שדח"ם

Akisame

New member
מדהים. ../images/Emo99.gif

יש לי קצת בעיות עם הידיים שלה. הן יותר מדי קצרות. כפות הידיים אמורות להגיע בערך לאמצע הירך, ופה זה נראה כאילו היד מגיע רק עד לתחת שלה.

TheWingedPig

New member
ממ, יכול להיות :)

כשהתחלתי לצייר את הילדה, החצאית שלה הייתה יותר קצרה (ז"א, רגליים היו יותר קצרות), אבל הארכתי אותה, ולא נגעתי בידיים שלה אחרי זה...תודה:)

shanchan

New member
ממש יפה ../images/Emo13.gif

אהבתי את הילדה, היא נורא חמודה. אני הייתי הולכת על פלטה יותר בהירה לחד קרן, כי הילדה כזאת צ'אבית- עדינה. ובפלטות יש יותר מדי הבדלים בין הגוונים לדעתי, אבל זאת רק דעתי. אהבתי את הקרן, יצאה מגניב ממש :) אה, ובצד שמאל הייתי מוסיפה חלק קצת יותר מתנפנף של השמלה...

TheWingedPig

New member
תודה :)

הלכתי במיוחד על פלטה כהה לחד קרן, כי הנחתי לעצמי שכולם יעשו חדי קרן בהירים...אז כהה נראה לי יותר ייחודי :) אני מרוצה מהפלטות, זה הולך טוב עם ההצללות שלי... חח, אני שמחה שאהבת את הקרן, רואים משהו בכלל על הרקע האפור הזה P: ?

נושיfay

New member
../images/Emo48.gif../images/Emo210.gif וואו..0.O

זה מדהים..
ממש ממש מדהים..0.O אבל קצת מציק לי העניין שהגוון הכי בהיר אצל הסוס מכסה הרבה שטח בלי הפסקה.. זה נראה כאילו הוא נשען על קיר משומה..@.@ או שזאת רק אני..:X חוצמזה זה מדהים..%$&$%&#%^...

LaLaPoP

New member
דולי...../images/Emo119.gif../images/Emo187.gif../images/Emo144.gif

דולי שלי...:] משהי יכולה לעזור לי לתקן אותה או משהו? ולעזור לי להמשיך חולצה,שיער ונעליים
בבקשה...ו-
בייס ממריס דולז האווס

black lady XP

New member
דולי אחרי מלא זמן בלי><

איכס..... היא מכוערת מוות. אני לא מבינה למה בכלל פירסמתי אותה:S איקנדי^^

shanchan

New member
הייתה אמורה להיות לתחרות

במיסומרו, תחרות בייס, אבל במשך שעה ניסיתי לשלוח אותה ללא הצלחה. |: [בייס משם, כן?] כרגע אני לא מצליחה אפילו להכנס לאתר |:

TheWingedPig

New member
אהבתי את הפלטות :)

מקווה שהסתדרת עם הכניסה לאתר...(איזה אתר זה? תני כתובת, אני אבדוק, אולי זו הבעיה של האתר עצמו)

shanchan

New member
זה אמור להיות האתר הזה;

|הלינקhttp://server4.requestdns.com/suspended.page/phpbb_vuln.html||סלינק|

TheWingedPig

New member
אז זו בעיה עם האתר

כנראה השרת שלו נפל...תבדקי עוד יום יומיים...

למעלה