שאלוןשאלון ^_____^

Miss Menta

New member
../images/Emo110.gif שאלוןשאלון ^_____^

שאלון על טבעי: 1. יש לך אמונות טפלות שאתה מאמין בהם? 2. מהם? 3. האם קרה לך מצב שחלמת חלום והוא התגשם במיציאות? 4. אתה מאמין בחייזרים? 5. אתה מאמין ברוחות? 6. האם אי פעם עשיתם סיאנס? 7. איך היה? 8. אם לא עשיתם- אתם רוצים לעשות? 9. אתה מאמין בקריאה בקלפים או בכף יד? 10. פעם קראו לך? 11. האם אי פעם נגלה אליך רוח? 12. האם קרה שאמרת משהו אז הוא באמת קרה? {נגיד אם רבת עם חבר אז רצית שיקרה משהו וזה באמת קרה..} שאלון מוזיקה: 1.אתה רואה ערוץ MTV? 2.איזה שיר אתה הכי אוהב? 3. איזה זמר אתה הי אוהב? 4. זמרת? 5. להקה? 6. רוק פופ או ראפ? 7. אתה חושב שקווין פרדליין מעפן? 8. מה דעתכם על רד הוט צ'ילי פפרס? 9. עם מי היית הכי הרבה רוצה להוציא דואט? 10. איזה קליפ הכי יפה לפי דעתך? (מכל הזמנים) 11. איזה שיר? 12. על איזה זמר או זמרת אפשר לוותר? שלא היה איכפת אם לא היה תשירים שלו...? שאלון אהבה: 1. יש לך כרגע אהבה? 2. מתי הייתה האהבה הראשונה שלך? 3. מה הזמן הכי ארוך שבו היית חברה של מישהו? 4. והכי קצר? 5. מה יותר חשוב אופי או יופי? 6. מה את מעדיפה- שיהיו לך הרבה חברים? או שתמצאי את האהבה של החיים? 7. האם קרה מצב שהיית חברה של מישהו אבל היית מאוהבת במישהו אחר? 8. מה עשית? 9. מה משך השיחה הכי ארוכה שהייתה לך עם בן? 10. באיזה שעות זה היה? 11. מה את חושבת כשאת רואה זוג מאוהבים ברחוב? 12.האם התאהבת עם במישהו מהמין שלך? שאלון טלפון: 1. יש לך דור שלישי? 2. כמה כסף בערך בחודש יוצא לך בחשבון? 3. כמה זמן הייתה השיחה הכי ארוכה שלך? 4. עם מי היא הייתה? 5. מתי בפעם האחרונה דיברתם בטלפון? 6. עם מי? 7.מתקשרים אליכם הרבה? 8. אתם מתקשרים הרבה לאנשים אחרים? 9. אתה אוהב לדבר בטלפון? 10. עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון {לא זמן.} 11. יש לך טוקמן? 12. של כמה כסף? שאלון בית ספר: 1. אתה אוהבת ללכת לבית ספר? 2. אתה אוהב ללמוד? 3. מה ממוצע הציונים שלך? 4. האם אתה מעתיק במבחנים הרבה? 5. האם מורות אוהבות אותך? 6. האם אתה מופרע? 7. יש לך הרבה חברים מביתץ הספר? 8. האם אתה מבריז משיעורים? 9. כמה שיעורים בשבוע אתה מבריז? 10. פעם רבת מכות בבית ספר? 11. אתה מפטפט הרבה בכיתה? 12. אתה מתחצף למורה? שאלון תחביבים: 1. מה התחביב הכי גדול שלך? 2. אתה הולך לחוגים כדי להעשיר אותו? 3. מאיזה גיל אתה עוסק בתחביב זה? 4. הרבה אנשים עוסקים באותו תחום? 5. כמה פעמים ביום אתה מתעסק בתחביב? 6. זה עולה כסף? 7. אתה מרווויח מהתחביב הזה כסף? {אם אתה מכין את זה} 8. למה אתה אוהב את התחביב הזה? 9. אתה חושב שתעסוק בתחביב זה עוד הרבה שנים? 10. מה אנשים חושבים על זה? 11. האם אי פעם חשבת להפסיק להעסק בתחביב? 12. למה? שאלון הערצה: 1.אתם מעריצים מישהו? 2. את מי אתם מעריצים? 3. למה? 4. פעם מגשתם אותו? 5. הוא מחול או מהארץ? 6. הייתם רצים לפתח איתו קשר רומנטי? 7. מלפני כמה זמן התחלתם להעריץ אותו? 8. מה בעצם גרם לכם להעריץ אותו? 9.מה אתם עושים כדי בטא את אהבתכם אליו? 10. הרבה אנשים מעריצים אותו? 11. חברים שלכם אומרים שהוא חתיך? 12. אפשר תמונה של אותו אחד? זה או זה? אבטיח או ענבים פירותת או ירקות ברקים או רעמים אח או אחות מתנה אחת גדולה או הרבה מתנות חברה אחת טובה או הרבה חברים לא טובים? כאב בטן או ראש? מגרש ביתי או האו סי? בריטני ספירס או רוני סופרסטאר? הוואי או ארצות הברית? לאפה או פיתה בנים או בנות? תלתלים או חלק? אמפי או אייפוד? סרט בקולנוע או להוריד מהמחשב?

