הקורבן.

Miss Menta

New member
../images/Emo110.gif הקורבן. ../images/Emo88.gif

שכחתי שהתנדבתי לפתוח תפינה מחדש D: אז אני כבר לא זוכרת מי רצה ומי לא.. טוב אז קיצר, השבוע הקורבן שלנו הוא יער. :) [מגרד לי בפופיק]. אז להפציץ בשאלות. P: אה אגב, מי שרוצה להשתתף ועוד לא אמר, אז לשרשר

זו בת ../images/Emo12.gif../images/Emo219.gif

1.היי יער! 2.את יודעת שיש לך שם יפה? 3.מהו היום המועדף עלייך? 4.איזה מזל את? 5.מאיפה את? 6.בת כמה את? 7.עיר מועדפת- 8.מקום בעולם- 9.שתייה מועדפת- 10.מה היית לוקחת לאי בודד? אין לי עוד
.

3:

1.היי יער! שלום 2.את יודעת שיש לך שם יפה? כן D: 3.מהו היום המועדף עלייך? ממ אין ממש כזה ^^ 4.איזה מזל את? קשת 5.מאיפה את? ת"א 6.בת כמה את? 13 וחצי 7.עיר מועדפת- ת"א 8.מקום בעולם- אין ממש D: 9.שתייה מועדפת- זה קשהה ;; פאנטה אשכוליות או נסטי אפרסק, נראה לי 10.מה היית לוקחת לאי בודד? מוזיקה~ ^^ ומנגות! הרבה מנגות~

נוגעע

New member
שלום יער,

שלום ! מה קורה ? בת כמה ? מאיפה ? כמה זמן בפורום ? חתול/כלב ? קולה- רגיל או דיאט ? שוקולד- מריר או לבן ? צימחונית ? למה ? מוזיקה- ישראלית או לועזית ? להקה אהובה- זמר אהוב- זמרת אהובה- מכירה אותי ? [סביר להניח שלא..] רוצה להכיר
? למה ? טוב, אני מקווה שלא חפרתי מדיי
יום טוב !

:E

שלום ! שלום וברכה! מה קורה ? נחמדו בת כמה ? 13 וחצי מאיפה ? ת"א כמה זמן בפורום ? ממ.. חודש- חודשיים נראה לי חתול/כלב ? מיאו קולה- רגיל או דיאט ? רגיל! שוקולד- מריר או לבן ? מריר צימחונית ? לא למה ? הייתי ובקושי הצלחתי. אני נגד איך שהורגים אותם ואני מאוד בעד זכויות בע"ח, אבל עדיין לפי שרשרת המזון אנחנו אוכלים אותם מוזיקה- ישראלית או לועזית ? שתיהן :] להקה אהובה- זה כל הזמן משתנה. כרגע המכשפות זמר אהוב- ממ ברי סחרוף או דיויד בואי. או איגי פופ. אין לי מושג ;<<< זמרת אהובה- ענבל פרלמוטר
מכירה אותי ? [סביר להניח שלא..] ראיתי את השם שלך כמה פעמים :] רוצה להכיר ? למה לא למה ? להכיא אנשים זה נחמד טוב, אני מקווה שלא חפרתי מדיי ממש לא, ההפך :> יום טוב ! גם לך~

דנטל

New member
יער

איזו שאלה את ממש אוהבת ששואלים אותך? איזו שאלה את ממש שונאת ששואלים אותך? מה עדיף - סקרים או שאלונים? את מקליקה על פרסומות באינטרנט? כל כמה זמן את נכנסת לפורום?

ממ

איזו שאלה את ממש אוהבת ששואלים אותך? אין כזו ^^ איזו שאלה את ממש שונאת ששואלים אותך? סגנון של מה היית לוקחת לאי בודד מה עדיף - סקרים או שאלונים? שאלונים בד"כ את מקליקה על פרסומות באינטרנט? בקושי.. אלא אם זה טאקי <: כל כמה זמן את נכנסת לפורום? הוא פתוח לי כל היום ואני עושה ריפרש כל כמה זמן..

shaharrr53

New member
יער.

נשאל אותך על מוזיקה
להקה אהובה: זמר אהוב: זמרת אהובה: שיר אהוב: אלבום אהוב: שמעתי פעם את לד זפלין...את יודעת? כולם אומרים שהם טובים,זה נכון? איזה שירים של הפפרז את מכירה? איזה דיסק את יותר אוהבת?מארס
או ג'ופיטר?

מאתמול זה לא שולח לי כלום בתפוז :\

להקה אהובה: כרגע המכשפות זמר אהוב: כרגע ברי סחרוף זמרת אהובה: ענבל פרלמוטר שיר אהוב: המכשפות- ריקוד האלים אלבום אהוב: המכשפות- האוסף הכפול, דיסק 1 שמעתי פעם את לד זפלין...את יודעת? עכשיו כן כולם אומרים שהם טובים,זה נכון? מאוד איזה שירים של הפפרז את מכירה? כמעט הכל איזה דיסק את יותר אוהבת?מארסאו ג'ופיטר? נראה לי ג'ופי, אבל תחרות צמודה

../images/Emo205.gif../images/Emo176.gifיער אחותי התאומה../images/Emo23.gif

אני לא צריכה לשאול, אני כבר יודעת <: סתם נו, הגזמתי
שאלה אחת!
מה פשר הכינוי?
אההה ואני רוצה להשתתף

נמפ

אני לא צריכה לשאול, אני כבר יודעת <: <: סתם נו, הגזמתי P: שאלה אחת! :E מה פשר הכינוי? גירד לי בפופיק כשניסיתי לחשוב על ניק.><

pacific ocean

New member
שאלות...ואני רוצה להשתתף...אפחד לא מכיר אותי

בעעעע....הגיע זמן...לא?. טוב לשאלות... מה שלומך? למה קראו לך יער (זה שם מדהים דרך אגב)? אם היית יכולה לתת למישהו חיבוק לאחד מחברי הפורום למי היית נותנת? צבע שמתאר מה שאת מרגישה עכשיו? 5 דברים שיכולים לגרום לך ממש להתעצבן: מטרות בחיים: (חח אני נשמעת כמו קואווצ'רית): היית רוצה להכיר מישהו שהוא ההפך המוחלט ממך? מה הדבר שאת הכיייי אוהבת לעשות: יש משהו שמרוב שאת צריכה אותו -הוא כמעט כמו חמצן בשבילך?

pacific ocean

New member
אויש הניסוח...לשאלה ה-3...תיקון

אם היית יכולה לתת למישהו מחבי הפורום חיבוק, למי היית מביאה?

למעלה