שרשור חידות

Woogyman

New member
../images/Emo110.gif שרשור חידות ../images/Emo110.gif

מזמן לא היה לנו אחד! מי שיש לו כוח ורוצה, יכול לפתוח גם שרשור "מי אמר למי?". זה יהיה נחמד. שרשור "מי בתמונה?" לא כדאי לפתוח כי הם נתקעים אחרי שלוש הודעות בדרך כלל, אבל מי שיש לו תמונה נחמדה מוזמן לשים אותה בשרשור הזה בתור חידה.
והחידה שלי -
מי שקט, סקסי ותמיד ממחזר דברים?

Woogyman

New member
וכמובן, ../images/Emo110.gif

שאם אתם צריכים רמז - תגידו, אבל לא להתעלם מזה פשוט.

As I Am

New member
הממ... במסגרת צמצומי השרשורים,

(
!) יהיה אכפת לכם שגם "מי אמר למי", גם החידות וגם "מי בתמונה" ירוכזו בשרשור אחד בלבד? עכשיו כשיש 15 הודעות (זה ממש מעט...
) בעמוד זה נראה לי עדיף, וחוץ מזה כל אלו הם חידות בצורה כלשהי, וזה יהיה יותר מגוון ונחמד, אז... למה לא?

HuGo Hell

New member
גם אני חשבתי על זה לפני כמה ../images/Emo1.gif

ימים. זה יכול להיות שצריכים לפתור גם תמונה, גם חידה וגם ציטוט (למרות שאפשר לוותר על הציטוט כי זה דיי קשה
) וסם, הייתי עונה לך אבל אין לי מושג מה התשובה
אולי דריל?

c o l e

New member
תשובה ( אני חושב...) ועוד משהו...

ליאו... הוא תמיד מתקן, מרפא ועוד.... נ.ב קודם פתחתי שרשור הוא כנראה נמחק אבל לא משנה... מ 1.9 יש עונה שנייה של מכושפות ב"יס"

Woogyman

New member
ואתה יודע למה הוא נמחק?

כי דיברנו על זה בשרשור ממש בתחתית העמוד. אז תבדוק פעם הבאה לפני שאתה פותח הודעה חדשה. ולא, זה טעות. אני מדבר על מישהו שהתכונות האלה נאמרו עליו בבירור.

charmedmen

New member
פיבי? אררר..... אין לי מוח לדברים

כאלה! (בעצם למה יש לי?
) ולמה הורידו את אייקון הזיעה? *בוכה**בוכה**בוכה**בוכה*

As I Am

New member
הורידו את כל אייקוני הקיץ, ../images/Emo103.gif

>>> |מדוזה|, |מטקה|, |גזוז|, |מזיע|, |אבטיח| (שכבר הפך לסמל הלאומי של תפוז ^^) <<<
נר לזכרם

Woogyman

New member
אמרתי דמות אורחת, אז איך פיבי?...

עוד רמז (נראה מי יבין) - I conjure thee, I conjure thee, I am the queen, you’re the bee, as I desire so shall it be.

אפרת ס

New member
אני לא זוכרת איך קוראים לו

אבל הוא בא בגלל הכישוף של פייפר ופיבי שהם הטילו בשביל למשוך אליהן גברים

HuGo Hell

New member
הוא אמר "סקסי" לא "סקסית" ../images/Emo1.gif

ופיבי לא ממחזרת דברים.

Woogyman

New member
אפרת ענתה.

אפרת, שימי חידה. למקרה שאת לא יודעת את החוקים - החידות צריכות להיות על הסדרה (לא על השחקנים, לדוגמא), לא כולל העונה הרביעית (רק עונות ששודרו בארץ) ומי שפותר נכון ראשון את החידה, רשאי לשים חידה אחר כך.

למעלה