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifהו, הוא נחמד ^__^

שאלון על טבעי: 1. יש לך אמונות טפלות שאתה מאמין בהם?לא 2. מהם?-- 3. האם קרה לך מצב שחלמת חלום והוא התגשם במיציאות?לא 4. אתה מאמין בחייזרים?לא 5. אתה מאמין ברוחות?כן 6. האם אי פעם עשיתם סיאנס?כן 7. איך היה?מפחיד. 8. אם לא עשיתם- אתם רוצים לעשות?-- 9. אתה מאמין בקריאה בקלפים או בכף יד?לא 10. פעם קראו לך?לא 11. האם אי פעם נגלה אליך רוח?בסיאנס 12. האם קרה שאמרת משהו אז הוא באמת קרה? {נגיד אם רבת עם חבר אז רצית שיקרה משהו וזה באמת קרה..}כן שאלון מוזיקה: 1.אתה רואה ערוץ MTV?כן 2.איזה שיר אתה הכי אוהב?כרגע The River של גוד שארלוט, ROT3F של מקפליי 3. איזה זמר אתה הי אוהב?אביב גפן 4. זמרת?אבריל לאבין 5. להקה?מקפליי
, באסטד, סימפל פלאן, ביטלס 6. רוק פופ או ראפ?פופרוק 7. אתה חושב שקווין פרדליין מעפן?כן 8. מה דעתכם על רד הוט צ'ילי פפרס?מעולים
9. עם מי היית הכי הרבה רוצה להוציא דואט?עם מקפליי D: 10. איזה קליפ הכי יפה לפי דעתך? (מכל הזמנים)ממ לאיודעת 11. איזה שיר?הרבההה 12. על איזה זמר או זמרת אפשר לוותר? שלא היה איכפת אם לא היה תשירים שלו...?רוני סופרפלוץ שאלון אהבה: 1. יש לך כרגע אהבה?לא 2. מתי הייתה האהבה הראשונה שלך?כיתה ז' 3. מה הזמן הכי ארוך שבו היית חברה של מישהו?חודשיים 4. והכי קצר?שבוע 5. מה יותר חשוב אופי או יופי?גם וגם 6. מה את מעדיפה- שיהיו לך הרבה חברים? או שתמצאי את האהבה של החיים?לאיודעת 7. האם קרה מצב שהיית חברה של מישהו אבל היית מאוהבת במישהו אחר?לא 8. מה עשית?-- 9. מה משך השיחה הכי ארוכה שהייתה לך עם בן?3 שעות 10. באיזה שעות זה היה?בלילה 11. מה את חושבת כשאת רואה זוג מאוהבים ברחוב?שכיף להם, ושאני מקווה שגם אני אזכה לכזאת אהבה בחיים 12.האם התאהבת עם במישהו מהמין שלך?לא שאלון טלפון: 1. יש לך דור שלישי?לא 2. כמה כסף בערך בחודש יוצא לך בחשבון?ישלי טוקמן של 200 ש"ח. אבל אני לא תמיד מבזבזת את כולו 3. כמה זמן הייתה השיחה הכי ארוכה שלך?5 שעות בערך 4. עם מי היא הייתה?חברה 5. מתי בפעם האחרונה דיברתם בטלפון?לפני שעה וחצי 6. עם מי?אמא 7.מתקשרים אליכם הרבה?כה 8. אתם מתקשרים הרבה לאנשים אחרים?כה 9. אתה אוהב לדבר בטלפון?כה 10. עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון {לא זמן.}אמא 11. יש לך טוקמן?כן 12. של כמה כסף?200 שקל שאלון בית ספר: 1. אתה אוהבת ללכת לבית ספר?קצת. יענו רק בגלל החברים וזה 2. אתה אוהב ללמוד?לא 3. מה ממוצע הציונים שלך?94 4. האם אתה מעתיק במבחנים הרבה?לא 5. האם מורות אוהבות אותך?כן
6. האם אתה מופרע?לא 7. יש לך הרבה חברים מביתץ הספר?כה 8. האם אתה מבריז משיעורים?לא 9. כמה שיעורים בשבוע אתה מבריז?-- 10. פעם רבת מכות בבית ספר?כה 11. אתה מפטפט הרבה בכיתה?כה 12. אתה מתחצף למורה?כשהן ממש מעצבנות אז כן שאלון תחביבים: 1. מה התחביב הכי גדול שלך?מוזיקה וכדורסל 2. אתה הולך לחוגים כדי להעשיר אותו?כן 3. מאיזה גיל אתה עוסק בתחביב זה?כדורסל מכיתה ד', במוזיקה נממ אני מנגנת בגיטרה מכיתה ה', ועם התופים התחלתי לפני שלושה וחצי חודשים 4. הרבה אנשים עוסקים באותו תחום?ממ כן 5. כמה פעמים ביום אתה מתעסק בתחביב?בכדורסל 6 פעמים בשבוע, תופים שיעור 1 של שעה וחצי ואני הולכת להתאמן 3 פעמים בשבוע 6. זה עולה כסף?כן 7. אתה מרווויח מהתחביב הזה כסף? {אם אתה מכין את זה}לא 8. למה אתה אוהב את התחביב הזה?כי זה עושה לי טוב 9. אתה חושב שתעסוק בתחביב זה עוד הרבה שנים?מקווה להיות מתופפת גדולה 10. מה אנשים חושבים על זה?שזה מגניב D: 11. האם אי פעם חשבת להפסיק להעסק בתחביב?לא 12. למה?-- שאלון הערצה: 1.אתם מעריצים מישהו?יותר מעריכה 2. את מי אתם מעריצים?את מקפליי 3. למה?כי אני חושבת שםה אנשים מדהימים, ושהם עושים אחלה מוזיקה 4. פעם מגשתם אותו?הלוואי ;[ 5. הוא מחול או מהארץ?מחו"ל 6. הייתם רצים לפתח איתו קשר רומנטי?לא 7. מלפני כמה זמן התחלתם להעריץ אותו?7חודשים בערך 8. מה בעצם גרם לכם להעריץ אותו?שמעתי שיר אחד שלהם והתאהבתי 9.מה אתם עושים כדי בטא את אהבתכם אליו?ממ לאיודעת 10. הרבה אנשים מעריצים אותו?כה 11. חברים שלכם אומרים שהוא חתיך?כן 12. אפשר תמונה של אותו אחד?איןלי כח זה או זה? אבטיח או ענבים?ענבים פירותת או ירקות?פירות ברקים או רעמים?כלום אח או אחות?אח גדול אחות קטנה מתנה אחת גדולה או הרבה מתנות?הרבה מתנות חברה אחת טובה או הרבה חברים לא טובים?חברה אחת טובה כאב בטן או ראש?כלום מגרש ביתי או האו סי?או.סי בריטני ספירס או רוני סופרסטאר?בריטני ספירס. באמת אהבתי אותה פעם ~__~ הוואי או ארצות הברית?ארה"ב
לאפה או פיתה?פיתה בנים או בנות?בנות תלתלים או חלק?תלוי למי אמפי או אייפוד?אייפוד 3> סרט בקולנוע או להוריד מהמחשב?בקולנוע

I L O V E MCR

New member
עונה../images/Emo129.gif

שאלון על טבעי: 1. יש לך אמונות טפלות שאתה מאמין בהם?לא 2. מהם?- 3. האם קרה לך מצב שחלמת חלום והוא התגשם במיציאות?לא=\ 4. אתה מאמין בחייזרים?לא 5. אתה מאמין ברוחות?לא 6. האם אי פעם עשיתם סיאנס?לא 7. איך היה?- 8. אם לא עשיתם- אתם רוצים לעשות?לא 9. אתה מאמין בקריאה בקלפים או בכף יד?לא 10. פעם קראו לך?לא 11. האם אי פעם נגלה אליך רוח?לא 12. האם קרה שאמרת משהו אז הוא באמת קרה? {נגיד אם רבת עם חבר אז רצית שיקרה משהו וזה באמת קרה..} נממ לא שאלון מוזיקה: 1.אתה רואה ערוץ MTV?כן 2.איזה שיר אתה הכי אוהב?איי נאבר טולד יו וואט איי דו פור ליבינג 3. איזה זמר אתה הי אוהב?הוו!!!!ג'רארדיייייייייייייייייייייייייייייייייייייי 4. זמרת?אין 5. להקה?מיי כימיקל רומנס
6. רוק פופ או ראפ?מממ רוק פופ? 7. אתה חושב שקווין פרדליין מעפן?מיזה? 8. מה דעתכם על רד הוט צ'ילי פפרס?שווים!!!!
9. עם מי היית הכי הרבה רוצה להוציא דואט?ג'רארדיייי
10. איזה קליפ הכי יפה לפי דעתך? (מכל הזמנים)הלנה, איימ נוט אוקיי, דה גווסט אוף יו ---מכ"ר 11. איזה שיר?איי נאבר טולד יו וואט איי דו פור ליבינג 12. על איזה זמר או זמרת אפשר לוותר? שלא היה איכפת אם לא היה תשירים שלו...?מממ נינט שאלון אהבה: 1. יש לך כרגע אהבה?לא 2. מתי הייתה האהבה הראשונה שלך?- 3. מה הזמן הכי ארוך שבו היית חברה של מישהו?- 4. והכי קצר?- 5. מה יותר חשוב אופי או יופי?אופי אבל יהיה נחמד אם הוא לא יראה כמו ג'וק 6. מה את מעדיפה- שיהיו לך הרבה חברים? או שתמצאי את האהבה של החיים?אהבה של החיים 7. האם קרה מצב שהיית חברה של מישהו אבל היית מאוהבת במישהו אחר?לא 8. מה עשית?- 9. מה משך השיחה הכי ארוכה שהייתה לך עם בן?מממ שעה וחצי באלפוןD: 10. באיזה שעות זה היה?12 עם 1 וחצי 11. מה את חושבת כשאת רואה זוג מאוהבים ברחוב?איזה חמודיםP" 12.האם התאהבת עם במישהו מהמין שלך?לא יאק שאלון טלפון: 1. יש לך דור שלישי?לא 2. כמה כסף בערך בחודש יוצא לך בחשבון?120 3. כמה זמן הייתה השיחה הכי ארוכה שלך?לא יודעת שעתיים 4. עם מי היא הייתה?חברה 5. מתי בפעם האחרונה דיברתם בטלפון?לפני רבע שעה 6. עם מי?אבא 7.מתקשרים אליכם הרבה?כה יחסית 8. אתם מתקשרים הרבה לאנשים אחרים?לא 9. אתה אוהב לדבר בטלפון?כה 10. עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון {לא זמן.}ממ ען חברות 11. יש לך טוקמן?מזה? 12. של כמה כסף?הא? שאלון בית ספר: 1. אתה אוהבת ללכת לבית ספר?לא 2. אתה אוהב ללמוד?לא 3. מה ממוצע הציונים שלך?לא יודעת 71 4. האם אתה מעתיק במבחנים הרבה?לא 5. האם מורות אוהבות אותך?קצתP: 6. האם אתה מופרע?לא ממש 7. יש לך הרבה חברים מביתץ הספר?יחסית 8. האם אתה מבריז משיעורים?לא 9. כמה שיעורים בשבוע אתה מבריז?- 10. פעם רבת מכות בבית ספר?- 11. אתה מפטפט הרבה בכיתה?כה 12. אתה מתחצף למורה?לא שאלון תחביבים: 1. מה התחביב הכי גדול שלך?הממ רכיבה ושירהD: 2. אתה הולך לחוגים כדי להעשיר אותו?לא 3. מאיזה גיל אתה עוסק בתחביב זה?ממ לא יודעת רכיבה מלפני שלוש שנים ושירה מלפני שנה 4. הרבה אנשים עוסקים באותו תחום?כה 5. כמה פעמים ביום אתה מתעסק בתחביב?רכיבה כמעט כל יום ושירה במקלחתXP 6. זה עולה כסף?הרכיבה כן 7. אתה מרווויח מהתחביב הזה כסף? {אם אתה מכין את זה}לא 8. למה אתה אוהב את התחביב הזה?כה 9. אתה חושב שתעסוק בתחביב זה עוד הרבה שנים?אולי 10. מה אנשים חושבים על זה?שזה מחטבXPP אני יודעת!? 11. האם אי פעם חשבת להפסיק להעסק בתחביב?לא 12. למה?- שאלון הערצה: 1.אתם מעריצים מישהו?כה 2. את מי אתם מעריצים?את מיי כימיקל רומנס 3. למה?כי הם כל כך טובים 4. פעם מגשתם אותו?לא=\ 5. הוא מחול או מהארץ?חול 6. הייתם רצים לפתח איתו קשר רומנטי?עם ג'רארד בכיףD: 7. מלפני כמה זמן התחלתם להעריץ אותו?שנה 8. מה בעצם גרם לכם להעריץ אותו?איך שהוא יוצר 9.מה אתם עושים כדי בטא את אהבתכם אליו?שומעים אותו מלא..מדברים עליו:} 10. הרבה אנשים מעריצים אותו?ממ נראה לי 11. חברים שלכם אומרים שהוא חתיך?כה חחח 12. אפשר תמונה של אותו אחד?בטח!!!!:} זה או זה? אבטיח או ענבים אבטיח פירותת או ירקות פרות ברקים או רעמים רעמים אח או אחות אח מתנה אחת גדולה או הרבה מתנות הרבה מתנות חברה אחת טובה או הרבה חברים לא טובים?חברה אחת טובה כאב בטן או ראש?ראש מגרש ביתי או האו סי? אוו סי בריטני ספירס או רוני סופרסטאר?איכככ הוואי או ארצות הברית?ארצות הברית לאפה או פיתה פיתה בנים או בנות? מממ תלתלים או חלק?חלק אמפי או אייפוד?אמפי סרט בקולנוע או להוריד מהמחשב?קולנוע ותמונה כי את ביקשת:} אוחחח סקסייייייייייייייייי

