icודליה

New member
../images/Emo110.gif../images/Emo122.gif

טוב...כן...אני חולה....בקושי סוחבת את עצמי ממקום למקום...קצת רוצה לעדכן אותכם חמודים שלי, מתגעגעת אליכם המונהמון. ככה....אתמול פיספסתי את האוטובוס וחיכיתי איזה שעה בקור
וכנראה זה מה שגרם לי להיות חולה....הרגשתי שאני ממש מתמוטטת ככה...בהפסקת 10 התקשרתי לאמא שלי.. ב11 אבא לקח אותי לספתא... ושתיתי מלא מלא תה, אני כבר לא יכולה לשמוע את המילה הזו. מרק אכלתי קצת...ממש לא יכולתי לאכול... הלכתי לישון אחורי זה, כמובן, לא אחרי שראיתי מקו"ט ב24
(למייקי יש חולצה כתומה!!!! איכסה!) ישנתי...המון...ניסו להקים אותי ולא יכולתי...ניסיתי למשוך את עצמי כדי לקום אבל הייתי חלשה מידי..דחפתי לעצמי עוד כוס תה..ועוד אחת...ועוד אחת..*כוסות תה דימיוניות מסביב לראש* אז קמתי היום בבוקר...מרגישה פחות או יותר טוב...בע. בערך ב5 הייתי צריכה ללכת לפיזיותרפיה ועכשיו כל הגב שלי תפוס
וכואב לי הראש. וכואב לי האף. וכואב לי הגרון. ואני רעבה ולא יכולה לדחוף כלום לפה שלי. מי מכין לי תה? ירוק. לימונית ולואיזה. 2 סוכר. תודה.
עידן, אתה נהיית מומחה בתה, סומכת עליך בעיניים עצומות חמודי.

תה זה שולט !!! ../images/Emo96.gif

תרגישי טוב הכי מהר שאפשר !
!
! מתי ההסעה שלך יוצאת בבוקר ?

icודליה

New member
../images/Emo110.gifנאמפ

תה זה שולט. כמה ליטרים אתה יכול לשתות ב24 שעות?!

א ב י ג ל

New member
תרגישי טוב!

תיהי חזקה למומולדת!!! גם אחיינית שלי חולה והיום יש לה יומולדת שנה.... מסכנה: א. היא חולה ולא מרגישה טוב ב. אני אוכלת אותה ומאושרת בשבילה שהיא בת שנה והיא בטח חושבת לעצמה שאני משוגעת, ובגלל זה היא כל הזמן שורטת אותי ומעיפה לי את הידיים לכל מקום...

למעלה