סכמ"ש!

ellapr41

New member
../images/Emo110.gifסכמ"ש!../images/Emo110.gif

טוב, מעכשיו אני פותחת את הסכמשים, ונראה לי אני אפתח פעם בשבועים כי פעם בשבוע זה קצת יותר מדי, לא? תחליטו אתם, ממש לא אכפת לי.. בכל מקרה חשבתי להוסיף "אירועי פורום חשובים" ו"חדשים השבוע" סתם כדי שיהיה מגניב
אם למישו בא להציע עוד דברים ושאלות קבועות, שיציע
אירועי פורום חשובים
יומולדת לשירה!!
מזל טוב שירוש! Love U!
חדשים השבוע
MayaDisney
ברוכה הבאה והשתלבות נעימה!
משהו טוב שקרה לך השבוע:
משהו רע שקרה לך השבוע:
שיר השבוע:
תוכנית השבוע:
סרט השבוע:
ספר השבוע:
מאכל השבוע:
משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא:
המלצת השבוע:
ציטוט\יציאת\מילת השבוע:
תמונת השבוע:
התוכניות שלי לשבוע הבא:
ולסיכום, איך עבר עלייך השבוע: שבוע נעים לכולם!

MayaDisney

New member
תודה

על קבלת הפנים היפה ^^ אולי אחר כך אני אעשה את סכמ"ש שלי :)

shirpan

New member
../images/Emo187.gif אני ראשונה!../images/Emo187.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע:
קיבלתי 91 בעבודה שחרשתי עליה 3 חודשים! הלכתי לראות הופעה של ריקודים אירים!
משהו רע שקרה לך השבוע:
למדתי כל השבוע ולכן לא יכלתי לנסוע לראות שלג..
שיר השבוע:
גבע אלון המהמם- כל הדיסק הראשון במיוחד DAYS OF HUNGER
תוכנית השבוע:
האי!! זהו.. התמכרתי סופית..
סרט השבוע:
לא היה לי זמן לראות סרטים..
ספר השבוע:
האסופית! ספר מדהים שאני עוד מעט מסיימת.. מאכל השבוע:
ספגטי- אוכל של סטודנטים כי כל כך קל להכין אותו וזה מה שאנחנו אוכלים כל היום.
אני עושה סדנת יצירה של מגנטים ביום ראשון לילדי כיתות ו' ואני מקווה שיהיה מוצלח..
המלצת השבוע:
תחייכו המון גם אם אתם לא במצב רוח. כשאנשים נתקלים בחיוך- זה ממש כיף.
ציטוט\יציאת\מילת השבוע:
"אני לא נענע!!"
התוכניות שלי לשבוע הבא:
ללמוד עוד קצת!! איזה כיף זה יהיה!!
ולסיכום, איך עבר עלייך השבוע:
פחות לחוץ ממה שציפיתי.. שזה טוב! חייכתי הרבה שזה גם טוב!
שבוע קסום וחלומי

chen010189

New member
זה היה השבוע הכי יפני בחייםשלי^_^

משהו טוב שקרה לך השבוע:שום דבר מיוחד והא חוץ מזה שגיליתי שיש סרט חדש לקניצ'י "L: Changes The World" אין לי מושג אם זה המשך ל"Death Note 2" או סרט בפני עצמו אבל זה עדיין קניצ'י, וזה עדיין L ^___^ זה ייצא ב9.2 אם אני לא טועה ביפן, ועד שזה יתורגם לאנגלית אני בטח כבר אחליף את הקידומת בגיל שלי ;-; משהו רע שקרה לך השבוע:נדחה לי משהו שממש חיכיתי לו שיר השבוע: Nightmare - The World(הפתיחה של דת' נוט) Nightmare - Alumina(הסיום של דת' נוט) Antic Cafe - Maple Gunman Miyavi - Neo Visualism הסיום של נגימה, אבל אין לי מושג איך קוראים לו תוכנית השבוע:אין סרט השבוע:השקט ספר השבוע:עדיין עם "ההזדמנות האחרונה" של הרלן קובן מאכל השבוע:האלפחורס שלי אחרי חודשים שלא אכלתי! משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא:האודישן... המלצת השבוע:אתם חייבים לראות את "השקט" ציטוט\יציאת\מילת השבוע:אין תמונת השבוע:בוֹאוּ הוא כזה חמוד! התוכניות שלי לשבוע הבא:למצוא דרך להשיג את האלבומים החדשים של אנקפה ומייאבי בלי שזה יהיה תלוי בויזה בינלאומית, להתחיל לייזר, אודישן לסרט סטודנטים (שלא יידחה שוב אמן!), להחליף את הנזם לחישוק כי האדמומיות מהמכה שחטפתי מתחילה להיעלם סוף סוף, לקנות כמה דברים שרציתי של דת' נוט, לסגור את כל העניינים עם הקעקוע שלי (מעניין מתי התוכנית הזאת תהיה מיושמת כבר) ו...זהו בינתיים נראה לי! ולסיכום, איך עבר עלייך השבוע:התחיל טוב, המשיך רע, הסתיים טוב.

