תמנוני:)

הבייס מבאניסטיק../images/Emo96.gif

שאאאנים שלא עשיתי דוליז:p. אממ, את השער לא ממש אהבתי, ההצללה שלו מצעבנת
, יש לכן רעיונות מה להוסיף?^^( חשבתי על מגפיים לבנות וגדולות ומתקפלות כאלה:]], אבל אני לא יודעת איך
)

leonel knight

New member
../images/Emo19.gif הכפלים בשמלה ממש טובים

בשיער כדאי לדעתי להוסיף גוונים בין לבין שיתנו יותר עומק בהצללה, במיוחד בגוון הכי כהה.

cute but psycho

New member
מושלם../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

איזו הצללה
וואו!!! אני דווקא חושבת שיתאימו לה מגפיים שחורות עם המון רוכסנים ומנעולי חגורה כאלה (איך קוראים לזה ><)
אבל מה שבא לך..
אוף זה מושלם!

Stinki Winki

New member
יפהפיה../images/Emo99.gif

ההצללות מקסימות! הדבר היחיד שהפריע לי זה בשמלה- בצד שמאל (שלנו) יש בליטה חדה כזאת והיא נראית לי די מיותרת... אולי תעדני אותה טיפה, בהתאם לאגן? ככה זה יהיה מושלם!

Wandering Star

New member
מדהיםO-O

ההצללה שלך כ"כ מיוחדת ויפה
.. פשוט בהיתי בדולי הזו במשך הרבה מאוד זמן. סיימי אותה כדי שאוכל לסגוד לה בלי עכבות

mini cat

New member
../images/Emo54.gif בייס באני סטיק

השראה משיר... אמ... יהיה המשך אם יהיה לי כוח... עשיתי כנפיים אבל יצא מ-ג-ע-י-ל... אמ.. ואני צריכה לעשות רקע. On golden wings She flies at night With her dress It's blinding white Countless diamonds And her long blonde hair The queen is coming So you better be aware Her plums and flowers They're never the same Blue and silver It's all her game Flying dragons And enchanted woods She decides, she creates It's her reality In her world of dreams and make believe... מי מכירה?

mini cat

New member
../images/Emo54.gif תודה../images/Emo13.gif

גם אהבתי את השיער (יותר את הצורה מאשר ההצללה ^^")
למה העגיל מצחיק?

FOBgirl

New member
יאא היא כזאת יפהה!../images/Emo99.gif|מזילריר|

אין סמיילי מזיל ריר, הא
ביצ'ס.
זה גם בסדר
השיר ככ יפה. של מי הוא?D:

mini cat

New member
../images/Emo54.gif תודה^^

השיר של Within Temptation A World Of Make Belive תמיד רציתי לעשות דולי מבוססת על השיר מהרגע הראשון ששמעתי אותו.

mini cat

New member
../images/Emo54.gif ../images/Emo122.gif טוב, זה הניסיון העלוב

שאני צריכה לעבוד ולשפר, לפחות את הצורה אהבתי.... הנה הכנפיים
בלעעעעעעע

למעלה