כוס.

fat luey

New member
ועע, ממש יפה.../images/Emo99.gif

ניסיתי, אבל יצא טיפה עקום. [קצת הרבה. O___O]

../images/Emo45.gif

גם אני רוצה רגליים כאלו>< אני מסכימה גם עם אלבוסוס לגבי קו המפשעה, הג'ינס נמוך מידי.. את לא הולכת להצליל את החולצה השחורה, נכון?
היא יפה ככה^^ דולי מקסימה

behind the masc

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo99.gifיש לי כזאת חולצה../images/Emo2.gif!!1

ממש אהבתי
רק אממ...אין לה מפשעהOO

החולצה מדהימה!../images/Emo60.gif../images/Emo185.gif

קצת מפריע לי שאין לה ממש מפשעה.. אני יודעת שזה הבייס אבל אולי תוסיפי קצת במכנסיים או משהו?

Stinki Winki

New member
ממש יפה.../images/Emo99.gif

לא כ"כ אהבתי את זה שהג'ינס כ"כ כ"כ צמוד. זה נראה קצת לא ריאלי. כמו כן אני מסכימה עם כולן לגבי המפשעה- תוסיפי כמה פיקסלים מתחת
החולצה מוצללת נפלא. אני אוהבת את המינימליות הזאת.^^

תפוזונע!!!!!../images/Emo60.gif../images/Emo185.gif

הוא מחק את ההודעה כולל הנושא!!! אני אחזור על זה שוב: המכנס ממש יפה, אני מעדיפה את הכחול. בחולצה חסר לדעתי גוון בהיר, או שהגוון הבהיר לא בהיר מספיק. היא נראית דהויה ביחס למכנס.

o0Invisible0o

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

בייס מKH. היא רוצה להיות פיה יום אחד.
[נו כאילו אני צריכה להוסיף כנפיים..] לא סיימתי את השיער, הצילו!!
איך אני עושה אותו פחות גס..? יותר עדין? איך אני עושה אותו נורמלי?
תיקון לקווי מתאר, הצללה ופלטה..כל בר..יתקבל בברכה!
ובכלל תגובות גם על השמלה והשאר.
[הרגליים!
כן. אמ. עריכה שלי.:X] מה עוד? אה, השיער בהשראת הדולי של נעמה ושירה בעיצוב של האתר שלהן..לא שזה אפילו קרוב או משו.
הדולי לחברה.

נׁעה

New member
../images/Emo6.gif ../images/Emo99.gif היא כזאת חמודה....!

ויש לה שיער מגניב....! בנעליים, לא ממש רואים הצללה. זה נראה כאילו יש שם רק קו מתאר וצבא מילוי אחד. הייתי ממליצה על הבדלי גוונים גדולים יותר, ולהוריד את קו המתאר

נׁעה

New member
../images/Emo122.gif צבע, ולא צבא.

למרות שזה היה יכול להיות משעשע אם היה לה צבא בנעליים.

behind the masc

New member
../images/Emo210.gifמתוקה^^;../images/Emo99.gif

אממ בשיער ניסיתי להראות[בהחלט ניסיתי..אבל לא הצלחתיO.O] אממ איך השיער יכל להיות מוצלל, כי מה שעשית, איך שהצללת היה קצת לא הגיוני[לא שמה שאני עשיתי הגיוני במיוחד
] אבל נממ את יכולה כמו שציירתי לך, להוסיף סרט נחמד כזה למעלה ואז זה כבר יותר הגיוני. בשמלה הקפל בצד ימין לא קשור לכלום, הראיתי לך איך אממ לחבר אותו..בערךOO טוב, אניווי.. מקווה שעזרתי><

נׁעה

New member
אבל זה כ"כ חמוד מה שהיא עשתה! ../images/Emo9.gif

ערימה של שיער....

הקפל דווקא קשור../images/Emo12.gif

היא מקפלת את הרגל והקפל נוצר במקום הקיפול. אם הבד של השמלה רך זה הגיוני, והוא נראה רך. איילת, אני תכף מגיבה לך, אני מחפשת תמונה של דולי בקשר לשיער.

הנה../images/Emo3.gif

בעקרון, השמלה מוצאת חן בעיני, אבל אני חושבת שהפלטה הורודה לא מתאימה לה. גם היא וגם הפלטה הירוקה גושיות, ואני חושבת שכדאי להחליף אותן. בקשר לשיער, צירפתי קובץ דוליז של "סומי" מפיקסינסייד או איך שלא כותבים (נו, יש שם חתימה). אני מציעה לך להגדיל את הקובץ ולראות איך היא ציירה את קווי התאר של השיער והצלילה אותו, ולהתייחס בעיקר לקווי המתאר. יש לה הצללת שיער מאוד ייחודית, ואני חושבת ששאת יכולה להצליל קווי מתאר בסגנון כזה גם בהצללה ייחודית לך. זהו.. אני מקווה שעזרתי^^

למעלה