chen010189

New member
את מכירה אותו?../images/Emo2.gif

או שמעכשיו התכוונת שלפני שקראת את מה שכתבתי קלטת שזה גבר בתמונה

MorraniChan

New member
מזל טוב שירה!!!! ../images/Emo65.gif

איך זה שהיומולדת שלך לא עלתה לי בתזכורת בפלאפון? O_O" בכל אופן.. המום המון המון מזל טוב! עד אה... כמה שרק תרצי! ושהחיים שלך יהיו מלאים בדיבובים ובדברים אפלים על "מעבר לאי"! DDD::::
ועכשיו לסכמ"ש :) |הגדש|משהו טוב שקרה לך השבוע: היה דיי הרבה גשם :) אבל לא היו רעמים וברקים ): ; התחילו לשדר בטלמאנגה את נארוטו ביפנית! ; אבא פתח את חדר המחסן של כל הצעצועים שהיו לי מאז גיל 0 והתחלתי להזכר בכל מיני דברים :) |הגדש|משהו רע שקרה לך השבוע: עשו לי בדיקת דם [8 מבחנות...] ונהיה לי שטף דם ע-נ-ק-י ביד וכואב לי לנגן בגלל זה ; אני שונאת את מנהלת המגמה שלנו... כל כך שונאת אותה!!!!! ; היו לי המון מבחנים [ובשניים מהם קיבלתי 18 XDD] |הגדש|שיר השבוע: Medieval - The Choir Of New College, Oxford - Agnus Dei - Allegri - Miserere Mei, Deus [12]. מדהים לכל אוהבי המוסיקה המקהלתית |הגדש|תוכנית השבוע: האי ונארוטו ביפנית [!!!!] |הגדש|סרט השבוע: אה... ממ.. |הגדש|ספר השבוע: קיבלתי עבודה לקרוא את הספר "כל החיים לפניו" של אמיל אז'אר. מישהו מכיר? |הגדש|מאכל השבוע: פיצה!!!!! [תודה שהוספת את זה! D:] |הגדש|משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: התוצאות של בדיקת הדם ושיעור חליל שלא היה לי כבר שבוע |הגדש|המלצת השבוע: אל תיקחו ביום גשום את המטריה שהייתה של סבתא שלכם לפני יותר מ20 שנה. היא בטוח תהיה עם חורים =_= |הגדש|ציטוט\יציאת\מילת השבוע: ליבי סיפרה לי שכשלא נרדמים זה בגלל שהגוף מנסה לתקן סטיות במערכות ואמרתי לה "וואו! זה אומר שיש לי המון סטיות!" ואז חברה אחרת בדיוק באה והסתכלה עליי בצורה מפחידה XD |הגדש|תמונת השבוע: |הגדש|התוכניות שלי לשבוע הבא: לשרוד את תקופת המבחנים והחזרות לקראת ההופעות [יש לי עוד הופעה בשבוע הבא ששכחתי ממנה O_O] |הגדש|ולסיכום, איך עבר עלייך השבוע: מתיש.. מעייף.. כואב.. אבל אני עדיין חיה ונושמת

MorraniChan

New member
יופי =_=... כתבתי "הגדש"...

