סופשבוע

אזירפאל

New member
../images/Emo110.gif סופשבוע ../images/Emo110.gif

שיר/י השבוע של ווית'ין: שיר/י השבוע לא של ווית'ין: אלבום השבוע: ספר השבוע: סדרה/סרט השבוע: חוויית השבוע: תמונת השבוע:

chyio

New member
~

שיר/י השבוע של ווית'ין: רסטלס שיר/י השבוע לא של ווית'ין: וודנט איט בי נייס- ביצ' בויס אלבום השבוע: ~ ספר השבוע: ~ סדרה/סרט השבוע: מונסטר/פשוט מאוהבת חוויית השבוע: בצפר?
וגם סיימתי חבילת פילם שלמה תוך יומיים ;; תמונת השבוע:

Liquid Dreams

New member
להלה.

שיר/י השבוע של ווית'ין: אין שיר/י השבוע לא של ווית'ין: The Kill- 30STM, The Phantom of the Opera-Nightwish. אלבום השבוע: אין ספר השבוע: אין סדרה/סרט השבוע: פאנטום האופרה
איזה סרט. חוויית השבוע: אעע.. כזה מצאתי דרך להתחמק מהיום פתוח..?... תמונת השבוע: להלה. אין. להלהלה.

LadySilkworm

New member
:)

שיר/י השבוע של ווית'ין: אין שיר/י השבוע לא של ווית'ין: Blackfield- Glow אלבום השבוע: Oceanborn של נייטוויש ספר השבוע: התפסן בשדה השיפון סדרה/סרט השבוע: נמלטים! אני כבר בפרק 18 חוויית השבוע: אה.. לא חשוב. תמונת השבוע: אין.

^^

שיר/י השבוע של ווית'ין: אהה... לא יודעת. (אני צריכה לשמוע יותר את השירים החדשים כדי שיהיו "שיר השבוע" XP) שיר/י השבוע לא של ווית'ין: הלו של אוונסנס, כי אני מנגנת אותו אלבום השבוע: אין ספר השבוע: אין סדרה/סרט השבוע: בנות גילמור, אתמול ראיתי את הפרק האחרון של עונה 6
וורוניקה מארס שנגמרה העונה גם
בואו נתאבד, אין מה לראות בטלויזיה ]: חוויית השבוע: שלשום בערב יצאתי לעיר עם חברות והיה חביב ביותר :] אכלתי קרמבו! ^_^ תמונת השבוע: אין :]

בעצם יש תמונה XD

תום, ציצים
רק אצלי כפתור ההוספת תגובה הפך ל
לא פרופורציונאלי והכפתור שליד הפך ל"הוסף תגובה" מתוח כזה? 0.0

taroboy

New member
אני XP

שיר/י השבוע של ווית'ין:אמממממ דה פרומיס,אני חושב די חרשתי עליו. שיר/י השבוע לא של ווית'ין:אין אלבום השבוע:אין XP ספר השבוע:המקרה המוזר של הכלב בשעת לילה סדרה/סרט השבוע:אין חוויית השבוע:הכל ההי כרגיל,חחחח(איזה יבש) תמונת השבוע:(אוי התיבה,,חמודה שלי בואי למיטה יפיופה ("הקמצן"))

עונה :]

שיר/י השבוע של ווית'ין: All i need שיר/י השבוע לא של ווית'ין: wanderlust-nightwish אלבום השבוע: Arch enemy- anthems of rebellion ספר השבוע: יער נורווגי- הרוקי מורקמי >< סדרה/סרט השבוע: XD אבוי. אין גבול לאהבה
(מארץ נהדרת!#$#) חוויית השבוע: 90 באלקטרוניקה! חח אחרי שחשבתי שאני הולך לקבל נכשל >< תמונת השבוע: הממ אין משו מיוחד חח

../images/Emo183.gifיומולדת הא^^

שיר/י השבוע של ווית'ין: ג'יליאן שיר/י השבוע לא של ווית'ין: not ready to make nice-Dixie chiks אלבום השבוע: ספר השבוע: צלה של הרוח סדרה/סרט השבוע: תקפצו לי חוויית השבוע: יומולדת^^ היום^^ תמונת השבוע:

h a l o m o t

New member
סופ סופ שבוע...

שיר השבוע: our solemn hour!! שיר השבוע הלא קשור הוא: image - TOT אלבום השבוע: lucidity של delain!! ספר השבוע: הפסקתי לקרוא ספרים בתחילת התיכון
הפסיקו לחלק על זה פרסים וציונים :) סדרת השבוע: מרחק נגיעה... חמוד פלאסס חווית השבוע: גס מדי לפורום הזה ;) תמונת השבוע: כנ"ל :p

scarlet moon

New member
oh well ../images/Emo54.gif

שיר/י השבוע של ווית'ין: our farewell
שיר/י השבוע לא של ווית'ין: embrace the storm של stream of passion. אלבום השבוע: Altum של Silentium (להקה מאד מומלצת
) ספר השבוע:לא קראתי השבוע... סדרה/סרט השבוע: ניפ/טאק. חוויית השבוע: שום דבר ראוי לציון. תמונת השבוע: אהבתי ת'איפור.

למעלה