שאלוןשאלון ^_____^

^_^ ^_^ ^_^

שאלון על טבעי: 1. יש לך אמונות טפלות שאתה מאמין בהם? ממ..כן 2. מהם? לא להעביר מלח מיד ליד כי אז את מעבירה תמזל שלך למישהו השני,אם את עם חברה או כל מישהו אחר קרוב תעברו שנייכם מאותו הצד ועוד מלייאן דבריםם=\..אני כזאת פ=ת=י 3. האם קרה לך מצב שחלמת חלום והוא התגשם במיציאות? ממ כן 4. אתה מאמין בחייזרים? לא 5. אתה מאמין ברוחות? כן 6. האם אי פעם עשיתם סיאנס? לא 7. איך היה? מה איך הייה?!לא עשיתייXD 8. אם לא עשיתם- אתם רוצים לעשות? לא 9. אתה מאמין בקריאה בקלפים או בכף יד? כן 10. פעם קראו לך? כן 11. האם אי פעם נגלה אליך רוח? מממ..אפשר להגיד 12. האם קרה שאמרת משהו אז הוא באמת קרה? {נגיד אם רבת עם חבר אז רצית שיקרה משהו וזה באמת קרה..} כןן. שאלון מוזיקה: 1.אתה רואה ערוץ MTV? כשייש זמן 2.איזה שיר אתה הכי אוהב? ממ לא זוכרת תשם..של ג'סט ג'אק 3. איזה זמר אתה הי אוהב? אין מועדףף..משתנה לפי אופנות 4. זמרת? כנ"ל 5. להקה? ג'סט ג'אק 6. רוק פופ או ראפ? אוהבת הכלל..פחות ראפ 7. אתה חושב שקווין פרדליין מעפן? חח מי מכיר אותוו 8. מה דעתכם על רד הוט צ'ילי פפרס? נערףף 9. עם מי היית הכי הרבה רוצה להוציא דואט? לא הייתי רוצצה=\ 10. איזה קליפ הכי יפה לפי דעתך? (מכל הזמנים) אממ.."אהבה קטנה" של שירי מימון 11. איזה שיר? ממ..אהבה קטנה 12. על איזה זמר או זמרת אפשר לוותר? שלא היה איכפת אם לא היה תשירים שלו...? חחח יש הרבה כאללה שאלון אהבה: 1. יש לך כרגע אהבה?-לא 2.מתי הייתה האהבה הראשונה שלך?-ממ בכיתה ח' 3. מה הזמן הכי ארוך שבו היית חברה של מישהו?אני חושבת חצי שנה-וגם אז זה הייה ניראה לי ארוך מיידי 4. והכי קצר?-שבוע=] 5. מה יותר חשוב אופי או יופי?-שנייהם ,באותה מידה! 6. מה את מעדיפה- שיהיו לך הרבה חברים? או שתמצאי את האהבה של החיים?-אהבה של החיים 7. האם קרה מצב שהיית חברה של מישהו אבל היית מאוהבת במישהו אחר?-לצערי כן=\ 8. מה עשית?-המשכתי ליהיות אם אותו אחד שאני לא אוהבת רק כי הוא רצה את כל הקשר=\ 9. מה משך השיחה הכי ארוכה שהייתה לך עם בן?-ארבע וחצי שעות 10. באיזה שעות זה היה?אני חושבת מ-8 וחצי בערב עד שתיים ככה 11. מה את חושבת כשאת רואה זוג מאוהבים ברחוב?-שיהיה להם בכיף=] 12.האם התאהבת עם במישהו מהמין שלך?-כה שאלון טלפון: 1. יש לך דור שלישי?-כן 2. כמה כסף בערך בחודש יוצא לך בחשבון?-אין לי חשבון 3. כמה זמן הייתה השיחה הכי ארוכה שלך?-נממ..שעתיים וחצי 4. עם מי היא הייתה?-צוק 5. מתי בפעם האחרונה דיברתם בטלפון?-ממ..זה הייה לא מזמן-מקסימום שבוע 6. עם מי?-לא שאלת את זה כבר? 7.מתקשרים אליכם הרבה?כל חמש דקות בערך 8. אתם מתקשרים הרבה לאנשים אחרים?-כה,ולא למטרות של לבלבל תשכל 'כי משעמם לי' 9. אתה אוהב לדבר בטלפון?-לא הכי 10. עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון {לא זמן.}-ממ..צוק,איילה,שלומי,מרינה,דנה 11. יש לך טוקמן?-לע-ואףפעם לא הייה.. 12. של כמה כסף?-אין לי שאלון בית ספר: 1. אתה אוהבת ללכת לבית ספר?-תאמת לא מתה על זה 2. אתה אוהב ללמוד?-ב-ר-ר-ו-רר חחח מהפתאאוום!@ 3. מה ממוצע הציונים שלך?-נממ.בסביבות ה-70-75 4. האם אתה מעתיק במבחנים הרבה?-מעתיקה חח לא הרבה 5. האם מורות אוהבות אותך?-לא הכי 6. האם אתה מופרע?-פה ושם קצת בלאגנים,חח אבל ני לא מגדירה תעצמי מופרעת 7. יש לך הרבה חברים מביתץ הספר?-כן=] 8. האם אתה מבריז משיעורים?-חח זה חוק אצלי=] 9. כמה שיעורים בשבוע אתה מבריז?-וואו אממ..שש או שבע ומעלה 10. פעם רבת מכות בבית ספר?-כשהייתי קטנה 11. אתה מפטפט הרבה בכיתה?-בללי סווףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף^^ 12. אתה מתחצף למורה?-חחח=] שאלון תחביבים: 1. מה התחביב הכי גדול שלך?-להצטלם,לצלם-מצלמה ביכללל=]=]..ומוזיקהה=] 2. אתה הולך לחוגים כדי להעשיר אותו?-ממ לא 3. מאיזה גיל אתה עוסק בתחביב זה?-בערך מלפני שנתיים שלוש 4. הרבה אנשים עוסקים באותו תחום?-אני חושבת שהיום כמעט כולם..מי לא מת על מוזיקה?! 5. כמה פעמים ביום אתה מתעסק בתחביב?-כמה לא!!:] 6. זה עולה כסף?-מממ לעע 7. אתה מרווויח מהתחביב הזה כסף? {אם אתה מכין את זה} -לא..אבל הלוואי בעתיד:] 8. למה אתה אוהב את התחביב הזה?-כייףף 9. אתה חושב שתעסוק בתחביב זה עוד הרבה שנים?-חח מאיפה לי 10. מה אנשים חושבים על זה?-שאני מתה על עצמי..אבל האנשים שמכירים אותי יודעים שלא ואני גם לא סנובית או חשה או כל דבר אחרר 11. האם אי פעם חשבת להפסיק להעסק בתחביב?-לא 12. למה?-נממ כי לא ייצא לחשוב על זה שאלון הערצה: 1.אתם מעריצים מישהו?-כה:] 2. את מי אתם מעריצים?-היא לא הכי מוכרת..אבל ולריה:] 3. למה?-היא יפה,מצילחה בעולם הדוגמנות,לומדת-ומשקיעה בעתיד..והיא כולה בת 16!! 4. פעם מגשתם אותו?-דיברתי איתה..אבל לפגוש לא ייצא עדיין=\ 5. הוא מחול או מהארץ?-ארץץ 6. הייתם רצים לפתח איתו קשר רומנטי?-חח בכיף=] 7. מלפני כמה זמן התחלתם להעריץ אותו?-נממ..חודשיים-שלוש 8. מה בעצם גרם לכם להעריץ אותו?-היופי והאישיות שלה 9.מה אתם עושים כדי בטא את אהבתכם אליו?-שולחת לה מלא הודעות 10. הרבה אנשים מעריצים אותו?-לא יודעת 11. חברים שלכם אומרים שהוא חתיך?-מממ היא לא חתיך:] היא יפה! 12. אפשר תמונה של אותו אחד?-בכייףף זה או זה? אבטיח או ענבים-ענבים פירותת או ירקות-פירות ברקים או רעמים-ברקים אח או אחות-אחות מתנה אחת גדולה או הרבה מתנות-הרבה מתנות חברה אחת טובה או הרבה חברים לא טובים?-אחת טובה!! כאב בטן או ראש?-חח כלום=\..אבל אמ ממש צריך לבחור אז..ניראלי בטן מגרש ביתי או האו סי?-האו סי בריטני ספירס או רוני סופרסטאר?-חח ספירס הוואי או ארצות הברית?-הוואי לאפה או פיתה?-פייתהה בנים או בנות?-בנותת תלתלים או חלק?-תלתלים אמפי או אייפוד?-ממש לא משנה..אבל אייפוד סרט בקולנוע או להוריד מהמחשב?-מחשב אבל בשביל החוויה קולנוע:]

