חולצת בטן ועגיל בפופיק נירא לי זה יפה..
ב באמבוק New member 13/7/06 #172 יש מלחמה. מיני מלחמה? יש סכנה למלחמה. ואני כ"כ מפחדת, זה כזה לא צפוי.. אולי אני גרה במרכז - אבל יש פה סכנה לפיגועים. בחולון? פיגועים? אבל למה? אסור לצאת מהבית? ואם על הבניין שלי יפלו קטיושות? לברוח ללאס וגאס? מה? מה לעשות?
יש מלחמה. מיני מלחמה? יש סכנה למלחמה. ואני כ"כ מפחדת, זה כזה לא צפוי.. אולי אני גרה במרכז - אבל יש פה סכנה לפיגועים. בחולון? פיגועים? אבל למה? אסור לצאת מהבית? ואם על הבניין שלי יפלו קטיושות? לברוח ללאס וגאס? מה? מה לעשות?
ב באמבוק New member 13/7/06 #173 שיט שיט שיט שיט שיט! שרשרתי לפה ולא לאוף >< אני כלכך סתומה. כלכךכלכךכלכך.
ב באמבוק New member 13/7/06 #179 הו, היא נוראנורא חמודה. אמ, השיער לא ממש ברור, כאילו, ההצלות. אולי תשני את הצבע / תחליפי פלטה? אבל היא ממש חאבודה.
הו, היא נוראנורא חמודה. אמ, השיער לא ממש ברור, כאילו, ההצלות. אולי תשני את הצבע / תחליפי פלטה? אבל היא ממש חאבודה.
א אלבוסוס New member 15/7/06 #293 חאמודית!!! תעשי ת'כנפיים בצבע של השמלה לדעתי. כי הם נראים מתחברים לשיער ><
D Dandoka New member 13/7/06 #183 אני יודעת.. אבל אין משהו אחר חדש עכשיו. רציתי לעשות שיער מוהוק, כרגע אני מנסה, עדיין לא הצלחתי! בייס orange crux
אני יודעת.. אבל אין משהו אחר חדש עכשיו. רציתי לעשות שיער מוהוק, כרגע אני מנסה, עדיין לא הצלחתי! בייס orange crux
ס ס מ י י ל י ת 2 New member 14/7/06 #202 ../images/Emo66.gifותגובה החולצה יפה והצללת ממש טוב במכנסיים חסר ברק\נקודות אור\איך-שלא-קוראים-לזה אין לה יד
../images/Emo66.gifותגובה החולצה יפה והצללת ממש טוב במכנסיים חסר ברק\נקודות אור\איך-שלא-קוראים-לזה אין לה יד
ס ס מ י י ל י ת 2 New member 14/7/06 #203 ../images/Emo66.gifשלח באמצע../images/Emo122.gif החולצה יפה והצללת ממש טוב במכנסיים חסר ברק\נקודות אור\איך-שלא-קוראים-לזה. וגם רוכסן אין לה יד כדאי להוסיף לה נעלי אולסטאר שחורות או כתומות מקווה שעזרתי
../images/Emo66.gifשלח באמצע../images/Emo122.gif החולצה יפה והצללת ממש טוב במכנסיים חסר ברק\נקודות אור\איך-שלא-קוראים-לזה. וגם רוכסן אין לה יד כדאי להוסיף לה נעלי אולסטאר שחורות או כתומות מקווה שעזרתי
S shmeksit New member 14/7/06 #218 וואוו ../images/Emo99.gif ההצללה של המכנס מוזרה אבל זה יפה ככה P: רק מה שמפריע לי זה בברך שמאל את צריכה לעשות אור כי זה ניראה כאילו הרגל הולכת הפוך תוסיפי קצת אור בשרוול אממ זהו, היא מדהימה!
וואוו ../images/Emo99.gif ההצללה של המכנס מוזרה אבל זה יפה ככה P: רק מה שמפריע לי זה בברך שמאל את צריכה לעשות אור כי זה ניראה כאילו הרגל הולכת הפוך תוסיפי קצת אור בשרוול אממ זהו, היא מדהימה!
S shanchan New member 13/7/06 #193 בייס אפיצ'ו, לא לבעלי לב חלש? אני שוקלת להצליל את החצאית מחדש. אני ממש גרועה בחצאיות :/ בטח יהיו לבובה עוד גרסאות בקרוב...
בייס אפיצ'ו, לא לבעלי לב חלש? אני שוקלת להצליל את החצאית מחדש. אני ממש גרועה בחצאיות :/ בטח יהיו לבובה עוד גרסאות בקרוב...
S shmeksit New member 14/7/06 #217 בטח לא לבעלי לב חלש, כי הם יתעלפו מהיופי אעאעא;;[ והחצאית מדהימה ככה!