שדח"ם

Gali Girl

New member
../images/Emo220.gif אע?!

בשדח"ם הראשון שפירסמתי אותה לא קיבלתי תגובות (היא הייתה שניה לפני שפתחו חדש) בשני קיבלתי תגובה אחת (אבל מועילה מאוד), פעם שעברה לא קיבלתי שום תגובה... חשבתי, שאם יש משהו לתקן אז אשמע אותו כאן.

DaRk ShinES

New member
חמודה נורא../images/Emo13.gif

השיער ממש יפה. צריך הצללות מתחת לשיער והשמלה(את לוקחת את הגוון הכהה של הבייס ופשוט עושה מצלילה על הגוף). ההבדל בין הגוון הראשון בחגורה לשאר הגוונים ממש בולט. תשני את הגוונים אחר כך ליותר כהים ותוסיפי עוד גוון זה ישפר אותה

DaRk ShinES

New member
מיני תגובה בונה..

קודם כל היא נורא חמודה וההצללות מאוד טובות.
הערה כללית היא שהפלטות שאת משתמשת בהן ההבדלי גוונים נורא חלשים לכן ההצללות לא נראות כל כך טוב,רצוי להגדיל את רווחים בין הגוונים. האממ השיער: הוספתי לך בצד עריכה של הפלטה, ההבדלי גוונים יותר ברורים והוספתי עוד גוון כהה שיציין את השורשים.צריך להצליל את השורשים ואת הקו מתאר. בצהוב הראתי לך דוגמא לפלטה ולההצללת הופני והקווי מתאר. הג'ינס: אין קו מתאר, אין גוון עדין לברק. החיבור של הגוון האחרון בפלטה יוצר תחושה של זגזגים מוזרים פחות מאשר קפלים ממליצה לא לחבר את הגוון. בדוגמא: הוספתי קו מתאר(סגול), נפרדתי את הגוון האחרון(ירוק) והוספתי עוד ברק(תכלת). הגרביון: לא מוצלל. הוא תריך להיות מוצלל לפי הגוף. בדוגמא(באדום) הוספתי גוונים והצללתי לפי הגוף. ככה צריך לעשות גם לקעקוע. מקווה שעזרתי

o0Invisible0o

New member
ניכר שיפור בשיער ובגרביונים!../images/Emo9.gif

כל הכבוד..ממש טוב! אני אישית מעדיפה להוסיף שוונצים בשיער, זה קל ויפה כזה, אבל ממש לא חובה.
היא ממש חמודה!

wine forever

New member
^^

כבר יש לי 2 דוליז לשרשורים הבאים ואני לא מתאפקת =X חוחו >< אני כ"כ לא קשורה D:

sha chan XD

New member
DD:

ממש יפה D: השיער ממש יפה
גם הנעליים
נממ~ ממש אהבתי את העיצוב של הבגדים 3: הצבעים והכל~~ מחכה לגמורה?

למעלה