תודה!!
ס ס מ י י ל י ת 2 New member 13/7/06 #120 ../images/Emo66.gifעדיף טוש, לדעתי תצלילי את השיער ככה שיראו שהוא מונח על הידיים (אז הוא צריך להיות כזה גלי...) זהו
../images/Emo66.gifעדיף טוש, לדעתי תצלילי את השיער ככה שיראו שהוא מונח על הידיים (אז הוא צריך להיות כזה גלי...) זהו
L leonel knight New member 13/7/06 #123 ../images/Emo19.gifדושP: אני מציעה גם לעשות קצת את הריצוף של הרצפה, רק קצת מסביבה
S Stinki Winki New member 13/7/06 #124 זה יותר יפה טוש/דוש/מוש/קוש איך שלא קוראים לזה אבל תעשי קירות ואריחים וזה( השיער פשוט מהמם! תצלילי מתחתיו
זה יותר יפה טוש/דוש/מוש/קוש איך שלא קוראים לזה אבל תעשי קירות ואריחים וזה( השיער פשוט מהמם! תצלילי מתחתיו
ק קניידעלך ששומע MP3 New member 13/7/06 #142 הוי זה כזה מגעיל.../images/Emo7.gif נראה כאילו עשיתי את זה ב2 דקות ואני לא
S shmeksit New member 13/7/06 #151 ואוווו כמה שזה מוסיף! ../images/Emo99.gif תוסיפי לה קצת שוונצים ואיזה שלולית קטנה של הריצפה ^^ זה מקסים D:
ואוווו כמה שזה מוסיף! ../images/Emo99.gif תוסיפי לה קצת שוונצים ואיזה שלולית קטנה של הריצפה ^^ זה מקסים D:
F FOBgirl New member 14/7/06 #220 את חתיכת זונה מוכשרת../images/Emo7.gif כמו שאמרו חכמים: תוסיפי שלולית, עפרון שחור שנמרח ונוזל על הלחיים, שוונצים וכמובן מגבת שתסתיר לה תתחת>< או שבעצם לא צריך?
את חתיכת זונה מוכשרת../images/Emo7.gif כמו שאמרו חכמים: תוסיפי שלולית, עפרון שחור שנמרח ונוזל על הלחיים, שוונצים וכמובן מגבת שתסתיר לה תתחת>< או שבעצם לא צריך?
ק קניידעלך ששומע MP3 New member 13/7/06 #135 ../images/Emo99.gif גאד זה כ"כ יפה. אממ ההצללה במגף ובכובע לא מתאימה לשאר ההצללות... אבל זה יפה גם ככה החולצה, השיער והג'ינס מדהימים...
../images/Emo99.gif גאד זה כ"כ יפה. אממ ההצללה במגף ובכובע לא מתאימה לשאר ההצללות... אבל זה יפה גם ככה החולצה, השיער והג'ינס מדהימים...
Y Yume Chan New member 13/7/06 #145 יפה מאוד. הצבע של הכובע קצת כהה מדי יחסית לשאר הצבעים ומשהו בהצללה שם לא מסתדר לי. ><"