ה"י 7.6.11

../images/Emo110.gifה"י 7.6.11../images/Emo110.gif

המשחק חזר, וכצפוי-לא היה רולבאק. ראיתי לפני כמה דק' סמגה של בנאדם שמוכר NX 1:45...אני לא מתכננת לקנות NX מאנשים, אבל איפה הימים שהמחיר היה 1:10?
אני בשוק! ושיהיה לכולנו חג שמח

sapir aloud555

New member
והוו!

בלאסט 30! תודה רבה לסיון שגרמה לזה לקרות! ;_; חג שמח לכולם.

מזל טוב !

אני מצאתי היום אחד כזה, אחרי שבועיים שלא מצאתי כאלה, נתתי לחבר טוב והוא העביר את הספר
בסקניה הספר הזה שווה כ 200 מיליון היום. מאד נדיר לאחרונה.

צ ל י ל 8

New member
בווינדיה, מחירים של סקרול לבן הגיע ל-40מיל

חבל שקניתי לפני שבוע..

miss_t

New member
מה? מתי?

והאם שווה נגיד לקנות עכשיו ועד חצי שנה יעלה המחיר?

צ ל י ל 8

New member
לדעתי, אם יש לך עודף כסף, אני מאמינה שהם יעלו

אני קניתי כדי להשתמש בהם

miss_t

New member
את יודעת מה! אולי בהמשך להמלצה של סמדר

אני אפילו אשתמש בהם. אז יש לנו שינויים דרסטיים בכל המחירים? הרבה אנשים התעשרו לאחרונה?

וואו !!!!! תביאי כמה.....

היו המון שיכפולים בווינדיה לאחרונה. שמעתי שכיכבתם עם הקריסות צ'אנלים.... בסקניה המחיר לא יורד מה 150 מיליון. ראיתי לכמה שעות ב 120 מיליון אבל אין יותר.

צ ל י ל 8

New member
מישהו בבאדי שלי כתב אתמול שהוא מוכר..........

שימי לב! 231 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! סקרולים ורודים. כששאלתי אותו איך יש לי כ"כ הרבה, הוא אמר בפה מלא שהוא פשוט שכפל אותם F7. קמצן, לא הסכים להביא לי אחד מתנה.

צ ל י ל 8

New member
מה זה קפץ? ../images/Emo6.gif ראית כמה זה עולה?

הוא רוצה 7 ביל על משהו שנראה שעשו עליו האק. איך עבדו כ"כ הרבה סקרולים של השבחה? בגלל זה יש לה אטק כ"כ גבוה. חכי חכי.. שלי תשאף למשהו דומה
יש לי עוד מלא סקרולים לעשות עליה. אני מסקרלת אחת לכמה ימים.. בינתיים רק 3 עבדו (ואחת התפוצצה לצערי כמובן עם WS).

P o o f i

New member
לאחר 4 חודשים, קוסמת קטנה אי שם בסקניה הרחוקה

עלתה דרגה.
סמדר, היום שאלתי את בריי מרוב סקרנות כמה כסף הוא הרוויח ממכירת חפצים במייפל תמורת כסף אמיתי. אני כל הזמן רואה אותו מוכר חפצים מסוקרלים תמורת $400-$500 ואנשים אשכרה קונים ממנו.
נחשי כמה הוא הרוויח עד כה? $8000. כן כן. הבנאדם מטורף (ועשיר
)! ביקשתי שיקנה לי מכונית קטנה וירוקה

P o o f i

New member
ככה נראה DC האק כיום + המלצה לסמדר

|שלל של קללות נמרצות$#%#$%#$%, שתתפגר
| סמדר- היום התאמנתי איתך קצת בLHC, ניסיתי להגיד לך שם אבל לא שמת לב נראה לי. קוסמים בדרך כלל משתמשים בBig Bang שם כי הוא פוגע ביותר מפלצות ועושה יותר דמג' מהפרלייז. צריך רק תזמון נכון, כי אם את משתמשת בו כשאת מקבלת מכה אז הוא לא עובד.

