שדח"ם

yaeloolik

New member
חחחחחחח../images/Emo6.gif

" (ואם לא שאלת, היית צריכה.)" אחלה תגובה! כל הכבוד:].

sha chan XD

New member
פיקסל שכזה <: חוזרים לבצפר

*מודה* גנבתי את הפלטה של מאריייס דולז האוס לבייס X: בבקשה לא לאכול אותי כן,כן זו ילדה שנטרפת ע"י ספר/חוברת אממ השיער יצא נחמד לדעתי למרות שהוא שונה במבדרך-כלל P: הבגדים והחוברת יצאו דיי רע אבל אני סולחת לעצמי היות ולא ממש השקעתי [: הפנים ממש עקומות והפה מרובע אבל זה לא מטריד אותי~ ככה בערך תיכננתי (חוץ מכמה טעויות שלא היה לי כוח לתקן)

TheWingedPig

New member
התכוונתי להגיב יותר מוקדם...

היא ממש ממש חמודה:) הרעיון משעשע.

TheWingedPig

New member
Liquid Rainbow

מזמן לא ציירתי גות'יק לוליטה:) לא מרוצה מהשיער, אבל אין לי כוח להתעסק בו...

sha chan XD

New member
../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

אני כ"כ אוהבת לוליטה *~* מקסים ;~;

Miss Naama

New member
נפלאנפלא../images/Emo99.gif

הפרטים בשמלה נהדרים ממש, בכלל כל התלבושת והעיצוב
. השיער באמת נראה קצת פלסטיקי, אבל אהבתי מאוד את הצבע, משתלב יפה. הכובע ממש יפה, הזווית והסרט, הכל נהדר <: כל הכבוד

roni727

New member
../images/Emo99.gif

ממש יפה! הכל טוב, חוץ מהנעליים, שמפריע לי שהשתמשת שם בכל כך הרבה גוונים של שחור, שכדי לתת להן מראה חלק נוצץ כזה של נעלי בובה אמיתיות רק היית צריכה איזה 2-3 גוונים וקו חלק של לבן כדי שהן יראו חלקות. מה שעשית שם נראה אפילו קצת כריתי |: אבל חוצמזה, הכל סבבה:] ממש אהבתי את העיצוב

Gali Girl

New member
בייס מסיטרון רוג' (שלום, אני חדשה!)

הראשונה שלי , בהשראה של שירלי מנסון המדהימה.

wine forever

New member
בייס מ- happy phantom

אמ.. אוקיי, אני חושבת שהיא יצאה חמודה דווקא D: אמ.. ^^ מה דעתכם עליה? [ב'קשה תענו לי O:] עם השיער קצת הסתבכתי, אבל הוא יצא סביר לדעתי, והשמלה... עבדתי עליה כל השבת ><

מ א י ו

New member
אחרי הרבההההההההההההההההההההה זמן...

עשיתי דולי זאת הדולי הראשונה מזה כמה חודשים טובים ואני מרוצה[: אל תייבשו
ואני יודעת שאני לא כ"כ בפורום, אבל אולי זה הקאמבק שלי!! [אהא...] אממ תפתחו בגדול?!

wine forever

New member
אני חושבת עם...

אני לא סובלת את הבייסים האלה >< אבל זה דווקא נחמד D: אני אהבתי עם הקפלים :]

InbarChanX3

New member
ג'ישין בייס

יאוו, עד שעשיתי את הרגל.. ותכננתי לעשות משהו אחר בכלל >< ואז זה יצא.. והיא נראתה דומה למורה ~ אז הלכתי עד הסוף.. מה אתם אומרים על המורה? 0.0? תבנית נחמדה 3:

למעלה