קורי עכביש 8/10

העכביש2

New member
../images/Emo110.gif קורי עכביש 8/10

הפינה בת 21 היא משתחררת מהצבא!!! קרבית או לא קרבית?!?!?

העכביש2

New member
../images/Emo41.gif כסף

כסף משפיע על הכל כסף חשוב לשקט כלכלי כסף קונה דברים חשוב שיהיה כסף למטרות מסויימות בחיים כסף זה דבר מסריח

העכביש2

New member
../images/Emo41.gif הסוכה המעופפת

אחי: לירןןןןןןןןןןן יאלה בוא כבר אני: לאן לבוא? אחי: יאללה נו, בוא נבנה את הסוכה כבר. חמישי שעבר. שעה 2....אני ואחי מרכיבים מוטות של סוכה מצ'וקמקת כדי שסבא שלי יהיה מבסוט
. מנסים לייצב אותה. מצליחים. מתחילים לשים בריזנט ירוק שיהיה הקירות של הסוכה....זה מתחיל טוב.....ואז....הרוח מתגברת.....אנחנו תופסים את הסוכה....הרוח מתחזקת......מנסים לייצב אותה שוב....בסוכה מעיפה לי מוט לרגל......"
" אני אומר לעצמי....הסוכה ממשיכה להשתולל......הרוח בשלה.......אנחנו מתחילים להגרר הצידה...אחורה...אחי חוטף מכה ביחד.......הרוח לא נרגעת.............
בסוף שמנו עליה עציץ גדול......לא משנה שאחרי חצי שעה ראינו אותה אצל השכנים והלכנו להביא אותה
בסוף ישבנו בסוכה המעופפת....היה דווקא נחמד

מותר לי

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

עכשיו אני מבינה למה יש דוגמאות על סוכה שנמצאת על עץ, סוכה על גמל... כי מישהו בנה אותה והיא עפה!

העכביש2

New member
../images/Emo41.gif ינואר של לפני שנה

(אני עוד אכתוב על שיר) אני מתגעגע אליו. לינואר של לפני שנה. הכל היה פשוט....בלי ציפיות....בלי רצונו בומבסטיות... בלי ציפיה לטלפון....בלי מחשבות בליל ירח.... בלי בהייה בכל זוג שעובר....בלי עקיצה בלב מכל גילויי חיבה אצל הזולת.... עם שירים שמחים ולא עצובים עם מילים שעושות טוב אבל לא גורמות לגעגועים.... אני מתגעגע אליו לינואר של לפני שנה... כי אחריו זה כבר לא אותו דבר כי אחריו...הכל השתנה....

מותר לי

New member
כן, ינואר של לפני שנה...

ינואר כל כך יפה, כל כך טהור, כל כך מבשר טוב... לא רציתי הרבה, רציתי רק שהכל ימשיך כמו שהתחיל... אצלי זה דווקא לא היה פשוט, היו המון תוכניות, המון ציפיות, המון רצונות, אבל רצונות קיומיים... בשביל הינואר היפה הזה הסכמתי לשנות המון דברים בחיים... דברים שלפני ינואר ההוא גם אם העולם היה מתהפך שלש פעמים והייתי זוכה בפרס הראשון בלוטו לא הייתי משנה אותם... וינואר 2006 גרם לי להסתכל אחרת על הכל... את אורח החיים שלי שיניתי מקצה לקצה... הרגלי אכילה, הרגלי שינה, סדר עדיפויות בעבודה... הקשבתי יותר לגוף שלי ופחות לסביבה (ומי שהכיר אותי אז ידע שבשביל אחרים הייתי נותנת גם את הנשמה שלי אם היה צריך...) זה היה הינואר הכי יפה בחיי... ובדיעבד- הוא היה פתיחה מוצלחת לשנה גרועה...

