I'm bringing Sexy Back

InvisibleTouch

New member
../images/Emo110.gifI'm bringing Sexy Back

דולי אחת לשרשור.
לשרשר להודעה ראשית.
איזכור בייס, טיוטים והשראות חובה. ודולי של רומ4סקוורס, סתם להתרשמות וכאלה. אני אשתדל להוסיף תמיד איזה משהו, שיהיה מעניין.

InvisibleTouch

New member
בייס קומטוס[?] באני.

פלטות של מירב. יש איזה מלאנתלפים גרסאות. אני כלכך לא בנאדם החלטי~.~" אחרי מלא זמן בלי
יחסית מרוצה, לא מרקיע שחקים.

Scratched Blond

New member
ממש ממש ממש חמוד!.

הכי אהבתי תשלישית משמאל:] החצאית מוצללת?
או שלא או שהמסך שלי דפוק^^"

אנבלייי

New member
מקסים ^^

לדעתי תעשי את זאתי עם הגרביונים השקופים, אבל שהחולצה תהיה מוצללת כמו בגרסא הימנית יותר.
[ויהיה לה נורא יפה שיער גדול ושחור ופרוע כזה *-*]

behind the masc

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo99.gifממש יפה^^".

ממש אהבתי, ההצללה בחולצה השמאלית כזאת חמודה ומיוחדת^^^ אממ..טוב, אין מה לשפר..הצללות ממש יפות, אני אוהבת את הסגנון הצללה שלך[[: מוכשרת

Dandoka

New member
גאוני!!

אווו איזה הצללות מעולות, ממש ממש ממש יפה ^^ מחכה כבר להמשך

8ar8ie

New member
ווואו:]

אני לא אתייחס להצללה... כי נמאס לי דוליז וכזהD: אבל אני ממש אוהבת בדוליז שלך שמה שחשוב זה העיצוב של הבגדים והכל:] לא ידעת... יש מחשבה אופנתית משו.

../images/Emo80.gifוואו! ../images/Emo99.gif

אהבתי את הגרסה השלישית הכי הרבה
(זאתי שליד הבייס הערום). היא ממש מדהימה!
רק בחצאית (של הגרסה השלישית) הייתי מציעה להוסיף 2 צבעים, אחד כהה ביותר, ואחד בהיר ביותר. כי היא נראת חסרת הצללה

יווווווווווווו../images/Emo6.gif../images/Emo3.gif:]^^

המכנסיים מקסימים
תנסי לשלב את החצאית הקצרה עם המכנסיים? ככה היא לא תסתיר אותם ותהיה יותר כמו חולצה מתחת לחולצה הורודה או חגורה מיוחדת. החצאית הקצרה גם מוצללת יפה יותר. אני אוהבת את ההצללה בחולצה הורודה הימנית, אבל אני חושבת שיש צבעים מתאימים יותר לתחרה
'ני יודעת, ירוק כהה? אני רוצה מכנסיים כאלו><
^^ יפים!

behind the masc

New member
../images/Emo210.gif^^.תגובה או משו[:

טוב, ניסיתי, התחלתי לעשות לך טוט למכנסיים ובגלל שהשעה משפיעה עלי[>>>><<<<] המשכתי את זה, אז הגדלתי לך את זה, שתוכלי להעזר בסגנון ההצללה, ובחולצה טיוט ו על השיער אין לי כוח להגיב:;[אז אני אגיב לך מאוחר יותר. כי אני עצלנית><] בכל מקרה, מקווה שעזרתי[: ובאמת השקעתי אז אני מקווה שתתקני[: שחכתי לצייןף הנעליים ממש יפות. אם תוכלי לעשות טיוט לאוסטאר אני אסגוד לך לנצח*____*. וזהו סורי על ההודעה העילגת, מזמן לא הגבתי;;