Simple Dani

New member
../images/Emo181.gif עונה ^____^

1. יש לך אמונות טפלות שאתה מאמין בהם? ממ כן 2. מהם? לא להשאיר נעל הפוכה
3. האם קרה לך מצב שחלמת חלום והוא התגשם במיציאות? כן~!~#%^#@^ 4. אתה מאמין בחייזרים? חח XD 5. אתה מאמין ברוחות? ממ לא ממש 6. האם אי פעם עשיתם סיאנס? סוג של סיאנס.. 7. איך היה? מוזר :S 8. אם לא עשיתם- אתם רוצים לעשות? - 9. אתה מאמין בקריאה בקלפים או בכף יד? נראה לי 10. פעם קראו לך? לא 11. האם אי פעם נגלה אליך רוח? ברור
מוחע 12. האם קרה שאמרת משהו אז הוא באמת קרה? {נגיד אם רבת עם חבר אז רצית שיקרה משהו וזה באמת קרה..} כן! שאלון מוזיקה: 1.אתה רואה ערוץ MTV? ברור! זה הערוץ היחיד שאני רואה אם כבר. 2.איזה שיר אתה הכי אוהב? אני אוהבת יותר מדי 3. איזה זמר אתה הי אוהב? 4. זמרת? 5. להקה? טוקיו הוטל, פול אאוט בוי, רד הוט, ניקלבאק, סימפל , מקפליי, בילי טאלנט ויש עוד, מעדיפה לא לכתוב פה >< 6. רוק פופ או ראפ? רוק, קצת פופ, קצת ראפ
7. אתה חושב שקווין פרדליין מעפן? לגמרי 8. מה דעתכם על רד הוט צ'ילי פפרס? אני מתה עליהם! 9. עם מי היית הכי הרבה רוצה להוציא דואט? חח סמכו עליי, עדיף שזה בכלל לא יקרה. 10. איזה קליפ הכי יפה לפי דעתך? (מכל הזמנים) לא יודעת, יש המון יפים 11. איזה שיר? גם יש מ דאאאייי 12. על איזה זמר או זמרת אפשר לוותר? שלא היה איכפת אם לא היה תשירים שלו...? אין לי רעיון.. אולי קוין? שאלון אהבה: 1. יש לך כרגע אהבה? יאפ 2. מתי הייתה האהבה הראשונה שלך? עמית 3. מה הזמן הכי ארוך שבו היית חברה של מישהו? שנה בערך 4. והכי קצר? יומייםXD 5. מה יותר חשוב אופי או יופי? שניהם, למרות שביופי אין לי כל כך הרבה דרישות -.- 6. מה את מעדיפה- שיהיו לך הרבה חברים? או שתמצאי את האהבה של החיים? לא יודעת OO 7. האם קרה מצב שהיית חברה של מישהו אבל היית מאוהבת במישהו אחר? כן 8. מה עשית? 9. מה משך השיחה הכי ארוכה שהייתה לך עם בן? חחח כמה שעות טובות.. 10. באיזה שעות זה היה? באמצע הלילה, מ-10 עד 4 בערך 11. מה את חושבת כשאת רואה זוג מאוהבים ברחוב? אווו איזה חמודים 12.האם התאהבת עם במישהו מהמין שלך? חח לאXD שאלון טלפון: 1. יש לך דור שלישי? לא :S 2. כמה כסף בערך בחודש יוצא לך בחשבון? יש לי הגבלה ל-80. אבל יוצא לי 180 :S 3. כמה זמן הייתה השיחה הכי ארוכה שלך? שעתיים נראלי 4. עם מי היא הייתה? לא זוכרת 5. מתי בפעם האחרונה דיברתם בטלפון? לפני חצי שעה ככה.. 6. עם מי? מזה משנה? 7.מתקשרים אליכם הרבה? חח כן 8. אתם מתקשרים הרבה לאנשים אחרים? בערך 9. אתה אוהב לדבר בטלפון? מאאאאאוד! 10. עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון {לא זמן.} עזבו. לא פה :S 11. יש לך טוקמן? לא 12. של כמה כסף? - שאלון בית ספר: 1. אתה אוהבת ללכת לבית ספר? ברור, אני מתה על זה 2. אתה אוהב ללמוד? בטח! 3. מה ממוצע הציונים שלך? 89
[אגב לא הייתי רצינית קודם.] 4. האם אתה מעתיק במבחנים הרבה? חח יותר נכון להגיד שמעתיקים ממני 5. האם מורות אוהבות אותך? תלוי איזו. 6. האם אתה מופרע? לא 7. יש לך הרבה חברים מביתץ הספר? נראה לי? 8. האם אתה מבריז משיעורים? רק כשאין לי כח 9. כמה שיעורים בשבוע אתה מבריז? 10. פעם רבת מכות בבית ספר? חח בכיתה ה' XD 11. אתה מפטפט הרבה בכיתה? המון 12. אתה מתחצף למורה? לפעמים שאלון תחביבים: 1. מה התחביב הכי גדול שלך? כל מיני 2. אתה הולך לחוגים כדי להעשיר אותו? אחד מהם כן.., באחר אני גם צריכה להשקיע לפי דעתי. 3. מאיזה גיל אתה עוסק בתחביב זה? טוב זה מוזר. בכל מקרה אני אגיד- בגיטרה- שנה וחצי בערל ובעיצוב- מאז שאני נורא קטנה 4. הרבה אנשים עוסקים באותו תחום? כן 5. כמה פעמים ביום אתה מתעסק בתחביב? לא יודעת 6. זה עולה כסף? אחד מהם כן 7. אתה מרווויח מהתחביב הזה כסף? {אם אתה מכין את זה} לא.. 8. למה אתה אוהב את התחביב הזה? כי אני אוהבת את זה 9. אתה חושב שתעסוק בתחביב זה עוד הרבה שנים? אולי 10. מה אנשים חושבים על זה? תלוי את מי שואלים 11. האם אי פעם חשבת להפסיק להעסק בתחביב? לא 12. למה? אמה שאלון הערצה: 1.אתם מעריצים מישהו? לא נראלי 2. את מי אתם מעריצים? 3. למה? 4. פעם מגשתם אותו? 5. הוא מחול או מהארץ? 6. הייתם רצים לפתח איתו קשר רומנטי? 7. מלפני כמה זמן התחלתם להעריץ אותו? 8. מה בעצם גרם לכם להעריץ אותו? 9.מה אתם עושים כדי בטא את אהבתכם אליו? 10. הרבה אנשים מעריצים אותו? 11. חברים שלכם אומרים שהוא חתיך? 12. אפשר תמונה של אותו אחד? -חפירה.- זה או זה? אבטיח או ענבים O: נבחר באבטיח פירותת או ירקות פירות ברקים או רעמים ברקים
אח או אחות אח! ^^ מתנה אחת גדולה או הרבה לא יודעת חברה אחת טובה או הרבה חברים לא טובים? אחת טובה כאב בטן או ראש? בטן מגרש ביתי או האו סי? או.סי בריטני ספירס או רוני סופרסטאר? חח בריטני. הוואי או ארצות הברית? אר"הב? לאפה או פיתה פיתה D: בנים או בנות? בנים בתור אהבה ובנות כחברות. תלתלים או חלק? חלק
אמפי או אייפוד? אמפי סרט בקולנוע או להוריד מהמחשב? קולנוע!

fireyes

New member
../images/Emo209.gif../images/Emo48.gif../images/Emo115.gifזו מתנה אחת גדולה

שאלון על טבעי: 1. יש לך אמונות טפלות שאתה מאמין בהם?כן,מעט מאוד 2. מהם?המראה למשל.. 3. האם קרה לך מצב שחלמת חלום והוא התגשם במיציאות?כן,היה מפחיד ביותר 4. אתה מאמין בחייזרים?מאמינה ביצורים שהם לא אנושיים ולא חייתיים שקיימים 5. אתה מאמין ברוחות?אולי 6. האם אי פעם עשיתם סיאנס?לא 7. איך היה? 8. אם לא עשיתם- אתם רוצים לעשות?זה מעניין אבל אני לא חושבת שאני אעשה 9. אתה מאמין בקריאה בקלפים או בכף יד?כן 10. פעם קראו לך?כן 11. האם אי פעם נגלה אליך רוח?לא 12. האם קרה שאמרת משהו אז הוא באמת קרה? {נגיד אם רבת עם חבר אז רצית שיקרה משהו וזה באמת קרה..}כן שאלון מוזיקה: 1.אתה רואה ערוץ MTV?לא 2.איזה שיר אתה הכי אוהב?יש יותר מדי 3. איזה זמר אתה הכי אוהב?אריק ברמן 4. זמרת?שרית 5. להקה?גרין דיי 6. רוק פופ או ראפ?רוק וראפ 7. אתה חושב שקווין פרדליין מעפן?בדיוק!! 8. מה דעתכם על רד הוט צ'ילי פפרס?טובים ביותר 9. עם מי היית הכי הרבה רוצה להוציא דואט?שרית וגם עם הראל מויאל 10. איזה קליפ הכי יפה לפי דעתך? (מכל הזמנים) 11. איזה שיר?כשהלב בוכה 12. על איזה זמר או זמרת אפשר לוותר? שלא היה איכפת אם לא היה תשירים שלו...?רוני דואניכס שאלון אהבה: 1. יש לך כרגע אהבה?כן 2. מתי הייתה האהבה הראשונה שלך?לאדעת 3. מה הזמן הכי ארוך שבו היית חברה של מישהו?8 או 9 חודשים 4. והכי קצר?יממה! 5. מה יותר חשוב אופי או יופי?אופי 6. מה את מעדיפה- שיהיו לך הרבה חברים? או שתמצאי את האהבה של החיים?אהבה 7. האם קרה מצב שהיית חברה של מישהו אבל היית מאוהבת במישהו אחר?לא 8. מה עשית? 9. מה משך השיחה הכי ארוכה שהייתה לך עם בן?לא הרבה 10. באיזה שעות זה היה? 11. מה את חושבת כשאת רואה זוג מאוהבים ברחוב?דביק ביותר 12.האם התאהבת עם במישהו מהמין שלך?לא שאלון טלפון: 1. יש לך דור שלישי?לא 2. כמה כסף בערך בחודש יוצא לך בחשבון?הרבה 3. כמה זמן הייתה השיחה הכי ארוכה שלך?7 שעות,שמעתי הופעה של כמה זמרים^^ 4. עם מי היא הייתה?חברה 5. מתי בפעם האחרונה דיברתם בטלפון?לפני כניסת שבת 6. עם מי?חברה 7.מתקשרים אליכם הרבה?כן 8. אתם מתקשרים הרבה לאנשים אחרים?פחות 9. אתה אוהב לדבר בטלפון?לא 10. עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון {לא זמן.}חברות 11. יש לך טוקמן?לא 12. של כמה כסף? שאלון בית ספר: 1. אתה אוהבת ללכת לבית ספר?בערך 2. אתה אוהב ללמוד?כן,כל יום לומדים דברים חדשים
,לא בבי"ס!! 3. מה ממוצע הציונים שלך?אין לדעת 4. האם אתה מעתיק במבחנים הרבה?לא 5. האם מורות אוהבות אותך?אהממ..אולי 6. האם אתה מופרע?חס וחלילה!!
7. יש לך הרבה חברים מבית הספר?דווקא יש לי יותר מבחוץ 8. האם אתה מבריז משיעורים?לפעמים 9. כמה שיעורים בשבוע אתה מבריז?לא ספרתי 10. פעם רבת מכות בבית ספר?חחחח
כן 11. אתה מפטפט הרבה בכיתה?לא 12. אתה מתחצף למורה?אולי,אם הם מתחצפים אליי שאלון תחביבים: 1. מה התחביב הכי גדול שלך?שחייה 2. אתה הולך לחוגים כדי להעשיר אותו?לא 3. מאיזה גיל אתה עוסק בתחביב זה?בערך מהשניה שנולדתי,וגם לפניה^^ 4. הרבה אנשים עוסקים באותו תחום?אהממ כן 5. כמה פעמים ביום אתה מתעסק בתחביב?אוייי חפירהה 6. זה עולה כסף?כן 7. אתה מרווויח מהתחביב הזה כסף? {אם אתה מכין את זה}לא 8. למה אתה אוהב את התחביב הזה?כי אני מזל מים,ואני אוהבת לשחות 9. אתה חושב שתעסוק בתחביב זה עוד הרבה שנים?כןןןןןן 10. מה אנשים חושבים על זה?שזה סבבה 11. האם אי פעם חשבת להפסיק להעסק בתחביב?לא!#$%^ 12. למה? שאלון הערצה: 1.אתם מעריצים מישהו?את רוני סופרסטאר!!,סתם סתם.. 2. את מי אתם מעריצים?שריתי 3. למה?כי היא מלכה 4. פעם מגשתם אותו?כן 5. הוא מחול או מהארץ?מהארץ 6. הייתם רצים לפתח איתו קשר רומנטי?לא 7. מלפני כמה זמן התחלתם להעריץ אותו?לפני 10 שנים 8. מה בעצם גרם לכם להעריץ אותו?השירה שלה 9.מה אתם עושים כדי בטא את אהבתכם אליו?הופעות והכל 10. הרבה אנשים מעריצים אותו?כן 11. חברים שלכם אומרים שהוא חתיך?היא* ולא ממש 12. אפשר תמונה של אותו אחד?נווו חפשו בגוגל "שרית חדד" זה או זה? אבטיח או ענבים-אבטיח פירותת או ירקות-פירותתתת ברקים או רעמים-רעמים אח או אחות-אחים! מתנה אחת גדולה או הרבה מתנות-אחת מהלב חברה אחת טובה או הרבה חברים לא טובים?-אחת טובה כאב בטן או ראש?לא זה ולא זה מגרש ביתי או האו סי?לאדעת בריטני ספירס או רוני סופרסטאר?*עעע* חלחלההה הוואי או ארצות הברית?ארה"ב לאפה או פיתה-שניהם יאקקק בנים או בנות?-בנות שליטעעע תלתלים או חלק?-חלק אמפי או אייפוד?-אייפוד שולט!1 סרט בקולנוע או להוריד מהמחשב?קולנוע