נוגעע

New member
../images/Emo66.gif../images/Emo103.gif חביב

שאלון על טבעי: 1. יש לך אמונות טפלות שאתה מאמין בהם? לא 2. מהם? :/ 3. האם קרה לך מצב שחלמת חלום והוא התגשם במיציאות? ייתכן, אך אני איני זוכרת חלומותיי. 4. אתה מאמין בחייזרים? לא. טוב, אולי. 5. אתה מאמין ברוחות? לא. טוב, אולי. 6. האם אי פעם עשיתם סיאנס? לא 7. איך היה? 8. אם לא עשיתם- אתם רוצים לעשות? למה לי ? 9. אתה מאמין בקריאה בקלפים או בכף יד? תלוי 10. פעם קראו לך? כעע 11. האם אי פעם נגלה אליך רוח? לא 12. האם קרה שאמרת משהו אז הוא באמת קרה? {נגיד אם רבת עם חבר אז רצית שיקרה משהו וזה באמת קרה..} נגיד אמרתי שעוד שניה יירד גשם, ואחרי שניה ירד ? שאלון מוזיקה: 1.אתה רואה ערוץ MTV? כשמשעמם 2.איזה שיר אתה הכי אוהב? 3. איזה זמר אתה הי אוהב? יוני בלוך ועברי לידר
4. זמרת? אפרת גוש 5. להקה? הרבה 6. רוק פופ או ראפ? רוק 7. אתה חושב שקווין פרדליין מעפן? אני בורה בכל עניין המוזיקה. לא מכירה. 8. מה דעתכם על רד הוט צ'ילי פפרס? אחלה להקה וכנראה מחר אני אראה הופעה שלהם (יוקרן בכיכר רבין ולפי מה שהבנתי, זה יוקרן בלייב.)
9. עם מי היית הכי הרבה רוצה להוציא דואט? עם אף אחד. אני-לא-שרה. 10. איזה קליפ הכי יפה לפי דעתך? (מכל הזמנים) אחריות/יוני בלוך
11. איזה שיר? לא דעת 12. על איזה זמר או זמרת אפשר לוותר? שלא היה איכפת אם לא היה תשירים שלו...? רוני סופרמרקט שאלון אהבה: 1. יש לך כרגע אהבה? לא 2. מתי הייתה האהבה הראשונה שלך? 3. מה הזמן הכי ארוך שבו היית חברה של מישהו? חודש וחצי נראלי :/ 4. והכי קצר? שבוע 5. מה יותר חשוב אופי או יופי? אופי. אבל חשוב שאפשר יהיה להסתכל לו על הפנים בלי להגעל. 6. מה את מעדיפה- שיהיו לך הרבה חברים? או שתמצאי את האהבה של החיים? לא דעת 7. האם קרה מצב שהיית חברה של מישהו אבל היית מאוהבת במישהו אחר? לא 8. מה עשית? 9. מה משך השיחה הכי ארוכה שהייתה לך עם בן? הרבה זמן :/ 10. באיזה שעות זה היה? לא דעת 11. מה את חושבת כשאת רואה זוג מאוהבים ברחוב? 'הנה זוג מאוהבים' 12.האם התאהבת עם במישהו מהמין שלך? לא שאלון טלפון: 1. יש לך דור שלישי? לא. 2.5 2. כמה כסף בערך בחודש יוצא לך בחשבון? בזמן האחרון זה יוצא דיי הרבה :/ אבל אני מצמצמת. 3. כמה זמן הייתה השיחה הכי ארוכה שלך? לא זוכרת :| 4. עם מי היא הייתה? 5. מתי בפעם האחרונה דיברתם בטלפון? לפני 25 דקות 6. עם מי? קרן 7.מתקשרים אליכם הרבה? כע :/ 8. אתם מתקשרים הרבה לאנשים אחרים? כעע :/ 9. אתה אוהב לדבר בטלפון? בערך 10. עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון {לא זמן.} לא דעת.. ענבל ? יסמין ? 11. יש לך טוקמן? לא 12. של כמה כסף? שאלון בית ספר: 1. אתה אוהבת ללכת לבית ספר? להפגש שם עם כולם, למה לא ? 2. אתה אוהב ללמוד? :/ 3. מה ממוצע הציונים שלך? לא דעת.. לא קיבלנו תעודות. אבל במחצית הראשונה זה היה 97 .. 4. האם אתה מעתיק במבחנים הרבה? לא 5. האם מורות אוהבות אותך? חלק 6. האם אתה מופרע? לא 7. יש לך הרבה חברים מביתץ הספר? כע 8. האם אתה מבריז משיעורים? לא 9. כמה שיעורים בשבוע אתה מבריז? 10. פעם רבת מכות בבית ספר? לא 11. אתה מפטפט הרבה בכיתה? כע 12. אתה מתחצף למורה? לא כידוע לי שאלון תחביבים: 1. מה התחביב הכי גדול שלך? לא דעת 2. אתה הולך לחוגים כדי להעשיר אותו? לא 3. מאיזה גיל אתה עוסק בתחביב זה? 4. הרבה אנשים עוסקים באותו תחום? בארורר 5. כמה פעמים ביום אתה מתעסק בתחביב? כל יום
6. זה עולה כסף? לא 7. אתה מרווויח מהתחביב הזה כסף? {אם אתה מכין את זה} לא 8. למה אתה אוהב את התחביב הזה? אני לא אוהבת אותו :/ 9. אתה חושב שתעסוק בתחביב זה עוד הרבה שנים? כעע 10. מה אנשים חושבים על זה? שומדבר 11. האם אי פעם חשבת להפסיק להעסק בתחביב? כעע 12. למה? כובע שאלון הערצה: 1.אתם מעריצים מישהו? לא 2. את מי אתם מעריצים? 3. למה? 4. פעם מגשתם אותו? 5. הוא מחול או מהארץ? 6. הייתם רצים לפתח איתו קשר רומנטי? 7. מלפני כמה זמן התחלתם להעריץ אותו? 8. מה בעצם גרם לכם להעריץ אותו? 9.מה אתם עושים כדי בטא את אהבתכם אליו? 10. הרבה אנשים מעריצים אותו? 11. חברים שלכם אומרים שהוא חתיך? 12. אפשר תמונה של אותו אחד? זה או זה? אבטיח או ענבים: ענבים פירותת או ירקות : פירות ברקים או רעמים: ברקים אח או אחות : אחות מתנה אחת גדולה או הרבה מתנות:לא משנה חברה אחת טובה או הרבה חברים לא טובים? אחת טובה כאב בטן או ראש? לא זה ולא זה מגרש ביתי או האו סי? לא זה ולא זה בריטני ספירס או רוני סופרסטאר? :| לא זה ולא זה הוואי או ארצות הברית? תלוי במצב רוח לאפה או פיתה: פיתה בנים או בנות? הא ? תלתלים או חלק? חלק אמפי או אייפוד? לא משנה סרט בקולנוע או להוריד מהמחשב? סרט בקולנוע.

