטה~

השמך..><

באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי?קקי%# מה עושה לך טוב? אהבה. ומוזיקה. ואלכוהול. מה מעצבן אותך? אטימות. מה תמיד צריך להיות בכיס? סיגריות מצית פלאפון מפתחות וכסף. איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך? לצייר מה הפריט הכי יקר שיש לך? החיים שלי. מה נמצא אצלך תמיד במקרר? גבינה לבנה. מה היית לוקח לאי בודד? אמ. ויברטור המלצה לסרט: רקויאם לחלום. גם הספר כמובן. תוכנית טלוויזיה? בנות גילמור*-* מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך ? דיי מטופש. אבל "אני אוהב אותך" זה היה מושלם פשוט. אמרו לי עוד הרבה דברים יפים. אבל זה היה פשוט מושלם. >': איך את/ה מתגבר על באסה? אני לא. איפה היית רוצה לבקר בעולם? אין ממש מקום שמושך אותי. סתם לא להיות בארץ כמה זמן. מה התכונה הכי ישראלית בעיניך? שתמיד נגמר החלב. בשום מקום חוץ מבארץ אין סיכוי שייגמר פיתאום החלב. רק בארץ. ואם מכפילים את החלב. אז הוא נשפך. איזה עונה בשנה אהובה עליך? חורף..*-* איזה חג אהוב עליך? חנוכה. >': האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים: כן. XD הרשע חיית מחמד: אחים קטנים. כמה אחים יש לך? 2 מאמינ/ה באהבה וירטואלית? כן..>': טוב וואי השאלון הזה מדכא אותי הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט? כ"כ הרבה נפגשת איתו/ איתה? כן. מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון? יאפ מהי אהבה בשבילך? ששני אנשים מהווים אחד לשני את האושר. את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית? לא. מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת? שמחמיאים לי. מה את/ה אוהב/ת לעשות? להשתכר מקומות בילוי מועדפים:פארקים. ארומה. ת"א את/ה אוהב/ת להיות בבית? כן כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה? אני מנסה. את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית? ותרנית אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? לא. כול אדם באשר הוא אדם. את/ה בחור/ה קנאי/ת?כן. מילים או משפטים שאת/ה מרבה להגיד: קקי. "לך תביא ביד" האם את/ה מאמינ/ה בה´? המ. לא. אטאיסטית. החיים טובים לדעתך? לא. לבוש: המ כרגע כאילו? חולצה ענקית וקרועה של הנוע"ל. תחתונים. ומכנסים קצרצרים. איפור: איפור שנישאר מאתמול בלילה. מאכל אהוב: סעמק יש את אותה השאלה 3 פעמים. שתייה אהובה: ווקדהרדבול עם לימון..^^ להקה אהובה: פלסיבו סרט אהוב:רקויאם לחלום. גלידה: המ. עוגת גבינה פירורים וויסקי עיר בעולם: לונדון. ארץ: בריטניה מה תעשה כשתסיים את השאלון? ביד כנירה שיר ברקע: כבר אין. שעת סיום: 22:29 אני חפרנית