אספיר85

New member
עונה../images/Emo54.gif

שאלון על טבעי: 1. יש לך אמונות טפלות שאתה מאמין בהם? לא 3. האם קרה לך מצב שחלמת חלום והוא התגשם במיציאות? בערך 4. אתה מאמין בחייזרים? לא 5. אתה מאמין ברוחות? לא 6. האם אי פעם עשיתם סיאנס? לא 8. אם לא עשיתם- אתם רוצים לעשות? לא 9. אתה מאמין בקריאה בקלפים או בכף יד? לא 10. פעם קראו לך? לא 11. האם אי פעם נגלה אליך רוח? לא 12. האם קרה שאמרת משהו אז הוא באמת קרה? {נגיד אם רבת עם חבר אז רצית שיקרה משהו וזה באמת קרה..} כן שאלון מוזיקה: 1.אתה רואה ערוץ MTV? רק אמטיוי2 2.איזה שיר אתה הכי אוהב? אין הכי 6. רוק פופ או ראפ? רוק 8. מה דעתכם על רד הוט צ'ילי פפרס? טובים 11. איזה שיר? The Verve - Bittersweet Symphony שאלון אהבה: 1. יש לך כרגע אהבה? כן 2. מתי הייתה האהבה הראשונה שלך? לפני 6 שנים 3. מה הזמן הכי ארוך שבו היית חברה של מישהו? 8 חודשים 4. והכי קצר? יומיים 7. האם קרה מצב שהיית חברה של מישהו אבל היית מאוהבת במישהו אחר? לא 9. מה משך השיחה הכי ארוכה שהייתה לך עם בן? כל הלילה 11. מה את חושבת כשאת רואה זוג מאוהבים ברחוב? תלוי אך הם מביעים את האהבה שלהם 12.האם התאהבת עם במישהו מהמין שלך? לא שאלון טלפון: 1. יש לך דור שלישי? לא 2. כמה כסף בערך בחודש יוצא לך בחשבון? לא יודעת 3. כמה זמן הייתה השיחה הכי ארוכה שלך? כל הלילה 4. עם מי היא הייתה? נועם 5. מתי בפעם האחרונה דיברתם בטלפון? אתמול 6. עם מי? לופו 7.מתקשרים אליכם הרבה? לא 8. אתם מתקשרים הרבה לאנשים אחרים? כן 9. אתה אוהב לדבר בטלפון? כן 10. עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון {לא זמן.} נועם נראה לי, או מייקי 11. יש לך טוקמן? לא שאלון בית ספר: 1. אתה אוהבת ללכת לבית ספר? ללכת, לא. להיות ב, כן. 2. אתה אוהב ללמוד? כן 3. מה ממוצע הציונים שלך? לא יודעת, 80? 4. האם אתה מעתיק במבחנים הרבה? לא הרבה 5. האם מורות אוהבות אותך? לא נראה לי 6. האם אתה מופרע? לא 7. יש לך הרבה חברים מבית הספר? המון 8. האם אתה מבריז משיעורים? לא 9. כמה שיעורים בשבוע אתה מבריז? לא מבריזה 10. פעם רבת מכות בבית ספר? לא שזכור לי 11. אתה מפטפט הרבה בכיתה? כן 12. אתה מתחצף למורה? לא שאלון תחביבים: 1. מה התחביב הכי גדול שלך? המ, לא יודעת 2. אתה הולך לחוגים כדי להעשיר אותו? יש לי חוגים הערצה: 1.אתם מעריצים מישהו? לא זה או זה? זה אבטיח או ענבים? אבטיח פירותת או ירקות? פירות ברקים או רעמים? ברקים, לא שומעים אותם מתנה אחת גדולה או הרבה מתנות? הרבה חברה אחת טובה או הרבה חברים לא טובים? חבר אחד טוב כאב בטן או ראש? תלוי איזה כאב בטן. לאפה או פיתה? פיתה תלתלים או חלק? חלק אמפי או אייפוד? נגן אמפי3 סרט בקולנוע או להוריד מהמחשב? קולנוע

עונה:]

נכון אף אחד לא קורא תשובות?D: שאלון על טבעי: 1. יש לך אמונות טפלות שאתה מאמין בהם?יאפ 2. מהם?לירוק 3 פעמים כשיש חתול שחור, לא ללכת עם נעל אחת ורגל יחפה,אסור שהנעל תיהיה עם הגב לאלוהים, 7 שנים מזל רע אם נשברת מראה ויש עוד... 3. האם קרה לך מצב שחלמת חלום והוא התגשם במיציאות?כן!! חלק זה דה ז'ה וו וחלק לא! 4. אתה מאמין בחייזרים?לא 5. אתה מאמין ברוחות?כן 6. האם אי פעם עשיתם סיאנס?לא 7. איך היה? 8. אם לא עשיתם- אתם רוצים לעשות?לא..זה חטא.. 9. אתה מאמין בקריאה בקלפים או בכף יד?יאפ:p כי זה מגניב.. 10. פעם קראו לך?לא 11. האם אי פעם נגלה אליך רוח?לא
12. האם קרה שאמרת משהו אז הוא באמת קרה? {נגיד אם רבת עם חבר אז רצית שיקרה משהו וזה באמת קרה..}אממ לא..כי אם זה קורה אני חוזרת בי ומתנצלת כי אני לא רוצה שזה יקרה:O שאלון מוזיקה: 1.אתה רואה ערוץ MTV?כן 2.איזה שיר אתה הכי אוהב?אין כוח לכתוב 3. איזה זמר אתה הי אוהב? 4. זמרת? 5. להקה? 6. רוק פופ או ראפ? 7. אתה חושב שקווין פרדליין מעפן? 8. מה דעתכם על רד הוט צ'ילי פפרס? 9. עם מי היית הכי הרבה רוצה להוציא דואט? 10. איזה קליפ הכי יפה לפי דעתך? (מכל הזמנים) 11. איזה שיר? 12. על איזה זמר או זמרת אפשר לוותר? שלא היה איכפת אם לא היה תשירים שלו...? שאלון אהבה: 1. יש לך כרגע אהבה?לא 2. מתי הייתה האהבה הראשונה שלך?- 3. מה הזמן הכי ארוך שבו היית חברה של מישהו?0 ימים 4. והכי קצר? 5. מה יותר חשוב אופי או יופי?שניהם.. 6. מה את מעדיפה- שיהיו לך הרבה חברים? או שתמצאי את האהבה של החיים?הרבה חברים 7. האם קרה מצב שהיית חברה של מישהו אבל היית מאוהבת במישהו אחר? 8. מה עשית? 9. מה משך השיחה הכי ארוכה שהייתה לך עם בן?אממ כשהייתי קטנה זה היה הרבה.. אבל כרגע לאנראה לי שיותר מ10 דקות.. 10. באיזה שעות זה היה?בוקר?0.O 11. מה את חושבת כשאת רואה זוג מאוהבים ברחוב?מקנאה>< 12.האם התאהבת עם במישהו מהמין שלך?לא! שאלון טלפון: 1. יש לך דור שלישי?לא 2. כמה כסף בערך בחודש יוצא לך בחשבון?25 ש"ח לחודש+קצת סמסים ומדי פעם שיחות כי הרוב זה דרך הטלפון 3. כמה זמן הייתה השיחה הכי ארוכה שלך?שעה+ 4. עם מי היא הייתה?חברה לשעבר 5. מתי בפעם האחרונה דיברתם בטלפון?היום 6. עם מי?אמא שלי
7.מתקשרים אליכם הרבה?מדי פעם..רוב השיחות הן באייסיקיו 8. אתם מתקשרים הרבה לאנשים אחרים?כנ"ל^ 9. אתה אוהב לדבר בטלפון?לא 10. עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון {לא זמן.} לא יודעת:$ 11. יש לך טוקמן?- 12. של כמה כסף? שאלון בית ספר: 1. אתה אוהבת ללכת לבית ספר?כן 2. אתה אוהב ללמוד?לא ממש 3. מה ממוצע הציונים שלך?86 4. האם אתה מעתיק במבחנים הרבה?לא 5. האם מורות אוהבות אותך?לא יודעת
6. האם אתה מופרע?לא 7. יש לך הרבה חברים מביתץ הספר?לא 8. האם אתה מבריז משיעורים?לפעמים 9. כמה שיעורים בשבוע אתה מבריז?זה לא קבוע:O 10. פעם רבת מכות בבית ספר?לא 11. אתה מפטפט הרבה בכיתה?כן 12. אתה מתחצף למורה?לא שאלון תחביבים: 1. מה התחביב הכי גדול שלך?שירה 2. אתה הולך לחוגים כדי להעשיר אותו?- 3. מאיזה גיל אתה עוסק בתחביב זה?מכתה ג:p 4. הרבה אנשים עוסקים באותו תחום?יאפ 5. כמה פעמים ביום אתה מתעסק בתחביב?מתי שאני שומעת שירים 6. זה עולה כסף?לא 7. אתה מרווויח מהתחביב הזה כסף? {אם אתה מכין את זה}- 8. למה אתה אוהב את התחביב הזה?כי זהכיף:) 9. אתה חושב שתעסוק בתחביב זה עוד הרבה שנים?מקווה 10. מה אנשים חושבים על זה?אומרים שאני שרה יפה.. 11. האם אי פעם חשבת להפסיק להעסק בתחביב?לא 12. למה?ככה שאלון הערצה: 1.אתם מעריצים מישהו? 2. את מי אתם מעריצים? 3. למה? 4. פעם מגשתם אותו? 5. הוא מחול או מהארץ? 6. הייתם רצים לפתח איתו קשר רומנטי? 7. מלפני כמה זמן התחלתם להעריץ אותו? 8. מה בעצם גרם לכם להעריץ אותו? 9.מה אתם עושים כדי בטא את אהבתכם אליו? 10. הרבה אנשים מעריצים אותו? 11. חברים שלכם אומרים שהוא חתיך? 12. אפשר תמונה של אותו אחד? לא^ זה או זה? אבטיח או ענבים-שניהם פירותת או ירקות-פרות ברקים או רעמים-ברקים?XD אח או אחות-אחות מתנה אחת גדולה או הרבה מתנות-הרבהה!:} חברה אחת טובה או הרבה חברים לא טובים?טובה ברור:D כאב בטן או ראש?ראש מגרש ביתי או האו סי? בריטני ספירס או רוני סופרסטאר?פעם הייתי אומרת בריטני, עכשיו רוני..עם כמה שזה עצוב הוואי או ארצות הברית?ארה"ב לאפה או פיתה-לאפה בנים או בנות?בניםD: תלתלים או חלק?חלק אמפי או אייפוד?אייפוד חח סרט בקולנוע או להוריד מהמחשב?קולנוע

1Shir

New member
שאלון נחמד, את חיברת? יפה!

