קורי עכביש 22/8

העכביש2

New member
../images/Emo110.gif קורי עכביש 22/8

האמת? כבר איבדתי ת'ספירה... בטח פינה מספר 9 או משהו... למי שזה ממש חשוב שיעשה ספירה בעצמו

העכביש2

New member
מה שרואים בתחנת אוטובוס....

אז השבוע יצא לי להיות הרבה בין אוטובוסים... ובת"א...בעזריאלי...ראיתי מודעה על התחנה...ואני מביא לכם אותה כלשונה, נראה מה תגידו
זה הולך ככה: " דרושה שותפה בודדה לדירה מגורים חינם הדירה באיזור פ"ת מרוהטת קומפלט וכוללת: מזגן, מקרר, ציוד למטבח, גז, מכונת כביסה, ארונות, מיטה, דוד שמש, דוד חשמל, פלדלת (לאאא באמת?
), טלוויזיה, כבלים, אינטרנט. למתאימה תינתן משכורת חודשית לעבודה כולל משרדית תנאי קבלה ליברלית בודדה שאין לה מחויבות, בעלת חוש הומור, נראת טוב, ראש טוב, מגיל 17 עד גיל 25, אוהבת לבשל, דיור השותפות בחינם תמורת אחזקת הבית - מומלץ כולל בישול לבקש את ירון *****05069 "
(הערת עורך הפינה: "ליברלית בודדה"???? וואט דה פאק?!?!
)

מותר לי

New member
../images/Emo122.gif

במילים אחרות: "אני בחור דפוק שרוצה לצאת עם מישהי וכולן בורחות ממני הבחורה שאני מחפש צריכה להיות... [בלה בלה בלה...] את תתחזקי את הבית, אני אביא את הכסף יאללה, תתקשרי!" השאלה שלי היא- מאיפה יש בבית עבודה משרדית?
ולגבי הפלדלת- גם בבית של ההורים, גם בדירת שותפים בירושלים וגם בקיבוץ בו גרתי לא היתה דלת פלדלת! בירושלים בכלל- היתה לנו דלת כמו של מרפסת שירות- החצי למטה מ"פוליגל" עבה מיוחד של דלתות, והחצי למעלה מזכוכית עם "וילון" כדי שלא יציצו לבית
(המלצה: לא צריך להציץ! פשוט תשברו את הזכוכית
)

העכביש2

New member
../images/Emo56.gif שומעים צילצולים...

מכירים את המילה "רינגזייאטי"??? אני מניח שלא. וזאת מהסיבה הפשוטה: זאת מילה חדשה שהומצאה והמשמעות שלה זה "חרדת הצלצול". כמה פעמים קרה לכם שהחזקתם בתיק והצמדתם אותו לאוזן כי אולי הטלפון מצלצל???
קראתי על זה ב"ידיעות" של שבוע שעבר. דיוויד לאראמי עשה עבודת דוקטורט על "השפעת הסלולרי על התנהגות בני האדם" באוניברסיטת קליפורניה. מסתבר שככל שהזמן עובר והסלולרי הופך להיות יותר ויותר חלק מחיינו אנחנו מושפעים מאוד ויש תופעות לוואי. מסתבר שהמוח מגיב לצילצול טלפון סלולרי גם אם אין מילצול בכלל!! וזה יכול להגיע עד לרמה שאנחנו ממש נושיט יד וניקח את הטלפון כדי לבדוק אם מישהו מתקשר. המדעדים הסבירו את זה בצורך האדם להיות מחוזר ומקושר עם הסביבה שלו. מסתבר עוד שהצלילים מהם מורכבים צילצולים של פלאפון הם הכי קלים לקליטה ע"י המוח בדומה לבכי של תינוק שמקפיץ כל אמא רעננה
הצרה היא בצלילים כאלה, שאי אפשר לדעת מהיכן הם מגיעים ולכן כל פיפס יכול להשמע לנו כמו הפלאפון שלנו... אכן, העולם השתגע!!

מותר לי

New member
האמת ש...

עד שאני קולטת שהטלפון מצלצל הוא הרבה פעמים מפסיק
אני שמה על רטט, ואם נדמה לי שאני שומעת צילצול אני מניחה את היד על התיק, אם הוא לא רוטט זה לא שלי
מה זה מילצול?

Dolphinea

New member
שיעשה ספירה בעצמו....../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

העכביש2

New member
ומי יחליט על הגבר שלך? ג'וק !!!

נשים שונאות ג'וקים! זאת עובדה! וגם פוחדות מהם... אז עכשיו, מי שרוצה למצוא את הגבר שלה שתחשוב פעמיים לפני שהיא הורגת את התיקן התורן באמבטיה...
שימו לב, וזה מהיום בעיתון: ד"ר מרגריטה דניסוב, מדענית מהמכון לזאולוגיה באקדמיה למדעים ברוסיה טוענת שמקקים או בשפת העם - ג'וקים, מאוד חכמים ובעלי אינטואציות חזקות במיוחד! לפי מחקר שערכו במכון, ג'וקים מסוגלים ליצור קשר אמוציונלי עם אנשים ! לפי אמונה נושנה -- לפי התנהגות הג'וקים אישה יכולה לדעת מה יעלה בגורל הקשר שלה עם בן זוגה. אם הג'וק עצבני ביום יום - אז הבן זוג ממש לא לעיניין. אם התיקן רגוע -- יש עתיד!! ואיך המחקר עבד?? 50 נשים שעמדו להתחתן התבקשו לתפוס מקק ולשים אותו בארגז בבית, ולספר כיצד הוא מתנהג. לאחר שנישאו, התבקשו הנשים לתאר את חיי הנישואין שלהן וכך היה במשך שנתיים וחצי. התוצאות: המקקים עפ"י התנהגותם טרום החתונה, ניבאו כמעט ב-100 אחוז האם הקשר יצליח או לא... ועל זה נאמר: מקק! תעשה לי ילד!!!!!

../images/Emo4.gif

תודה אבל לא תודה, אני לא מתכוונת לגדל ג'וקים כדי לדעת איך היו היחסים שלי.... אם היית אומר עכברים אז אולי הייתי חושבת על זה

העכביש2

New member
והנה ההסבר....

המלא מהעיתון: אם המקק זז אך לא מגלה עצבנות יתרה -- הנישואים יצליחו אם המקק עצבני ומנסה לברוח -- הבעל ישתכר ויתפרפר אחרי החתונה אם המקק מניע רק את מחושיו -- החתן איש חכם אם המקק לא זז בכלל -- האיש לא יוצלח מכל הבחינות (וזה עפ"י אמונה עתיקה כן?
)

מותר לי

New member
../images/Emo124.gifואם המקק מחפש את קירבתי?

אם הוא רץ לכיווני? אם הוא חושב שהיד שלי זה המקום הכי טוב לנוח? <זה באמת נוח, רק למה לדקור, למה?> ואם חתולה משגעת אותו? אם הוא פוחד ממנה? אם הוא בורח בגללה?

Dolphinea

New member
מישהו יכול להסביר לי למי היה כ"כ...

משעמם שהוא החליט לעשות כזה מחקר
באמת מי האנשים האלה שעושים את המחקרים המוזרים האלה

למעלה