וואו יבש פהה

Gרייס

New member
../images/Emo110.gif וואו יבש פהה

יש לי רעיון! תרשמו את כל הדברים שאתם הולכים לעשות השבוע.. הי אולי נעשה את זה כל שבוע חח כאילו כל יום שבת אוו משהו? טוב אני אתחיל ראשון: התכוננתי למבחן בהסטורייה בעיקר שני: סתם יום רגיל. טוב נו ערב יום הזיכרון אז קצת לא רגיל :\ שלישי: יום הזיכורון. ובערב נראה לי שאני אלך לרוק עצמאות.. רביעי: בתל אביב עם אמא.. XD חמישי: איכס יום מעאפן. אה יש שיעור צ'לו שישישבת: בבית ישנה..

Sweet berries

New member
../images/Emo181.gif אחלה

ראשון- היה די חרא של יום.. שני- אמ יש מבחן מסכם במתמטיקה, חזרות ושעור גיטרה.ערב יום הזיכרון
שלישי- יום הזיכרון
ע ואז החלק הכי נסגד בעולם- בערב נוסעים לנוגההההה הנסגדתתתתתת
ואז הולכים לחגיגות יומהעצמאות בהוד השרון [איתה כמובן] ואז חוזרים לישון אצלה ויהיה הכי מושי בעולםD: רביעי- אצל נוגה, ו, נראה. D: חמישי- פף אמ פסנתר.. אה ומבחן גדול בתנ"ך ולהגיש עבודה על חמוסים באנגלית. שישי- אני אוהבת את ימי שישי:X נראה אולי נעשה משהו. שבת- לא, לא אוהבת שבת:X משעמם לרוב וסתם שעורים וכאלה. שבוע טוב?

Evil Pig

New member
טוב נו..

יום ראשון - בצפר ולהתכונן למבחן במוזיקה יום שני - מבחן במוזיקה וללכת לאבטח את טקס יום הזיכרון יום שלישי - לשמור בבית קברות בבוקר ואח"כ לראות אם דאלי מגיעה או לא אם כן אז להיות איתה אם לא אז לתלות את עצמי יום רביעי - כנ"ל יום חמישי - בצפר ופגישה עסקית עם מעסיק אופציונלי יום שישי - להיפגש עם ידידה שבת - יומהולדת לאחותי

ssdd12345

New member
אוקייייי..שיהיה...

ראשון:להרוג את המורה שלי..מבחן היסטוריה שני:להרוג עוד מורה שלי..ערב יום הזיכרון שלישי:להיות עם דורקי... אם לא להרוג את אבאמא רביעי:כנ"ל חמישי:להשמיד עוד כמה מורים..ומי יודע מה יש יום חמישי שישי: לישון ובטח משו עם חברים שבת: לא יודעת

silver and cold

New member
חחח תכנון שבועי?... טובב

ראשון: חרישה חתנ"ך... גאדד זה משעמם שני: מבחן... בערב ערב יום הזיכרון אז עם חברים או משו שלישי: בבוקר בצפר טקסים והכל... ובערב רוק עצמאות. רביעי: לישון ומנגללל חמישי:לא יודעת שישי: קצת בצפר ובערב לאדעת שבת: חרישה למבחן... לא זוכרת איזה שבוע טוב לכולם...

®NuLy®

New member
../images/Emo205.gifנחמד נחמד../images/Emo3.gif

ראשון: אמממ הייתה לי חזרה.. היה מצחיק
שני: טקס פה ביישוב אני מופיעה
שלישי: לבד בבית
ואממ בערב רוק עצמאות!!!! (הא הא הרשו לי ללכת)
רביעי: לישון לישון לישון
חמישי: לימודים יש לי פזיותרפיה ושיעור גיטרה
שישישבת: ללמוד בעיקר למתכונת ולישון

sorrowful eyes

New member
|ערפד| אוקע,

ראשון- הייתה חזרה. ולא למדתי כל היום D: שני- הופעה בבית אבות. שלישי- 2 הופעות בבצפר, ואז בריט הגורה באה אליי ^^ והולכים לפארק D: רביעי- עם בריט, אולי גם עם ידיד שלי [מאודד מקווה..] ואז שיעור סקסו' עם המורה החדש [= חמישי- אין לי מושג :X שישבת- אצל אבא ברמת אביב..

Big bear

New member
טוב נו

מיילא
ראשון: אממ כבר עבר, לימודים כרגיל, ואז אימון שחייה. שני: מבחן פיזה ארצי :| ואז ערב יום הזיכרון בטח טקס במושב. שלישי: טקס יום הזיכרון בבצפר, ובערב רוק עצמאות. [מי שרוצה כרטיסים בפרטי
] רביעי: נראה מתי נקום :| ובטח איזה על האש עם חברים... חמישי: אממ לימודים כרגיל + יציאה להצגה "המפיקים" עם הכיתה. אולי לא נלך, ובמקום נלך לסקייטפארק ברעננה... שישי: אממ לא יודע, אולי להמשיך ציור מאומנות... שבת: ה' גדול.

Ipecac0

New member
עונה ../images/Emo9.gif

ראשון: היתה לי מתכונת בהסטוריה. בעע. ואז הלכתי לשיעור במתמטיקה ואז לחברה שלי ועשינו מלחמת מים בתוך הבית שלה. שני: הממ שום דבר מיוחד... יום לימודים רגיל וערב יום הזכרון. שלישי: טקס יום הזכרון לחללי צהל בבצפר, שיעור חינוך והבייתה. אין לי מושג מה אני הולכת לעשות בערב עצמאות. רביעי: הממ אולי על האש עם המשפחה!
חמישי: מתכונת באנגלית, מתכוננת לבגרות באופטיקה יישומית. שישי: מתכוננת. שבת: מתכוננת. חיים "מרגשים ומלאי הרפקתאות". חח

למעלה