P o o f i

New member
אם כבר הגבתי, אז סתם מתחשק לי קצת לפרוק עצבים

מעצבן אותי איך שכל מי ששיחקתי איתו עד כה נעלם מהמשחק מבלי להגיד כלום או הפסיק לשחק מרצונו החופשי. ברצינות זה הורס לי את המוטיבציה לשחק. תמיד שיחקתי מייפל בשביל האנשים ובשביל הגילדה שלי. המשחק עצמו מיצה את עצמו כבר בהיותי נובית באיילנד הראשון, הרגתי חילזון והבנתי את הפואנטה. אני לא משחקת במייפל בשביל המפלצות, בשביל הדרגות או בשביל החפצים.. אני פשוט כ"כ נהנית לדבר עם האנשים ולעשות איתם דברים. שונאת לעשות דברים לבד, לעולם לא תראו אותי הולכת לדוג'ו לבד או עושה משימות לבד. הגילדה שלי כרגע עוברת תקופת גסיסה (למי שלא יודע, אני נמצאת בראש גילדה כבר 4 שנים. הגילדה מיועדת לרמות 140+ ויש לנו עוד תת-גילדה לרמות 70+) לעומת מה שהיא הייתה פעם. בתור גילדה שקיימת כבר 4 שנים, באמת שמצבנו טוב. אבל מבחינתי, מבחינת מה שאני רגילה אליו.. במקום שיהיו 20 אנשים מחוברים יש עכשיו איזה 6 במקרה הטוב שגם הם בקושי מדברים. לא אוהבת את המצב הזה ואני מתגעגעת לכל האנשים שנהגתי לעשות איתם שיחות נפש. כל השאיפות שלנו, להגיע רחוק.. להורנטייל, כאוס זאקום.. אני תמיד מנסה לשכנע אנשים שהקיץ כבר קרב ואולי יהיה טוב, אבל גם אני מתחילה לאבד את התקווה. מתחשק לי להגיע רחוק, לעשות משהו מגניב או מאתגר כמו סמדר. בינינו כיום רוב השחקנים שמעל דרגה 140 יכולים לעשות סולו לזאקום או לסקרליון, וזה מבאס. לפעמים אני מנסה לארגן איזשהו CWKPQ, כי בכל זאת.. זה להיות ביחד עם עוד איזה 12 חברי גילדה שזה תמיד כיף. אבל די, אנשים מחפשים אתגר! ואני לא יכולה להציע להם את זה בגלל שכל פעם שאני איכשהו מקבלת את המוטיבציה שלי בחזרה, איכשהו מצליחה להכיר אנשים מדהימים חדשים.. מישהו אחר עוזב. פעם הייתי מסתובבת והייתי מכנה אנשים "חברים טובים" במייפל. כרגע אני לא מצליחה לחשוב על אנשים שהייתי מכניסה אותם לקטגוריה הזאת, אולי בודדים. לא יודעת, עוברת כרגע משבר מייפלסטורי.
כל האנשים שאי פעם הערכתי עזבו..

Hasselblad

New member
../images/Emo201.gif

אני שתמיד יש תקופות כאלה ומן הסתם לך זה יותר קשה בגלל שזהת גילדה שאת הקמת. גם לי היו תקופות כאלה ואפילו בכיתי לך במסן בזמנו... אין לי הרבה איך לעודד אותך חוץ מהעובדה שכמו שאנשים מפסיקים לשחק ככה גם חדשים מגיעים.

רוזי

אני חושבת שהקמת גילדה גדולה וידועה בסקניה. והחזקת אותה מאד יפה. אני נפעמת ממך כל פעם מחדש איזה יכולות מנהיגות יש לך וכמה את בוגרת לגילך. לאחרונה לא היית מחוברת הרבה. זה משפיע. ובכלל, יש תקופות כאלו. יש תקופות שבהן הגילדות הכי גדולות שאת מכירה היו בשפל. רק לא ידעת על זה מבחוץ. אני מניחה שבקרוב תכירי אנשים חדשים ותצרפי אותם לגילדה שלך שתחזור לחיים. DARKLILY היתה מתה במשך שנה וחצי וחוזרת לאט לאט לחיים. הייתי מוצאת את עצמי מחוברת לבדי המון ימים עד שעזבתי. לגבי הבוסים הגדולים. יש גילדות שמגייסות אנשים בהתאם לצורך שלהם בדמויות לוחמות לבוסים כאלו. ורק כטיפ קטן: כדי ללכת להילחם בבוס רציני כקבוצה, את חייבת ללמוד את הבוס הזה טוב טוב טוב ולקרוא מדריכים מתאימים. אני עדיין מנסה ללמוד את עיניין הטריקים בפסלים של פינק בין למשל. צריך לדעת כמה דברים קריטיים כדי לא להיכשל. כנ"ל בכל שאר הבוסים מהסוג הזה. הממממ. כשנקסון יועילו בטובם לתקן את הבאג ב HT את מוזמנת לבוא איתי.....

P o o f i

New member
תודה, גם לסיון שמעלייך ../images/Emo24.gif

כמו שאמרתי לך במשחק, באמת שחיממת לי את הלב עם התגובה שלך.
אני לא זוכה לקבל הרבה הערכה על מה שאני עושה בשביל האנשים במשחק.

למעלה