שאלון על טבעי: 1. יש לך אמונות טפלות שאתה מאמין בהם? לא 3. האם קרה לך מצב שחלמת חלום והוא התגשם במיציאות? כן 4. אתה מאמין בחייזרים? כן 5. אתה מאמין ברוחות? קצת 6. האם אי פעם עשיתם סיאנס? לא 8. אם לא עשיתם- אתם רוצים לעשות? אם ייצא לי 9. אתה מאמין בקריאה בקלפים או בכף יד? יותר בכף יד 10. פעם קראו לך? כן 11. האם אי פעם נגלתה אליך רוח? לא 12. האם קרה שאמרת משהו ואז הוא באמת קרה? כן שאלון מוזיקה: 1.אתה רואה ערוץ MTV? קצת 2.איזה שיר אתה הכי אוהב? יש המון 3. איזה זמר אתה הכי אוהב? מקסימיליאן הקר 4. זמרת? ג'ול ולין מרלין 5. להקה? הקראנבריז 6. רוק, פופ או ראפ? שילוב של רוק ופופ 7. אתה חושב שקווין פדרליין מעפן? לא מכירה אותו חוץ מהשם 8. מה דעתכם על רד הוט צ'ילי פפרס? בד"כ לא אוהבת 9. עם מי היית הכי הרבה רוצה להוציא דואט? עם הזמר האהוב עלי 10. איזה קליפ הכי יפה לפי דעתך? קרייזי של ארוסמית.. 11. איזה שיר? כבר שאלת וכבר לא עניתי.. 12. על איזה זמר או זמרת אפשר לוותר? שלא היה איכפת אם לא היו השירים שלו? רייזורלייט שאלון אהבה: 1. יש לך כרגע אהבה? לא, אין לי 2. מתי הייתה האהבה הראשונה שלך? 15 בערך 3. מה הזמן הכי ארוך שבו היית חברה של מישהו? שנה ומשהו 4. והכי קצר? בזמן קצר לא מגיעים למעמד "חברה" 5. מה יותר חשוב, אופי או יופי? אופי 6. מה את מעדיפה- שיהיו לך הרבה חברים? או שתמצאי את האהבה של החיים? אהבה ומעט חברים.. 7. האם קרה מצב שהיית חברה של מישהו אבל היית מאוהבת במישהו אחר? אפשר להגיד שכן 8. מה עשית? כלום 9. מה משך השיחה הכי ארוכה שהיתה לך עם בן? שעות על גבי שעות.. 10. באיזה שעות זה היה? המון שעות.. 11. מה את חושבת כשאת רואה זוג מאוהבים ברחוב? קצת מקנאה 12.האם התאהבת פעם במישהו מהמין שלך? אפשר להגיד שכן שאלון טלפון: 1. יש לך דור שלישי? לא 2. כמה כסף בערך בחודש יוצא לך בחשבון? 50 3. כמה זמן היתה השיחה הכי ארוכה שלך? שעות 4. עם מי היא היתה? חבר/ה 5. מתי בפעם האחרונה דיברתם בטלפון? קודם 6. עם מי? דחיתי תור שהיה לי 7.מתקשרים אליכם הרבה? הכול יחסי 8. אתם מתקשרים הרבה לאנשים אחרים? כנ"ל 9. אתה אוהב לדבר בטלפון? לפעמים כשאין אופציה אחרת 10. עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון? חברים 11. יש לך טוקמן? לא שאלון בית ספר: 1. את אוהבת ללכת לבית ספר? בזמנו אהבתי 2. אתה אוהב ללמוד? כן 3. מה ממוצע הציונים שלך? 90 4. האם אתה מעתיק במבחנים הרבה? ממש לא 5. האם מורות אוהבות אותך? הרוב כן 6. האם אתה מופרע? קצת 7. יש לך הרבה חברים מבית הספר? לא הרבה אבל יש 8. האם אתה מבריז משיעורים? בד"כ לא 9. כמה שיעורים בשבוע אתה מבריז? - 10. פעם רבת מכות בבית ספר? בגיל קטן כן 11. אתה מפטפט הרבה בכיתה? משתדלת שלא הרבה 12. אתה מתחצף למורה? קרה שאלון תחביבים: 1. מה התחביב הכי גדול שלך? לשמוע מוזיקה 2. אתה הולך לחוגים כדי להעשיר אותו? לא 3. מאיזה גיל אתה עוסק בתחביב זה? תמיד 4. הרבה אנשים עוסקים באותו תחום? כן 5. כמה פעמים ביום אתה מתעסק בתחביב? כל הזמן 6. זה עולה כסף? יכול לעלות 7. אתה מרווויח מהתחביב הזה כסף? לא 8. למה אתה אוהב את התחביב הזה? כי אני נהנית ממוזיקה וכשאני עצובה זה הדבר שהכי מעודד אותי 9. אתה חושב שתעסוק בתחביב זה עוד הרבה שנים? כן 10. מה אנשים חושבים על זה? מזדהים 11. האם אי פעם חשבת להפסיק לעסוק בתחביב? לא 12. למה? אין לי סיבה שאלון הערצה: 1.אתם מעריצים מישהו? לא 2. את מי אתם מעריצים? נו ניתן משהו, את מדונה 3. למה? כי היא פורצת דרך בעיקר 4. פעם פגשתם אותו? לא 5. הוא מחו"ל או מהארץ? חו"ל 6. הייתם רוצים לפתח איתו קשר רומנטי? לא 7. מלפני כמה זמן התחלתם להעריץ אותו? תמיד 8. מה בעצם גרם לכם להעריץ אותו? הפתיחות שהיא שידרה 9. מה אתם עושים כדי לבטא את אהבתכם אליו? רואה הופעות 10. הרבה אנשים מעריצים אותו? כן 11. חברים שלכם אומרים שהוא חתיך? כן 12. אפשר תמונה של אותו אחד? לא.. זה או זה? אבטיח או ענבים? אבטיח, מזמן לא אכלתי פירותת או ירקות? ירקות ברקים או רעמים? ברקים אח או אחות? לא יודעת, אין לי אח מתנה אחת גדולה או הרבה מתנות? אחת שווה חברה אחת טובה או הרבה חברים לא טובים? אחת כאב בטן או ראש? בטן מגרש ביתי או האו סי? לא רואה בריטני ספירס או רוני סופרסטאר? די, ברור שבריטני הוואי או ארצות הברית? ניו יורק לאפה או פיתה? לאפה בנים או בנות? בנות.. וגם בנים תלתלים או חלק? חלק אמפי או אייפוד? אמפי סרט בקולנוע או להוריד מהמחשב? קולנוע

../images/Emo42.gifעונה

שאלון על טבעי: 1. יש לך אמונות טפלות שאתה מאמין בהם? ממ נראה לי שכן 2. מהם? סתם דברים רגילים, אם שוברים מראה שבע שנים של מזל רע, או שעוברים מעלייך ואז לא גודלים.. פחח דברים מפגרים D: 3. האם קרה לך מצב שחלמת חלום והוא התגשם במיציאות? כן! חלמתי שיש מלחמה ואז יומיים אחרי זה קרה! 4. אתה מאמין בחייזרים? בטוח יש איזה משהו בכל היקום הענק הזה. 5. אתה מאמין ברוחות? לא יודעת. לא נראה לי שיש. 6. האם אי פעם עשיתם סיאנס? לא 7. איך היה? - 8. אם לא עשיתם- אתם רוצים לעשות? לא 9. אתה מאמין בקריאה בקלפים או בכף יד? ממ לא יודעת. 10. פעם קראו לך? כן 11. האם אי פעם נגלה אליך רוח? לא D: 12. האם קרה שאמרת משהו אז הוא באמת קרה? {נגיד אם רבת עם חבר אז רצית שיקרה משהו וזה באמת קרה..} יכול להיות, לא זוכרת. שאלון מוזיקה: 1.אתה רואה ערוץ MTV? כן 2.איזה שיר אתה הכי אוהב? Noise and Kisses של דה יוזד 3. איזה זמר אתה הי אוהב? יש הרבה 4. זמרת? לא נראה לי שיש 5. להקה? הרבהה 6. רוק פופ או ראפ? רוק 7. אתה חושב שקווין פרדליין מעפן? כן 8. מה דעתכם על רד הוט צ'ילי פפרס? אנטוניייי
פלייי
9. עם מי היית הכי הרבה רוצה להוציא דואט? אוו לא יודעת 10. איזה קליפ הכי יפה לפי דעתך? (מכל הזמנים) יש הרבה. 11. איזה שיר? Noise and Kisses 12. על איזה זמר או זמרת אפשר לוותר? שלא היה איכפת אם לא היה תשירים שלו...? רוני, בריטני וכל אלה. שאלון אהבה: 1. יש לך כרגע אהבה? כן 2. מתי הייתה האהבה הראשונה שלך? כיתה ד' אבל אהבה אהבה באמת רק השנה. 3. מה הזמן הכי ארוך שבו היית חברה של מישהו? שנה 4. והכי קצר? בינתיים אני 3 חודשים, נראה כמה זמן זה יחזיק D: 5. מה יותר חשוב אופי או יופי? אופי, אבל גם יופי זה חשוב ;) 6. מה את מעדיפה- שיהיו לך הרבה חברים? או שתמצאי את האהבה של החיים? אהבה של החייםם! 7. האם קרה מצב שהיית חברה של מישהו אבל היית מאוהבת במישהו אחר? לא 8. מה עשית? - 9. מה משך השיחה הכי ארוכה שהייתה לך עם בן? שעות 10. באיזה שעות זה היה? לא זוכרת 11. מה את חושבת כשאת רואה זוג מאוהבים ברחוב? כיף להם. 12.האם התאהבת עם במישהו מהמין שלך? לא שאלון טלפון: 1. יש לך דור שלישי? לא 2. כמה כסף בערך בחודש יוצא לך בחשבון? יותר מידיי!# 3. כמה זמן הייתה השיחה הכי ארוכה שלך? אוו הרבה מאוד זמן, לא זוכרת בדיוק. 4. עם מי היא הייתה? חברה 5. מתי בפעם האחרונה דיברתם בטלפון? אתמול 6. עם מי? חברה 7.מתקשרים אליכם הרבה? דיי הרבה 8. אתם מתקשרים הרבה לאנשים אחרים? כן 9. אתה אוהב לדבר בטלפון? תלוי עם מי 10. עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון {לא זמן.} סתם חברות, אין מישהו ספציפי 11. יש לך טוקמן? לא 12. של כמה כסף? - שאלון בית ספר: 1. אתה אוהבת ללכת לבית ספר? לפעמים 2. אתה אוהב ללמוד? לא 3. מה ממוצע הציונים שלך? 90 ומשהו :) 4. האם אתה מעתיק במבחנים הרבה? לפעמים ^^ 5. האם מורות אוהבות אותך? לא יודעת 6. האם אתה מופרע? לא ממש 7. יש לך הרבה חברים מביתץ הספר? כן 8. האם אתה מבריז משיעורים? לפעמים 9. כמה שיעורים בשבוע אתה מבריז? לא יודעת 10. פעם רבת מכות בבית ספר? כן כיתה ג'.. והורדתי לילד הזה דם מהפההה!#
11. אתה מפטפט הרבה בכיתה? די הרבה 12. אתה מתחצף למורה? לא שאלון תחביבים: 1. מה התחביב הכי גדול שלך? לנגן 2. אתה הולך לחוגים כדי להעשיר אותו? לא 3. מאיזה גיל אתה עוסק בתחביב זה? מהשנה. 4. הרבה אנשים עוסקים באותו תחום? כן 5. כמה פעמים ביום אתה מתעסק בתחביב? לא יודעץ בדיוק. כבר שבועיםםם שאני לא מנגנת
בגיטרה שלי לא פה! 6. זה עולה כסף? לא 7. אתה מרווויח מהתחביב הזה כסף? {אם אתה מכין את זה} לא 8. למה אתה אוהב את התחביב הזה? כי.. לא יודעת. אני לא מדמיינת את עצמי בלי הבס שלי. 9. אתה חושב שתעסוק בתחביב זה עוד הרבה שנים? כן 10. מה אנשים חושבים על זה? לא יודעת 11. האם אי פעם חשבת להפסיק להעסק בתחביב? לא 12. למה? כי אני אוהבת את זה. שאלון הערצה: 1.אתם מעריצים מישהו? כן 2. את מי אתם מעריצים? את כל הלהקות שאני אוהבת. 3. למה? כי יש להם מוסיקה טובה. 4. פעם מגשתם אותו? לא 5. הוא מחול או מהארץ? חול 6. הייתם רצים לפתח איתו קשר רומנטי? חחח לפני כמה זמן חלמתי שהתחתנתי עם אורלנדו בלוםםםם
7. מלפני כמה זמן התחלתם להעריץ אותו? מאז שאני שומעת אותם. 8. מה בעצם גרם לכם להעריץ אותו? המוסיקה 9.מה אתם עושים כדי בטא את אהבתכם אליו? שומעים אותם כל היום. 10. הרבה אנשים מעריצים אותו? נראה לי שכן 11. חברים שלכם אומרים שהוא חתיך? לא 12. אפשר תמונה של אותו אחד? זה הרבה אנשים., מכל מיני להקות. זה או זה? אבטיח או ענבים: ענבים פירותת או ירקות: גם וגם ברקים או רעמים: ברקים אח או אחות: אח מתנה אחת גדולה או הרבה מתנות: מה שבא ברוך הבא. חברה אחת טובה או הרבה חברים לא טובים? אחת כאב בטן או ראש? שום דבר! מגרש ביתי או האו סי?הייתי מכורה פעם לשנייהם
בריטני ספירס או רוני סופרסטאר?
הוואי או ארצות הברית? ארצות הברית לאפה או פיתה? לאפה בנים או בנות? בנים תלתלים או חלק? שנייהם אמפי או אייפוד? כלום! סרט בקולנוע או להוריד מהמחשב? קולנוע

