שדח"ם.

sillyputty

New member
ממ.. כדאי לשנות רגש../images/Emo35.gif ../images/Emo121.gif../images/Emo216.gif

במקור זה אמור ליהיות פחד... אבל היא לא ניראת מספיק מפוחדת><.. אולי עדיף להפוך את זה לבדידות..

roni727

New member
בדידות יותר יתאים, אבל ../images/Emo185.gif

את יכולה להפוך אותה ליותר מפוחדת ע"י שתפתחי לה קצת את הפה

sillyputty

New member
טנקס ../images/Emo121.gif../images/Emo216.gif

אבל נראה לי שאני אשאיר אותה בתור בדידות..... כבר היתעללתי בבייס הזה מספיק...><

Black Pearl666

New member
../images/Emo109.gif../images/Emo29.gifהמשך דולי...

Room 4 querss הצללתי את החצאית שונאת את זה
הצעות לשיפור

../images/Emo99.gif + ../images/Emo135.gif

משהו בחצאית עדיין רייקני.. אולי אם תוסיפי צד אחורי לחצאית זה יעזור.. אבל באמת, היא מדהימה!!

PakoLina

New member
O.O"../images/Emo118.gif

איפה היא אמורה בדיוק להוסיף צד אחור..? XP והדולי מדהימה
ממש אהבתי את החצאית :)

MorSims

New member
אם הבנתי נכון...../images/Emo204.gif

כאילו שזה יהיה תלת מימד...נראה לי שהיא אמרה צד אחורי לחצאית הכוונה להוסיף ישבן (^^) מאחורה בצד ימין (נראה לי חחחחחחח)

מקסים../images/Emo99.gif

אם את לא מרוצה, יכול להיות שהצללת רשת בגוונים היותר כהים, שתחבר בין ה"שפיצים" הכהים העליונים לתחתונים תוסיף, תיתן לחצאית מראה יותר מושקע. אבל באמת, גם עכשיו היא יפה. מה שכן, אני חושבת שאת יכולה להוסיף לה משהו מעניין, נניח שרשראות כסף עדינות כרוכות סביבה לאורך רוב האורך (משפט מסובך>< אה! כפל לשון. כן, זה כפל לשון. כמו "שומו שמיים" ו"וילכו אחרי ההבל ויהבלו". זה מה שעושה לי יותר מידי תנ"ך. אעאעאעאעעעעבגרות! עוד שבוע!! |מתה|
) אגב צד אחורי, אני לא רואה צורך בו וגם אין לי מושג איפה אפשר להוסיף אותו. לא בכל חצאית צריך.. את השיער תעשי מעניין במיוחד? השמלה יפה ההצללות נהדרות, אבל הצבעים די דומים ואין משהו שממש מייחד אותה..

Black Pearl666

New member
../images/Emo109.gif../images/Emo29.gifתודה ../images/Emo24.gif אמ....

באמת תודה על התגובות
אני מקווה שהבגרות תעבור בהצלחה
ואני יודעת ששום דבר לא מייחד אותה עדיין היא עדיין לא גמורה (לעזאזל לשלב הקודם סיימתי את הדולי ביום אחד עם זאתי כבר עברו שלושה
)

roni727

New member
כדאי לך ../images/Emo185.gif

לעשות הדפס בצורת גל בצבע סגול בקטע התחתון בלבד של השמלה בקטע הורוד... כדי שיצור כזה ניגודים כמו סנדוויץ'-סגול ורוד סגול =] ובכללי זה ממש יפה!

PakoLina

New member
איכס:X../images/Emo118.gif

באמת יותר מדיי זמן לא הכנתי דולי
בייס קאוויחינה, את המכנסיים עשיתי לבואו נשלים :) אני מרוצה מהשיער ומהחולצה, והנעליים מפחידות ברמות O.ם" אע, ואיזו גרסא עדיפה? ^^;

roni727

New member
לתחרות רגשות. נראלי...

אם זה נחשב רגש
חירות/חופש =] בייס עם המווון שינויים שלי מILCK הממ.. זהו מה דעתכם?

lizka90

New member
אניייייי../images/Emo108.gif המון זמן לא הכנתי...

אוף...צריך להיכנס לכושר ....אני מזמן לא ציירתי... יצא איכס בייס מפינקיס

MorSims

New member
מדהיםםםםםםםם../images/Emo99.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

השיערררר
השרוך בנעלללללל
הכל פשוט יפהההההההההה

Dandoka

New member
../images/Emo99.gif

מקסים!! איזה מגעיל, יצא ממש ממש יפה! ^^ לקחת במקרה השראה מהחולצה שלה או לא? יש לי כזאת בדיוק *בדיוק* מקסטרו! חהחה ממש מגניב. אם לא יש לך ראש של מעצבת משם ממש. נממ, כל הכבוד!! אהבתי את השיער

למעלה