OMG

שעת התחלה: 4:42 שיר שמתנגן ברקע: Fall Out Boy - Thanks For The Memories ספר קצת על עצמך: נופר מחשבה שעוברת בראש: איך אני אתעורר ב-9 בבוקר לעזאזאל מה עשית היום? התעוררתי ב-3, הלכתי לפסיכולוגית, חזרתי הביתה, יצאתי ב-11 וחצי עם טל ומתן, חזרתי עכשיו. מה תעשה מחר? שיעור נהיגה ב-10 בבוקר, אחפש עבודה חשק ל...: עבודה מה המידה שלך בנעליים? 37 באיזה פורום אפשר למצוא אותך? איפה נראה אותך בעוד 15 שנה? מאושרת מה אתה הכי אוהב לאכול? כלום אוקי מה אתה הכי שונא לאכול? מה המעשה הכי מטורף שעשיתם בחיים? היו כמה מה המעשה הכי מטופש שעשיתם בחיים? כנל מה הצבע האהוב עלייך? שחורלבן מה הצבע השנוא עלייך? מה המקצוע האהוב עלייך? ספרות מה המקצוע השנוא עלייך? מתמטיקה איך אתה יכול לסכם את השנה שעברה שלך? אחלה עיר/ים אהובות: ת"א מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת? לא יודעת כבר איפה חגגת יומולדת אחרון? בת"א איך אתה הכי אוהב לבלות? ת"א מתי אתה הולך לישון בדרך כלל? 5-6 בבוקר מתי מתחיל השיעור הראשון בבית הספר שלך? 8 בבוקר יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר? כן מה היה המבחן האחרון? פיייייי, בגרות בלשון ב-24.6 כמה קיבלת בו? ליודעת, אבל נראהלי 80+ יש לך חברים מחוץ לכיתה? ברור ומחוץ לשכבה? כן ומבית ספר אחר? כן ומהעיר אחרת? כן אתה נוהג לדבר עם חפצים? מדי פעם, כשיוצא היית פעם אצל פסיכולוג? כן ואצל פסיכיאטר? גם חשבת פעם על התאבדות? כן אם כן - סיפרת למישהו? לא מתי פעם אחרונה שבכית? היום בערב מדוע? לא יודעת, סתם לקחת סמים מתישהו? כן אתה מעשן? כן מתי פעם אחרונה שהשתכרת? אממ שנה שעברה או משו איזה שיר אחרון הורדת מהאינטרנט? גיטרה וכינור למה אתה מוריד מהאינטרנט שירים ולא קונה דיסקים? אני קונה גם מי הבן אדם האחרון שרצית להרביץ לו? אפחד ולחבק? שירי? ולנשק? ולספר לו משהו מהלב? טל יש לך חברה? לא ראית בחנוכה את הפסטיגל? לא את מי היית לוקח לאי בודד? אנשים מצחיקים את מי אתה הכי רוצה לחבק עכשיו? ליודעת אתה מדבר עכשיו עם מישהו אונליין? עם מי? טל, מתן, ספיר שם מיוחד לבן? שם מיוחד לבת? תמר דבר אחרון שאכלת: הזמנו פיצה אז.. פיצה בן אדם שניתקת איתו קשר ורוצה לחדש? אורטל . איזה בגד בארון שלך אתה לובש הכי הרבה? גופיות סבא אתה לומד ביום שישי? כן מה הספר האחרון שקראת? ליודעת אהבת? מה הסרט האחרון שראית? אממ נראה לי המסור אהבת? כן מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו? טל על מה דיברת איתו? סתם, על סלקום ווליום מי הבנאדם שיודע עליך הכי הרבה? אממ דבורה, מיטל וספיר על מי אתה יודע הכי הרבה? טל, ספיר, דבורה, מיטל, שירי נראהלי מה הדבר האחרון שקנית? סיגריות כמה הוא עלה? 19 ממי הsms האחרון שקיבלת? ואי הפלאפון שלי הרוס. אבל האחרון זה מאחותי מלפני יומיים מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms? הפלאפון הרוס :< מה המילה הראשונה של הsms הכי ישן שיש לך בפלאפון? די! מה ממש בא לך לאכול עכשיו? לא בא לי יש לך עדשות/ משקפיים? כן עשית ישור שיניים? כן מתי בפעם האחרונה היית אצל רופא שיניים? מזמן מתי בפעם האחרונה היית בירושלים? שניםםםםםם מה העיר האחרונה (חוץ מאיפה שאתה גר) שביקרת בה? תל מונד למה הלכת לשם? בת דודה, כפרעליה איך קוראים לאמא שלך? מרים יש לך שם שני? מהו? ויקטוריה אתה קרוי על שם מישהו? מי? אמא ביולוגית אתה אוהב ילדים קטנים? קצת כמה בני דודים יש לך מצד אמא? 5 כמה בני דודים יש לך מצד אמא? 5?! איזה בנדוד/בת דודה אתה הכי אוהב? שירן, בן בן כמה היית רוצה להיות עכשיו? 18 מה היית רוצה לשנות בעצמך בחיצוניות? משקל ופנים
ובפנימיות? פחות רגישה איזו תכונה הכי מעצבנת אותך אצל החבר הכי טוב שלך? אדישות איזה סוג סרטים אתה אוהב לראות? (אימה/ קיטש/ מתח/ פעולה/ דרמה/ קומדיה/ מד"ב וכו') קומדיה ודרמה עם מי היית רוצה להתחלף במשך שבוע? אורטל למה? ככה כמה ילדים יהיו לך כשתהיה גדול? 2 או 4 מה המילה הראשונה שעולה לך עכשיו בראש? מקום מה השם הראשון שעולה לך עכשיו בראש? שום שם כמה קומות יש לך בבית? 1 הלכת פעם להפגנה? כן הפגנה נגד (או בעד) מה? עצרת רבין נחשב? מתי זה היה? שנה שעברה מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול: מעצבת פנים מה הרגע המאושר ביותר בחייך? היו כמה באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי? אמאשלךזונה מה עושה לך טוב? אנשים מה מעצבן אותך? אמא ואבא מה תמיד צריך להיות בכיס? כסף איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך? שירה מה הפריט הכי יקר שיש לך? לאיודעת מה נמצא אצלך תמיד במקרר? דברים שנמצאים הרבה במקרר מה היית לוקח לאי בודד? מחשב המלצה לסרט: שמש נצחית תוכנית טלוויזיה? 1 נגד 100 מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך ? היו כמה איך את/ה מתגבר על באסה? בוכה איפה היית רוצה לבקר בעולם? לונדון מה התכונה הכי ישראלית בעיניך? חוסר טאקט איזה עונה בשנה אהובה עליך? אביב איזה חג אהוב עליך? פסח האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים: כן חיית מחמד: חתול כמה אחים יש לך? בעיקרון 1 מאמינ/ה באהבה וירטואלית? קצת הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט? כן נפגשת איתו/ איתה? כן מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון? לא מהי אהבה בשבילך? יותר ממה שאפשר לכתוב את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית? כן מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת? אנשים מה את/ה אוהב/ת לעשות? הרבה מקומות בילוי מועדפים: פאבים את/ה אוהב/ת להיות בבית? לפעמים כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה? כן, הכי את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית? באמצע אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? לא את/ה בחור/ה קנאי/ת? כן מילים או משפטים שאת/ה מרבה להגיד: כוסאמק האם את/ה מאמינ/ה בה´? לא החיים טובים לדעתך? כן מה תעשה כשתסיים את השאלון? לישון שיר ברקע: עברי לידר - כנפיים שעת סיום: 4:51

