אלאדין... עשית לי חשק לראות את זה שוב... :)
מ מ י ל ר New member 11/8/11 #141 יש לי נחש במגף מישהו יבש את באר המים אל האין סוף ומעבר לו אמור לה - את - האמת
T TheParrot New member 11/8/11 #142 חחחחחחחחחחחחחחחחחחח אמוררר להההההה את האמתת חחחחח יא חרא אני לא מפסיק לצחוק
T Touched By Angels New member 11/8/11 #143 Infinito y mas alla!!!11 צעצוע של סיפור 33333333333>>>>>>>>>>>>>>תתתתתתת כן יש לי את הדיוידיים ואני לא מתביישת בזה
Infinito y mas alla!!!11 צעצוע של סיפור 33333333333>>>>>>>>>>>>>>תתתתתתת כן יש לי את הדיוידיים ואני לא מתביישת בזה
T Touched By Angels New member 11/8/11 #146 אני יודעת! נשבעת שבכיתי בו כל הסרטים מעולים לדעתי, אין לי אחד ממש מועדף. אני זוכרת שכל יום בערך כשהייתי קטנה הייתי רואה את הקלטת והיה לי קשה לבחור בין אחד ושתיים
אני יודעת! נשבעת שבכיתי בו כל הסרטים מעולים לדעתי, אין לי אחד ממש מועדף. אני זוכרת שכל יום בערך כשהייתי קטנה הייתי רואה את הקלטת והיה לי קשה לבחור בין אחד ושתיים
B btekx New member 11/8/11 #149 אלאדין אם ידעת שפגשתי את האנימטור של זה! פגשתי אותו בפסטיבל אנימציה ה8 בת"א, (שהופיע שם את סרטון שלי על "משל הצפרדע") הוא המציא את ג'יני!! זה מדהים לפגש את היוצר של ג'יני מאלאדין... ג'יני זה דמות מהדיסני האהוב עלי אחרי סטיץ'...
אלאדין אם ידעת שפגשתי את האנימטור של זה! פגשתי אותו בפסטיבל אנימציה ה8 בת"א, (שהופיע שם את סרטון שלי על "משל הצפרדע") הוא המציא את ג'יני!! זה מדהים לפגש את היוצר של ג'יני מאלאדין... ג'יני זה דמות מהדיסני האהוב עלי אחרי סטיץ'...