איך זה שהיומולדת שלך לא עלתה לי בתזכורת בפלאפון? O_O" בכל אופן.. המום המון המון מזל טוב! עד אה... כמה שרק תרצי! ושהחיים שלך יהיו מלאים בדיבובים ובדברים אפלים על "מעבר לאי"! DDD:::: ועכשיו לסכמ"ש :)
משהו טוב שקרה לך השבוע: היה דיי הרבה גשם :) אבל לא היו רעמים וברקים ): ; התחילו לשדר בטלמאנגה את נארוטו ביפנית! ; אבא פתח את חדר המחסן של כל הצעצועים שהיו לי מאז גיל 0 והתחלתי להזכר בכל מיני דברים :) משהו רע שקרה לך השבוע: עשו לי בדיקת דם [8 מבחנות...] ונהיה לי שטף דם ע-נ-ק-י ביד וכואב לי לנגן בגלל זה ; אני שונאת את מנהלת המגמה שלנו... כל כך שונאת אותה!!!!! ; היו לי המון מבחנים [ובשניים מהם קיבלתי 18 XDD] שיר השבוע: Medieval - The Choir Of New College, Oxford - Agnus Dei - Allegri - Miserere Mei, Deus [12]. מדהים לכל אוהבי המוסיקה המקהלתית תוכנית השבוע: האי ונארוטו ביפנית [!!!!] סרט השבוע: אה... ממ.. ספר השבוע: קיבלתי עבודה לקרוא את הספר "כל החיים לפניו" של אמיל אז'אר. מישהו מכיר? מאכל השבוע: פיצה!!!!! [תודה שהוספת את זה! D:] משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: התוצאות של בדיקת הדם ושיעור חליל שלא היה לי כבר שבוע המלצת השבוע: אל תיקחו ביום גשום את המטריה שהייתה של סבתא שלכם לפני יותר מ20 שנה. היא בטוח תהיה עם חורים =_= ציטוט\יציאת\מילת השבוע: ליבי סיפרה לי שכשלא נרדמים זה בגלל שהגוף מנסה לתקן סטיות במערכות ואמרתי לה "וואו! זה אומר שיש לי המון סטיות!" ואז חברה אחרת בדיוק באה והסתכלה עליי בצורה מפחידה XD תמונת השבוע: |הגדש|התוכניות שלי לשבוע הבא: לשרוד את תקופת המבחנים והחזרות לקראת ההופעות [יש לי עוד הופעה בשבוע הבא ששכחתי ממנה O_O] ולסיכום, איך עבר עלייך השבוע: מתיש.. מעייף.. כואב.. אבל אני עדיין חיה ונושמת

ellapr41

New member
../images/Emo187.gif איזה מין דוגמא אישית אני נותנת?!?

משהו טוב שקרה לך השבוע: קורס!
משהו רע שקרה לך השבוע: שני מבחנים שלא הלכו ממש טוב..
שיר השבוע:אמממ כבר שבוע שניSean Lennon-Parachute
תוכנית השבוע:לא עולה לי שום דבר! (I Need House !!!)
סרט השבוע:ילדות רעות.. סתם כי ראיתי בטלוויזיה..
ספר השבוע:Animal Farm.. לא, אתם לא טועים.. אני עדיין קוראת אותו! חחח אבל אני חייבת לסיים אותו ליום שני, אז שבוע הבא יהיה ספר חדש!
מאכל השבוע: גבינה של תותים על גבינה!
משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא:קורס!
המלצת השבוע: שלמו לתסריטאים שלכם כדי שלא ישבתו! (אוי.. המשבר..)
ציטוט\יציאת\מילת השבוע:"אתן יודעות שכשאבא היה סטודנט הוא הלך לקורס זנבנים בנגב?" אמא שלי בארוחת ערב... זה בכלל לא כזה מצחיק עכשיו אבל ארוחה שלמה הוצאתי מיץ תפוחים מהאף מצחוק
.. עכשיו אני יודעת למה אני חנונית! זה גנטי!
תמונת השבוע:
התוכניות שלי לשבוע הבא:קורס!חחח ולגמור עם מבחן בהיסטוריה+ערבית
ולסיכום, איך עבר עלייך השבוע:במהירות יחסית

2meowish

New member
עונה~

משהו טוב שקרה לך השבוע: ממ... הלך לי טוב בקורס ביום שני. וחגגו לי יום הולדת. משהו רע שקרה לך השבוע: הלך לי פחות טוב בבית חולים לבריאות הנפש. שיר השבוע: ממ... "מי מפחד מהזריחה" של רונה קינן. תוכנית השבוע: Friends, תוכנית של בערך כל שבוע חח סרט השבוע: - ספר השבוע: המקרה המוזר של הכלב בשעת לילה, אבל מי כבר לא מכיר? מאכל השבוע: ג'חנון. משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: להיות טוב בקורס. המלצת השבוע: אסלה ציטוט\יציאת\מילת השבוע: הה... בוטן מתוק בקרקס. תמונת השבוע: קוקוס התוכניות שלי לשבוע הבא: משהו. ולסיכום, איך עבר עלייך השבוע: מאחד עד עשר 7.