../images/Emo205.gif../images/Emo176.gifעונהנהנהנהנהנה.

שאלון על טבעי: 1. יש לך אמונות טפלות שאתה מאמין בהם? לא 2. מהם? 3. האם קרה לך מצב שחלמת חלום והוא התגשם במיציאות? לא שידוע לי 4. אתה מאמין בחייזרים? לא 5. אתה מאמין ברוחות? כן 6. האם אי פעם עשיתם סיאנס? כן, זה היה עלוב וזה כשל. XD 7. איך היה? עלוב XD 8. אם לא עשיתם- אתם רוצים לעשות? 9. אתה מאמין בקריאה בקלפים או בכף יד? לא 10. פעם קראו לך? לא 11. האם אי פעם נגלה אליך רוח? לא 12. האם קרה שאמרת משהו אז הוא באמת קרה? זכור לי משהו כזה {נגיד אם רבת עם חבר אז רצית שיקרה משהו וזה באמת קרה..} שאלון מוזיקה: 1.אתה רואה ערוץ MTV? לא P: 2.איזה שיר אתה הכי אוהב? ממ כל החבר'ה של מוניקה סקס 3. איזה זמר אתה הי אוהב? לא יודעת 4. זמרת? לא יודעת 5. להקה? מוניקה סקס
6. רוק פופ או ראפ? רוק 7. אתה חושב שקווין פרדליין מעפן? תזכירו לי מי זה? 8. מה דעתכם על רד הוט צ'ילי פפרס? חאאאאאמודים, עושים מוזיקה טובה. :] 9. עם מי היית הכי הרבה רוצה להוציא דואט? לא דואט ): עם מוניקה אבל לא דואט! 10. איזה קליפ הכי יפה לפי דעתך? (מכל הזמנים) לא יודעת
11. איזה שיר? 12. על איזה זמר או זמרת אפשר לוותר? שלא היה איכפת אם לא היה תשירים שלו...? ריאנה? שאלון אהבה: 1. יש לך כרגע אהבה? לא 2. מתי הייתה האהבה הראשונה שלך? לא הייתה 3. מה הזמן הכי ארוך שבו היית חברה של מישהו? --- 4. והכי קצר? --- 5. מה יותר חשוב אופי או יופי? אופי 6. מה את מעדיפה- שיהיו לך הרבה חברים? או שתמצאי את האהבה של החיים? אהבה של החיים 7. האם קרה מצב שהיית חברה של מישהו אבל היית מאוהבת במישהו אחר? לא 8. מה עשית? 9. מה משך השיחה הכי ארוכה שהייתה לך עם בן? לא יודעת
10. באיזה שעות זה היה? 11. מה את חושבת כשאת רואה זוג מאוהבים ברחוב? גם אני רוצה. :( 12.האם התאהבת עם במישהו מהמין שלך? לא. D: שאלון טלפון: 1. יש לך דור שלישי? יאפ 2. כמה כסף בערך בחודש יוצא לך בחשבון? 200 3. כמה זמן הייתה השיחה הכי ארוכה שלך? עם שרית! שעתיים D: 4. עם מי היא הייתה? עם שריייייייתי 333> אמא 3> 5. מתי בפעם האחרונה דיברתם בטלפון? אתמול O: 6. עם מי? עם אמא 7.מתקשרים אליכם הרבה? לא ממש 8. אתם מתקשרים הרבה לאנשים אחרים? לא ממש 9. אתה אוהב לדבר בטלפון? לא ממש, תלוי עם מי. :]] 10. עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון {לא זמן.} עם דניאל? 11. יש לך טוקמן? לא 12. של כמה כסף? שאלון בית ספר: 1. אתה אוהבת ללכת לבית ספר? ככה ככה 2. אתה אוהב ללמוד? לא 3. מה ממוצע הציונים שלך? 90 ומשהו 4. האם אתה מעתיק במבחנים הרבה? לא, בכלל לא 5. האם מורות אוהבות אותך? נראה לי... 6. האם אתה מופרע? לא 7. יש לך הרבה חברים מביתץ הספר? כן 8. האם אתה מבריז משיעורים? לא 9. כמה שיעורים בשבוע אתה מבריז? 10. פעם רבת מכות בבית ספר? לא 11. אתה מפטפט הרבה בכיתה? כן >< 12. אתה מתחצף למורה? לא שאלון תחביבים: 1. מה התחביב הכי גדול שלך? לנגן בפסנתר. 2. אתה הולך לחוגים כדי להעשיר אותו? כן 3. מאיזה גיל אתה עוסק בתחביב זה? מגיל 6 4. הרבה אנשים עוסקים באותו תחום? יאפ 5. כמה פעמים ביום אתה מתעסק בתחביב? שעה ביום (משתדלת) 6. זה עולה כסף? ברור 7. אתה מרווויח מהתחביב הזה כסף? {אם אתה מכין את זה} XDDDDDDD לא 8. למה אתה אוהב את התחביב הזה? כי זה כיף לנגן,זה משחרר. 9. אתה חושב שתעסוק בתחביב זה עוד הרבה שנים? יאפ 10. מה אנשים חושבים על זה? שאני מוכשרת
11. האם אי פעם חשבת להפסיק להעסק בתחביב? כן, כבר עשיתי את זה.... לחודש בדיוק.
12. למה? כי נמאס, חשבתי שאני יודעת לשיר ורציתי להתמקד בזה. עשיתי טעות שהבנתי אותה אחרי חודש D: שאלון הערצה: 1.אתם מעריצים מישהו? לא 2. את מי אתם מעריצים? 3. למה? 4. פעם מגשתם אותו? 5. הוא מחול או מהארץ? 6. הייתם רצים לפתח איתו קשר רומנטי? 7. מלפני כמה זמן התחלתם להעריץ אותו? 8. מה בעצם גרם לכם להעריץ אותו? 9.מה אתם עושים כדי בטא את אהבתכם אליו? 10. הרבה אנשים מעריצים אותו? 11. חברים שלכם אומרים שהוא חתיך? 12. אפשר תמונה של אותו אחד? זה או זה? אבטיח או ענבים: ענבים פירותת או ירקות: פירות ברקים או רעמים: רעמים, לא מזיקים אח או אחות: אחות מתנה אחת גדולה או הרבה מתנות: הרבה מתנות ^^ חברה אחת טובה או הרבה חברים לא טובים? חברה אחת טובה כאב בטן או ראש? כאב ראש, התרגלתי מגרש ביתי או האו סי? לא ראיתי אף אחת מהן בריטני ספירס או רוני סופרסטאר? בריטני הוואי או ארצות הברית? לא יודעת, לא הייתי בשום מקום כך שאני לא יכולה לקבוע. לאפה או פיתה: פיתה. לאפה אני לא אצליח לגמור לעולם! בנים או בנות? בנות
תלתלים או חלק? חלק.
אמפי או אייפוד? אייפוד D: סרט בקולנוע או להוריד מהמחשב? בקולנוע, למרות שהמחירים בשמיים..

shaharrr53

New member
תתחדשי על החתימה.