mafakit

New member
עונהעונה..^__^|אלפקה|../images/Emo218.gif

כי משעמם לי מאוד ואין לי מה לעשות..XD שאלון על טבעי: 1. יש לך אמונות טפלות שאתה מאמין בהם?אה.. נראה לי.. 2. מהם?אני אומרת "חס וחלילה טפו טפו טפו" ודופקת על עץ 3 פעמים.. 3. האם קרה לך מצב שחלמת חלום והוא התגשם במיציאות?אה..לא נראה לי.. 4. אתה מאמין בחייזרים?עדיין לא החלטתי 5. אתה מאמין ברוחות?לפעמים..גם לא החלטתי..
6. האם אי פעם עשיתם סיאנס?לא 7. איך היה?-- 8. אם לא עשיתם- אתם רוצים לעשות?אה-הא!! נראה לי ממש מגניב..
9. אתה מאמין בקריאה בקלפים או בכף יד?לא 10. פעם קראו לך?חח..היה הפנינג פורים אז איזו מורה התחפשה למגדת עתידות ועשתה טריק זול עם קלפים..XD 11. האם אי פעם נגלה אליך רוח?לא
12. האם קרה שאמרת משהו אז הוא באמת קרה? {נגיד אם רבת עם חבר אז רצית שיקרה משהו וזה באמת קרה..} אה.. לא נראה לי.. שאלון מוזיקה: 1.אתה רואה ערוץ MTV?אכן כן 2.איזה שיר אתה הכי אוהב?שירים של אבריל..סימפל..גאנס..ועוד המוןןןן 3. איזה זמר אתה הי אוהב?אין זמר סולו שאני אוהבת.. 4. זמרת?אבריל
5. להקה?המון..ס"פ,גנ"ר,מכ"ר,30STM,פנטרה,סאם41,פו"ב,אונסנס,ל"פ,ו"ט,ג"ד,רד הוט.. יש עוד הרבה.. 6. רוק פופ או ראפ?רוק!!! /m\ 7. אתה חושב שקווין פרדליין מעפן?אה..לא יודעת..אני לא אוהבת את הסוג מוזיקה שהוא עוסק בו..
8. מה דעתכם על רד הוט צ'ילי פפרס?
מצויינים!!!הם כאלה מיוחדים..הם מסוג הלהקות שאם אתה שומע שיר שלהם ברדיו אתה ישר יודע שזה הם..!! וזה מה שעושה להקה או זמר למישהו באמת טוב..שאתה מזהה שזה הוא לפי הקול שלו לבי קשר לשיר.. 9. עם מי היית הכי הרבה רוצה להוציא דואט?אני לא שרה..
יש לי קול מזעזע..אבל הייתי שמחה ללוות את אבריל בדיסק אקוסטי..
כנ"ל עם ס"פ.. 10. איזה קליפ הכי יפה לפי דעתך? (מכל הזמנים)אני חולה על הקליפים של גאנס..XD אקסל פשוט כל כך סקס שמה..
אבל אני אוהבת גם את BY THE WAY של רד הוט.. וקליפים של ג"ד.. וכמובן קליפים של אבריל ושל ס"פ.. וכמובן אונסנס
איימי לי כל כך יפה בקליפים שלהם.. 11. איזה שיר?לא יודעת..אין לי שיר אהוב.. 12. על איזה זמר או זמרת אפשר לוותר? שלא היה איכפת אם לא היה תשירים שלו...?בכללי..לא הייתי מוותרת על אף זמר/ת או להקה.. זה מצויין שיש המון סוגי מוזיקה והמון קולות.. זה פותח יותר אופקים ומרחיב את האפשרויות..למשל אני לא אוהבת ראפ.. אבל זה טוב שיש את זה.. למי שכן אוהב.. שאלון אהבה: 1. יש לך כרגע אהבה?ממ.. 2. מתי הייתה האהבה הראשונה שלך?אה..נראה לי בכיתה ו'..XD 3. מה הזמן הכי ארוך שבו היית חברה של מישהו?לא יודעת.. אף פעם לא היה לי מישו רציני.. 4. והכי קצר?נראה לי שבוע..אולי פחות.. זה היה כזה של ילדים קטנים שלא יודעים מה הם רוצים מהחיים שלהם.. 5. מה יותר חשוב אופי או יופי?אופי.. בהחלט..
ממ.. 6. מה את מעדיפה- שיהיו לך הרבה חברים? או שתמצאי את האהבה של החיים?גם וגם..האהבה של החיים בלי חברים..זה.. זה לא כיף.. כי למי אני יכולה לספר כמה שהוא מדהים וזה..? ונראה לי שלהיות בלי חברים..אא רק עם האהבה שלך אז זה נהיה כבר מאוס.. כי צריך את הזמן הזה של כל אחד עם חברים שלו..כדי להתגעגע לאהובך..
ממ... 7. האם קרה מצב שהיית חברה של מישהו אבל היית מאוהבת במישהו אחר?לא 8. מה עשית?-- 9. מה משך השיחה הכי ארוכה שהייתה לך עם בן?בנים..?אני מסתובבת רק עם בנים..XD יש לי שתי חברות טובות..כל השאר בנים.. לא יודעת.. הרבה יותר קל להסתדר איתם..אה..לא יודעת..אני מדברת עם חברים שלי הרבה במסן ואייסיקיו.. 10. באיזה שעות זה היה?אה..נראה לי שזה היה עם ידיד שלי..נשארנו ערים כל הלילה ודיברנו במסן.. מאיזה 10 בלילה עד 6 בבוקר..XD 11. מה את חושבת כשאת רואה זוג מאוהבים ברחוב?חצי מקנאה..וחצי שמחה בשבילם..
שיהיה להם בכיף.. 12.האם התאהבת עם במישהו מהמין שלך?לא שאלון טלפון: 1. יש לך דור שלישי?ממש לא..XD 2. כמה כסף בערך בחודש יוצא לך בחשבון?100+ אמא שלי עכשיו מאוד מגבילה אותי.. 3. כמה זמן הייתה השיחה הכי ארוכה שלך?לא יודעת..אני לא מרבה לדבר..אני שולחת SMSים.. נראה לי איזה 7 דקות.. 4. עם מי היא הייתה?לא זוכרת.. 5. מתי בפעם האחרונה דיברתם בטלפון?אה..היום התקשרתי לאמא..XD 6. עם מי?אמא 7.מתקשרים אליכם הרבה?כן 8. אתם מתקשרים הרבה לאנשים אחרים?לא 9. אתה אוהב לדבר בטלפון?לא 10. עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון {לא זמן.}עמית[בן] ונועם[בת] 11. יש לך טוקמן?לא 12. של כמה כסף?-- שאלון בית ספר: 1. אתה אוהבת ללכת לבית ספר?כן..בשביל החברים.. 2. אתה אוהב ללמוד?תלוי מה.. 3. מה ממוצע הציונים שלך?השנה היה דיי גרוע..
אבל בעיקרון זה עומד על סביבות ה85.. 4. האם אתה מעתיק במבחנים הרבה?לא..רק שיעורי בית..
5. האם מורות אוהבות אותך?מאוד..
6. האם אתה מופרע?לפעמים..XD 7. יש לך הרבה חברים מביתץ הספר?אה-הא.. 8. האם אתה מבריז משיעורים?כן 9. כמה שיעורים בשבוע אתה מבריז?לא יודעת..2..3.. 10. פעם רבת מכות בבית ספר?בערך 11. אתה מפטפט הרבה בכיתה?כן..XP 12. אתה מתחצף למורה?לא ממש.. שאלון תחביבים: 1. מה התחביב הכי גדול שלך?גיטרה
מחשב,טלויזיה,חברים!! 2. אתה הולך לחוגים כדי להעשיר אותו?גיטרה.. 3. מאיזה גיל אתה עוסק בתחביב זה?כיתה ד'.. 4. הרבה אנשים עוסקים באותו תחום?כן..רק בכיתה שלי יש עוד 5 ילדים שמנגנים על גיטרה.. 5. כמה פעמים ביום אתה מתעסק בתחביב?כל יום.. אני משתדלת שיהיה לפחות שעה+ 6. זה עולה כסף?השיעורים.. 7. אתה מרווויח מהתחביב הזה כסף? {אם אתה מכין את זה}לא 8. למה אתה אוהב את התחביב הזה?כי זה כיף.. 9. אתה חושב שתעסוק בתחביב זה עוד הרבה שנים?כן 10. מה אנשים חושבים על זה?לא יודעת 11. האם אי פעם חשבת להפסיק להעסק בתחביב?לא! 12. למה?כי זה כיף לי..וזה מעניין.. שאלון הערצה: 1.אתם מעריצים מישהו?אבריל..ס"פ..גאנס.. 2. את מי אתם מעריצים?^^^^^^^^ 3. למה?אני אוהבת את המוזיקה שלהם.. 4. פעם מגשתם אותו?לא..
5. הוא מחול או מהארץ?חו"ל 6. הייתם רצים לפתח איתו קשר רומנטי?חחח..לא.. 7. מלפני כמה זמן התחלתם להעריץ אותו?אה..לא זוכרת..מאז שפיתחתי לעצמי טעם מוזיקלי.. בערך בכיתה ז'.. 8. מה בעצם גרם לכם להעריץ אותו?המוזיקה שלהם.. 9.מה אתם עושים כדי בטא את אהבתכם אליו?פוסטרים..דיסקים..תמונות..פורומים.. 10. הרבה אנשים מעריצים אותו?כן 11. חברים שלכם אומרים שהוא חתיך?חח..כן 12. אפשר תמונה של אותו אחד?מי מהם..XD אני ישים תמונה יפה דל סלאש מגאנס.. [התמונה הזו מוולוט ריבולבר אבל לא נורא..XD] זה בן דוד שלי צילם בהופעה שלהם.. זה או זה? אבטיח או ענבים?ענבים פירותת או ירקות?פירות ברקים או רעמים?אה..לא יודעת..שונאת את שניהם.. אח או אחות?גם וגם מתנה אחת גדולה או הרבה מתנות?הרבה מתנות חברה אחת טובה או הרבה חברים לא טובים?חברה אחת כאב בטן או ראש?ראש.. מגרש ביתי או האו סי?שניהם..XD מגרש ביתי צ'אד ההורס..
והאו.סי פשוט כמעט בכיתי כשמריסה מתה!!! אני לא מבינה איך הם עשו את זה!! הרסו את כל הסדרה!!
זה היה כזה עצוב...
בריטני ספירס או רוני סופרסטאר?בעעעעעע
אפחת!!!! הוואי או ארצות הברית?ארה"ב לאפה או פיתה?פיתה בנים או בנות?גם וגם..^_^ תלתלים או חלק?תלוי למי..אבל שניהם יפים.. אמפי או אייפוד?אייפוד סרט בקולנוע או להוריד מהמחשב?בקולנוע..ואם אהבתי אז להוריד..

