והמוות מגריפי...../images/Emo26.gif
ופריקת עצבים קלה... קודם כל, אני חלשה ברמות-על...זה -רק- בגלל שאני קוסמת? אתמול עשיתי את הקריטיקל הכי גבוה שהיה לי בינתיים, 41K. בלי SE ובלי כלום. ובד"כ זה בין 25-35K...זה נורמלי לקוסם קרח-ברק ברמה שלי?
כי אין לי את האפשרות להוציא עכשיו ביליונים על ציוד יותר טוב. הציוד שלי ממש טוב לדעתי, נכון שאני לא מפוצצת בפוטנציאל של INT כי זה ממש יקר ואני לא יכולה להרשות לעצמי עכשיו, אבל הציוד בכללי ממש טוב...
ועוד משהו-אמנם אין לי הרים של מסוס אבל יש לי די הרבה, וכרגע אני מוציאה אותם רק על שיקויים [שרק מזה נעלמים לי מיליונים
] ולפעמים לעזור לחברים שצריכים מסוס. יש לי ידיד ממש טוב במשחק, שנורא חשוב לי, אבל אוהב להתלונן על כמה שהוא שונא את הדמויות שלו ועל כמה שהוא עני ושהוא רוצה לעזוב את המשחק. ולא מפסיק לספר לי שהוא עני. אז עזרתי לו, נתתי לו לפני שבועיים 30 מיליון מסוס. וזה כסף שאני חוסכת לספרי-סקילים, אבל הוא מספיק חשוב לי בשביל שאני אוציא עליו ושיהיה רגוע. והיום הוא פשוט אמר לי "לוטן את צריכה לעזור לי כשאני מגיע ל120. אני צריך ספר ואני לא יכול להרשות לעצמי לקנות אותו" [בערך 45 מיל] שאלתי אותו לאן הלכו ה30 מיליון והוא אמר שהוא סתם בזבז אותם...זה ממש מעצבן...הוא באמת מקסים, אבל אני לא יכולה לזרוק את הכסף שלי, שחסכתי בעצמי. זה לא כזה פשוט לחסוך, ואין לי בעיה לעזור, אבל זו הייתה ממש חוצפה...אז אמרתי לו שאני לא יכולה לעזור לו כרגע כי אני חוסכת לספרי-סקילים בעצמי ושאני מצטערת מאוד והוא התעצבן עליי...לא מגיע לו שאני אהיה כ"כ נחמדה...
זהו חפרתי וביי.