שאלון על טבעי: 1. יש לך אמונות טפלות שאתה מאמין בהם?לא 2. מהם? 3. האם קרה לך מצב שחלמת חלום והוא התגשם במיציאות?כן 4. אתה מאמין בחייזרים?לא 5. אתה מאמין ברוחות?לא 6. האם אי פעם עשיתם סיאנס?לא 7. איך היה? 8. אם לא עשיתם- אתם רוצים לעשות?אבל אסור לעשות
9. אתה מאמין בקריאה בקלפים או בכף יד?לא 10. פעם קראו לך?לא 11. האם אי פעם נגלה אליך רוח?לא 12. האם קרה שאמרת משהו אז הוא באמת קרה? {נגיד אם רבת עם חבר אז רצית שיקרה משהו וזה באמת קרה..}כן שאלון מוזיקה: 1.אתה רואה ערוץ MTV?ברור
2.איזה שיר אתה הכי אוהב?גיב איט אוואי נאו 3. איזה זמר אתה הכי אוהב?אנטוני קידיס,פרדי מרקיורי,מיקה 4. זמרת?אין 5. להקה?רד הוט,ניקלבאק,מכ"ר,גרין דיי,קווין 6. רוק פופ או ראפ?ראפ
7. אתה חושב שקווין פרדליין מעפן?מעולים
8. מה דעתכם על רד הוט צ'ילי פפרס?מה נראה לך?
9. עם מי היית הכי הרבה רוצה להוציא דואט?רד הוט 10. איזה קליפ הכי יפה לפי דעתך? (מכל הזמנים)גיב איט אוואי נאו 11. איזה שיר?גיב איט אוואי נאו 12. על איזה זמר או זמרת אפשר לוותר? שלא היה איכפת אם לא היה תשירים שלו...?רוני סופרסטאר שאלון אהבה: 1. יש לך כרגע אהבה?כן 2. מתי הייתה האהבה הראשונה שלך?ממזמן 3. מה הזמן הכי ארוך שבו היית חברה של מישהו?לא היה 4. והכי קצר?לא היה 5. מה יותר חשוב אופי או יופי?יופי ואופי 6. מה את מעדיפה- שיהיו לך הרבה חברים? או שתמצאי את האהבה של החיים?למצוא את האהבה של החיים 7. האם קרה מצב שהיית חברה של מישהו אבל היית מאוהבת במישהו אחר?לא 8. מה עשית? 9. מה משך השיחה הכי ארוכה שהייתה לך עם בן?חחח מאיפה לי
10. באיזה שעות זה היה? 11. מה את חושבת כשאת רואה זוג מאוהבים ברחוב?כיף להם 12.האם התאהבת עם במישהו מהמין שלך?לא
שאלון טלפון: 1. יש לך דור שלישי?כן 2. כמה כסף בערך בחודש יוצא לך בחשבון?100+ 3. כמה זמן הייתה השיחה הכי ארוכה שלך?חח נראה לי שעתיים 4. עם מי היא הייתה?עם חברי פורום הפיג'מות 5. מתי בפעם האחרונה דיברתם בטלפון?אתמול 6. עם מי?זה היה טעות
7.מתקשרים אליכם הרבה?כן 8. אתם מתקשרים הרבה לאנשים אחרים?כן 9. אתה אוהב לדבר בטלפון?כן 10. עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון {לא זמן.}חברים,משפחה 11. יש לך טוקמן?לא 12. של כמה כסף? שאלון בית ספר: 1. אתה אוהבת ללכת לבית ספר?לא
2. אתה אוהב ללמוד?לא 3. מה ממוצע הציונים שלך?73 4. האם אתה מעתיק במבחנים הרבה?לא 5. האם מורות אוהבות אותך?חלק
6. האם אתה מופרע?לא 7. יש לך הרבה חברים מבית הספר?אכן 8. האם אתה מבריז משיעורים?פעם ב... 9. כמה שיעורים בשבוע אתה מבריז?לא מבריז 10. פעם רבת מכות בבית ספר?כן 11. אתה מפטפט הרבה בכיתה?לפעמים 12. אתה מתחצף למורה?לא
שאלון תחביבים: 1. מה התחביב הכי גדול שלך?לשמוע מוזיקה 2. אתה הולך לחוגים כדי להעשיר אותו?לא 3. מאיזה גיל אתה עוסק בתחביב זה?לפני שנה בערך 4. הרבה אנשים עוסקים באותו תחום?לא 5. כמה פעמים ביום אתה מתעסק בתחביב?כל יום 6. זה עולה כסף?לפעמים 7. אתה מרווויח מהתחביב הזה כסף? {אם אתה מכין את זה}לא 8. למה אתה אוהב את התחביב הזה?כי זה נחמד 9. אתה חושב שתעסוק בתחביב זה עוד הרבה שנים?כן 10. מה אנשים חושבים על זה?שזה מאוד יפה P: 11. האם אי פעם חשבת להפסיק להעסק בתחביב?לא 12. למה?כי זה ממש כיף שאלון הערצה: 1.אתם מעריצים מישהו?כן 2. את מי אתם מעריצים?רד הוט צ'ילי פפרס 3. למה?כי הם טובים D: 4. פעם מגשתם אותו?לא 5. הוא מחול או מהארץ?מחו"ל 6. הייתם רצים לפתח איתו קשר רומנטי?לא 7. מלפני כמה זמן התחלתם להעריץ אותו?בתחילת שנה 8. מה בעצם גרם לכם להעריץ אותו?המוזיקה הטובה
9.מה אתם עושים כדי לבטא את אהבתכם אליו?תולים פוסטרים,כל הזמן מדברים עליהם 10. הרבה אנשים מעריצים אותו?כן 11. חברים שלכם אומרים שהוא חתיך?כן 12. אפשר תמונה של אותו אחד?לא זה או זה? אבטיח או ענבים?אבטיח פירותת או ירקות?פירות ברקים או רעמים?ברקים אח או אחות?אח מתנה אחת גדולה או הרבה מתנות?הרבה מתנות חברה אחת טובה או הרבה חברים לא טובים?חברה אחת טובה כאב בטן או ראש?בטן מגרש ביתי או האו סי?מגרש ביתי בריטני ספירס או רוני סופרסטאר?בריטני ספירס הוואי או ארצות הברית?ארצות-הברית לאפה או פיתה?לאפה בנים או בנות?בנים
תלתלים או חלק?חלק אמפי או אייפוד?אייפוד סרט בקולנוע או להוריד מהמחשב?סרט בקולנוע

עונה ^^"