../images/Emo163.gif

שאלון על טבעי: 1. יש לך אמונות טפלות שאתה מאמין בהם?כן 2. מהם?כשנשפך מלח אז לזרוק מעל כף שמאל 3. האם קרה לך מצב שחלמת חלום והוא התגשם במיציאות?לא 4. אתה מאמין בחייזרים?כן 5. אתה מאמין ברוחות?כן 6. האם אי פעם עשיתם סיאנס?לא 7. איך היה?--------- 8. אם לא עשיתם- אתם רוצים לעשות?לא 9. אתה מאמין בקריאה בקלפים או בכף יד?בקלפים 10. פעם קראו לך?לא 11. האם אי פעם נגלה אליך רוח?לא 12. האם קרה שאמרת משהו אז הוא באמת קרה? {נגיד אם רבת עם חבר אז רצית שיקרה משהו וזה באמת קרה..}כן שאלון מוזיקה: 1.אתה רואה ערוץ MTV?ברוווור 2.איזה שיר אתה הכי אוהב?עכשיו?...ממ יש הרבה 3. איזה זמר אתה הי אוהב?אין 4. זמרת?ריהאנה 5. להקה?ביט69
6. רוק פופ או ראפ?רוק 7. אתה חושב שקווין פרדליין מעפן?מאודד 8. מה דעתכם על רד הוט צ'ילי פפרס?אחלולים 9. עם מי היית הכי הרבה רוצה להוציא דואט?ביט69 10. איזה קליפ הכי יפה לפי דעתך? (מכל הזמנים)לאיודעת 11. איזה שיר?------- 12. על איזה זמר או זמרת אפשר לוותר? שלא היה איכפת אם לא היה תשירים שלו...?מייקל ג'קסון מיותר מאוד שאלון אהבה: 1. יש לך כרגע אהבה?לא 2. מתי הייתה האהבה הראשונה שלך?כיתה ד' 3. מה הזמן הכי ארוך שבו היית חברה של מישהו?חודשיים חח 4. והכי קצר?היה לי רק חבר אחד
5. מה יותר חשוב אופי או יופי?אופי....אבל אני גם לא יכולה להיות עם מישהו שהוא יותר מידי "לא"...אתם מבינים 6. מה את מעדיפה- שיהיו לך הרבה חברים? או שתמצאי את האהבה של החיים?אפשרות 2 בבקשה
7. האם קרה מצב שהיית חברה של מישהו אבל היית מאוהבת במישהו אחר?כן 8. מה עשית?כלום 9. מה משך השיחה הכי ארוכה שהייתה לך עם בן?מממ...לאזוכרת 10. באיזה שעות זה היה?ערב לילה 11. מה את חושבת כשאת רואה זוג מאוהבים ברחוב?שיהיה להם בכיף וקולולולולו 12.האם התאהבת עם במישהו מהמין שלך?לא:p שאלון טלפון: 1. יש לך דור שלישי?לא 2. כמה כסף בערך בחודש יוצא לך בחשבון?70 ש"ח בערך 3. כמה זמן הייתה השיחה הכי ארוכה שלך?חצי שעה נראה לי 4. עם מי היא הייתה?חבר 5. מתי בפעם האחרונה דיברתם בטלפון?קודם 6. עם מי?ר.ס 7.מתקשרים אליכם הרבה?לא חח 8. אתם מתקשרים הרבה לאנשים אחרים?לא חח 9. אתה אוהב לדבר בטלפון?לא 10. עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון {לא זמן.}אמא 11. יש לך טוקמן?לא 12. של כמה כסף?------ שאלון בית ספר: 1. אתה אוהבת ללכת לבית ספר?לאאאאא 2. אתה אוהב ללמוד?לאאאאאאאא 3. מה ממוצע הציונים שלך?80 נראה לי 4. האם אתה מעתיק במבחנים הרבה?חח לא 5. האם מורות אוהבות אותך?תלוי מי
6. האם אתה מופרע?תלוי איפה
7. יש לך הרבה חברים מביתץ הספר?כן 8. האם אתה מבריז משיעורים?לא 9. כמה שיעורים בשבוע אתה מבריז?------ 10. פעם רבת מכות בבית ספר?לא 11. אתה מפטפט הרבה בכיתה?כן 12. אתה מתחצף למורה?לא שאלון תחביבים: 1. מה התחביב הכי גדול שלך?אומנות מכל הסוגים 2. אתה הולך לחוגים כדי להעשיר אותו?הייתי 3. מאיזה גיל אתה עוסק בתחביב זה?מאז ומתמיד 4. הרבה אנשים עוסקים באותו תחום?נראה לי:p 5. כמה פעמים ביום אתה מתעסק בתחביב?תלוי אם יש לי חשק 6. זה עולה כסף?החומרים 7. אתה מרווויח מהתחביב הזה כסף? {אם אתה מכין את זה}ממ אני יכולה להרוויח
8. למה אתה אוהב את התחביב הזה?כי זה כיף 9. אתה חושב שתעסוק בתחביב זה עוד הרבה שנים?כן 10. מה אנשים חושבים על זה?שזה נחמד?....
11. האם אי פעם חשבת להפסיק להעסק בתחביב?לללללאלאלאלאלאאא 12. למה?--------- שאלון הערצה: 1.אתם מעריצים מישהו?כן 2. את מי אתם מעריצים?להקת ביט69
3. למה?כי הם הכי טובים שיש!!!!!!! 4. פעם מגשתם אותו?זה יקרה,זה יקרה 5. הוא מחול או מהארץ?מהארץ 6. הייתם רצים לפתח איתו קשר רומנטי?לא:S 7. מלפני כמה זמן התחלתם להעריץ אותו?מרץ ככה....חח 8. מה בעצם גרם לכם להעריץ אותו?השירים 9.מה אתם עושים כדי בטא את אהבתכם אליו?שומעים את השירים,באים להופעות..בפורום אפילו
10. הרבה אנשים מעריצים אותו?כןכןכן 11. חברים שלכם אומרים שהוא חתיך?כןכןכ 12. אפשר תמונה של אותו אחד?לאלא חחע כנסו לפורום 1634 זה או זה? אבטיח או ענבים אבטיח פירותת או ירקות פירות ברקים או רעמים ברקים אח או אחות אח מתנה אחת גדולה או הרבה מתנות הרבה מתנות חברה אחת טובה או הרבה חברים לא טובים? חברה אחת טובה כאב בטן או ראש? בטן מגרש ביתי או האו סי? מגרש ביתי בריטני ספירס או רוני סופרסטאר? ברינטניייי הוואי או ארצות הברית? אבל הוואי זה בארה"ב....
לאפה או פיתה לאפה בנים או בנות? בנים תלתלים או חלק? חלק אמפי או אייפוד? אמפי סרט בקולנוע או להוריד מהמחשב?קולנוע

בוקר יאיר

שאלון על טבעי: 1. יש לך אמונות טפלות שאתה מאמין בהם? כן 2. מהם? גורל 3. האם קרה לך מצב שחלמת חלום והוא התגשם במיציאות? כן 4. אתה מאמין בחייזרים? לא 5. אתה מאמין ברוחות? לא 6. האם אי פעם עשיתם סיאנס? כן 7. איך היה? מעפן 8. אם לא עשיתם- אתם רוצים לעשות? 9. אתה מאמין בקריאה בקלפים או בכף יד? לא 10. פעם קראו לך? כן 11. האם אי פעם נגלה אליך רוח? לא 12. האם קרה שאמרת משהו אז הוא באמת קרה? {נגיד אם רבת עם חבר אז רצית שיקרה משהו וזה באמת קרה..} כן שאלון מוזיקה: 1.אתה רואה ערוץ כןMTV? 2.איזה שיר אתה הכי אוהב? רדיוהד 3. איזה זמר אתה הי אוהב? אביתר בנאי 4. זמרת? רונה קינן 5. להקה? רדיוהד 6. רוק פופ או ראפ? רוק 7. אתה חושב שקווין פר ליין מעפן? כן 8. מה דעתכם על רד הוט צ'ילי פפרס? נחמדים 9. עם מי היית הכי הרבה רוצה להוציא דואט? רונה קינן / עברי לידר 10. איזה קליפ הכי יפה לפי דעתך? (מכל הזמנים) נעים של שרון רוטר 11. איזה שיר? נעים! 12. על איזה זמר או זמרת אפשר לוותר? שלא היה איכפת אם לא היה תשירים שלו...? כל המזרחית שאלון אהבה: 1. יש לך כרגע אהבה? בערך 2. מתי הייתה האהבה הראשונה שלך? כיתה ח' 3. מה הזמן הכי ארוך שבו היית חברה של מישהו? 13 ח' 4. והכי קצר? חודשיים בלחץ 5. מה יותר חשוב אופי או יופי? שניהם 6. מה את מעדיפה- שיהיו לך הרבה חברים? או שתמצאי את האהבה של החיים? את השני 7. האם קרה מצב שהיית חברה של מישהו אבל היית מאוהבת במישהו אחר? לא 8. מה עשית? 9. מה משך השיחה הכי ארוכה שהייתה לך עם בן? לאיודעת 10. באיזה שעות זה היה? בטח בלילה 11. מה את חושבת כשאת רואה זוג מאוהבים ברחוב? מחייכת בדר"כ 12.האם התאהבת עם במישהו מהמין שלך? כן שאלון טלפון: 1. יש לך דור שלישי? כן 2. כמה כסף בערך בחודש יוצא לך בחשבון? בדר"כ 150-200 3. כמה זמן הייתה השיחה הכי ארוכה שלך? 8 שעות 4. עם מי היא הייתה? שירי 5. מתי בפעם האחרונה דיברתם בטלפון? לפני שעה ומשהו 6. עם מי? שירי 7.מתקשרים אליכם הרבה? דיי הרבה 8. אתם מתקשרים הרבה לאנשים אחרים? לא ככ 9. אתה אוהב לדבר בטלפון? כן 10. עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון {לא זמן.} אממ ספיר, מיטל 11. יש לך טוקמן? לא 12. של כמה כסף? שאלון בית ספר: 1. אתה אוהבת ללכת לבית ספר? כן 2. אתה אוהב ללמוד? קצת 3. מה ממוצע הציונים שלך? 80 4. האם אתה מעתיק במבחנים הרבה? לא 5. האם מורות אוהבות אותך? מאוד :) 6. האם אתה מופרע? כן 7. יש לך הרבה חברים מביתץ הספר? כן 8. האם אתה מבריז משיעורים? כן 9. כמה שיעורים בשבוע אתה מבריז? דיי הרבה 10. פעם רבת מכות בבית ספר? לא 11. אתה מפטפט הרבה בכיתה? כן 12. אתה מתחצף למורה? קצת זה או זה? אבטיח או ענבים: אבטיח פירותת או ירקות: ירקות ברקים או רעמים: איכס אח או אחות: אחות יפהפייה ואח חתיך מתנה אחת גדולה או הרבה מתנות: הרבה מתנות חברה אחת טובה או הרבה חברים לא טובים? שניהם כאב בטן או ראש? אפחד מגרש ביתי או האו סי? או סי בריטני ספירס או רוני סופרסטאר? בריטני הוואי או ארצות הברית? הוואי לאפה או פיתה: פיתה בנים או בנות? שניהם תלתלים או חלק? חלק אמפי או אייפוד? אייפוד סרט בקולנוע או להוריד מהמחשב? קולנוע

