כמובן:
שירה יקרה שלום רב, טאקי וכן התוספת סופר-טאקי הוא משחק שהומצא על ידי וחוקי המשחק נכתבו על ידי. במשך השנים, התפתחו גרסאות שונות של "חוקי הבית" במקומות שונים שחלקם אימצתי והכנסתי לחוקים הרשמיים וחלקם לא. הרי כמה דוגמאות: הקלף + החוק כפי שאני קבעתי אותו (מאז ומתמיד) הוא שאסור לשים + ולקחת קלף חדש אלא חייבים קלף נוסף באותו הצבע כדי לרדת איתו. זה חוק שבא ליצור מצב בו הקלף + יכול להפוך לקלף מבאס. ילדים אינם אוהבים להתבאס ולכן במשך השנים הם הקלו את החוק והתירו לרדת עם קלף + גם כשאין קלף נוסף באותו הצבע ומסתפקים בנטילת קלף חדש מהקופה. זה בפירוש בניגוד "לכוונת המחבר" אבל אני מודע לכך שהתיקון הזה התפשט במקומותינו. טאקי: טאקי הוא קלף חזק המאפשר לרדת עם כל הקלפים מאותו הצבע. טאקי הוא קלף מספיק חזק אבל ילדים הפכו אותו לחזק עוד יותר בכך שהרשו לעצמם לשנות את הצבע באמצע הטאקי ( למשל אם שמים בסוף טאקי כחול את הקלף 4 ועליו 4 צהוב ולהמשיך בצהוב). לא קיבלתי את זה ועל פי החוקים הרשמיים זה אסור. אסור אפילו להחליף באמצעות טאקי בצבע אחר. ובקיצור: קלף טאקי מאפשר לרדת רק עם צבע אחד. סופרטאקי במקור הכוונה הייתה שהצבע שלו נקבע על ידי השחקן אבל מותר לשחק אותו רק כשהקופה בצבע שבחר השחקן. שחקנים רבים העניקו לסופרטאקי כוח רב יותר ושיחררו אותו מהמגבלה הזאת. אני קיבלתי את החיזוק וכעת החוקים הרשמיים המופיעים בכל המשחקים וכן באתר מאפשרים לשחקן לשחק סופר טאקי כשילוב של מחליף צבע וטאקי כלומר לשחק אותו על איזה צבע שרוצים. +3 שימי לב לחוק החדש שהוכנס רק לאחרונה. שחקו עם החוק הזה ודווחו לי מה דעתכם. לסיום: חוקי המשחק שלי נועדו לתת למשחק את הערך וההנאה הגבוהים ביותר. אם קבוצת שחקנים מעדיפה לשנות חוקים ולשחק לפי "חוקי בית" משלהם וזה מוסכם על כולם אז – סבבא ולי אין בעיה עם זה! אשמח לענות על שאלות נוספות את וחברייך מוזמנים לבקר באתר ולקרוא את ההוראות המעודכנות ואת השאלות הנפוצות