הקורבן.

נוגעע

New member
../images/Emo66.gif../images/Emo103.gifשחר..

מה שלומך ? בן כמה ? מאיפה ? כמה זמן בפורום ? כמה ילדים אתה מכיר מהפורום ? להקה מועדפת- מוזיקה לועזית/ישראלית ? הוט או יס ? למה ? מכיר אותי ?
אם כן, מה אתה חושב עליי ?D: מתי שמעת לראשונה על רד הוט ? האם אהבת אותם מהפעם הראשונה ששמעת ? מה אתה יודע עליהם ? ו... איזה ערוץ אתה רואה הכי הרבה הטלוויזיה ? נכון שאני חופרת ? טוב, אז סיימתי. בייביי ויום נעים !

shaharrr53

New member
משיב.

מה שלומך ?אחלה בן כמה ?13.6 מאיפה ?ירושלים כמה זמן בפורום ?לא יודע כמה ילדים אתה מכיר מהפורום ?מלא,לפחות את הרוב להקה מועדפת-רד הוט צ'ילי פפרס מוזיקה לועזית/ישראלית ?לועזית הוט או יס ?יס למה ?יותר תכניות שוות מכיר אותי ?ברור אם כן, מה אתה חושב עליי ?D:-לא מכיר אותך אבל אחלה בת-אדם מתי שמעת לראשונה על רד הוט ?בתחילת שנה
האם אהבת אותם מהפעם הראשונה ששמעת ?כן
מה אתה יודע עליהם ?אני לא אחפור לך אבל אני רק אגיד שחלק מחברי הלהקה הדרדרו לסמים ואז נגמלו D: ו... איזה ערוץ אתה רואה הכי הרבה הטלוויזיה ?אמטיוי דוט טיוי נכון שאני חופרת ?לא טוב, אז סיימתי. בייביי ויום נעים !-גם לך

../images/Emo42.gifשחרררררר!#

הנה חפירה
הי מנדל P: מה קורה? מה אתה עושה עכשיו? מה אתה שומע? אתה מנגן על משו? על מה? נכון אתה אוהב את רד הוט? חח סתם D: איזה שיר אתה הכי הכי הכי הכי אוהב? והדיסק? נכון שארוונד דה וולרד זה השיר הכי יפה D:? וקליפורניקיישן? מה אתה חושב עלי בתור בת מאומצת או משו כזה? ממ.. למה אין לי אותך בחתימה?
שתדע שנעלבתי קשות! לא סתם על תיקח אותי ברצינות, טוב? אני קודחת לך? כי אתה יודע שאתה לא חייב לענות, זה ממש להיות די חופר
אז האממ.. אתה בא לפה הרבה?
מה הדבר שאתה הכי מכור אליו? חוץ מרד הוט? [הלוואי הלאווי הלוואי שענית רד הוט בשאלה הקודמת כי הכל יהרס! חח סתם D:] אתה אוהב את הפורום? באיזה עוד פורומים אתה? נכון שאנחנו הכי טובים?! חח סתם XD יש לך יס או הוט? אתה יודע שאין לי מושג בן כמה אתה? אז.. בן כמה אתה? D: לאיזה כיתה אתה עולה? אתה אוהב את הכיתה שלך? ואת המורה? ואת המורה למתמטיקה? ולתנ"ך? בטוח שלא!!! סתם XD תגיד לי עכשיו 5 דברים שאתה חושב שאף אחד לא יודע עלייך: ועכשי תגיד לי 4 דברים שכולם יודים עלייך: טוב בטח נמאס לך אה? אז אני לא ישגע אותך, קיי? טובבב אז.. נהנת?
ביי שחרוןןןןן

shaharrr53

New member
משיב.