© h i l a ©

New member
עונה

שאלון על טבעי: 1. יש לך אמונות טפלות שאתה מאמין בהם? כן 2. מהם? אין לי כוח לפרט 3. האם קרה לך מצב שחלמת חלום והוא התגשם במיציאות? כן 4. אתה מאמין בחייזרים? לא 5. אתה מאמין ברוחות? 6. האם אי פעם עשיתם סיאנס? לא 7. איך היה? 8. אם לא עשיתם- אתם רוצים לעשות? לא 9. אתה מאמין בקריאה בקלפים או בכף יד? לא ממש 10. פעם קראו לך? לא 11. האם אי פעם נגלה אליך רוח? לא 12. האם קרה שאמרת משהו אז הוא באמת קרה? {נגיד אם רבת עם חבר אז רצית שיקרה משהו וזה באמת קרה..} אני חושבת שכן..... שאלון מוזיקה: 1.אתה רואה ערוץ MTV? פעם בשנתיים 2.איזה שיר אתה הכי אוהב? שאלה טובה 3. איזה זמר אתה הי אוהב? שאלה טובה 4. זמרת? כנ"ל 5. להקה?כנ"ל 6. רוק פופ או ראפ? רוק 7. אתה חושב שקווין פרדליין מעפן? מי זה? 8. מה דעתכם על רד הוט צ'ילי פפרס? נחמדים, הייתה לי תקופה איתם אבל החלטתי לחתוך בשלב מסויים :( 9. עם מי היית הכי הרבה רוצה להוציא דואט? תרס 10. איזה קליפ הכי יפה לפי דעתך? (מכל הזמנים) אין 11. איזה שיר? אין 12. על איזה זמר או זמרת אפשר לוותר? שלא היה איכפת אם לא היה תשירים שלו...? הראל סקעת שאלון אהבה: 1. יש לך כרגע אהבה? לא 2. מתי הייתה האהבה הראשונה שלך? כיתה ז' 3. מה הזמן הכי ארוך שבו היית חברה של מישהו? שלושה חודשים\4 4. והכי קצר? שבוע 5. מה יותר חשוב אופי או יופי? אופי 6. מה את מעדיפה- שיהיו לך הרבה חברים? או שתמצאי את האהבה של החיים? אהבה של החיים 7. האם קרה מצב שהיית חברה של מישהו אבל היית מאוהבת במישהו אחר? לא 8. מה עשית? 9. מה משך השיחה הכי ארוכה שהייתה לך עם בן? מה אני מודדת זמן? 10. באיזה שעות זה היה? מאיפה לי, אני לא עד כדי כך משועממת 11. מה את חושבת כשאת רואה זוג מאוהבים ברחוב? כיף להם 12.האם התאהבת עם במישהו מהמין שלך? בטחחח שלא שאלון טלפון: 1. יש לך דור שלישי? לא, זתומרת לפי מה שזכור לי P: 2. כמה כסף בערך בחודש יוצא לך בחשבון? 100+.. לא מסתכלת P: 3. כמה זמן הייתה השיחה הכי ארוכה שלך? חצי שעה+ 4. עם מי היא הייתה? חברות, לא זוכרת כבר עם מי 5. מתי בפעם האחרונה דיברתם בטלפון? היום 6. עם מי? דפנה 7.מתקשרים אליכם הרבה? לא ממש 8. אתם מתקשרים הרבה לאנשים אחרים? גם לא ממש 9. אתה אוהב לדבר בטלפון? כן 10. עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון {לא זמן.} חומוס נראה לי 11. יש לך טוקמן? לא 12. של כמה כסף? שאלון בית ספר: 1. אתה אוהבת ללכת לבית ספר? בטחחחח שלא 2. אתה אוהב ללמוד? די 3. מה ממוצע הציונים שלך? 87 4. האם אתה מעתיק במבחנים הרבה? פה ושם ^^ 5. האם מורות אוהבות אותך? פה ושם 6. האם אתה מופרע? לא 7. יש לך הרבה חברים מביתץ הספר? לא 8. האם אתה מבריז משיעורים?לא 9. כמה שיעורים בשבוע אתה מבריז? 10. פעם רבת מכות בבית ספר?ביסודי זה נחשב? 11. אתה מפטפט הרבה בכיתה? כן 12. אתה מתחצף למורה? לא שאלון תחביבים: 1. מה התחביב הכי גדול שלך? לישון ^^ 2. אתה הולך לחוגים כדי להעשיר אותו? חוג שינה XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD 3. מאיזה גיל אתה עוסק בתחביב זה? מגיל 0 4. הרבה אנשים עוסקים באותו תחום? ברור.... 5. כמה פעמים ביום אתה מתעסק בתחביב? ואו, שאלה קשהה..... מה שבטוח הרבה זמן XD 6. זה עולה כסף? לא, רק החוג XD 7. אתה מרווויח מהתחביב הזה כסף? {אם אתה מכין את זה} הלוואייי 8. למה אתה אוהב את התחביב הזה? כי זה כיף ^^ 9. אתה חושב שתעסוק בתחביב זה עוד הרבה שנים? בטחחחח 10. מה אנשים חושבים על זה? שיש לי אחלה תחביב ^^ 11. האם אי פעם חשבת להפסיק להעסק בתחביב? כן :( 12. למה? כי אני צריכה לעשות דברים אחרים חוץ מזה לא? שאלון הערצה: 1.אתם מעריצים מישהו? לא 2. את מי אתם מעריצים? 3. למה? 4. פעם מגשתם אותו? 5. הוא מחול או מהארץ? 6. הייתם רצים לפתח איתו קשר רומנטי? 7. מלפני כמה זמן התחלתם להעריץ אותו? 8. מה בעצם גרם לכם להעריץ אותו? 9.מה אתם עושים כדי בטא את אהבתכם אליו? 10. הרבה אנשים מעריצים אותו? 11. חברים שלכם אומרים שהוא חתיך? 12. אפשר תמונה של אותו אחד? זה או זה? אבטיח או ענבים אבטיח פירותת או ירקות פירות ברקים או רעמים אני לא בטוחה, מה שבטוח אף אחד מהם במיוחד אחרי שפגע ליד הבית שלי :\ אח או אחות אנערף מה אני ביסודי? מתנה אחת גדולה או הרבה מתנות גדולהההההה חברה אחת טובה או הרבה חברים לא טובים?חברה טובה כאב בטן או ראש?ראש מגרש ביתי או האו סי? מי רואה את זה בריטני ספירס או רוני סופרסטאר? בריטני, פחות בובתית... הוואי או ארצות הברית? הוואי לאפה או פיתה פיתה, לאפה זה סתם.... בנים או בנות? פחח תלתלים או חלק? חלק אבל תלוי תאמת.... אמפי או אייפוד? זה מאוד תלוי, אמ פי קטן ומתאים לריצות, אייפוד מתאים לנסיעות ממושכות באוטובוס... סרט בקולנוע או להוריד מהמחשב? קולנוע

