../images/Emo220.gif ../images/Emo91.gifת עכביש
והנה כמה וכמה המלצות מוזיקליות שהבאתי היום בפורום מצעדים...
Sarah Harmer - Don't Get Your Back Up את שרה הארמר גיליתי שוב בזכות האזנות לרדיו באינטרנט שם מגלים דברים מעולים. אני מכיר רק את השיר הזה שלה, שיר בסגנון רוק שקט כזה, מזכירה טיפה את שריל קרואו נגיד. סגנון כייפי.
Anna Ternheim - Lately והנה עוד זמרת שגיליתי באותה דרך: אנה טרנהיים. שרה בסגנון רוק קאנטרי כזה ובשיר הזה מזכירה במידה את החדש של ג'ש ראוס. שיר נסיעה מעולה. אני תמיד נהנה ממנו. בהמשך אביא עוד המלצות שלה.
Vienna Teng- Drought הזמרת עליה אני ממליץ כבר כחודש וחצי. אחרי the tower ו- gravity אני ממליץ על השיר הזה מתוך האלבום הראשון שלה. כ"כ יפה, לשעות לילה מאוחרות.
Sia - Breathe Me אולי חלקכם מכירים – שיר מהשנה שלא זכה לחשיפה גדולה מידי. אני נהנה לשמוע אותו, פסנתר דומיננטי, ביצוע טוב של הזמרת.
Missy Higgins - Ten Days מי מכיר את הזמרת הזאת? קוראים לה מליסיה מוריסון והיא זמרת אוסטרלית אותה גיליתי שוב מתחנת הרוק הנשית שהיתה פעילה שנה שעברה "רוק צ'יקס רדיו". במיוחד אני אוהב את השי הזה אבל גיליתי אותה בזכות שיר אחר (Scar). לקוח מהאלבום שלה The Sound of White שיצא ב-2004.
Howie Day - You & a Promise זמר אמריקאי מצויין בסצינת האינדי רוק אקוסטי. יש לו שירים מעולים ומי שאוהב את הסגנון לא יכול לפספס אותו. הנה שיר שלו שגיליתי לא מזמן והוא מושמע אצלי רבות. לקוח מתוך האלבום שלו שמסתמן כאבן דרך של הזמר המוכשר זה " Stop All The World Now" (מתוכו לקוח גם השיר המפורסם שלו " Collide"). יצא ב-2003.
Switchfoot - On Fire אני כ"כ מדבר על השיר הזה שאני לא יכול להפקיר אותו בפינת ההמלצות הזאת! סוויצ'פוט האמריקאים עם אולי הסינגל הכי טוב שלהם לפחות לטעמי. לקוח מהאלבום " The Beautiful Letdown" שיצא ב-2003.
Dispatch - The General שיר שגיליתי ממש אתמול. מי שאוהב את ג'ק ג'ונסון ישר יתחבר לשיר הזה של להקה שלא הכרתי ואחרי בדיקה מדובר בחבר'ה אמריקאים שהיו פעילים 8 שנים והתפרקו ב-2004. מנגנים אינדי רוק והאמת – חבל שהם כבר לא איתנו. לפי השיר הזה הם ממש מצויינים!
Holly Brook - Wanted איזה זמרת מעולה!!!! אם השם מצלצל לכם אתם יכולים להציץ בדמות הנשית שחברה לפורט מינור בשיר " Where'd You Go". אתמול שמעתי את השיר הזה שלה ופשוט התאהבתי. קול נוגע, ביצוע מלוטש. מסתבר שלא חסרות זמרות טובות, פשוט צריך למצוא אותן.