שדח"ם

sha chan XD

New member
../images/Emo110.gifשדח"ם

מקווה שזה בסדר~ |תמונון| שרשור להודעה הראשית
אזכור הבייס חובה!
דולי אחת לשרשור

sha chan XD

New member
ו~אני משרשרת דולי ../images/Emo122.gif

(*תמנון
במקום תמונון) אני מרוצה ממנה 3: בייס שלי פלטות מדולקאט

JusTom

New member
הוו כן יטס פרפקט!

ראיתי ת'דול בטיפו אבל אני חייבת לומר לך שוב שזה ממש יפה [גבתי בכלל בטיפו?] ממ..אהבתי את החולצה שמתחת ואת השיער. תם :]

TheWingedPig

New member
היא ממש חמודה

אני מתה על הפלטות של דולקאט, הן כאלה..פאסטליותP: תוסיפי הצללות על (מתחת לפוני, מתחת לשמלה, בנעליים). קטע מעט מוזר בקוקו שהולך לרוחב באופן לא ממש מובן (אני מתכוונת ל"בקבוק" האמצעי, העליון בסדר גמור).

sha chan XD

New member
תודה [:

יש לתגבר את הצללות העל O-: הבנתי לאיזה בקבוק את מתכוונת אבל לא הבנתי מה לא בסדר ^^; זה שהוא פתאום מתרחב ככה? (כי זה באמת יצא מעט מוזר ._.) ותודה D;

dinora12

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo175.gifוואו../images/Emo2.gif../images/Emo99.gif

הצללות נהדרות!

JusTom

New member
דוליז למיס פורום דוליז טיפו 2007

בייס מאפצ'ו.. אז ככה המצבים שבחרתי בהם הם: יומיום, אירועים ופיג'מה. מודעת לבעיה בסוליה של האולסטאר. השיער זה הדבר הכי יפה פו T_T

sha chan XD

New member
את צריכה להגיד על איזו דולי להגיב 3:

*דולי אחת לשרשור* הגבתי כבר בטיפו D;

TheWingedPig

New member
../images/Emo45.gif

זו כבר פעם שלישית או רביעית שמעירים לך ואת מתעלמת לחלוטין מהחוקים.

JusTom

New member
אז תגיבו ליומיום O:

אני חדשה ועוד קשה לעכל ת'חוקים.. לפחות תסבירי בגישה נעימה :S שחכתי אז שחכתי..אני לא איזו ותיקה "זו כבר פעם שלישית או רביעית שמעירים לך ואת מתעלמת לחלוטין מהחוקים" זאת פעם שניה בסך הכל פעם שחכתי בטעות איזכור בייס ועכשיו אולי עדיף לא לפרסם פה ת'עבודות שלי :S

TheWingedPig

New member
אני לא סתם כתבתי

את זה, בדקתי כמה שדח"מים קודמים, ובכל אחד ששרשת אליו דולי, את מתעלמת מאחד החוקים (אזכור הבייס או דולי אחת לשרשור). אני מבינה שאת חדשה, אבל ההודעה הראשית היא לא סתם ליופי. בכל הודעה ראשית של השדח"ם יש את החוקים, ואם היית טורחת לקרא אותם, לא היית שוכחת. עובדה שיש מספיק חדשות שמגיעות לפה ולא שוכחות. אין שום סיבה שאני אפנה אליך בגישה אחרת. כמו שכתבתי, זו לא הפעם הראשונה, ולא השניה שאני מעירה לך. אני רק מבקשת ממך להפנים את החוקים שלנו (ואין הרבה כאלה). אין שום צורך "לעכל" שום דבר, בסך הכול יש כמה חוקים בודדים שבזכותם הפורום מסודר וקל להתמצא בו. אם קשה לך לזכור הכול, כל פעם שאת משרשרת דולי לשדח"ם, תקראי את ההודעה הראשית בעיון. זהו.

דנדוש 3

New member
אהבתי!

בעיקר את האמצעית והשמאלית אמצעית- נעליים ושרשרת ושיער ואיפור.. שמאלית- בגדים ונעליים

sha chan XD

New member
הו~ מגניב D:

הכל ממש חמוד (במיוחד השיער 3: ) השילוב צבעים טיפה מציק לי אבל אני מניחה שגם הוא חמוד אחרי הכל X3; ||גם.אני.רוצה.חולצה.שחור.לבן;;||

למעלה