שאלון על טבעי: 1. יש לך אמונות טפלות שאתה מאמין בהם? כע 2. מהם? אין כוח לפרט 3. האם קרה לך מצב שחלמת חלום והוא התגשם במיציאות? כע 4. אתה מאמין בחייזרים? לע 5. אתה מאמין ברוחות? אולי 6. האם אי פעם עשיתם סיאנס? כע 7. איך היה? זה לא רציני .. כשאני יעשה סיאנס רציני ולא עם ילדים אני יגיד 8. אם לא עשיתם- אתם רוצים לעשות? -- 9. אתה מאמין בקריאה בקלפים או בכף יד? לא 10. פעם קראו לך? כע 11. האם אי פעם נגלה אליך רוח? לע 12. האם קרה שאמרת משהו אז הוא באמת קרה? {נגיד אם רבת עם חבר אז רצית שיקרה משהו וזה באמת קרה..} כע שאלון מוזיקה: 1.אתה רואה ערוץ MTV? אין לי כבלים 2.איזה שיר אתה הכי אוהב? מלא שירים 3. איזה זמר אתה הי אוהב? מלא 4. זמרת? ^ 5. להקה? ^ 6. רוק פופ או ראפ? רוק 7. אתה חושב שקווין פרדליין מעפן? לא מכירה 8. מה דעתכם על רד הוט צ'ילי פפרס? נחמדים 9. עם מי היית הכי הרבה רוצה להוציא דואט? עם אפחד .. אני לא שרה יפה
10. איזה קליפ הכי יפה לפי דעתך? (מכל הזמנים) הומ יש מלא .. אני אוהבת בעיקר ת'קליפים של ניקבלאק כי הם עושים לי צמרמורת .. 11. איזה שיר? לא זוכרת 12. על איזה זמר או זמרת אפשר לוותר? שלא היה איכפת אם לא היה תשירים שלו...? אממממ אין לי שמץ שאלון אהבה: 1. יש לך כרגע אהבה? כע 2. מתי הייתה האהבה הראשונה שלך? כיתה ה' 3. מה הזמן הכי ארוך שבו היית חברה של מישהו? 4 חודשים וכמה שבועות 4. והכי קצר? שבוע
5. מה יותר חשוב אופי או יופי? אופי 6. מה את מעדיפה- שיהיו לך הרבה חברים? או שתמצאי את האהבה של החיים? גם וגם 7. האם קרה מצב שהיית חברה של מישהו אבל היית מאוהבת במישהו אחר? כע 8. מה עשית? נפרדתי מאותו מישהו 9. מה משך השיחה הכי ארוכה שהייתה לך עם בן? כל הלילה 10. באיזה שעות זה היה? מי זוכר .. אני זוכרת שזה היה עד 6 או 7 בבוקר .. 11. מה את חושבת כשאת רואה זוג מאוהבים ברחוב? כיף להם 12.האם התאהבת עם במישהו מהמין שלך? לע שאלון טלפון: 1. יש לך דור שלישי? כע 2. כמה כסף בערך בחודש יוצא לך בחשבון? אממ אני מנסה להיות בגמילה קצת
אין לי מושג .. 3. כמה זמן הייתה השיחה הכי ארוכה שלך? 4,5 שעות 4. עם מי היא הייתה? חברה, חבר לשעבר 5. מתי בפעם האחרונה דיברתם בטלפון? יום רביעי 6. עם מי? מישו 7.מתקשרים אליכם הרבה? הוממ לע ממש 8. אתם מתקשרים הרבה לאנשים אחרים? לע 9. אתה אוהב לדבר בטלפון? לפעמים 10. עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון {לא זמן.} חבר, חברות 11. יש לך טוקמן? לע 12. של כמה כסף? -- שאלון בית ספר: 1. אתה אוהבת ללכת לבית ספר? לע ... אבל כן בגלל ההפסקות 2. אתה אוהב ללמוד? לע 3. מה ממוצע הציונים שלך? לע דעת לא הביאו תעודה 4. האם אתה מעתיק במבחנים הרבה? לע 5. האם מורות אוהבות אותך? בערך 6. האם אתה מופרע? לע 7. יש לך הרבה חברים מביתץ הספר? כע 8. האם אתה מבריז משיעורים? לפעמים 9. כמה שיעורים בשבוע אתה מבריז? אני לא ממש מבריזה .. זה כזה פעם ב .. 10. פעם רבת מכות בבית ספר? לע זוכרת 11. אתה מפטפט הרבה בכיתה? כע
12. אתה מתחצף למורה? לע שאלון תחביבים: 1. מה התחביב הכי גדול שלך? מחשב? 2. אתה הולך לחוגים כדי להעשיר אותו? לעXB 3. מאיזה גיל אתה עוסק בתחביב זה? מאז שקנו לי אותו חח לע זוכרת זה היה מזמן 4. הרבה אנשים עוסקים באותו תחום? חח מלאאאא
5. כמה פעמים ביום אתה מתעסק בתחביב? כל היום כמעט 6. זה עולה כסף? חשמל
7. אתה מרווויח מהתחביב הזה כסף? {אם אתה מכין את זה} לע 8. למה אתה אוהב את התחביב הזה? כי דרך המחשב אני מדברת עם אנשים, שומעת שירים ועושה כל מיני דבריםXB 9. אתה חושב שתעסוק בתחביב זה עוד הרבה שנים? כע
10. מה אנשים חושבים על זה? אוהבים את זה מאודדדD: 11. האם אי פעם חשבת להפסיק להעסק בתחביב? ממש לא 12. למה? כי אני מכורה
שאלון הערצה: 1.אתם מעריצים מישהו? כע 2. את מי אתם מעריצים? להקות מפורסמות, זמרים, זמרות, שחקנים וכ'ו 3. למה? כי אני אוהבת ת'מוזיקה שלהם או את המשחק שלהם 4. פעם מגשתם אותו? כע 5. הוא מחול או מהארץ? ראיתי גם מחו"ל וגם מהארץ
6. הייתם רצים לפתח איתו קשר רומנטי? חח פעם רציתי עכשיו כבר לא .. זה שהוא זמר חתיך ואני מעריצה אותו לא אומר שאני מאוהבת בו .. בשביל אהבה צריך שאני יכיר גם ת'אופי שלו .. 7. מלפני כמה זמן התחלתם להעריץ אותו? כל אחד זמן שונה 8. מה בעצם גרם לכם להעריץ אותו? שמעתי שירים של הלהקות או הזמרים ואהבתי .. או שראיתי שחקנים בעיקר מצחיקים והתאהבתי בכישרון
9.מה אתם עושים כדי בטא את אהבתכם אליו? תלוי מי זה .. 10. הרבה אנשים מעריצים אותו? אממ כע .. הרבה אנשם מעריצים את מי שאני מעריצה כי הם טובים
11. חברים שלכם אומרים שהוא חתיך? יש ויש 12. אפשר תמונה של אותו אחד? חח זה מלא אנשים לא רק אחד זה או זה? אבטיח או ענבים? אבטיח פירותת או ירקות? ירקות ברקים או רעמים? ברקים אח או אחות? אח <אין לי אחות> מתנה אחת גדולה או הרבה מתנות? הרבה מתנות חברה אחת טובה או הרבה חברים לא טובים? אחת טובה כאב בטן או ראש? לע ולעXB מגרש ביתי או האו סי? לא מכירה בריטני ספירס או רוני סופרסטאר? אפחת הוואי או ארצות הברית? וואי קשהה .. שניהם
לאפה או פיתה? בגט
בנים או בנות? בנים תלתלים או חלק? חלק אמפי או אייפוד? אייפוד סרט בקולנוע או להוריד מהמחשב? קולנוע

Miss Menta

New member
../images/Emo115.gif חתימה ומאומץ חדשים. D:

שאלון על טבעי: 1. יש לך אמונות טפלות שאתה מאמין בהם? כן. 2. מהם? לדפוק בעץ 3 פעמים. 3. האם קרה לך מצב שחלמת חלום והוא התגשם במיציאות? כן. 4. אתה מאמין בחייזרים? לא החלטתי. 5. אתה מאמין ברוחות? כשאני ממש בפחד. 6. האם אי פעם עשיתם סיאנס? לא. 7. איך היה? 8. אם לא עשיתם- אתם רוצים לעשות? לא ממש. 9. אתה מאמין בקריאה בקלפים או בכף יד? לא. 10. פעם קראו לך? לא. 11. האם אי פעם נגלה אליך רוח? לא. 12. האם קרה שאמרת משהו אז הוא באמת קרה? {נגיד אם רבת עם חבר אז רצית שיקרה משהו וזה באמת קרה..} כן. שאלון מוזיקה: 1.אתה רואה ערוץ MTV? כן. 2.איזה שיר אתה הכי אוהב? כרגע? ברייטון רוק. 3. איזה זמר אתה הי אוהב? פרדי מרקיורי, יוני בלוך, ג'ון לנון. 4. זמרת? אין. 5. להקה? קווין, הביטלס, רד הוט צ'ילי פפרס ועוד. 6. רוק פופ או ראפ? רוק. 7. אתה חושב שקווין פרדליין מעפן? כן אבל הוא לא ממש מעניין. 8. מה דעתכם על רד הוט צ'ילי פפרס?
אנטוניסקס.
[שאי הוא שלי] 9. עם מי היית הכי הרבה רוצה להוציא דואט? פרדי מרקיורי. איזה חלום. 10. איזה קליפ הכי יפה לפי דעתך? (מכל הזמנים) המ. אני אוהבת את דה וואל של פינק פלויד. 11. איזה שיר? בוהמיין ראפסודי. 12. על איזה זמר או זמרת אפשר לוותר? שלא היה איכפת אם לא היה תשירים שלו...? רוני סופרסטאר
שאלון אהבה: 1. יש לך כרגע אהבה? חבר כאילו? לא. 2. מתי הייתה האהבה הראשונה שלך? מזמן. 3. מה הזמן הכי ארוך שבו היית חברה של מישהו? שנתיים. 4. והכי קצר? יום
5. מה יותר חשוב אופי או יופי? אופי. 6. מה את מעדיפה- שיהיו לך הרבה חברים? או שתמצאי את האהבה של החיים? האהבה של החיים. 7. האם קרה מצב שהיית חברה של מישהו אבל היית מאוהבת במישהו אחר? כן. 8. מה עשית? נפרדתי ממנו. 9. מה משך השיחה הכי ארוכה שהייתה לך עם בן? מלא. כמה שעות. 10. באיזה שעות זה היה? בלילה. 11. מה את חושבת כשאת רואה זוג מאוהבים ברחוב? שבא לי גם D: 12.האם התאהבת עם במישהו מהמין שלך? לא. שאלון טלפון: 1. יש לך דור שלישי? כן. 2. כמה כסף בערך בחודש יוצא לך בחשבון? עכשיו פחות אבל פעם זה היה מגיע ל450. 3. כמה זמן הייתה השיחה הכי ארוכה שלך? בפלאפון? שעה וחצי. 4. עם מי היא הייתה? אני לא זוכרת. 5. מתי בפעם האחרונה דיברתם בטלפון? לפני כשעה. 6. עם מי? שי. 7.מתקשרים אליכם הרבה? כן. 8. אתם מתקשרים הרבה לאנשים אחרים? כן. 9. אתה אוהב לדבר בטלפון? כן. 10. עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון {לא זמן.} נועה. 11. יש לך טוקמן? לא. 12. של כמה כסף? שאלון בית ספר: 1. אתה אוהבת ללכת לבית ספר? תכלס כן, אבל אני לא אוהבת להיות בשיעורים >< 2. אתה אוהב ללמוד? לא. 3. מה ממוצע הציונים שלך? אין לי מושג. 4. האם אתה מעתיק במבחנים הרבה? לא. 5. האם מורות אוהבות אותך? כן, נראה לי D: 6. האם אתה מופרע? לא ממש P: 7. יש לך הרבה חברים מביתץ הספר? כן. 8. האם אתה מבריז משיעורים? לא. 9. כמה שיעורים בשבוע אתה מבריז? 10. פעם רבת מכות בבית ספר? כן. 11. אתה מפטפט הרבה בכיתה? לא הרבה מאוד, אבל כן. 12. אתה מתחצף למורה? לא. שאלון תחביבים: 1. מה התחביב הכי גדול שלך? שירה, ריקוד, משחק [דרמה]. 2. אתה הולך לחוגים כדי להעשיר אותו? ממ כן. 3. מאיזה גיל אתה עוסק בתחביב זה? מלא זמן. 4. הרבה אנשים עוסקים באותו תחום? בריקוד כן. 5. כמה פעמים ביום אתה מתעסק בתחביב? ביום? חח. 6. זה עולה כסף? כן. 7. אתה מרווויח מהתחביב הזה כסף? {אם אתה מכין את זה} לא. 8. למה אתה אוהב את התחביב הזה? כי זה כיף. 9. אתה חושב שתעסוק בתחביב זה עוד הרבה שנים? מקווה. 10. מה אנשים חושבים על זה? שזה נחמד. 11. האם אי פעם חשבת להפסיק להעסק בתחביב? לא. 12. למה? כי אני נהנת. שאלון הערצה: 1.אתם מעריצים מישהו? כן. 2. את מי אתם מעריצים? קווין ופרדי מרקיורי. 3. למה? כי הם מרגשים ופרדי בכלל מלך. הוא ניגן מדהים, כתב והלחין בצורה מדהימה, שר מדהים, חמוד אמיתי, בעל חוש הומור P: 4. פעם מגשתם אותו? חחחחח הלוואי. 5. הוא מחול או מהארץ? חו"ל. 6. הייתם רצים לפתח איתו קשר רומנטי? חחחחח. אנחנו גרושים
7. מלפני כמה זמן התחלתם להעריץ אותו? תמיד הערצתי אותם. אבל ממש אובססיבי זה השנה. 8. מה בעצם גרם לכם להעריץ אותו? המוזיקה המדהימה. 9.מה אתם עושים כדי בטא את אהבתכם אליו? פוסטרים, דיסקים, דיוידי, כל היום במחשב שומעת שירים ורואה סרטונים. 10. הרבה אנשים מעריצים אותו? פעם כן, אבל מהשכבה שלי לא ממש וחבל. 11. חברים שלכם אומרים שהוא חתיך? לא, הם אומרים שהוא מכוער! והוא כ"כ חתיך! 12. אפשר תמונה של אותו אחד?
זה או זה? אבטיח או ענבים - ענבים. פירותת או ירקות - פירות. ברקים או רעמים - ברקים. אח או אחות - שניהם. מתנה אחת גדולה או הרבה מתנות - הרבה מתנות. חברה אחת טובה או הרבה חברים לא טובים? חברה אחת טובה. כאב בטן או ראש? ראש. מגרש ביתי או האו סי? לא רואה את שניהם. בריטני ספירס או רוני סופרסטאר? שיהיה בריטני. אבל שניהן יאק. הוואי או ארצות הברית? ארה"ב. לאפה או פיתה לאפה. בנים או בנות? העדפה מינית? בנים. אבל אנחנו שולטות D: תלתלים או חלק? חלק. אמפי או אייפוד? אייפוד. סרט בקולנוע או להוריד מהמחשב?

