קורי עכביש 13/10

מותר לי

New member
../images/Emo41.gifכי יש לו אהבה חדשה

אני חושבת שצריך למצוא את שביל האמצע... הוא הרי לא יכול עכשיו לבלות, להנות, לצאת ולצחוק יחד אתכם מתי שרוצים, היכן שרוצים ובלי שום מגבלות מסויימת, כי הוא צריך להשקיע גם בזוגיות שלו מצד שני- מה זה לנתק קשר עם חברים קרובים שתמיד היו שם בשבילו?
צריך למצוא את שביל האמצע, לדעת מתי להשקיע בה ומתי בהם, מתי אפשר לאחד את השניים, (למשל- לצאת עם החברים ולהביא גם אותה), ומתי צריך לעשות את ההפרדה (בילוי לבנים בלבד? באמת שמקומה לא נמצא בבילוי כזה, יום הולדת לאמא שלה? החברים מאד מיותרים!) התרחקות לא מוצדקת, אבל מאד מובנת, כי כל אחד רוצה להשקיע באהבה חדשה וחושב שהחברים שהוא עמל לרכוש איי פעם תמיד יישארו שם בשבילו כי הוא כבר רכש אותם, כי הם כבר "שלו"...

תראה....

חבר זה לא רכוש! הוא יכול להגיד לי מה הוא לא אוהב, לא לפקוד עליי, בכל דבר! מודה שכשיש לי חבר אני קצת מתרחקת... אבל רק קצת..... זה טיבעי! [אצלי]

העכביש2

New member
../images/Emo41.gif תמונה אחת שווה....

נהר... שיט... עצים... ערב... אווירה....
אוי...החיים יפים

סופה10

New member
../images/Emo45.gif

אני חייבת לעשות את זה שייט לילי או לקראת ערב זה משהו שאני מוכנה להנות מזה זה מוסיף המון לנפש.

העכביש2

New member
../images/Emo220.gif my little song

בחסות פינת שיר היום בפורום מצעדים Suede - Everthing Will Flow שיר מעולה של הלהקה הזאת http://www.youtube.com/watch?v=OhASiuETNAI Backstreet Boys - As Long As You Love Me שיר מצחיק של הלהקה הזאת
: " I don't care who you are Where you're from What you did As long as you love me" יעני -- מצידו -- שתהיה רוצחת סידרתית -- העיקר שהיא אוהבת אותו
Baltimora - tarzan boy עיריתוש
רונית שחר - אהוב יקר

סופה10

New member
../images/Emo13.gif

אבל השיר של BSB זה דבר ראשון שיר שאני מתה עליו... והם לא התכוונו לרוצחת אלא לא משנה מה תהיי אני איתך בגלל מי שאת ואקבל אותך גם אם תהיי חולה נכה בשבילי זה אותו דבר הכל העיקר שיש אהבה

העכביש2

New member
ולסיום -- תמונה נורמלית מהמפגש --

יש גם רגעים מצחיקים בחיים... אם רק היינו מצלמים אותם... פה אני מחקה את "
"...

למעלה