../images/Emo80.gifתגובה בונה ../images/Emo9.gif

קודם כל, מאד חמודה
. יש כמה דברים שצריך לתקן...
אשתדל לעזור כמה שאפשר
בכללי הצללות על. לא יודעת מה זה? הסבר הקובץ
שיער
קודם על, תחליפי את הפלטה. הפלטה אפורה מדי, והבדלי הגוונים גדולים מדי. הייתי מציעה לך, לשיער להשתמש בפלטה של 6 גוונים. עשית את הצבע הכהה ביותר, מפוזר מאד. ובנוסף עשית אותו מן... קווי מתאר מופרדים. רק בצדדים. בכתום- מקומות צל עיקריים. באדום- עשית את השיער יותר מדי יוצא מאוזן, ויותר מדי בולט, לא כך כל במקום הייתי אומרת ><. עשיתי לך את זה בערך באדום. ריבוע מס' 1- יש כל מני מקומות דקים, אבל עם יותר מדי פיקסלים כפולים, המסיימים את השיער. לדעתי זה מיותר, הראתי לך בערך מה להוריד בכתום. ריבוע מס' 2- עשית שם מן קווים, שיש בניהם חור OO. כאילו נטלשה לה שערה אכזרית מהשיער >< עוד אדום- תעשי את השיער יותר עגול ויפה
על אותו עיקרון הצבע הכחול, שבו הראתי לך שלא יכול להיות שבאמצע הקבוצת שערות פתאום השיער "מתעקם". בוורוד- הצורה שעשית בשיער לא כל כך טובה. הייתי מציעה לך לעשות בערך כמו שעשיתי. (כמובן עם שוונציקים וסיום
) (ברבוע 3 הסבר על הצללות על.) (בריבוע 4 הסבר על פיקסלים כםולים) המשך בהודעה הבאה
*שנושאה יהיה חולצה
*

../images/Emo80.gifחולצה+נעליים+מכנסיים

אז המשך
(מסתבר שאין לי כל כך מה להגיד על חולצה ונעליים אז...
)
חולצה
הדפס- הדפס צריך להצליל לפי החולצה. אם את לא יודעת תגידי, ואני אתחיל לחפש את הטיוט' של לאה >< החולצה ממש בסדר, רק מפריעה שיש טיפה קוי מתאר. לויודעת
נעליים
הנעליים מאד חמודות ויפות
השרוכים ישרים מדי... ולא כל כך רואים הצללה. תוסיפי טיפה יותר אור וחושך הצלילי נא גם את החלקים השחורים
מכנסיים
המ... הצבעים הבהירים ביותר בפלטה, טיפה... בהירים מדי
יותר קפלים. כאילו, ממש תעשי אותם עם צבע כהה (כמו שאופיר עשתה לך
) ונראה כאילו המכנס הימיני יותר קצר וזה מציק OO
לא הייתי מציעה לך לעשות א תהאור רק קווים קטנים כאלו. להוריד קווי מתאר... אולי להרחיב טיפה את המכנס בקצה?
מסכנה. היא בטח סובלת OO המ.. את יכולה להוסיף לה מן רשת כזו בין המכנסיים לנעליים
זה מאד יוסיף לדעתי. מקווה שעזרתי ותתקני

וואו

החגורה קצת מתחברת אם הגופיה, אז תפרידי אבל אני לא חושבת שכדאי לשנות את הצבעים, זה יפה ככה רק תוסיפי הצללות על (אני חושבת שכבר הסבירו לך) ותורידי את הקווי מתאר בשיער

../images/Emo80.gifOMG!!!! נמלטיםםם מתחיל!! ../images/Emo9.gif

סוף סוף. וואו אני לא קשורה >< אז תגובה קטנה (או שהיא תצא גדולה? OO) קודם כל, הדולי מאד מאד חמודה!
חסרות הצללות על. זה דבר די חשוב
במידה ואת לא יודעת מה זה, כנסי לתגובה שהגבתי בדיוק מעלייך
שיער- חסרה קצת מצח, אבל זה אכן מציק
. עשיתי לך בקו אדום איך זה יהיה, בערך. סיימתאת השיער (עצמו) בצד שמאל, טיפה עגול מדי... שימי לב בירוק איך עשיתי לך
*נסי להתייחס רק לקצה
* הגבות נראות די מוזר.... תשני אותן. בנוסף הן עבות מדי. (הידעתן, הגבות העבות חוזרות לאופנה!!
!) חולצה- עשית את הקפלים כלפי מעלה... שזה לא כל כך נכון
אלא אם כן, היא מושכת את היד למעלה, וככה מושכת את החולצה אחריה... לכן: הריבועים האדומים יש תמונות וכתוב שם "שלי..." | "שלך" (סליחה אם זה לא מובן).סתכלי בערך איך להצליל זאת... שימי לב, הצללתי לך את החזה טיפה שונה... סתכלי על זה
*אהממ*אהמ*... למה לא השתמשת בצבע השני?! לדעתי זה מאד יוסיף. שימי לב איך זה נראה אחרי שטיפה הוספתי ממנו.ובכלל, עשיתי את הקפלים כלפי מטה, ולא מעלה כמו שאת עשית. + את צריכה לעשות קפלים בשרוול
בערך כמו שאני עשיתי בחולצה השניה. *בקרוב נמלטים מתחיל, צריך להתכוננן (פופקורן וכו') D:* *שוב לא קשורה* המכנסיים מאד חמודות ויפות ^_^. להוריד קווי מתאר שוב- להצליל על. להוסיף נעליים
לבסוף מאד מאד חמודה
*עפה*

למעלה