הקורבן.

מפמפ

מה שלומך? נחמדי :> למה קראו לך יער (זה שם מדהים דרך אגב)? תודה ^^ ולפני שידעו אם אני אהיה בן או בת ההורים שלי שאלו את אח שלי אם יש לו הצעות לשם [הוא היה אז בן 6 D:] והוא אמר שאם אני אהיה בת יקראו לי בת יער ואם בן אז בן יער. ההורים שלי החליטו שזה ארוך מדי, ושבכל מקרה יקראו לי יער, לא משנה בן או בת ^^ אם היית יכולה לתת למישהו חיבוק לאחד מחברי הפורום למי היית נותנת? כולם. צבע שמתאר מה שאת מרגישה עכשיו? ירוק [עזבו קנאה וזה, מבחינתי ירוק זה צבע שמח] 5 דברים שיכולים לגרום לך ממש להתעצבן: שמסתירים ממני את האמת, שאנשים משנים את עצמם בשביל אחרים ושאנשים חושבים שזה שהם לא חושבים כמוני זה איום ונורא. [אני יודעת שזה 3..] מטרות בחיים: (חח אני נשמעת כמו קואווצ'רית): אין. היית רוצה להכיר מישהו שהוא ההפך המוחלט ממך? אין לי בעיה עם זה מה הדבר שאת הכיייי אוהבת לעשות: אין <: יש משהו שמרוב שאת צריכה אותו -הוא כמעט כמו חמצן בשבילך? משפחה

סעמק

כתבתי הכל ואז ההודעה המעצבנת של תפוז מה שלומך? עכשיו מעוצבנת >: למה קראו לך יער (זה שם מדהים דרך אגב)? אוי ממש פירטתי פה ;< קיצר, אח שלי הציע עוד כשהייתי בבטן שאם אני אהיה בת יקראו לי בת יער אם בן בן יער וההורים שלי החליטו שזה ארוך מדי ובכל מקרה יקראו לי יער אם היית יכולה לתת למישהו חיבוק לאחד מחברי הפורום למי היית נותנת? !כולם! צבע שמתאר מה שאת מרגישה עכשיו? ירוק, תמיד 5 דברים שיכולים לגרום לך ממש להתעצבן: כשאנשים משנים את עצמם בשביל אחרים, הומופוביה, ימין קיצוני.. היו עוד אבל לא זוכרת מטרות בחיים: (חח אני נשמעת כמו קואווצ'רית): אין. היית רוצה להכיר מישהו שהוא ההפך המוחלט ממך? שום בעיה עם להכיר, אבל נתחבר לא נצליח מה הדבר שאת הכיייי אוהבת לעשות: אין. יש משהו שמרוב שאת צריכה אותו -הוא כמעט כמו חמצן בשבילך? משפחה.

שאלותת../images/Emo9.gif

נראה לי שאמרתי אבל בכל זאת
בת כמה? מאיפה? כמה זמן את בפורום? יש לך חיות בבית? אם כן איזה? ואיך קוראים להם? אם הייתה לך אפשרות להיולד עם שם אחר איך היית רוצה שיקראו לך? את אוהבת ת'פורום הזה? את משתתפת בשיחות ועידה של הפורום? אממ זהו מקווה שנהנת

מופמופ

בת כמה? 13 וחצי מאיפה? ת"א כמה זמן את בפורום? חודשיים ככה יש לך חיות בבית? כן אם כן איזה? ואיך קוראים להם? 2 חתולות, צילי וגילי אם הייתה לך אפשרות להיולד עם שם אחר איך היית רוצה שיקראו לך? הרבה שמות :> את אוהבת ת'פורום הזה? כן את משתתפת בשיחות ועידה של הפורום? כן אממ זהו מקווה שנהנת נהנתי :>

צ ש ט ש

New member
../images/Emo45.gif

ממ היי! מה נשמע? מה חדש? תגידי, את באה לפה הרבה? P: בע אני לא יודעת לכתוב שאלונים ><"

נמנמ

היי! היי! מה נשמע? הכל נחמדי מה חדש? משקפיים חדשות D: תגידי, את באה לפה הרבה? P: דֶי בע אני לא יודעת לכתוב שאלונים ><" כנל ^^

fireyes

New member
../images/Emo209.gif../images/Emo48.gif../images/Emo115.gif יער!!

גיל: אזור בארץ: אוהבת סושי? ויין? למה בחרת את הכינוי שלך? כמה זמן את בפורום סקו"ש? החברים הכי טובים מסקו"ש? הייתה לך בגרות? קיבלת תעודות היום(כי אני לא!!
)? תומכת במשפט:"המטרה מקדשת את האמצעים"? מה המוטו שלך בחיים? בת כמה היית רוצה להיות עכשיו? שיר שמתנגן: Izabell

מיפמיפ

גיל: 13 אזור בארץ: ת"א אוהבת סושי? אני מפחדת לטעום ^^ ויין? לא כל כך למה בחרת את הכינוי שלך? כי גירד לי בפופיקP: [מרגש~] כמה זמן את בפורום סקו"ש? חודשיים בערך החברים הכי טובים מסקו"ש? לא מכירה כאן הרבה ^^~ הייתה לך בגרות? לא קיבלת תעודות היום(כי אני לא!!)? גם לא :> תומכת במשפט:"המטרה מקדשת את האמצעים"? אף פעם לא חשבתי עליו מה המוטו שלך בחיים? אין ממש כזה :> בת כמה היית רוצה להיות עכשיו? 18 שיר שמתנגן: כלום
לא קורה הרבה ^^

למעלה