ה"י 6.11

Geanie

New member
../images/Emo110.gifה"י 6.11

עלינו אתמול לרמה 63 ועכשיו אנחנו 24% D: נתחיל לחסוך כסף ל-scrolled hinomaru fan, ראיתי אחד ב9 מיליון. (9 INT עם 94 התקפת קסם)

TheMessyOne

New member
ב9מיל עדיף....

לקנות המון מניפות כאלו הם שוות 1מיל בלחץ... והמון 30% =X ד"א רמה 64 ו 80% החלטתי להיות סנייפר עד אמצע שבוע הבא.

מישו פריר טילים!!!!

עשיתי הנסיס פיקיו בישביל דברים שווים וגם קצת אקס פי מהצד וה שגתי כובע לקוסמים מתחת לממצוצע בהגנה של קסם ואמרתי טוב כמה אני ימכור? 40 קיי מקס? אז הלכתי למישו והבתי לו בישביל 25 קיי והוא עוד אמר לי סאקר!!!!!! וזה מתחת לממוצע המטומתם חשב שהוא חכם וגם לא רק זה הראה לי 100 קיי אמר בטח אין לך נכון? ואז שינה ערוץ..... הוא הזוי ברמות!!!!

לא מצאתי מקום לישאול...../images/Emo207.gif

למנהלות: מתי יעשו את המדריך להנסיס פי קיו אמרתם שעושים !! ואני רוצה לעשות.... אז אם לא עושים אני יעשה בשמחה

פשוט

להיכנס, ולתת לשאר הפארטי לעשות את הכל... ככה אני עושה
כי אני לא יודעת את הסדר של הצבעים.. אז או שאני רושמת BRB או שאני רק מרביצה לעלים...

dsd2003

New member
זה קל

לכל פרח יש זרע בצבע שונה צריך את כל הצבעים שמים צבע אחד על כל פיסת אדמה שבלמעלה המרכזי (צבע שונה) ואז שומרים על הארנב שלא יפגע וישספיק להכין 10 עוגות ונותנים לאריה

ני מתכוון פרטים ....

למשל שבערך כל 100-1000 פיקיואים יוצאים סטילי וכל 70-200 פיקיואים יוצאים דברים ל- 30-40 לכל העבודות חוץ מקוסם כל מיני פרטים כאלו ..... למשל אני חורש עכשיו עליו ועושה עם נובים כדי שלא ינסו להרוג את האירון הוגים כי הם אלו שנותנים את הדרופים...... בקיצור בגלל זה זה לרמות 200 גם כי אומרים שיש שם גם איליבי

למעלה