קורי עכביש 13/8

העכביש2

New member
../images/Emo110.gif קורי עכביש 13/8

פינה מספר 8
24 חיילים הרוגים בסופ"ש
ממש עצוב ועושה מועקה על הנשמה. הפינה שלי ממשיכה כרגיל, כי אני לא מוכן להכנע לעצבות למרות המצב הקשה במדינה! מקווה שיהיה שבוע שקט לכולנו

העכביש2

New member
../images/Emo41.gif מצעד המקומות הגרועים למפגש ../images/Emo41.gif

מפגש פורום תמיד עולה על סדר היום. אז החלטתי (גם מכיוון שאנחנו מתכננים להפגש בפורום מצעדים) לעשות את--- המקומות הכי גרועים למפגש פורום!!! כמובן שזה דירוג אישי ואתם מוזמנים להוסיף מקומות גרועים כאוות נפשכם
מקום 12: פארק הירקון/פארק איילון/ כל פארק שהוא מהסיבה הפשוטה: קחו חובבי אינטרנט מופרעים ושימו אותם בפארק. מה התוצאה: מפגע סביבתי חמור ואזעקת מחלקת איכות הסביבה העירונית למקום. לא מתאים
מקום 11: הגראנד קניון בחיפה נו באמת! אנחנו אולי יודעים מי צעד במצעד האלג'ירי במקום ה-9 ב-1996, אבל להתמצא בקניומפלצת הזה אף אחד כבר לא יכול... תקראו מה קרה קרה לחבר'ה מפורום "מפצחי אגוזים" שעשו את המפגש שלהם שם.....מה.....מה?....אין כבר פורום כזה???....בדיוק!
מקום 10: קניון הזהב בראשל"צ כי בינינו - מי מגיע לקניון הענקי הזה אם הוא לא ראשל"צי? בדיוק!! nobady!!! איטס פאר אוואי! מקום 9: קניון עזריאלי הקניון הזה הפך להיות (ונגדיר במילים עדינות): זונת המפגשים האינטרנטיים של ישראל! כל מי שחפצה נפשו עושה שם מפגש: פורומים בתפוז, פורומים בנענע, פורומים בכלל, ישרא-בלוג, בלוגי-בלוג , בלוגרים למינהם, אספני בולים, רוכלים, גנבים, שתיינים! כל עמישראלחי בעזריאלי!!!
מקום 8: קניון השרון בנתניה מה מזכירה לכם המילה פיצוץ???
לא מומלץ
מקום 7: תחנות רכבת למיניהן כי חוץ מהעיתון "ישראלי" אין בהם באמת משהו מיוחד ולהיפך: המוני חיילים מיוזעים, אנשים רוטנים, רכבות רועשות ועוד לא דיברנו על המחירים המופקעים במזנונים!! גזילה לאור היום! מקום 6: קניון ארנה בהרצליה שם תעשו מפגש רק אם אתם פורום "פאקצות", פורום "צפונבונים", פורום "טחונים" או פורום "פיפטי סנט". מה גם שהוא מעצבן בטירוף ומלא הרצליינים-עלק וכל מיני וואנאבי...
חמשת גדולים (או אל תעזו להתקרב לפה עם הפורום שלכם!) מקום 5: אבן-גבירול/בוגרשוב/שאול-המלך/ארלוזרוב/דיזינגוף (בת"א כמובן) כי הדבר הכי טוב שייצא לכם מזה זה מפגש אקראי עם דני סנדרסון באיזה קפה או יותר טוב: מרגלית צנעני תקרוץ לכם במעבר חציה!!
ועוד לא דיברנו על הפיח של העיר שגורם לאסתמה ועל ההליכה הארוכה והמיוזעת שתגרום לחברים שלכם לשאול אתכם בסוף העבר אם חזרתם ממסע כומתה
!!! מקום 4: איזור הדרום דימונה? אופקים? ערד? באר שבע??? אילת (פחחחח כן,בטח) איזור הדרום הוא המקום הזה שלא רציתם להגיע אליו והגעתם בטעות! אחורה פנה קדימה צעד...
מקום 3: איזור הצפון בימים כתיקונם זהו איזור נהדר אבל עכשיו-- יש צורך אפילו להסביר???
(לקיים מפגש באיזור זה רק אם סרטי ארנולד שוורצינגר וסטיבן סיגל זה משחק ילדים עבורכם) מקום 2: התחנה המרכזית הישנה בת"א מעניין אם איזשהו פורום עשה שם מפגש פעם
אטרקציות פוטנציאליות לבאי המפגש: זונות, סרסורים, דוכני מזל, זונות, סרסורים, רוכלים משופמים, זונות, סרסורים, גנבים, זונות סרסורים ומסוממים! מי בא?
ובמקום ה-1 !!!
התחנה המרכזית החדשה בת"א!!! לעולם אל תפגשו בה! ולמה? כי בנוסף היותה מלאה באנשים שאין להם כח לחיים, יש בה קומות אפילות שבהם אפשר לצלם את אחד מסרטי צעקה הבאים, חנויות מוזרות, גנבים (גנבו לי שם ת'פלאפון
) והכי חשוב: >>> התחנה המרכזית החדשה היא בדיוק כמו הישנה במסווה של מודרניזציה חולנית ומעוותת!!! אהההההההההההההההההההההההההההההההההה..... << הקטע כתוב בצורה הומוריסטית. כל הקשר בינו לבין המציאות מקרי בהחלט >>

Barvazoom

New member
הלוו!! לא לזלזל באילת...... ../images/Emo8.gif

הרי היית מת שיהיה מפגש פורום באיזה מלון, 5
, עם
ו
בבריכה. לא כך?