יאלללההה חח

שעת התחלה: 15:02 שיר שמתנגן ברקע: מכל האהבות-דני דין ספר קצת על עצמך: עקשניתתת מחשבה שעוברת בראש: כמה שאני מנייאקית מה עשית היום? בגרות חח מה תעשה מחר?שיעור נהיגה חשק ל...:למות מה המידה שלך בנעליים?39 באיזה פורום אפשר למצוא אותך?נוער.. איפה נראה אותך בעוד 15 שנה?מקווה באיזה שבאיזה תפקיד טוב ונשואה מה אתה הכי אוהב לאכול? מוקפץץ מה אתה הכי שונא לאכול? אמממ כבד איכס מה המעשה הכי מטורף שעשיתם בחיים? לא זכור לי מה המעשה הכי מטופש שעשיתם בחיים? יש כלכך הרבה מה הצבע האהוב עלייך? צהוב מה הצבע השנוא עלייך? כחול מה המקצוע האהוב עלייך?תנךך מה המקצוע השנוא עלייך? מתמטיקההההההה איך אתה יכול לסכם את השנה שעברה שלך? השנה הכי מגעילה שהייתה לי בחים עיר/ים אהובות:נהריה,רמת גן מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת? מחשבב חחח איפה חגגת יומולדת אחרון?בים איך אתה הכי אוהב לבלות? לא משנה לי העיקר שזה עם האנשים שאניאוהבת מתי אתה הולך לישון בדרך כלל? צהרים מתי מתחיל השיעור הראשון בבית הספר שלך? 8:10 יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר?כן מה היה המבחן האחרון?היום כמה קיבלת בו?נקווה שיהיה טוב =/ יש לך חברים מחוץ לכיתה?כן ומחוץ לשכבה?כן ומבית ספר אחר?כן חח ומהעיר אחרת? אני מושבניקית אז זה ממושבים אחרים וכן אתה נוהג לדבר עם חפצים? לא היית פעם אצל פסיכולוג? לא ואצל פסיכיאטר?עוד לא חשבת פעם על התאבדות? פעם אחת1?!? אם כן - סיפרת למישהו? לא מתי פעם אחרונה שבכית? אתמול בלילה מדוע?כאבים לקחת סמים מתישהו?לא אתה מעשן? לא מתי פעם אחרונה שהשתכרת? רביעי חח איזה שיר אחרון הורדת מהאינטרנט?את יפה-עידן יניב למה אתה מוריד מהאינטרנט שירים ולא קונה דיסקים? ככה יוצא מי הבן אדם האחרון שרצית להרביץ לו? המורה שלי למתמטיקה בת זונההה ולחבק? את האקס=/ ולנשק?גם.. ולספר לו משהו מהלב? חברה שלי יש לך חברה? חבר..ולא ראית בחנוכה את הפסטיגל? לא את מי היית לוקח לאי בודד? לירןן את מי אתה הכי רוצה לחבק עכשיו? את לירן אתה מדבר עכשיו עם מישהו אונליין? עם מי?ידיד הכי טוב שם מיוחד לבן?לירן =] שם מיוחד לבת? אופל..כמו האבן לא כמו האוטו מאכל אהוב:מוקפץ מאכל שנוא:כבדדד דבר אחרון שאכלת:שניצל בן אדם שניתקת איתו קשר ורוצה לחדש? האקס . איזה בגד בארון שלך אתה לובש הכי הרבה?גינס אתה לומד ביום שישי?לאאאא מה הספר האחרון שקראת?לא קוראת אהבת?- מה הסרט האחרון שראית? אממ לא יודעת תשם אהבת?כןןן מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו?מור על מה דיברת איתו?על הבגרות חח מי הבנאדם שיודע עליך הכי הרבה? החברה הכי טובה שלי על מי אתה יודע הכי הרבה? גם עליה מה הדבר האחרון שקנית?טלפון כמה הוא עלה?500 ממי הsms האחרון שקיבלת?ידיד מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms? לחברה מה המילה הראשונה של הsms הכי ישן שיש לך בפלאפון?בהצלחה חח מה ממש בא לך לאכול עכשיו?שוקולד יש לך עדשות/ משקפיים?לא עשית ישור שיניים?לא מתי בפעם האחרונה היית אצל רופא שיניים?יש להיום מתי בפעם האחרונה היית בירושלים?