shoobi doobi ../images/Emo85.gif
משהו טוב שקרה לך השבוע: פעולה סופר דופר כיפית במדצ"ים, יומולדת לחברה, טיול מהנוער העובד
משהו רע שקרה לך השבוע: אסיפת הורים :[ , עברתי לשבת ליד ילד מציק במתמטיקה S: שיר השבוע: solgeir boy ומורלים קבוצתיים D: תוכנית השבוע: "האי"....גם כי השבוע זה נגמר, וגם כי שוב פגשתי את דניאל [ מורשת] ^^. סרט השבוע: משפחת סימפסון P: ספר השבוע: מבחן קבלה. אמנם אני רק בהתחלה אבל זה נראה ספר טוב
מאכל השבוע: גוּמים וטופי
משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: יום פתוח בתיכון שאני רוצה ללכת אליו, מדצ"ים, ורדיו שלא הייתי כבר המון זמן
* מבחנים ארורים!!@# * המלצת השבוע: אל תשתו שוקו חם ישר אחרי שמכינים אותו, זה שורף אש בלשון .. ציטוט\יציאת\מילת השבוע: המורה שלי ממש מוזרה ויש לה המון יציאות. היא גם תמיד נשבעת בילדים שלה שאם מישהו מדבר היא תרשום לו הפרעה,וכולם מדברים והיא לא עושה כלום. היא גם מרביצה עם המקל שהמורים תמיד מצביעים איתו ל הלוח בהיסטוריה ומושכת באוזניים של ילדים.
נו טוב, היא היום אמרה לנו " תשתקו כמו דגיגונים בכוורת של דבורים" וגם "צעצועים של משחקים" .....בקיצור, מורה שרוטה בשכל.. S: ולסיכום, איך עבר עלייך השבוע: מצויין D:
משהו טוב שקרה לך השבוע: פעולה סופר דופר כיפית במדצ"ים, יומולדת לחברה, טיול מהנוער העובד