I R i T 94

New member
שאלוןD: ../images/Emo217.gif

שאלון על טבעי: 1. יש לך אמונות טפלות שאתה מאמין בהם?לא. 2. מהם?- 3. האם קרה לך מצב שחלמת חלום והוא התגשם במיציאות?כן=.= 4. אתה מאמין בחייזרים?לא יודעת. 5. אתה מאמין ברוחות?לא 6. האם אי פעם עשיתם סיאנס? בצחוק כזהXD 7. איך היה? כלום לא זז. 8. אם לא עשיתם- אתם רוצים לעשות? כן.P: 9. אתה מאמין בקריאה בקלפים או בכף יד?לא. 10. פעם קראו לך?חברה אחת חשה את עצמה מכשפה ועשתה לי. 11. האם אי פעם נגלה אליך רוח? לא. 12. האם קרה שאמרת משהו אז הוא באמת קרה? {נגיד אם רבת עם חבר אז רצית שיקרה משהו וזה באמת קרה..} כן. יותר מידי._. שאלון מוזיקה: 1.אתה רואה ערוץ MTV? כן. 2.איזה שיר אתה הכי אוהב?אין אחד. 3. איזה זמר אתה הי אוהב? אוהבת להקות, לא בודדים. 4. זמרת?כנ"ל. 5. להקה?הרבה.XD 6. רוק פופ או ראפ? רוק פופ. וראפ רק אם זה בגרמניתXD 7. אתה חושב שקווין פרדליין מעפן? מי זה?><' 8. מה דעתכם על רד הוט צ'ילי פפרס? בסדרD: 9. עם מי היית הכי הרבה רוצה להוציא דואט?לא יודעת. 10. איזה קליפ הכי יפה לפי דעתך? (מכל הזמנים)לא יודעת. אני חושבת WTTBP. הוא מושקע לגמרי. 11. איזה שיר? אין אחד. 12. על איזה זמר או זמרת אפשר לוותר? שלא היה איכפת אם לא היה תשירים שלו...? שרית חדד
מזרחית למינהם
כוכב נולד למינהם
שאלון אהבה: 1. יש לך כרגע אהבה?לא 2. מתי הייתה האהבה הראשונה שלך?לא הייתה. 3. מה הזמן הכי ארוך שבו היית חברה של מישהו? לא הייתי. 4. והכי קצר?. 5. מה יותר חשוב אופי או יופי? אופי. 6. מה את מעדיפה- שיהיו לך הרבה חברים? או שתמצאי את האהבה של החיים? למצוא את האהבה של החיים. 7. האם קרה מצב שהיית חברה של מישהו אבל היית מאוהבת במישהו אחר?לא 8. מה עשית?.. 9. מה משך השיחה הכי ארוכה שהייתה לך עם בן?שעה+ 10. באיזה שעות זה היה? בשעות הקטנות של הלילה.. סביבות 1-2. 11. מה את חושבת כשאת רואה זוג מאוהבים ברחוב? שלי אף פעם לא יהיה כזה. 12.האם התאהבת עם במישהו מהמין שלך? מה?! שאלון טלפון: 1. יש לך דור שלישי? לא. 2. כמה כסף בערך בחודש יוצא לך בחשבון? 20 שקל. 3. כמה זמן הייתה השיחה הכי ארוכה שלך?שעתיים?>< 4. עם מי היא הייתה?מישהי מנשר. 5. מתי בפעם האחרונה דיברתם בטלפון? אתמול 6. עם מי? אמא 7.מתקשרים אליכם הרבה?לא 8. אתם מתקשרים הרבה לאנשים אחרים?לא 9. אתה אוהב לדבר בטלפון?לא 10. עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון {לא זמן.}אמאבא 11. יש לך טוקמן?לא 12. של כמה כסף?.. שאלון בית ספר: 1. אתה אוהבת ללכת לבית ספר?לא 2. אתה אוהב ללמוד?לא 3. מה ממוצע הציונים שלך? 87+- 4. האם אתה מעתיק במבחנים הרבה? לא 5. האם מורות אוהבות אותך?לאXD 6. האם אתה מופרע?לא 7. יש לך הרבה חברים מביתץ הספר? מסתדרת, אבל לא חברה של הרבה. 8. האם אתה מבריז משיעורים? פעם ב.. 9. כמה שיעורים בשבוע אתה מבריז? אמרתי, זה פעם ב.. 10. פעם רבת מכות בבית ספר? כן 11. אתה מפטפט הרבה בכיתה? כן 12. אתה מתחצף למורה? לא שאלון תחביבים: 1. מה התחביב הכי גדול שלך? לשמוע מוזיקה? 2. אתה הולך לחוגים כדי להעשיר אותו? לא 3. מאיזה גיל אתה עוסק בתחביב זה? מאז ומתמיד. 4. הרבה אנשים עוסקים באותו תחום? כן. 5. כמה פעמים ביום אתה מתעסק בתחביב? כל הזמן. 6. זה עולה כסף? אפשר לומר. חוססכת בשביל מערכת חדשה ודיסקים חדשים. ואני רוצה גם לנגן, אבל לא ירשו לי תופים/גיטרת באס.
7. אתה מרווויח מהתחביב הזה כסף? {אם אתה מכין את זה} 8. למה אתה אוהב את התחביב הזה? כי מוזיקה זו דרך חיים. 9. אתה חושב שתעסוק בתחביב זה עוד הרבה שנים? תמיד. 10. מה אנשים חושבים על זה? שאני לפעמים מגזימה>< ושאני שומעת רעשים ולא מוזיקה. @+@ 11. האם אי פעם חשבת להפסיק להעסק בתחביב? לא 12. למה? כי זה כיף שאלון הערצה: 1.אתם מעריצים מישהו? בערך 2. את מי אתם מעריצים? פראנקי? אבל לא אובססיבית. 3. למה? כי הוא חציך, הוא מנגן יפה והוא ממכ"ר.XD 4. פעם מגשתם אותו? הלוואי~~ 5. הוא מחול או מהארץ?מחו"ל 6. הייתם רצים לפתח איתו קשר רומנטי?בכיף^-^ 7. מלפני כמה זמן התחלתם להעריץ אותו? לא זוכרת 8. מה בעצם גרם לכם להעריץ אותו? אני מעריצה את כל מכר בכללי.. אז החלטתי להתמקד על אחדXD 9.מה אתם עושים כדי בטא את אהבתכם אליו? כלום 10. הרבה אנשים מעריצים אותו? אני מניחה שכןXD 11. חברים שלכם אומרים שהוא חתיך? חלק כן וחלק לא. 12. אפשר תמונה של אותו אחד? סבבה. רק תעזו להגיד שהוא לא חציך *-* זה או זה? אבטיח או ענבים שניהם פירותת או ירקות פירות ברקים או רעמים שניהם ביחד אח או אחות אח מתנה אחת גדולה או הרבה מתנות כל דבר זה בסדר חברה אחת טובה או הרבה חברים לא טובים? חברה אחת טובה כאב בטן או ראש? כאב בטן מגרש ביתי או האו סי? לא רואה בריטני ספירס או רוני סופרסטאר? איכס הוואי או ארצות הברית? ארה"ב לאפה או פיתה פיתה בנים או בנות? בנים תלתלים או חלק? חלק אמפי או אייפוד? אמפי סרט בקולנוע או להוריד מהמחשב? בקולנוע

עונההה

שאלון על טבעי: 1. יש לך אמונות טפלות שאתה מאמין בהם? אממממ לא נראה לי 2. מהם?בטוח יש פשוט לא עולה לי עכשיו 3. האם קרה לך מצב שחלמת חלום והוא התגשם במיציאות? חלמתי שהכלבה שלי מתה ובבוקר ראיתי שהיא נדרסה =/ 4. אתה מאמין בחייזרים?לא 5. אתה מאמין ברוחות? כן.. 6. האם אי פעם עשיתם סיאנס?לא 7. איך היה? 8. אם לא עשיתם- אתם רוצים לעשות? לא תודה מפחיד מידי 9. אתה מאמין בקריאה בקלפים או בכף יד?כן 10. פעם קראו לך?כן 11. האם אי פעם נגלה אליך רוח? לאא חח 12. האם קרה שאמרת משהו אז הוא באמת קרה? {נגיד אם רבת עם חבר אז רצית שיקרה משהו וזה באמת קרה..} כןןןן חחח התעצבנתי על חבר שלי ואמרתי בלב הלואי יעשה תאונה..והוא עשה..אני לא באמת התכוונתי =/ שאלון מוזיקה: 1.אתה רואה ערוץ MTV?לא 2.איזה שיר אתה הכי אוהב?מצייר אותך-עופר לוי 3. איזה זמר אתה הי אוהב?עופר לוייי 4. זמרת?שרית חדד 5. להקה?אין 6. רוק פופ או ראפ? שניהם לא 7. אתה חושב שקווין פרדליין מעפן?מי?!? 8. מה דעתכם על רד הוט צ'ילי פפרס?שו?? 9. עם מי היית הכי הרבה רוצה להוציא דואט?עופררררר לוייייייייייייייי 10. איזה קליפ הכי יפה לפי דעתך? (מכל הזמנים) אממממממ לא יודעת 11. איזה שיר? שאלת כבר 12. על איזה זמר או זמרת אפשר לוותר? שלא היה איכפת אם לא היה תשירים שלו...? מאיה בוסקילה שאלון אהבה: 1. יש לך כרגע אהבה? כן 2. מתי הייתה האהבה הראשונה שלך? כיתה ט 3. מה הזמן הכי ארוך שבו היית חברה של מישהו? שנה 4. והכי קצר?חודש 5. מה יותר חשוב אופי או יופי? אופי 6. מה את מעדיפה- שיהיו לך הרבה חברים? או שתמצאי את האהבה של החיים? האהבה של החים 7. האם קרה מצב שהיית חברה של מישהו אבל היית מאוהבת במישהו אחר? כן =/ 8. מה עשית? כלום 9. מה משך השיחה הכי ארוכה שהייתה לך עם בן? או אה כמה שעות 10. באיזה שעות זה היה?לילה 11. מה את חושבת כשאת רואה זוג מאוהבים ברחוב? מקנאת 12.האם התאהבת עם במישהו מהמין שלך? לא שאלון טלפון: 1. יש לך דור שלישי? אנערף 2. כמה כסף בערך בחודש יוצא לך בחשבון?200 3. כמה זמן הייתה השיחה הכי ארוכה שלך? שעתיים וחצי 4. עם מי היא הייתה? ידיד 5. מתי בפעם האחרונה דיברתם בטלפון? לפני דקה 6. עם מי?אבא 7.מתקשרים אליכם הרבה? נראה לי 8. אתם מתקשרים הרבה לאנשים אחרים? כן 9. אתה אוהב לדבר בטלפון? חחחח מחלה אצלי 10. עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון {לא זמן.} אממממ חברה הכי טובה 11. יש לך טוקמן? לא..קו פתוח 12. של כמה כסף? - שאלון בית ספר: 1. אתה אוהבת ללכת לבית ספר? לפעמים 2. אתה אוהב ללמוד? לאאאאא 3. מה ממוצע הציונים שלך?70-80 4. האם אתה מעתיק במבחנים הרבה? לא 5. האם מורות אוהבות אותך? יש ויש.. 6. האם אתה מופרע? לפעמים 7. יש לך הרבה חברים מביתץ הספר? כן 8. האם אתה מבריז משיעורים? חופשייי 9. כמה שיעורים בשבוע אתה מבריז? 2-5 10. פעם רבת מכות בבית ספר? כןן חחח 11. אתה מפטפט הרבה בכיתה? כן 12. אתה מתחצף למורה? חחחח הרבה יותר מידי אפילו שאלון תחביבים: 1. מה התחביב הכי גדול שלך? ל-י-ש-ו-ן 2. אתה הולך לחוגים כדי להעשיר אותו?לא 3. מאיזה גיל אתה עוסק בתחביב זה? מאז שנולדתי 4. הרבה אנשים עוסקים באותו תחום? כן חחח 5. כמה פעמים ביום אתה מתעסק בתחביב?3-2 6. זה עולה כסף?לא 7. אתה מרווויח מהתחביב הזה כסף? {אם אתה מכין את זה}לא 8. למה אתה אוהב את התחביב הזה? כיףף 9. אתה חושב שתעסוק בתחביב זה עוד הרבה שנים? בטח 10. מה אנשים חושבים על זה? אומרים שאני שק שינה חח 11. האם אי פעם חשבת להפסיק להעסק בתחביב?לא 12. למה? ככה שאלון הערצה: 1.אתם מעריצים מישהו? כן 2. את מי אתם מעריצים?עופפפפפר לווי 3. למה? כי הוא מלך 4. פעם מגשתם אותו?כןן 5. הוא מחול או מהארץ? מהארץ 6. הייתם רצים לפתח איתו קשר רומנטי? ידידותי חחח 7. מלפני כמה זמן התחלתם להעריץ אותו? כמה שנים 8. מה בעצם גרם לכם להעריץ אותו? השירים שלו 9.מה אתם עושים כדי בטא את אהבתכם אליו? אנערף 10. הרבה אנשים מעריצים אותו? כןןן 11. חברים שלכם אומרים שהוא חתיך? לא 12. אפשר תמונה של אותו אחד? אין זה או זה? אבטיח או ענבים ענבים פירותת או ירקות פירות ברקים או רעמים ברק אח או אחות אחות מתנה אחת גדולה או הרבה מתנות לא משנה חברה אחת טובה או הרבה חברים לא טובים? אחת טובה כאב בטן או ראש? ראש מגרש ביתי או האו סי? שניהם לא בריטני ספירס או רוני סופרסטאר? שניהם אבל אם כבר אז נפרגן לרוני כי היא משלנו הוואי או ארצות הברית? הוואי לאפה או פיתהלאפה בנים או בנות?בנוווווותתת תלתלים או חלק?חלק אמפי או אייפוד? איפוד סרט בקולנוע או להוריד מהמחשב? טלויזיה

למעלה