העכביש2

New member
../images/Emo41.gif מי רוצה חתונה פלצנית ../images/Emo35.gif

בחתונה של טליה וחגי שמילצרתי בה שבוע שעבר, החליטו להיות מקוריים ולהביא את התפריט של החתונה במעיין דף בכל שולחן... ואני אוהב את הקייטרינג שלנו. הוא כזה פלצן עם ההגדרות שלו בנושא האוכל... קבלו את התפריט, לא נגעתי במה שכתוב -- זה מובא כלשונו: מנה ראשונה פילה בורי בעגבניות מיובשות, קונפי שום ורוזמרין על מצב אורז בסמטי עם בצלצלים קלויים וצנוברים. מנה שניה שיפודי אנטריקוט ביין אדום על מצע תפוחי אדמה אפויים נתחי פרגית בצ'ילי, מוסקט וכרמל על מצע קדירת ירקות ירוקים סלטים סלט ירקות קלויים סלט עגבניות שרי עם פיטריות סלט עלי בקצ'ויי עם רימונים ןעישבי תיבול סלט כרוב אדום ולבן עם שומשום וקשיו ברוטב אוריינטלי קינוחים תפיחת שוקולד בלגי חם (סופלה בעברית) שטרודל תפוחי עץ עם גלידת רום וצימוקים סורבה קוקוס במרק פסיפלורה משבצות שוקולד נוגט בזיגוג שוקולד ושברי אגוזי לוז
נו מה אתם אומרים??!

העכביש2

New member
../images/Emo221.gif מכירים את זה ../images/Emo35.gif

מכירים את זה שאתם שומעים שיר ולא יודעים מיהו ושל מי ומנסים לגלות את העיניין. אז בימינו יש את פורום זיהויי שירים אבל מה קורה אם אתם לא יכולים לבטא כמו שצריך את ההבהרות?!?! שימו לב לסיפור הבא (מוקדש לרדיו 90FM ולועידת המסנג'ר של פורום מצעדים): בשנת 1998, כשעוד הייתי מקליט שירים מהרדיו לקלטות טייפ, הקלטתי מ90FM שיר לאטיני כזה - דרום אמריקאי, מזכיר מאוד בקצב שלו את שיר השורות המפורסם Latinos. במשך 8 שנים!!! ניסיתי למצוא את השיר הזה....שאלתי אנשים, ניסיתי באינטרנט, בפורומים אך ללא הצלחה. בשבוע שעבר עבדתי בקייטרינג כשלפתע -- גאד איז דה די ג'יי נחלץ לעזרתי!! הוא שם את השיר!!!!! אחוז אמוק רצתי אליו כדי לשאול אותו מה שם השיר.....והוא אמר לי 8 שנות חיפושים הגיעו לקיצם!!!!!!!
קבלו את שיר הקיץ הכי טוב שיצא לכם לרקוד!!!!!! (למרות שכבר סתיו) Havana Delirio - carnavalera

מותר לי

New member
מכירה, בטח מכירה! ../images/Emo7.gif

יש לי שני שירים כאלו... אחד מהם הולך ככה: "שרים אותו כמה זמרים, כל זמר שר בית וכולם יחד את הפיזמון, זה שיר עם מנגינה דיכאונית, השיר נכתב בעקבות הפיגוע הסימולטני שהיה בירדן לפני כשנה" וכמובן יש לי חלקיקי שיר שמיד כשזיהיתי אותו ברדיו לקחתי קלטת והקלטתי (חצי שיר בערך
) אבל אין לי איך להעלות את חלקיק השיר מקלטת למחשב
והשני: שיר בערבית, שרה אותו ילדה כבת 12, בקליפ של השיר יש המון ילדים לבושים לבן ונמצאים במקום עם בדים לבנים ובריכה באמצע (נראה כמו אתר טבילה), המשפט היחיד שהצלחתי "לשלות" מהשיר היה "יא מוחמד יא חביבי" שזה נמצא בפיזמון (והתרגום באנגלית הוא "o muhammad my belove"), יש לה קול אדיר, בסוף הקליפ רשום makka soft (ויש להם אתר, רק שכולו בערבית אז הסיכוי למצוא את הקליפ אפסי) ומידי פעם יש מילה בערבית ש"חולפת" בקליפ... היום התמקדתי במילה ההיא, מסתבר שכתוב يا محمد (יא מוחמד) כמה מקורי
אבל לפחות עכשיו אני יודעת מה השם של השיר, עכשיו נשאר לגלות מי זו הכוכבת האדירה שבגיל כל כך צעיר היא שרה בקול כל כך צלול, נקי, גבוה וחסר זיופים! החיפושים שלי רק התחילו

למעלה