קורי עכביש # 2

העכביש2

New member
../images/Emo110.gif קורי עכביש # 2

פינה אישית. כאן אני מביא ממחשבותי והגיגי. אתם מוזמנים להגיב או סתם לשים סמיילי. אתם מוזמנים גם לא להגיב בכלל. אבל אז אני אהיה קצת עצוב, אז תגיבו. תודה.

העכביש2

New member
../images/Emo41.gif חוק השערה

מכירים את חוק השערה? נו, אותו חוק שאומר שאם תתלשו שערה במקום מסויים בגוף היא תגדל מהר יותר ועצבנית יותר. לאחרונה התחבר לי ממקורות שונים שאולי יש עוד סעיף שלא הייתי מודע לו. מה שהתברר לי שגם אם מקצרים את אותה שערה (או קבוצת שערות המקרה הזה) אז היא גם צומחת מהר יותר. מישהו יכול לאשר או להכחיש את העיניין? יש לכם סברה בנושא? מכירים את החוקה? ובכלל, אין שערה שרק קוצרה באמצע ולא נחתכה מהשורש יודעת לצמוח מהר? מה, אמצע השערה מעדכן את הגוף על החיתוך ומבקש שיזריז תהליכים? אכן תעלומה...

ToryMaster

New member
אשליה אופטית מה שנקרא

כיוון שלשערה יש דרך קצרה יורת לצמוח, זה נדמה שהיא גדלה מהר יותר. בנוסף, אם תסתכל על שערה רנדומלית, תראה שהיא מתחדדת לקראת הסוף, מה שנותן לה מראה דק ועדין יותר, כשאתה חותך שערה באמצע, אתה משאיר רק את החלק העבה יותר, וזה גורם לזה להראות כאילו היא צומחת עבה יותר. מבחינה גנטית, קצב הצמיחה והעובי "קבועים מראש", גזירה של השערה לא משנה את הDNA.

אני יכולה לאמר את מה שאני יודעת מניסיון

שאם מורידים שער בשעווה אז הצמיחה מדללת והשערות רכות ואם בסכין השערות נהיות עבות וקשות... תגיע למסכנה לבד

אני מכירה גברים

אומרנם לא הרבה אבל מכירה, גברים שמורידים שער בשעווה וזה נכון גם לגביהם וכמובן שאני לא מדברת על הפנים...

העכביש2

New member
../images/Emo41.gif הים של הערב...

הרבה אנשים אוהבים את הים. אוהבים לרבוץ בו, אוהבים ללכת עליו, בשבת בבוקר, בצהרי היום.... אז אני מודה. גם אני אוהב את הים. אבל לא את זה עמוס האנשים בשבת חמימה. אני אוהב את הים של הערב. זה עם הצבעים בשמיים. זה שלקראת שקיעה של שמש. זה הים שאני אוהב. הים של הערב מעורר השראה...

ים בכלל זה אחלה של דבר!!

אני אוהבת בעיקר להסתכל על הים.. לשבת, להסתכל ולחשוב.. בדר"כ זה יותר אפשרי בערב, כי אז יש פחות אנשים.. יותר שקט... ותכלס, הצבעים של הים בשעות האלה מהממים..

העכביש2

New member
../images/Emo41.gif הערכה

האם אנחנו מעריכים את חיינו? את הרגעים הקטנים של החיים? את אותו היום בו אנחנו מרגישים טוב ככה סתם? את אותו הלילה בו אנחנו עוצמים עיניים ומרגישים שמחה בלב? את אותו חיוך בצהריי היום? את אותה מחווה שמישהו עשה ככה סתם למעננו? את היכולת לעשות דברים בכוחות עצמנו? את ההליכה, את הריצה, את האכילה במסעדה, את הנס קפה של 5.... את ההרגשה הטובה....

להעריך את החיים

אפילו את הדברים הכי קטנים שבהם אנחנו אולי יודעים אבל לא תמיד זוכרים שבשניה אחת הכל יכול להשתנות...

העכביש2

New member
../images/Emo41.gif זה יכל להיות אחרת...

מה היה קורה אילו............ פספסנו את אותה שניה...? אם בדיוק באותו רגע היינו הולכים...? ומה היה קורה אם בדיוק באותה שניה לא היה לנו מצב רוח לענות? או לספר? או סתם לכתוב את אותה הודעה.....? מה היה קורה אם היינו מפספסים את האוטובוס? או עולים עליו? מה היה קורה אם לא היינו נפרדים לשלום? מה היה קורה אם היינו מתעקשים על עמדתנו? אני בטוח שכולכם מכירים את זה. מעשה קטן של שניה אחת משנה לכם תקופה שלמה/את החיים... כי הכל בדיעבד. באותו רגע אנחנו לא יודעים כיצד צעד שלנו ישנה דברים...כיצד שניה קטנה יכולה להיות כ"כ משמעותית....לפעמים- לחיים שלמים....

"אם"

זאת מילה ממש כבדה. תמיד בכל דבר שנעשה יש לנו בחירות ובכל בחירה הדרך יכולה להיות כ"כ שונה.. זה מצריך חשיבה רצינית מצד אחד אבל מצד שני עלינו לזרום ולא להיות כאלו כבדים כי... אלו החיים...!

העכביש2

New member
../images/Emo41.gif הבלונדינית, הילדה ואני

אז הנה סיפור קטן שקרה לי בריצה האחרונה... רץ אני על השביל בדרך לים...מרחוק אני רואה מישהו רץ...שיער ארוך...בלונדיני.... בעודי מתקרב תוך כדי ריצה אני מסתכל הצידה ורואה ילדה קטנה, רוסיה, מתחילה לרוץ גם היא... השפענו עליה. הבחור עם השיער הארוך ואני. היא הרגישה שאם היא לא תרוץ באותה שניה היא לא שווה משהו. אז היא רצה לצידי, עד שהתעייפה. כשהמשכתי להתקדם ועקפתי את הבחור בכלל ראיתי שזו בחורה. חייכתי לעצמי. "לא כל מה שאתה חושב זה הדבר האמיתי" אמרתי לעצמי. הגעתי לים, עשיתי פסה וחזרתי חזרה בריצה הביתה. בחזור, הילדה הקטנה ממקודם ראתה אותי שוב. הפעם היא חייכה אלי ועשתה לי שלום. שלום של ילדה קטנה. חמודה. היא גרמה לי לחייך בחזרה.....

למעלה