שדח"ם

../images/Emo80.gifהאם אני ראשונה? ../images/Emo2.gif כן!

בייס אנהס ארט. אוקיי, אני כל כך מצטערת. תודה רבה לכל אלו שהגיבו לי בשדחם הקודם
תיקנתי הכל. אני מאד מרוצה אחרי התיקונים!
עשיתי מכנס, ומחקתי
יצא קאקי. אשמח לתגובות
, תגובה למגיבה!

o0Invisible0o

New member
החולצה ממש הרבה יותר טובה עכשיו!!

אני ממש מופתעת לטובה!
אני אוהבת את ההצללה בשיער, אבל הוא מרגיש לי קצת נפוח מדי.:X

Dandoka

New member
מממממש יפה!

אני דווקא אהבתי שהשיער נפוח ככה! אני חושבת שהוא ממש מגניב=) והצללה טובה בחולצה, אין היערות נון סואוור=) חהחהח כל הכבוד!

../images/Emo80.gifאעאעאעאע ../images/Emo2.gif תודה רבה ../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif

לא ציפיתי לכאלו מחמאות :X במיוחד שיחסית הדולי הזאת... לא יודעת
לא כמו פעם
תודה רהב
אומממ השיער נפוח בכוונה כזה
אין לי מושג איזה בוטום לעשות. אני חשבתי על זה מלא OO יויוו איזה כיף יש לי חיוך על הפנים בגלל דולי שבאמת יצאה טוב XDDD *עד עכשיו
חכו חכו לבוטום. והנעליים |זעזוע|

../images/Emo80.gifהוספתי נעליים ובוטום! ../images/Emo2.gif

וזה הרס את הכל
גרר
אוממ תגובות לשיפור הקאקי הזה?

black lady XP

New member
כלכך חמוד!!!!

רק תצלילי ת'קיפול ברגל שמאל שלנו. השילוב צבעים מדהיםםם [יש לי אותו שיער רק בצבע אחרP:..בדיוק ככה הוא נראה[כרגע:]]]

נושיfay

New member
../images/Emo48.gif../images/Emo210.gif../images/Emo99.gif

וואו זה ממש ממש יפה..:0 הייתי מוסיפה לה חגורה באלכנוס כזאת... אולי בצבע תכלת של הנעליים?P: יצא מדהים..=] והשיפור בחולצה ממש גדול...הצבעים הרבה יותר מדגישים אותה..:0 קיצר דולי מגניבה לגמרי!

LudaGirl

New member
חדשה

היא לא גמורה. וצריך לעבוד עליה. אני צריכה שמישהי תעזור לי עם מבנה הנעליים. בייס ממארי דולס האוס

TheWingedPig

New member
אני חושבת שלא יזיק

קצת כפלים לחולצה, בעיקר באזור הבטן, מתחת לקו החזה ובמרפקים :) אני יכולה לעזור עם הנעליים, מה דרוש ממני?

Dandoka

New member
../images/Emo45.gif

מסכימה לגמרי, והייתי מוסיפה גם עוד פלטה אחת בהירה של ברק בחולצה.. והצעה- לפי דעתי ממש יתאים לה קוקו גבוה על צד ימין ושהשיער יהיה בצבע חום! כזה עם הרבה שוונצים=) ממש יפה! מחכה להמשך^___^

../images/Emo80.gif../images/Emo45.gifזה מה שבאתי להגיד :X

היא מאד מאד נחמדה
מסכימה עם שתיהן. מחכה להמשך ^0^

LudaGirl

New member
מדהים

נראה לי חברה אחורה לשמלה. אבל אני לא יודעת איך להוסיף אז אני אשתוק

Dandoka

New member
את מדהימה אותי כל פעם מחדש

הכל פשוט......... פאק
הסוס מושלם וכל הכבוד שהצלחת ככה לצייר בובה בפוזה קשה כזאת (נו, כל דבר שלא פרונט לגמרי לי אישית מסובך לצייר) אהבתי מאוד!=) בהצלחה בתחרות!

TheWingedPig

New member
../images/Emo109.gif תודה

לאחת המשתתפות שם קוראים רוני, אני תוהה אם זו מישהי מהפורום...(הציור שלה יפה) ובקשר לסוס...היה דיי קשה לצייר אותו, כי הוא כל פעם נראה לי שמן מדי, ותיקנתי, ועדיין הוא נראה במשקל יתר...

../images/Emo80.gifוואו! ../images/Emo99.gif

איך הצלחת לצייר דבר כזה?
ועוד עם סוס מדהים כתוספת!
כ"כ
את ממש מוכשרת >.< תני לי קצת :X משו טיפה מפריע בזנב של הסוס, כאילו אומממ לא יודעת, השערות צריכות להיות טיפה יותר ארוכות, ויש לו שם הרבהה מאד שערות
אוח עזבי. אני פשוט אשתוק
מדהים!

למעלה