../images/Emo67.gif דיוני קרבות (9) ../images/Emo67.gif

ספרו/שאלו/שתפו בפינה זו, כל מה שקשור לקרבות שאתם עושים, בתור תלמידים או מורים שלומדים או מלמדים אומנות לחימה כלשהי
האם התקדמתם בקרבות? במה אתם מתמקדים בקרב? האם הצלחתם להתגבר על מחסום מסויים בקרבות?

deep ocean

New member
האם התקדמתם בקרבות?

בשיעור קונג-פו האחרון שהשתתפתי ראיתי אנשים שממש התקדמו
נו? יאללה...ספרו...

transformation

New member
לי יש שאלה ממש מעניינת על קרבות!!!

לכל אלה שלומדים אמנויות לחימה, כמובן: איך עושים אצלכם קרבות? מה החוקים? מה אסור? מה מותר? תהיו סבלניים ותפרטו הכל כי תבינו שאצל אחרים זה לא כמו אצלכם ודווקא ההבדלים הם אלה שמעניינים.

deep ocean

New member
הקרב האחרון שעשיתי

היה עם המדריך שלי. עשינו קרב ללא מגע. הפלא ופלא, הנה אני פה חיה ונושמת...סתאאאם
ועכשיו ברצינות, הוא אמר לי שאני לא מעריכה את הטכניקות שלי. מה הכוונה? עשיתי טכניקות שלא ייחסתי להם חשיבות, והן נראו לי סתמיות ומשעממות. הוא אמר לי שאם הוא היה עושה אותן, אז הייתי מתפעלת ממנו. האמת הוא צודק
בגלל שכל הטכניקות שעשיתי עד היום בקרבות, וספציפית בקרב איתו נראו לי משעממות, לא ייחסתי להן חשיבות, ולא שמתי לב לטכניקות שעשיתי. הוא עזר לי לראות את היופי בהן ואת היופי בתנועות שלי, גם מהדברים שנראו לי פשוטים/משעממים/בנאלים כמו נתינת אגרוף
בכל אופן, זה עזר לי, כי כל עוד ראיתי את התנועות שלי כמשעממות, זה חסם אותי מהתקדמות, ומנתינת תשומת לב לטכניקות ולתנועות שאני עושה בקרבות. האם גם אתם למדתם משהו לאחרונה ששינה את הקרבות שלכם?

happiness

New member
אני מתמקדת בקרב

בדברים שונים. לפעמים בא לי להתמקד בעיני היריב ורק לצפות את התגובות שלו, לפעמים אני מתמקדת בלפגוע בנקודות החלשות שלו ברגע נתון (לפי העמידה שלו, שיווי משקל וכו´), ולפעמים אני פשוט בקרב בלי לחשוב יותר מידי...

קרבות!

היום הייתי בשיעור קונג פו, ובימי שבת השיעור באולם אך העולם עבר שיפוצים אז עשינו את השיעור בחוץ. הייתי עם נעליים לא נוחות אז הורדתי אותם תוך כדי התרגילים. עשיתי קרב ארוך עם טל כהן, היא פרטנר מאוד מעולה, כייף לי מאוד לעבוד איתה, ממש כייף! הרגשתי היום שיפור עז בקרבות, למרות שלא הייתי שבוע וחצי בקונג פו, אבל הרגשתי שיפור ענקי בקרבות, אולי זה בגלל שראיתי את הסרט האחד של ג´ט לי 5 פעמים! חחח.... שלכם באהבה, עידודו הלוחם

wu-wei

New member
הייתי היום בשיעור קונג פו

עבדנו בחוץ עבדתי הרבה זמן על קרב עם עידו טסלר. הוא פרטנר (מאוד) מעולה, כיף לי מאוד לעבוד איתו, ממש כיף! בכל פעם שאני עובדת איתו אני מרגישה שאני משתפרת משמעותית במיומנות הקרב שלי. תודה עידודו
והוא גם מעולה בקרב... בכלל, היה אחלה שיעור.

היי טל !

היה מאוד כייף לעבוד איתך! ואני מקווה שנמשיך שנינו להשתפר ולהשתפר! ותמשיכי לעבוד על העניין של הידיים. שלך באהבה, עידודו הלוחם נ.ב ממש הרגשתי שיפור היום, הרגשתי ששנינו משתפרים, במיוחד התרגיל שעשינו יחד ממש עזר לי.

למעלה