קורי עכביש 10/8

העכביש2

New member
../images/Emo110.gif קורי עכביש 10/8

קורי עכביש מספר 6 והפעם כמעט ואין פינה וזה מכיוון שעבדכם הנאמן עובד ואם הוא לא עובד הוא ישן...

העכביש2

New member
../images/Emo176.gif שאלת היום ../images/Emo176.gif

בואו קצת תפרגנו לעצמכם: איזו תכונה אתם חושבים שהיא הכי הכי טובה אצלכם? יאללה, תנו בכבוד העצמי

אהיה צנועה

ואומר שאני חושבת שהכי טוב אצלי זה ש.... אני אוהבת לעזור, תמיד מוכנה לתת, ותרנית לא קטנה <בדברים מסויימים...>, מבינה כמה שיותר <וזה רק בגלל שאי מעמידה את עצמי במקומו של האחר>, אוהבת להשקיע כשאני חושבת שצריך <מדובר על כל דבר>, ועוד כמה שלא עולה בדעתי עכשיו. אהה והכי הכי חשוב.... אני צנועה

gilad269

New member
את צנועה

אבל בטח המשפחה שלך לא צנועה. חידה:מה כמה? כמה 7? 7 פעמים שלחו אלינו מתנות היום

CHIKOLULU

New member
אמיתי.

אין שקר ,שקר לבן ,כאילו ,נדמה לי, וכו'.. לא מחסיר פרט ולו הקטן מאדם שעומד מולי. אולי יחלקו עליי ,אבל אני רואה את זה כתכונה טובה וחיונית. (ולקח זמן לא מועט להגיע לכך)

חיוכית2

New member
האמת?

כנות,ולפעמים אני לוקחת אישית כשחושבים שאנני דוברת אמת. עד כדי כך שלעיתים אני מביאה הוכחות,איזו שריטה הא? טוב,שאלתי אןם את האמת,וכנות היא האמת.

מותר לי

New member
אופטימית ../images/Emo9.gif

גם אם כלפי חוץ נראה לפעמים שלא... לפעמים הפגנת פסימיות עוזרת לי לשמור על האופטימיות |םרח| ואם האופטימיות שלי קצת רופפת ואני צריכה לחזק אותה- אני מפגינה פסימיות יתר (תארו לכם שמצליחים לשגר לת"א קטיושות וקסאמים דור חדש, ויום אחד זורקים את שניהם בו זמנית על ת"א, והם נפגשים באמצע ומתפוצצים אחד עם השני ברחוב ראשי!
ומה יקרה אם נגיד קורה לי משהו, ובדיוק אף אחד עובר ברחוב, והסוללה של הפלאפון נגמרת, ולשלושה אמבולנסים מתפנצ'ר הגלגל... טוב הבנתם
)

העכביש2

New member
קבלה של האחר

אצלי זה משהו באופי עוד משהייתי קטן: אני מקבל אנשים...גם את הכי שונה ממני, לא שופט, תמיד מנסה להתחבר... יש בזה שליליות אבל המון חיוביות... לראות את השונה זו תכונה חשובה מאוד
(והתכונה הזאת היא ברוב הזמן כן...
)

למעלה