שיר השבוע

dilan angel

New member
../images/Emo110.gifשיר השבוע../images/Emo110.gif

ראם שכחת מזה לגמרי,הא?(bad rahm!!!bad!!) אז איזה שירים חרשתם השבוע???? ~צריכה רעיונות להורדה~

Ma E

New member
אניאניניאניאינ

יוני בלוך - אם לא היום אז מחר יוני בלוך - מי צריך יותר יוני בלוך - נעים בחוץ מוש בן ארי - בואי נעוף מוש בן ארי - אין לאן לברוח מוש בן ארי - בטח שאבוא DJ Tiesto vs Kane - Rain down on me גם לי מותר פעם אחת לכתוב מאה שירים
Enjoy

¥EleVatioN¥

New member
ווא ואא../images/Emo129.gif

איזה עיניים יש לתינוק הזה
שימי קטן
נמנמנמ שירים papa roach-time and time again lost prophets-last train home/ fake sound of progress blink 182-go/miss you jet-are you gonna be my girl? נערי רפול-נמלים והשיר של אוונסנס lies

limors2

Well-known member
השיר שלי...ובקשה...

בעצם שירים.. שאני לא מפסיקה לחרוש עליהם.. dragosta din tei של o-zone i won't change you (סופי אליס בקסטור) left outside alone (אנסטסיה) this love (maroon 5) אפלס את דרכי- שיר חדש של גבסו.... מאיפה אפשר להוריד שירים בעברית? חוץ מקאזה שמביא פול וירוסים...

¥EleVatioN¥

New member
יו השיר של מרון יפה../images/Emo99.gif../images/Emo129.gif

גם mest-burning bridges יפה וגם goldfinger-january (בנג' שר שם חלק^^) וגם של גולדפינגר just like heaven בואנה יש סיבה טובה שיש פה תרנגולת מתרוצצת בכל השכונה?%&?#?&?&%?$

Im The Sun

New member
אררר../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif ../images/Emo42.gif

כותבים את זה re'em
והנה שלי: קיילי מינוג-Chocolate (מעולה
) Take Your Mama Out-Scissor Sisters (המוזיקה נחמדה והמסר מצחיק
) Broken- Seether feat. Amy Lee (שולט++)

ושלי..../images/Emo70.gif../images/Emo79.gif

ממ.. היהודים-טיפה בים,פיוטה,יכול להיות,עוד ארון אחד אבריל לאבין- fall to pieces ו-nobody's home

limors2

Well-known member
ואני רוצה להמליץ על..

כל הדיסק של אוונסנס. אחלה דיסק!!!

למעלה