Eyal 1 2 3

New member
וואו..../images/Emo3.gif מה הספקתם להוסיף בשישי-שבת..../images/Emo215.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: אממ..סתם פנטזיות על תפקידים שהייתי רוצה לקבל בדיבוב..
משהו רע שקרה לך השבוע: בוחן פתע
שיר השבוע: כמה שירים של פינק פלויד..P:
תוכנית השבוע: לא ראיתי טלויזיה כ"כ השבוע..P: היו לי דברים קצת יותר חשובים..
סרט השבוע: פוקימון 1, 2, 3..XD חחח בפעם ה100 בערךך!(ובפעם הראשונה באנגלית עם תרגום..D:)
ספר השבוע: לא זוכר ת'שם..X.X יש לי בעיה עם שמות של ספרים..
מאכל השבוע: קרמבוO:
משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: לתת בראש בקורס! תמיד אני אומר לעצמי לתת את כל מה שיש לי ביום שני, אבל אני פשוט לא שם לב לזה כשאני נכנס לחדר..
הרס לי המון בזמן האחרון.. וגם להתכונן מלא למבחן באנגלית! חייב להוציא מאיות!!)%$$%^&#%^%*
המלצת השבוע: אייס שוקו!D: מה שלא יצא לי לטעום חודשיים בערך...:[
ציטוט\יציאת\מילת השבוע: להיות אופטימי..
תמונת השבוע: אין לי כוח..P:
התוכניות שלי לשבוע הבא: אין חדש כל כך.. עוד קורס, עוד שיעור גיטרה, עוד עבודה ועוד מבחן..(אין מה להשוות בין השיעור גיטרה/ קורס למבחן/עבודה!!!)
ולסיכום, איך עבר עלייך השבוע: עבר פסדר.. אם לתת ציון אז...... 6.7 מתוך 10.. אבל גם טוב!=]

וולפהרט

New member
מיאו

משהו טוב שקרה לי השבוע: גמרתי עוד חלק בסרט שלי! (סרט גמר- אנימציה, שעליו אני עובדת כבר שנה וחצי בערך) סרט השבוע: "The Love Bug" סבתא שלנו הביאה לנו את זה מחו"ל. זה הסרט הראשון בסדרה של סרטי החיפושיות! (בימבות) ספר השבוע: "שחקנים של עץ". ספר ישן לאללה מהוצאת דן חסכן (אחד הראשונים שלהם). אין להשיג אותו היום משהו שאני מצפה לו בשבוע הבא: עדיין לתיק עבודות שלי מהקורס. עוד לא קיבלתי אותו...:( התוכניות שלי לשבוע הבא: להמשיך לחלק הבא של הסרט ולשמור על קצב עבודה טוב כמו שהצלחתי השבוע ולסיכום, איך עבר עלי השבוע: בהרבה עבודה על הסרט, בשבירת שיאים של חריצות (ובדרך כלל אני עצלנית...)

BambiBar

New member
>:

משהו טוב שקרה לך השבוע:
100 במבחן בתנך, 81 בכימיה..פלאפון חדש
משהו רע שקרה לך השבוע:
הכל
אני חולה ויש י מחלה צדבקת ואסור לי ללכת לבצפר ואני הולכת להפסיד כל כך הרבה חומר (אני בכתה י') ולאאא אני לא חננה >:
אחר כך יהיה לי קשה להשלים הכל! וגם כואב לי הגרון אחושקשוקה!!
שיר השבוע:
לא זוכרת
תוכנית השבוע:
דני הוליווד
סרט השבוע:
שיער, אבל ראיתי רק חלק.
ספר השבוע:
לע
מאכל השבוע:
מרק -_-
להיות בריאה!!!!!!! !@#$%^&*)(
המלצת השבוע:
אין
ציטוט\יציאת\מילת השבוע:
"קררררררר לי"
תמונת השבוע:
התוכניות שלי לשבוע הבא:
ביום חמישי עם אבא לת"א
ולסיכום, איך עבר עלייך השבוע:
לא משהו >:
הודגש באמצעות מדגישומטיק

BambiBar

New member
תודה! גם למאיה! ../images/Emo23.gif../images/Emo24.gif

ואממ אני כניראה לא אגיב הרבה אבל אני עדיין קוראת פה! וכשאני אחזור להיות בריאה אני אפציץ פה בהודעות!!

למעלה