העכביש2

New member
../images/Emo41.gif מתות על חתונות???

אז הנה סוגיה מעניינת שהפציצה אותי משני כיוונים שונים השבוע והחלטתי להביא את זה כאן. בנות וחתונות - לאן? באחד מהלילות של שבוע שעבר דיברתי עם קושקוש על עיניין החתונות. בנות אוהבות חתונות. אוהבות את המוסד הזה. אוהבות אולמות. אוהבות איפור. אוהבות שמלות. בנות אוהבות להתחתן. כבר מגיל צעיר בנות חושבות על החתונה. איך היא תהיי, מה תהיי, למה... עשרות שיחות ןתהיות כבר נחרשו סביב נושא בנות וחתונה. אז דיברתי עם קושקוש, אמרתי את עמדתי לגבי חתונות (
) ושום בשורה לא יצאה מהשיחה: חתונות -- בנים OUT בנות IN אבל אז, בשבת, קראתי את הטור של בן לוי "סינגל" ב"7 לילות" של ידיעות. ומה הוא כתב??? בדיוק על זה! בנות וחתונות! והוא לקח את זה לכיוון מפתיע ביותר! הנה קצת ממה שהוא כתב, תחת הכותרת "דבר נקי - מעניין מתי המילה 'חתונה' הפכה אצלכן לקללה" "במשך דורות השתרשה הקביעה שבחורות מתות תמיד להתחתן, בכל מצב ובכל מזג אויר. .....אלא שבזמן האחרון אני נתקל יותר ויותר בתגובות אחרות מפי בנות שמפגיזות לגבי שאלה על חתונה: אל תקלל. .......זה מוזר. במשך שנים אילפתן אותנו להתנהג יפה ולהסכים לראות את הזקן של הרב.......אז לאן כל זה נשפך? איך הכל התהפך?" אכן - מודאג בן לוי....וכנראה שהוא יודע על מה הוא מדבר.... אז מה איתכן רווקות/פנויות/תפוסות/קשריות? רוצות להתחתן? אוהבות להתחתן? או שאולי זו באמת הקללה החדשה עבורכן??

../images/Emo6.gif

טוב... חתונה, זה דבר נפלא כשיש לך את הזוג הנכון ואתם מוכנים לזה. חתונה זה דבר נפלא כשהיא באה מרצון חופשי ולא מדחף של לא להיות לבד או למה כולם כן ואני לא! חתונה זה יום פינוק האישה, איפור שער, שמלה, ממש מופע של האישה, לגבר זה גם מרגש. חתונה, איך הגעתם לזה? בוא נחשוב איך תמשיכו עם זה...

העכביש2

New member
../images/Emo202.gif בטלוויזיה ../images/Emo202.gif

אז המלצת טלוויזיה אחת מהיום... (רק נזכיר שב-YES STARS גם הערב (22:20) תשודר הסדרה "ממעמקים" (פרק 2), אז עדיין לא מאוחר להצטרף). ומה מתחיל הערב? אשפי האימה - מיטב במאי האימה בפרוייקט מיוחד , כל לילה ב-01:30 ב-YES2 מי שאוהב סרטי אימה יכול להיות ויימצא עיניין בפרוייקט הזה שישודר כל לילה החל מהיום ובמשך כ-שבועיים ביס 2.... ומה זה הפרוייקט? במאי אימה הגדולים בהוליווד התבקשו להכין, כל אחד מהם, סרט אימה בין 60 דקות עפ"י סגנונו ועולמו. מה שיצא זה אסופה של כ-13 סרטי אימה שישודו מידי יום. אז זה מתחיל הערב, ואני כן הולך לצפות בזה....אם יהיה איזה סרט ראויי לציון אדווח כמובן
הסרט הערב נקרא - דון קוסקרילי

Barvazoom

New member
"ממעמקים".. מקווה שלא יאכזב כמו

"פלישה"...... איך כמעט שברתי את הTV כשראיתי את פרק הסיום של "פלישה"...

העכביש2

New member
../images/Emo220.gif שיר היום ../images/Emo220.gif

והיום במתכונת חדשה, 2 המלצות שימו לב:
Stabilo - Flawed Design
השיר החדש. שיר שצעד אצלי במקום הראשון לפני חודשיים. זמר בשם סטאבילו. אני מת על השיר הזה...
Goo Goo Dolls - Iris
קלאסיקה מודרנית. מי לא מכיר את השיר הנפלא הזה של גו גו דולס מ-1998?? ענק!

למעלה