משיב.
הי מנדל P:-היי
מה קורה?אחלה מה אתה עושה עכשיו?עונה על זה מה אתה שומע?כלום,האוזניות נדפקו
אתה מנגן על משו? על מה?על פסנתר,בקרוב על חשמלית
נכון אתה אוהב את רד הוט? חח סתם D:-לא D: איזה שיר אתה הכי הכי הכי הכי אוהב?גיב איט אוואי נאו
והדיסק?קליפורניקיישן נכון שארוונד דה וולרד זה השיר הכי יפה D:?
וקליפורניקיישן?
מה אתה חושב עלי בתור בת מאומצת או משו כזה?את אחלה ממ.. למה אין לי אותך בחתימה?שתדע שנעלבתי קשות!-אני מצטער,אני עכשיו מוסיף אותך! D: לא סתם Tל תיקח אותי ברצינות, טוב?טוב אני קודחת לך?לא כי אתה יודע שאתה לא חייב לענות, זה ממש להיות די חופר-אוקיי אז האממ.. אתה בא לפה הרבה?-כן מה הדבר שאתה הכי מכור אליו?אוכל חוץ מרד הוט? [הלוואי הלאווי הלוואי שענית רד הוט בשאלה הקודמת כי הכל יהרס! חח סתם D:]מצטער-רד הוט אתה אוהב את הפורום?מאוד באיזה עוד פורומים אתה?קווין,רד הוט צ'ילי פפרס נכון שאנחנו הכי טובים?! חח סתם XD-בין הטובים יש לך יס או הוט?הוט אתה יודע שאין לי מושג בן כמה אתה?|: אז.. בן כמה אתה? D: 13.6 לאיזה כיתה אתה עולה?ט' אתה אוהב את הכיתה שלך?כן ואת המורה?היא בסדר ואת המורה למתמטיקה?היא גם בסדר ולתנ"ך? בטוח שלא!!! סתם XD-חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
תגיד לי עכשיו 5 דברים שאתה חושב שאף אחד לא יודע עלייך: *שמשעמם לי אני שומע רד הוט
*שההורים לא בבית אני מגביר את המוזיקה ושומע רד הוט *שאני חולההה על רד הוט
*בקרוב יהיה לי חולה של רד הוט *אה,וגם דיוידי וחוברת תווים של כל השירים שלהם ועכשיו תגיד לי 4 דברים שכולם יודעים עלייך: *אני גר בי-ם *אני עולה לכיתה ט' *קוראים לי מנדלסון *אני מעריץ מושבע של הלהקה "הועידה" טוב בטח נמאס לך אה?לא אז אני לא ישגע אותך, קיי?קיי טובבב אז.. נהנת?כן
ביי שחרוןןןןן|-ביי