D:

מקסימה../images/Emo99.gif

באמת, אין לי הערות עליה ספציפית, רק על ההצללה בכללי>< את חוזרת על עצמך, בעיקר בשתי הדוליז האחרונות שלך. ההצללה שלך מקסימה וריאליסטית, אבל קצת דומה בכל דולי, ו"מקובעת". היו כמה דוליז שראיתי בהן המון השתפרות, נניח השלישיה? הן גם היו מקסימות, מוצללות נפלא, וגם הראו השתפרות. היו לך גם כמה דוליז עם חצאיות מדהימות, שהראו שאת מסוגלת להרבה הרבה יותר ממה שנראה בדולי הזו. ייתכן שזה רק התיאור, ואם תציירי דברים מסובכים יותר הדוליז שלך יראו מרשימות יותר.. ברור לחלוטין שאת מסוגלת. אני אהנה לראות דוליז "מסובכות" יותר מבית היוצר שלך^^ (כל מה שכתבתי לא נוגע לשיער, בו אני דווקא רואה שיפור^^)

Stinki Winki

New member
תודה רבה[:

אני חייבת לציין שבשתי הדוליז האחרונות שלי לא השקעתי כמעט בכלל. נתקעתי קצת בהצללות לאחרונה, מלא זמן לא התעסקתי בדוליז בגלל לימודים וזה.
קיצר בחופש הגדול בטח יהיה לי הרבה זמן להשתפר^^.

behind the masc

New member
../images/Emo210.gifואו, השפן כל כך ריאליסטי!

XD
ממש יפה, כרגיל
הצללות מעולות והכל^^ אממ נראה לי גרבי פסים שחור לבן יתאימו^^

o0Invisible0o

New member
../images/Emo99.gif../images/Emo6.gifשפן!!

טוב אני חושבת שהיא ממש חמודה, מסכימה עם ההערות של רקיע..אני חושבת שזה קורה לך ככה כל כמה זמן..את מותחת את עצמך לגבולות היכולת שלך, משתפרת המון ואז חוזרת למקום הבטוח ולהצללות רגילות..
אבל גם הן כבר ברמה ממש גבוהה!^^ צמה מעולה.
גם כיף לראות שינוי! זהו, נראה לי מאוד יוסיף אבזם זהב בכל מגף, לא?

../images/Emo190.gif זוכרות'תותי? ../images/Emo3.gif

בייס צרוויל, דולי מספרים עדיין לא מוכנה. יצא חצאית סקוטית, ואני לא מצליחה, מישהי יכולה לעזור לי בבקשה? אשתדל לעשות תגובה למגיבה (אני מנסה פה לחזור לפורום
)

איזה שיפור../images/Emo99.gif

יש המון שיפור בדולי הזו^^
ההערה היחידה שלי היא שכדאי להוסיף ברק בתלתלים. השיער מקסים, במיוחד הפוני^^ לא יודעת מה יש לי ממנו, אבל הוא מוצא חן בעיני במיוחד
חצאית סקוטית - אף פעם לא ציירתי, אבל אני חושבת שאת יכולה לצייר חצאית רגילה ועליה לצייר קווים, בהתאם לצורה שלה. אם תהיה לך בעיה עם הקווים אני יכולה לעזור, עשו לי המון מדריכים נהדרים לפני כמה זמן, על חצאית משובצת, שזה אותו עקרון.

את לא חיבת לעשות חצאית סקוטית

תעשי משהו אחר עם את לא יודעת... תנסי ת'טיוטראל בנרניה לחצאיתנ סקוטית

../images/Emo163.gif תודה רבה ../images/Emo23.gif

המ... אני דווקא רוצה לעשות חצאית סקוטית
עדיף ללמוד מאשר לוותר. ואמ... אין מספיק ברק בשיער? :-O או שאתן מתכוונות לחלק התחתון?
ותודה

behind the masc

New member
../images/Emo210.gif...נו, צומי או משו.

באני סטיק. לבמה, אני עושה עם מיטל נמ נמ..הם אמורים להיות אחים הומואים.. זה בשבלים עדיין..אני עוד מתכוונת לצייר גולגולת על הג`קט:p בלאטS:

InvisibleTouch

New member
לא אחים. רק הומואים:)*

ממש אהבתי. מפריע לי מבחינת קווי מתאר שהעניבה פתאום יוצאת החוצה, וגם שיש כמה קטעים שהג'קט פתאום מתקפל בצורה מוזרה [למשל בתחילת הזרוע], בהמשך הזרוע גם אין בכלל קפלים וזה ניגודי מדי, כאילו אין לזה הצדקה
חוץ מזה אהבתי:) מוכשרת^^

behind the masc

New member
../images/Emo210.gifהו, טנקיו^_^../images/Emo23.gif../images/Emo25.gif../images/Emo9.gif

נממ אני אוהבת את הקפל הזה;__; אני ידועת שהוא לא מאתים, אבל משומה נאי אוהבת אותוO_O אממ והעניבה אני חושבת בגלל שהוא מתכופף.. וואל, טנקיו^^

../images/Emo163.gif FUKING מוכשרת!!!!!../images/Emo99.gif

מדהימה
!!!!!! אמ.. לדעתי החולצה לא משהו מתאימה... לא נורק ^^ הם גבות לצבוע... והשיער פשוט מדהים
גם המכנסיים
וכל הדולי

behind the masc

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo99.gifמקסים כמו תמיד=]

תקשיבי אני חושבת שאת ממש מכושרת ואני ממש אוהבת את ההצללות שלך, אני חושבת..שאם תנסי על בייס גדול אז יראו ממש את ההצללות והפרטים הקטנים וזה יצא מאוד יפה ומיוחד=]

o0Invisible0o

New member
אני ממש אוהבת את הדוליז שלך!!../images/Emo9.gif

ורואים שיפור מדולי לדולי.
מכנסיים ממש יפים..והנעליים בכלל!

tamaguchi girl

New member
../images/Emo89.gifיש לי דולי חדשה O:

מדלדל"צ אחרון ^^ קווי מתאר מדהימים של אנבל, ובייס מהופ קפה :)

behind the masc

New member
../images/Emo210.gifואו!../images/Emo99.gif

פשוט מקסים! השתפרת
!!1 מה זה השדח"ם המוכשר הזה
זה מדהים כל כך אהבתי
|אמוהב| נממ...פוני יעזור, יש לה מצח גבוהה מדי><

למעלה