ה"י 7.6.11

הי רוזי

הBB שלי הוא רק 10 נקודות. ולוקח לו מלא זמן להיטען.... ראיתי שאת משתמשת בזה מאד מהר. את בטוחה שזה יותר טוב מהפרלייז שלי? הפרלייז ממוקסס. בסוף החודש נקבל SP ריסט ואז נראה מה אשים....

P o o f i

New member
כן, אגב כתבתי לך גם בהודעה הראשונה משהו

הBB שלי רמה יותר נמוכה משלך, ולמרות שלוקח לו טיפה יותר זמן להיטען (לעומת הפרלייז), הוא עושה יותר דמג' ובסופו של דבר זה משתלם מבחינת דמג'. בבוסים אני משתמשת בפרלייז.

מזל טוב רוזי !!!

הקוסמת שלך אולי קטנה אבל חזקה פי 2 משלי.... ולגבי בריי.... וואו ! שמעתי על כמה אנשים שמוכרים דמויות בדרגה 150 ועשו מזה מלא כסף..... בשבילי מייפל סטורי זה תחביב להעביר את השעות הפנאי במקום טלויזיה. בקורות חיים שלי כתוב שהעבודה שלי זה מחקרים קליניים. בריי יכול לכתוב בקורות חיים שלו שהוא מתפרנס מהאקים. שיבוסם לו. האמת היא שיחסית לילד בן 18 זה רווח ממש יפה.... אבל הושג בדרכים לא חוקיות.

Guid

New member
מזל טוב רוזי!

זה יפה שאת נהנית מהמשחק גם בלי לעלות רמות...

הבת שלי מבקשת לשאול ../images/Emo192.gif

האם יש לכם רעיונות לשם מגניב לגילדה. היא מעדיפה משהו עם מייפל סטורי אבל אם יש משהו מגניב אחר אז אפשר גם.....

../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif

איזה, עצבים!!!!!!!! הייתה הפסקת חשמל בכל יבנה, בערך שעתיים או יותר...ותכננתי לעלות רמה! אני מקווה לעשות את זה עכשיו ולסיים עם זה...
אני ממש מרחמת על כל האנשים שחוגגים פה ובאו להתארח אצל אנשים. ישבו בחושך שעתיים ומשהו...איזה עצבים

אוישש../images/Emo67.gif

הפסקת חשמל זה לא כיף בכלל ואיזה מזל שאני לא עובדת היום... הפסקת חשמל=טרור בעבודה.... גם אני אחרי שמתתי התעצבנתי ולא היה לי כוח להמשיך... מה גם המפה הזו משעממת אותי בטירוף... יקח לי נצח עשיו לעלות ל122

../images/Emo24.gif

תתנחמי שזרקו את שתינו ביחד? ועוד הייתי בדרך אליהם...מגעילים

../images/Emo45.gif../images/Emo24.gif

כן לא מחכים לכלום ישר זורקים החארות... גררתי את התחת שלי חזרה למפה הראשונה כדי שאתחבר ישר.... כשיהיה לי הכח

Guid

New member
ההפסקת חשמל הזו הלחיצה את כולנו...

היא התחילה בדיוק כשנכנס החג, וככל שהיא נמשכה יותר זמן ככה חששנו יותר. הפלטה של שבת נכבתה והאוכל התקרר, פחדנו שלא יהיה איך לחמם את האוכל של הבוקר! מזל שזה נגמר אחרי שעתיים. והאמת? היה אפילו נחמד מאוד לאכול בערב החג לאור הנרות...
(כן, חוק מרפי פעל גם כאן והחשמל חזר בדיוק כשסיימנו לאכול...)

גם לכם הייתה?../images/Emo6.gif

ראיתי מלא אנשים שבאו לחגוג אצל המשפחה שלהם בבתים ממול וכ"כ התבאסתי בשבילם...

Guid

New member
../images/Emo6.gif

ברור שגם אצלנו, אנחנו צמודים אליכם...

116. :)

כשהייתי על 60% התייאשתי מהחוסר-מציאת-פארטי וניסיתי ללכת ללודי, לויקינגים. אחרי מיליון שעות בקושי הגעתי ל2%, אז חזרתי לLHC ומצאתי פארטי ממש מהר. אמנם עם לידר שתלטן שהשתגע אם מישהו הרג בטעות לבד, אבל זה היה פארטי ממש טוב. ובסה"כ הוא רצה שכולם יוכלו להרוג ביחד...אז היה בסדר...
ואז עשיתי דוג'ו עם אסף. והרגנו את מאנון!
הגענו עד לגריפי ונהרגנו ובזכות סיוון [♥] יש לי מעל 21K רפ. והיה לי בצהריים 13K! ואומייגאד אני בחיים לא משחקת בשעות כאלו.

והמוות מגריפי...../images/Emo26.gif

ופריקת עצבים קלה... קודם כל, אני חלשה ברמות-על...זה -רק- בגלל שאני קוסמת? אתמול עשיתי את הקריטיקל הכי גבוה שהיה לי בינתיים, 41K. בלי SE ובלי כלום. ובד"כ זה בין 25-35K...זה נורמלי לקוסם קרח-ברק ברמה שלי?
כי אין לי את האפשרות להוציא עכשיו ביליונים על ציוד יותר טוב. הציוד שלי ממש טוב לדעתי, נכון שאני לא מפוצצת בפוטנציאל של INT כי זה ממש יקר ואני לא יכולה להרשות לעצמי עכשיו, אבל הציוד בכללי ממש טוב...
ועוד משהו-אמנם אין לי הרים של מסוס אבל יש לי די הרבה, וכרגע אני מוציאה אותם רק על שיקויים [שרק מזה נעלמים לי מיליונים
] ולפעמים לעזור לחברים שצריכים מסוס. יש לי ידיד ממש טוב במשחק, שנורא חשוב לי, אבל אוהב להתלונן על כמה שהוא שונא את הדמויות שלו ועל כמה שהוא עני ושהוא רוצה לעזוב את המשחק. ולא מפסיק לספר לי שהוא עני. אז עזרתי לו, נתתי לו לפני שבועיים 30 מיליון מסוס. וזה כסף שאני חוסכת לספרי-סקילים, אבל הוא מספיק חשוב לי בשביל שאני אוציא עליו ושיהיה רגוע. והיום הוא פשוט אמר לי "לוטן את צריכה לעזור לי כשאני מגיע ל120. אני צריך ספר ואני לא יכול להרשות לעצמי לקנות אותו" [בערך 45 מיל] שאלתי אותו לאן הלכו ה30 מיליון והוא אמר שהוא סתם בזבז אותם...זה ממש מעצבן...הוא באמת מקסים, אבל אני לא יכולה לזרוק את הכסף שלי, שחסכתי בעצמי. זה לא כזה פשוט לחסוך, ואין לי בעיה לעזור, אבל זו הייתה ממש חוצפה...אז אמרתי לו שאני לא יכולה לעזור לו כרגע כי אני חוסכת לספרי-סקילים בעצמי ושאני מצטערת מאוד והוא התעצבן עליי...לא מגיע לו שאני אהיה כ"כ נחמדה...
זהו חפרתי וביי.

למעלה