לפני שנה..במלחמה מה העיר האחרונה (חוץ מאיפה שאתה גר) שביקרת בה? אממממ ת"א למה הלכת לשם?טיול איך קוראים לאמא שלך?רוני יש לך שם שני? מהו?לא אתה קרוי על שם מישהו? מי?לא אתה אוהב ילדים קטנים?לאאאאא כמה בני דודים יש לך מצד אמא?אממ 24 כמה בני דודים יש לך מצד אבא?23 איזה בנדוד/בת דודה אתה הכי אוהב?ליטל בן כמה היית רוצה להיות עכשיו?18 מה היית רוצה לשנות בעצמך בחיצוניות?אוזניים חח ובפנימיות?את הכל איזו תכונה הכי מעצבנת אותך אצל החבר הכי טוב שלך?סגורה איזה סוג סרטים אתה אוהב לראות? (אימה/ קיטש/ מתח/ פעולה/ דרמה/ קומדיה/ מד"ב וכו')קומדיות עם מי היית רוצה להתחלף במשך שבוע?אממממ יש הרבה למה?חיים טובים יותר כמה ילדים יהיו לך כשתהיה גדול? 3 מה המילה הראשונה שעולה לך עכשיו בראש?חופש מה השם הראשון שעולה לך עכשיו בראש?שגיב כמה קומות יש לך בבית?2 הלכת פעם להפגנה?לא הפגנה נגד (או בעד) מה?- מתי זה היה?- מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול:לא יודעת מה הרגע המאושר ביותר בחייך? היו כלכך הרבה באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי? אין מה עושה לך טוב? לראות תאנשים שאני אוהבת מאושרים מה מעצבן אותך? אוא ההה מה תמיד צריך להיות בכיס?פלאפון איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך? שירה.. מה הפריט הכי יקר שיש לך? איזה בחינה מה נמצא אצלך תמיד במקרר? XL מה היית לוקח לאי בודד?מטוס שיחזיר אותי חזרה המלצה לסרט: שישי הפוך תוכנית טלוויזיה?האלופה ,הבורר מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך ? שאני הכי מדהימה שיש איך את/ה מתגבר על באסה? לא חושבת על זה איפה היית רוצה לבקר בעולם?הוואי מה התכונה הכי ישראלית בעיניך? חוסר סבלנות איזה עונה בשנה אהובה עליך?אביב איזה חג אהוב עליך?פסח האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים: כן חיית מחמד:כלב כמה אחים יש לך?4 מאמינ/ה באהבה וירטואלית?לא הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט?כן נפגשת איתו/ איתה?כן מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון?כןןן מהי אהבה בשבילך? הדב הכי מדהים שיש את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית? כןןן מאוד מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת? לראות אנשים שאני אוהבת מאושרים מה את/ה אוהב/ת לעשות? לישון מקומות בילוי מועדפים:מועדונים פאבים והים את/ה אוהב/ת להיות בבית? אני ילדת בית =] כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה?כןןןן את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית?עקשנית אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? כן את/ה בחור/ה קנאי/ת? מאודודדדדד מילים או משפטים שאת/ה מרבה להגיד:כל כך חחח האם את/ה מאמינ/ה בה´?כן החיים טובים לדעתך?לפעמים לבוש:זרוק איפור:לפעמים מאכל אהוב:מוקפץ שתייה אהובה:קולהההה להקה אהובה:- סרט אהוב:אפקט הפרפר גלידה:וניל עוגיות עיר בעולם: ירושלים ארץ:ישראל מה תעשה כשתסיים את השאלון?ילך לאכול חח שיר ברקע:ישקף-שגיב כהן שעת סיום:15:20

למעלה