Miss Menta

New member
../images/Emo115.gif חחחחח XD

בתחילת שנה ילדה מעפנה כזאת באה ונתנה לי בוקס באף סתם ככה. אז החזרתי לה XD אבל היא באה לבקש סליחה והתחננה שנהיה חברות D:

נושבו

New member
עונה!

שאלון על טבעי: 1. יש לך אמונות טפלות שאתה מאמין בהם
כן 2. מהם
חתול שחור, נעל הפוכה 3. האם קרה לך מצב שחלמת חלום והוא התגשם במיציאות
אממ לא זוכרת.. אולי.. 4. אתה מאמין בחייזרים
לא 5. אתה מאמין ברוחות
כן 6. האם אי פעם עשיתם סיאנס
לא 7. איך היה? 8. אם לא עשיתם- אתם רוצים לעשות
אממ זה מעניין אבל מפחיד.. אני מעדיפה שלא להסתבך עם זה חח 9. אתה מאמין בקריאה בקלפים או בכף יד
יש מצב שיש דברים אמיתיים במה שהם אומרים.. אבל עקרונית לא. 10. פעם קראו לך
לא 11. האם אי פעם נגלה אליך רוח
לא
12. האם קרה שאמרת משהו אז הוא באמת קרה
כן שאלון מוזיקה: 1.אתה רואה ערוץ MTV
לא 2.איזה שיר אתה הכי אוהב
"ואולי" וbring me to life 3. איזה זמר אתה הכי אוהב
עברי לידר 4. זמרת
נינט, שירלי לילו 5. להקה
אוונסנס 6. רוק פופ או ראפ
רוק 7. אתה חושב שקווין פרדליין מעפן
כן 8. מה דעתכם על רד הוט צ'ילי פפרס
לא שומעת אותם 9. עם מי היית הכי הרבה רוצה להוציא דואט
אממ איימי לי
10. איזה קליפ הכי יפה לפי דעתך
יש הרבה... 11. איזה שיר
לא יודעת.. אצלי כל הזמן מתחלפת האהבה לשירים 12. על איזה זמר או זמרת אפשר לוותר? שלא היה איכפת אם לא היה תשירים שלו...
אבריל לאווין, פרגי-בלק אייד פיז שאלון אהבה: 1. יש לך כרגע אהבה
לא 2. מתי הייתה האהבה הראשונה שלך
מתי היה לי חבר או מתי התאהבתי בפעם הראשונה? 3. מה הזמן הכי ארוך שבו היית חברה של מישהו
חודש 4. והכי קצר
כנ"ל 5. מה יותר חשוב אופי או יופי
אופי.. אבל יופי לא מזיק כמובן 6. מה את מעדיפה- שיהיו לך הרבה חברים? או שתמצאי את האהבה של החיים
למצוא את האהבה של החיים 7. האם קרה מצב שהיית חברה של מישהו אבל היית מאוהבת במישהו אחר
לא 8. מה עשית? 9. מה משך השיחה הכי ארוכה שהייתה לך עם בן
אנאערף.. 10. באיזה שעות זה היה
לא זוכרתתתת 11. מה את חושבת כשאת רואה זוג מאוהבים ברחוב
חמודים! 12.האם התאהבת עם במישהו מהמין שלך
לא שאלון טלפון: 1. יש לך דור שלישי
לא 2. כמה כסף בערך בחודש יוצא לך בחשבון
100 3. כמה זמן הייתה השיחה הכי ארוכה שלך
בטלפון? שעתיים נראלי 4. עם מי היא הייתה
2 חברות שלי.. היינו בועידה 5. מתי בפעם האחרונה דיברתם בטלפון
היום בבוקר 6. עם מי
חברה שלי 7.מתקשרים אליכם הרבה
רגיל 8. אתם מתקשרים הרבה לאנשים אחרים
אם אני צריכה אותם כן.. אני לא מתקשרת סתם.. 9. אתה אוהב לדבר בטלפון
תלוי... 10. עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון
לא יודעת.. נראלי אמא שלי וחברה שלי. 11. יש לך טוקמן
לא 12. של כמה כסף?

נושבו

New member
ממשיכה...