הי מנדל P:-היי
מה קורה?אחלה מה אתה עושה עכשיו?עונה על זה מה אתה שומע?כלום,האוזניות נדפקו
אתה מנגן על משו? על מה?על פסנתר,בקרוב על חשמלית
נכון אתה אוהב את רד הוט? חח סתם D:-לא D: איזה שיר אתה הכי הכי הכי הכי אוהב?גיב איט אוואי נאו
והדיסק?קליפורניקיישן נכון שארוונד דה וולרד זה השיר הכי יפה D:?
וקליפורניקיישן?
מה אתה חושב עלי בתור בת מאומצת או משו כזה?את אחלה ממ.. למה אין לי אותך בחתימה?שתדע שנעלבתי קשות!-אני מצטער,אני עכשיו מוסיף אותך! D: לא סתם Tל תיקח אותי ברצינות, טוב?טוב אני קודחת לך?לא כי אתה יודע שאתה לא חייב לענות, זה ממש להיות די חופר-אוקיי אז האממ.. אתה בא לפה הרבה?-כן מה הדבר שאתה הכי מכור אליו?אוכל חוץ מרד הוט? [הלוואי הלאווי הלוואי שענית רד הוט בשאלה הקודמת כי הכל יהרס! חח סתם D:]מצטער-רד הוט אתה אוהב את הפורום?מאוד באיזה עוד פורומים אתה?קווין,רד הוט צ'ילי פפרס נכון שאנחנו הכי טובים?! חח סתם XD-בין הטובים יש לך יס או הוט?הוט אתה יודע שאין לי מושג בן כמה אתה?|: אז.. בן כמה אתה? D: 13.6 לאיזה כיתה אתה עולה?ט' אתה אוהב את הכיתה שלך?כן ואת המורה?היא בסדר ואת המורה למתמטיקה?היא גם בסדר ולתנ"ך? בטוח שלא!!! סתם XD-חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
תגיד לי עכשיו 5 דברים שאתה חושב שאף אחד לא יודע עלייך: *שמשעמם לי אני שומע רד הוט
*שההורים לא בבית אני מגביר את המוזיקה ושומע רד הוט *שאני חולההה על רד הוט
*בקרוב יהיה לי חולה של רד הוט *אה,וגם דיוידי וחוברת תווים של כל השירים שלהם ועכשיו תגיד לי 4 דברים שכולם יודעים עלייך: *אני גר בי-ם *אני עולה לכיתה ט' *קוראים לי מנדלסון *אני מעריץ מושבע של הלהקה "הועידה" טוב בטח נמאס לך אה?לא אז אני לא ישגע אותך, קיי?קיי טובבב אז.. נהנת?כן
ביי שחרוןןןןן|-ביי

crazysapir

New member
hello../images/Emo98.gif

היי שחר,מה קורה? מממ איך זה להיות הקורבן? למה אתה כ"כ אוהב את רד הוט? מה השיר הכי אהוב עלייך שלהם? נכון הקול של מיקה מדבק? ידעת שהוא סורי? מה השאלה הכי שנואה עלייך? נוו בגלל שאני זבל,תענה עליה
(אם בכלל כתבת אותה): מה המוטו שלך? מה החלום שלך(שונאת תשאלה הזאת,טוב נו אתה לא חייב לענות עליה^^)? אתה מדבר יותר,או מקשיב יותר? אני מתחילה לשעמם אותך,הא? אם היית ראש ממשלה, המדינה היית נראית יותר טוב? מה הדבר שהכי גורם לך לצחוק? אני עכשיו מכניסה אותך חנות דיסקים כהי ענקית בעולם, איזה דיסק היית קונה? שהיית קטן,גם לך אמרו שהדבר הרקוב הזה בבננה זה דבשD:? טוב אמא שלי כ"כ רוצה תמחשב(לשחק בסוליטר-עכביש) XDD פעם היא היית מכורה לבאבלס שבוואלהXD, בי,מקווה שנהנת

shaharrr53

New member
משיב.

היי שחר,מה קורה?אחלה,מה איתך? מממ איך זה להיות הקורבן?כיף D: למה אתה כ"כ אוהב את רד הוט?כי יש להם שירים מדהימים!
ואת יודעת את זה! מה השיר הכי אהוב עלייך שלהם?גיב איט אוואי נאו נכון הקול של מיקה מדבק?אכן ידעת שהוא סורי?שהוא מה? מה השאלה הכי שנואה עלייך?אין נוו בגלל שאני זבל,תענה עליה(אם בכלל כתבת אותה):לא יודע מה המוטו שלך?אין
מה החלום שלך(שונאת תשאלה הזאת,טוב נו אתה לא חייב לענות עליה^^)?להיות שחקן אתה מדבר יותר,או מקשיב יותר?מקשיב יותר אני מתחילה לשעמם אותך,הא?לא,ז דווקא כיף כל השאלות האלה,אני יכול להתרגל לזה אם היית ראש ממשלה, המדינה היית נראית יותר טוב?
מה הדבר שהכי גורם לך לצחוק?סדרות קומיות אני עכשיו מכניסה אותך חנות דיסקים כהי ענקית בעולם, איזה דיסק היית קונה?אוווו שאלה קשה,כמובן שאת כל הדיסקים של רד הוט ועוד כמה שהיית קטן,גם לך אמרו שהדבר הרקוב הזה בבננה זה דבשD:?לא טוב אמא שלי כ"כ רוצה תמחשב(לשחק בסוליטר-עכביש) XDD פעם היא היית מכורה לבאבלס שבוואלהXD, בי,מקווה שנהנת-חחחחחחחחחחחחחחחחח ביי

למעלה