שאלון בית ספר: 1. אתה אוהבת ללכת לבית ספר
כן.. אבל רק כדי לראות ת'חברות ובשביל ההפסקות 2. אתה אוהב ללמוד
לא 3. מה ממוצע הציונים שלך
90 ומשו 4. האם אתה מעתיק במבחנים הרבה
לא 5. האם מורות אוהבות אותך
חלק כן וחלק פחות 6. האם אתה מופרע
לא 7. יש לך הרבה חברים מביתץ הספר
כן 8. האם אתה מבריז משיעורים
לא 9. כמה שיעורים בשבוע אתה מבריז
אני לא 10. פעם רבת מכות בבית ספר
לא נראלי.. אולי ביסודי.. 11. אתה מפטפט הרבה בכיתה
לא.. פעם הייתי מפטפטת הרבה 12. אתה מתחצף למורה
לא שאלון תחביבים: 1. מה התחביב הכי גדול שלך
אין אחד.. אבל נבחר בלנגן.. 2. אתה הולך לחוגים כדי להעשיר אותו
כן.. חוג אורגנית 3. מאיזה גיל אתה עוסק בתחביב זה
כיתה ה'.. עם הפסקה באמצע לצערי.. 4. הרבה אנשים עוסקים באותו תחום
כן 5. כמה פעמים ביום אתה מתעסק בתחביב
כל יום 6. זה עולה כסף
השיעור פעם בשבוע עולה כסף 7. אתה מרווויח מהתחביב הזה כסף
לא 8. למה אתה אוהב את התחביב הזה
כי זה כיף! 9. אתה חושב שתעסוק בתחביב זה עוד הרבה שנים
כן 10. מה אנשים חושבים על זה
לא יודעת.. לא שאלתי 11. האם אי פעם חשבת להפסיק להעסק בתחביב
כן.. בכיתה ו'.. מה שגרם לי להפסיק 12.למה
כי הייתי סתומה שאלון הערצה: 1.אתם מעריצים מישהו
כן.. אבל אני לא אוהבת להשתמש במילה הערצה.. אני לא איזה משוגעת שצורחת כדי לגעת במפורסמים. 2. את מי אתם מעריצים
עברי לידר, אוונסנס, שירלי לילו 3. למה
כי הם מוכשרים ושרים יפה 4. פעם מגשתם אותו
את עברי לידר ושירלי לילו 5. הוא מחול או מהארץ
מהארץ 6. הייתם רצים לפתח איתו קשר רומנטי
לא.. חח וגם אי אפשר.. 7. מלפני כמה זמן התחלתם להעריץ אותו
עברי לידר-שנתיים נראלי.. שירלי לילו מכוכב נולד2 8. מה בעצם גרם לכם להעריץ אותו
עברי לידר-השירים, הקול אוונסנס-השירים, הקול של איימי, שירלי לילו-הקול. 9.מה אתם עושים כדי בטא את אהבתכם אליו
משתדלת ללכת להופעות 10. הרבה אנשים מעריצים אותו
עברי לידר ואוונסנס-כן שירלי לילו-לא 11. חברים שלכם אומרים שהוא חתיך
חלק כן וחלק לא 12. אפשר תמונה של אותו אחד
לא זה או זה? אבטיח או ענבים
אבטיח פירותת או ירקות
גם וגם ברקים או רעמים
ברקים אח או אחות
אחות מתנה אחת גדולה או הרבה מתנות
מתנה אחת גדולה (לא במובן הפיזי) חברה אחת טובה או הרבה חברים לא טובים
חברה אחת טובה כאב בטן או ראש
אפחד מהם מגרש ביתי או האו סי
לא ראיתי.. בריטני ספירס או רוני סופרסטאר
רוני הוואי או ארצות הברית
ארצות הברית לאפה או פיתה
פיתה בנים או בנות
מבחינה מינית? בנים תלתלים או חלק
חלק אמפי או אייפוד
אייפוד סרט בקולנוע או להוריד מהמחשב
סרט בקולנוע

LIly845

Well-known member
גכגי'דיךגכידךלכגי

שאלון על טבעי: 1. יש לך אמונות טפלות שאתה מאמין בהם?לא 2. מהם?- 3. האם קרה לך מצב שחלמת חלום והוא התגשם במיציאות?כן 4. אתה מאמין בחייזרים?כן 5. אתה מאמין ברוחות?כן 6. האם אי פעם עשיתם סיאנס?לא 7. איך היה?- 8. אם לא עשיתם- אתם רוצים לעשות?לא ממש 9. אתה מאמין בקריאה בקלפים או בכף יד?לא 10. פעם קראו לך?כן 11. האם אי פעם נגלה אליך רוח?לא 12. האם קרה שאמרת משהו אז הוא באמת קרה? {נגיד אם רבת עם חבר אז רצית שיקרה משהו וזה באמת קרה..}לא שאלון מוזיקה: 1.אתה רואה ערוץ כןMTV? 2.איזה שיר אתה הכי אוהב?אל תאלצו אותי לבחור 3. איזה זמר אתה הי אוהב?כנ"ל 4. זמרת?כנ"ל 5. להקה?כנ"ל 6. רוק פופ או ראפ?רק רוק 7. אתה חושב שקווין פרדליין מעפן?כן 8. מה דעתכם על רד הוט צ'ילי פפרס?גם מעפנים 9. עם מי היית הכי הרבה רוצה להוציא דואט?אף אחד מהם 10. איזה קליפ הכי יפה לפי דעתך? (מכל הזמנים)אל תאלצו אותי לבחור 11. איזה שיר?כנ"ל 12. על איזה זמר או זמרת אפשר לוותר? שלא היה איכפת אם לא היה תשירים שלו...?הרבה שאלון אהבה: 1. יש לך כרגע אהבה?לא 2. מתי הייתה האהבה הראשונה שלך?לפני שנה 3. מה הזמן הכי ארוך שבו היית חברה של מישהו?חודשיים 4. והכי קצר?חודשיים 5. מה יותר חשוב אופי או יופי?אופי 6. מה את מעדיפה- שיהיו לך הרבה חברים? או שתמצאי את האהבה של החיים?אהבה של החיים 7. האם קרה מצב שהיית חברה של מישהו אבל היית מאוהבת במישהו אחר?לא 8. מה עשית?- 9. מה משך השיחה הכי ארוכה שהייתה לך עם בן?5 שעות 10. באיזה שעות זה היה?מ6 עד 11 בערך 11. מה את חושבת כשאת רואה זוג מאוהבים ברחוב?כיף להם 12.האם התאהבת עם במישהו מהמין שלך?לא שאלון טלפון: 1. יש לך דור שלישי?לא 2. כמה כסף בערך בחודש יוצא לך בחשבון?100 3. כמה זמן הייתה השיחה הכי ארוכה שלך?4 שעות
4. עם מי היא הייתה?החברה הכי טובה שלי 5. מתי בפעם האחרונה דיברתם בטלפון?היום 6. עם מי?דודה שלי 7.מתקשרים אליכם הרבה?כן 8. אתם מתקשרים הרבה לאנשים אחרים?בערך 9. אתה אוהב לדבר בטלפון?לא 10. עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון {לא זמן.}מורין 11. יש לך טוקמן?לא 12. של כמה כסף?- שאלון בית ספר: 1. אתה אוהבת ללכת לבית ספר?לא 2. אתה אוהב ללמוד?לא 3. מה ממוצע הציונים שלך?94.6 4. האם אתה מעתיק במבחנים הרבה?רק כשיש משהו קריטי שפתאום אני לא זוכרת 5. האם מורות אוהבות אותך?כן 6. האם אתה מופרע?לא 7. יש לך הרבה חברים מביתץ הספר?בערך 8. האם אתה מבריז משיעורים?לא ממש 9. כמה שיעורים בשבוע אתה מבריז?לא בשבוע אבל בשנה בערך 5 10. פעם רבת מכות בבית ספר?לא 11. אתה מפטפט הרבה בכיתה?לא 12. אתה מתחצף למורה?לא שאלון תחביבים:טוב אין לי כוח יותר 1. מה התחביב הכי גדול שלך?- 2. אתה הולך לחוגים כדי להעשיר אותו?- 3. מאיזה גיל אתה עוסק בתחביב זה?- 4. הרבה אנשים עוסקים באותו תחום?- 5. כמה פעמים ביום אתה מתעסק בתחביב? 6. זה עולה כסף? 7. אתה מרווויח מהתחביב הזה כסף? {אם אתה מכין את זה} 8. למה אתה אוהב את התחביב הזה? 9. אתה חושב שתעסוק בתחביב זה עוד הרבה שנים? 10. מה אנשים חושבים על זה? 11. האם אי פעם חשבת להפסיק להעסק בתחביב? 12. למה? שאלון הערצה: 1.אתם מעריצים מישהו? 2. את מי אתם מעריצים? 3. למה? 4. פעם מגשתם אותו? 5. הוא מחול או מהארץ? 6. הייתם רצים לפתח איתו קשר רומנטי? 7. מלפני כמה זמן התחלתם להעריץ אותו? 8. מה בעצם גרם לכם להעריץ אותו? 9.מה אתם עושים כדי בטא את אהבתכם אליו? 10. הרבה אנשים מעריצים אותו? 11. חברים שלכם אומרים שהוא חתיך? 12. אפשר תמונה של אותו אחד? זה או זה? אבטיח או ענבים פירותת או ירקות ברקים או רעמים אח או אחות מתנה אחת גדולה או הרבה מתנות חברה אחת טובה או הרבה חברים לא טובים? כאב בטן או ראש? מגרש ביתי או האו סי? בריטני ספירס או רוני סופרסטאר? הוואי או ארצות הברית? לאפה או פיתה בנים או בנות? תלתלים או חלק? אמפי או אייפוד? סרט בקולנוע או להוריד מהמחשב?

למעלה